2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Doktorun tecrübesi, gözü çok önemli bence. Ama ileri haftalarda sonradan değişme çok nadir gözüküyor sanırım. Benim çevremde 1 kişi var sadece önce kız sonra erkek denilen ama o da 11. Ve 14. Haftada söylemiş. Çok sonra değil.

aileler isteyince emin olmasalar da söylüyorlar galiba, sonra da patlıyor bir şekilde :)
ben de etrafımda hiç geç öğrenen duymadım, o biraz tecrübesiz doktor hatası ya da ekipmanın kötü olması ile ilgili olabilir..

Yaa evinin altında e bebek olması ne kadar güzeldir çok şanslısın İnternet sitesinde gördüm ama mağazada var mi bilmiyorum
Bebek giyimde 5 al 4 öde varmış. Güzel tulumlar bodyler var almayı düşünene. Ben henüz almıyorum. Hastane çıkışı hariç.

Ben burda okudum bukadar çok.
Benim çevremdede çok nadir.
Doktorlarmı tecrübesizleşti die düşünüyorum.
Bide şöyle bişey var malesef.
Banada doktorum söyledi, erken haftalarda tahminde bulunmak istemiyoruz çünkü bazı insanlar erkek çocuk takıntılı.erkeğe benziyo deyip sonradan kordon oldugu anlaşılınca gereksiz muhabbetler dönüyor canımız sıkılıyor demişti,işte hani erkek demiştiniz nasıl kız olur falan diyenler çıkıyormuş, yada işte bilemedi bu doktor iyi değil gibisinden.

Benim annem de sezaryene yönlendiriyor nedense Beni iyi tanıyor ve doğum anında çok panik yapacağımı düşünüyor bence
Benim annem de öyle söylüyor, aslında acı eşiğim çok yüksektir ama panik bir insan olduğum için en ufak bir sorun olsa çok telaş yapacağımdan emin o yüzden daha güvenli geliyor sezaryen. Tabi bu ileriye doğru değişebilecek de bi karar şimdiden net karar verilemiyor

Benim kardeşim mesela 10.haftada aynı gün iki doktora göründü merakından.hatta aralarında 1 saat falan vardır.biri demiş çok erken cümsiyet belli değil zaten pozisyonuda uygun değil demiş.1 saat soraki çok belli yüzde 90 kız demiş.öle de çıktı.bence cinsiyet merak edenler başka bir doktpr yorumu almalı dediğin gibi tecrübe önemli

Senin sonucun çok hızlı çıkmıştı özel hastaneye gidiyorum. Arkadaşımın 9 günde çıkmış benim de muhtemelen cumartesi günü çıkar
bende gazi hastanesi özel bölüm var oraya gidiyorum valla sonuç 1 günde çıktı siz günlerce söyleyince aceba benimki yanlış mı diye düşünüyorum

Doğum çok farklı bir olay bence , şekli de önemli değil. Sezaryen de oldum doğum sancısını da çektim ikisininde sonu mutlulukla biterse güzel... herkesin hikayesi de birbirinden farklı sezaryen olup lanet eden de var vajinal yapıp 1 ay oturamayan da. Güzel hikayelerimiz olsun inşallah

Insallah gecer canim cok tesekkur ederim insallah benimde iyi gelir sonuclar

Arkadaşım 28 günde 210 adet 1 numara sleepy kullanmış bebeğine, ben de onu baz alarak 210 adetlik 1 numara aldım bi paket, bide 2 numara aldım.

katılıyorum ya, ben de çok korkunç normal doğum hikayeleri de duydum. günün sonunda yine dikiş atılıyorsa (ki atıldığı yer karın da değil ), çok minnoş geçmiyor o iyileşme süreci..

doktor ne derse deneme taraftarıyım o nedenle..

Ya birde hamilelikte bazen oluşan sorunlar da sezaryene yönlendiriyor mesela kuzenimde anal fissür olmuş dr normal doğum çok zorlar demiş sezaryen olacak

Ben de bunu düşünüyorum ya en azından bir doktora daha görünsem fikrini alsam mesela eski doktorumun ultrason cihazı çok iyiydi ama sevmiyorum kadını

Aşırııı kıskandım şuan seniii bireylulmasali
En sevdiğim bebek mağazasıı.
Tamam internet falan işimizi görüozda , mağaza dolaşmak ayrı keyfli yaa..miss valla tadını çıkar
Hamileliğimden beri sadece iki kez girdim ama cinsiyeti netleşince alışveriş yapmayı düşünüyorum çünkü hepsini çok beğeniyorum

Kızlar bu reflü dediğiniz şey tam olarak nasıl oluyor bende çok farklı bir şey var mide yanması değil geğirme değil ama mideme bir şey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…