- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi KirazHanim
-
- #16.341
Evimin altında e bebek var birazdan inip bakayımBu arada e bebekte de indirim varmış bakmak isterseniz
O elle bakılma olayı psikolojik olarak çok rahatsız edici bana da bi arkadaşım anlatmıştı yıllar önce,sonrasında takıntı gibi bir şey oluşmuş.. ürkütücü geliyor bana bunun başka bir yolu yok mu kiyok parmakla bakıyolar benim açılmam olmuştu gene normal yapamadım
Doktorun tecrübesi, gözü çok önemli bence. Ama ileri haftalarda sonradan değişme çok nadir gözüküyor sanırım. Benim çevremde 1 kişi var sadece önce kız sonra erkek denilen ama o da 11. Ve 14. Haftada söylemiş. Çok sonra değil.Kızlar ya nasıl doktorlar yanlış cinsiyet sölüyor anlamıyorlar ben bu işi anlamadım.yani arada tek tük olurda ,sanki biraz fazla gibi bu doktorlara noldu böle.yada hepsi bir temkinli olmaya mı başladı acaba.ben ilk gebeliğimdede şimdide iki ayrı doktora gidiyorum biri perintolog biri kadon doğumcu.ikiside 10.haftada tahminini söler, 12. Haftada cinsiyeti kesin şudur derler.öylede çıkar.yani öyle lüks hastane doktorlarıda değiller.
Aşırııı kıskandım şuan seniiiEvimin altında e bebek var birazdan inip bakayım
Yaa evinin altında e bebek olması ne kadar güzeldir çok şanslısınEvimin altında e bebek var birazdan inip bakayım
Kızlar ya nasıl doktorlar yanlış cinsiyet sölüyor anlamıyorlar ben bu işi anlamadım.yani arada tek tük olurda ,sanki biraz fazla gibi bu doktorlara noldu böle.yada hepsi bir temkinli olmaya mı başladı acaba.ben ilk gebeliğimdede şimdide iki ayrı doktora gidiyorum biri perintolog biri kadon doğumcu.ikiside 10.haftada tahminini söler, 12. Haftada cinsiyeti kesin şudur derler.öylede çıkar.yani öyle lüks hastane doktorlarıda değiller.
Bebek giyimde 5 al 4 öde varmış. Güzel tulumlar bodyler var almayı düşünene. Ben henüz almıyorum. Hastane çıkışı hariç.Yaa evinin altında e bebek olması ne kadar güzeldir çok şanslısınİnternet sitesinde gördüm ama mağazada var mi bilmiyorum
Ben burda okudum bukadar çok.Doktorun tecrübesi, gözü çok önemli bence. Ama ileri haftalarda sonradan değişme çok nadir gözüküyor sanırım. Benim çevremde 1 kişi var sadece önce kız sonra erkek denilen ama o da 11. Ve 14. Haftada söylemiş. Çok sonra değil.
Benim annem de öyle söylüyor, aslında acı eşiğim çok yüksektir ama panik bir insan olduğum için en ufak bir sorun olsa çok telaş yapacağımdan emin o yüzden daha güvenli geliyor sezaryen. Tabi bu ileriye doğru değişebilecek de bi karar şimdiden net karar verilemiyorBenim annem de sezaryene yönlendiriyor nedenseBeni iyi tanıyor ve doğum anında çok panik yapacağımı düşünüyor bence
Benim kardeşim mesela 10.haftada aynı gün iki doktora göründü merakından.hatta aralarında 1 saat falan vardır.biri demiş çok erken cümsiyet belli değil zaten pozisyonuda uygun değil demiş.1 saat soraki çok belli yüzde 90 kız demiş.öle de çıktı.bence cinsiyet merak edenler başka bir doktpr yorumu almalı dediğin gibi tecrübe önemliaileler isteyince emin olmasalar da söylüyorlar galiba, sonra da patlıyor bir şekilde :)
ben de etrafımda hiç geç öğrenen duymadım, o biraz tecrübesiz doktor hatası ya da ekipmanın kötü olması ile ilgili olabilir..
bende gazi hastanesi özel bölüm var oraya gidiyorum valla sonuç 1 günde çıktı siz günlerce söyleyince aceba benimki yanlış mı diye düşünüyorumSenin sonucun çok hızlı çıkmıştıözel hastaneye gidiyorum. Arkadaşımın 9 günde çıkmış benim de muhtemelen cumartesi günü çıkar
Canım çok geçmiş olsun ama ciddi bir durum değil bence bu çok endişe etme. Kolaylıkla önüne geçilebilen bir durum ama doktorun tavrı tuhaf geldi bana. Vajinal akıntı zaten kadınlarda özellikle hamilelik sürecinde sürekli olabilen bir durum, bunun enfeksiyondan kaynaklı olup olmadığını bakarak mı anlamış ki hemen erken doğuma kadar getirmiş konuyu. Bazı doktorların gereksiz evhamlandırmaları çok sinir bozucu geliyor bana. Benim de akıntım hep oluyor, doktora söylediğimde enfeksiyonla alakası olmayabilir normal bi durum ama yine de idrar tahlili isteyelim dedi ve tertemiz çıktı. Sen canını çok sıkma fitili kullan gerisini de düşünme
Arkadaşım 28 günde 210 adet 1 numara sleepy kullanmış bebeğine, ben de onu baz alarak 210 adetlik 1 numara aldım bi paket, bide 2 numara aldım.Ya kızlar bu bezlere taktım şimdi kafayı da. Prima premium care, prima pure ve sleepy alıp bi denerim diye düşündüm. 1 numarayı 1 ay fln mı kullanır biraz küçükmüş galiba 1 numara. Bir de günde kaç kez alt değiştirilecek 8-10 falan mı ona göre bez sayısı hesabı yapacam. Çok stoklamamak için hepsinden 60-70 li paketlerden alayım gibi düşündüm. Sonuçta bebek doğmadan bi bez almak da gerekecek. Ne önerirsiniz?
Doğum çok farklı bir olay bence , şekli de önemli değil. Sezaryen de oldum doğum sancısını da çektim ikisininde sonu mutlulukla biterse güzel... herkesin hikayesi de birbirinden farklı sezaryen olup lanet eden de var vajinal yapıp 1 ay oturamayan da. Güzel hikayelerimiz olsun inşallah
fitil kutusunun içinden eldiven çıkıyor.Cok sagoleldiven iyi fikirmis bende oyle yapiyim bu gece yatarken, insallah gecer hemen benimde
Ya birde hamilelikte bazen oluşan sorunlar da sezaryene yönlendiriyor mesela kuzenimde anal fissür olmuş dr normal doğum çok zorlar demiş sezaryen olacakBenim annem de öyle söylüyor, aslında acı eşiğim çok yüksektir ama panik bir insan olduğum için en ufak bir sorun olsa çok telaş yapacağımdan emin o yüzden daha güvenli geliyor sezaryen. Tabi bu ileriye doğru değişebilecek de bi karar şimdiden net karar verilemiyor
Ben de bunu düşünüyorum ya en azından bir doktora daha görünsem fikrini alsam mesela eski doktorumun ultrason cihazı çok iyiydi ama sevmiyorum kadınıBenim kardeşim mesela 10.haftada aynı gün iki doktora göründü merakından.hatta aralarında 1 saat falan vardır.biri demiş çok erken cümsiyet belli değil zaten pozisyonuda uygun değil demiş.1 saat soraki çok belli yüzde 90 kız demiş.öle de çıktı.bence cinsiyet merak edenler başka bir doktpr yorumu almalı dediğin gibi tecrübe önemli
Hamileliğimden beri sadece iki kez girdim ama cinsiyeti netleşince alışveriş yapmayı düşünüyorum çünkü hepsini çok beğeniyorumAşırııı kıskandım şuan seniiibireylulmasali
En sevdiğim bebek mağazasıı.
Tamam internet falan işimizi görüozda , mağaza dolaşmak ayrı keyfli yaa..miss valla tadını çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?