2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bu reflü dediğiniz şey tam olarak nasıl oluyor bende çok farklı bir şey var mide yanması değil geğirme değil ama mideme bir şey oluyor

reflü mide asidinin insanın ağzına gelmesi demek.
midende ve yemek borusunda yanma, ağzına sürekli yemek tadı gelmesi (hamileyken bu iyice mide bulandırıcı oluyor)
gece yattığında ağzında yemek tadı ve asidik bi tat olması, sabah kalktığında da öksürmek vsvsvs diye gidiyor liste... gerçekten iğrenç bir şey

Ya birde hamilelikte bazen oluşan sorunlar da sezaryene yönlendiriyor mesela kuzenimde anal fissür olmuş dr normal doğum çok zorlar demiş sezaryen olacak
Evet olabiliyor ya da mesela enfeksiyon olursa vs vajinal doğum önermiyorlarmış. Yöntemi nasıl olursa olsun sağlıklı doğumlarımız olur inşallah

Insallah canim ya belki de sizde boyle bir sey yoktur bana ilk kez vajen kulturu yapildi. Ama bende artik ayda bir tsh olctururken idrar testi veririm idrarim ozellikle sabahlari kokulu oluyordu aslinda, akinti kokusuzdu
Yok yok ben de aylık yaptıracağım, şüpheye düştüm bu hikayeden sonra

O zaman benim yaşadığım reflü değil ne olduğunu çözemedim

12000 tl ye mi? Doğru mu anladım?

En doğal olanı akışına bırakmak bence

12000 tl ye mi? Doğru mu anladım?
Evet malesef, oled tvlerde olabilen normal bir sorun diyorlar servisten e alırken de bilsek mesela böyle olduğunu.. koskoca LG logosu sürekli şeffaf yeşil gibi bir renkte ortada duruyor Alalı da 2 sene oldu tvyi, uzun yıllar kullansam neyse diyeceğim. Artık yapabilecek bir şeyim olmadığı için gözümü alıştırmaya çalışıyorum.

Haha bizim tv de philips yandan isikli olanlardan eski evimizin orda yuksek gerilim hatti mi ne diyorlar ondan varmis, tv gece kendi kendine aciliyordu

Açıkçası normal doğumu deneyimlemek istiyorum ama fazla panik bir yapım var ve ben de çok korkunç normal doğum hikayeleri duydum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…