- Konu Sahibi KirazHanim
- #25.641
İnşallahO zaman bence ne kadar çabuk o kadar iyişu pandemi sürecinde sipariş verilen her şey geç geliyor,ancak kurulur
Bebişiniz odasında sağlıkla büyüsün inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahO zaman bence ne kadar çabuk o kadar iyişu pandemi sürecinde sipariş verilen her şey geç geliyor,ancak kurulur
Bebişiniz odasında sağlıkla büyüsün inşallah
![]()
tabiki alabiliyoruz canım sonuçta bizim o aylık raporumuzda örnek veriyorum 4 kutuysa birini başka eczaneden diğerini başka eczaneden alabiliyorsun yani o dörde tamamlayabilirsin fazlasını istemiyoruz nede olsa
Bende 3 kutu buldum izmirden kargoyla yolluyorlarBenim oarça parça alma durumum olmadı henüz hepsini tek yerden buldum şimdiye kadar ancak eczaneye sorduğumda rapor girişi nerden olduysa ordan tamamlamak zorundasınız 9 kutuyu demişti. Farklı yerlerden olduğunda olmuyor gibi bir cevap vermişti. Bilmiyorum doğrı mu yanlış mı
Maşallh canım adıyla yaşasın sağlıkla büyüsünEvet canım kızımızın ismi aynıbizde bizimki orijinal sanıyorduk eşime söyledim oda çok şaşırdı
eşim hep Bi kızım olursa Hilal olsun derdi canım, bizim bebiş 4 yıl sonra geldi, ayrıyeten Nazlı mı koysak çok geç gelen Bi bebiş dedik, sonra ikisini birleştirdik
istiklal marşı dada geçince tadından yenmedi yani, sizinki nasıl oldu
![]()
Öyle tabi canım, zaten yolu yarıladım bir sorun olmadı çok şükür, şimdiden sonra da sorunsuz tamamlarız inşallahOlumsuz bir durum olsa söylerdi mutlaka. Sorun yok demek ki.![]()
Sabaha karşı ası ıcın yazmıştım aramadılar dedim ası için bugün aradılar kulaklarını çınlattım galıba (7 aralıktı ası unutmuştum gitmeyiOlumsuz bir durum olsa söylerdi mutlaka. Sorun yok demek ki.![]()
Herkes değiştirmiş gel biz de değiştirelimBende mi ismimi değiştirsemmmm![]()
Sabaha karşı ası ıcın yazmıştım aramadılar dedim ası için bugün aradılar kulaklarını çınlattım galıba (7 aralıktı ası unutmuştum gitmeyi)
Tamamdır onu da alayım sensodyne macun kullanıyordum bitmişti onu da yenileyeyimsen bi dene o zaman, bakalım nasıl olacak.
sensodyne ekstra yumuşak olanı da deneyebilirsin.
Bebeginmi bobregi seninmi?Ben bugün detaylıya girdim, genel olarak her şey yolunda, sadece böbrekle ilgili çok olumsuz olmayan ama kafa karıştıran bir şey söyledi, böbrek çıkış kanalında bir genişlik olduğunu ama sınırda olduğunu ve bu durumla çok sık karşılaştıklarını söyledi. takip edecek her ultrasonda.
Ama neolarak değiştirsem onu bilemedim şimdiHerkes değiştirmiş gel biz de değiştirelim![]()
Benimki de aynı kıpır kıpır.Kızlar tekmeler ne durumdaa,bizimki bildiğin cirit atıyo içerde...ilk hamileliğimde bukadar sert 23-24haftadan sonra başlamıştı.sanırım bir zıpır gelcek :)
Valla görmedim yaaaaKuzucum buralardayım
Dün mesaj da yazdım ama arada kaynadı galiba
Ben bir beğeni ne bir cevap mesajımı kimse mi görmedi
Sen nasılsın
Bugün aramış benı de uzerıne whatsapdan yazmış ası ve tahlıllerın var diye gerçi ne tahlili onu bılmıyorumBana da 20.haftada gel demişti ama ben hala gitmedim, arayan soran da yok
Zaten çok ilgili değiller, çocuğun aşılarında bile zorla arıyorlardı
Ama neolarak değiştirsem onu bilemedim şimdi![]()
İnşallah zamanla normale döner canımBen bugün detaylıya girdim, genel olarak her şey yolunda, sadece böbrekle ilgili çok olumsuz olmayan ama kafa karıştıran bir şey söyledi, böbrek çıkış kanalında bir genişlik olduğunu ama sınırda olduğunu ve bu durumla çok sık karşılaştıklarını söyledi. takip edecek her ultrasonda.
Aaa bana doktor 22. Hafta içinde yaptır bıraz daha büyüsün garanti olsun dedi cınsıyet için ozellıkle bekliyorum çatlayacağımBen bugün detaylıya girdim, genel olarak her şey yolunda, sadece böbrekle ilgili çok olumsuz olmayan ama kafa karıştıran bir şey söyledi, böbrek çıkış kanalında bir genişlik olduğunu ama sınırda olduğunu ve bu durumla çok sık karşılaştıklarını söyledi. takip edecek her ultrasonda.
Ya burda ilk gebeliğimde de hiç tahlil istemediler sormadılar da.Bugün aramış benı de uzerıne whatsapdan yazmış ası ve tahlıllerın var diye gerçi ne tahlili onu bılmıyorum