2021 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
tabiki alabiliyoruz canım sonuçta bizim o aylık raporumuzda örnek veriyorum 4 kutuysa birini başka eczaneden diğerini başka eczaneden alabiliyorsun yani o dörde tamamlayabilirsin fazlasını istemiyoruz nede olsa

Benim oarça parça alma durumum olmadı henüz hepsini tek yerden buldum şimdiye kadar ancak eczaneye sorduğumda rapor girişi nerden olduysa ordan tamamlamak zorundasınız 9 kutuyu demişti. Farklı yerlerden olduğunda olmuyor gibi bir cevap vermişti. Bilmiyorum doğrı mu yanlış mı
Bende 3 kutu buldum izmirden kargoyla yolluyorlar☺️☺️ Bakalım bundan sonrakilerde anlayacağım nasıl olduğunu ama bence de vermeleri lazım her eczaneye aynı miktar ilaç gitmiyor anladığım kadarıyla

Evet canım kızımızın ismi aynı 😂 bizde bizimki orijinal sanıyorduk eşime söyledim oda çok şaşırdı 😆 eşim hep Bi kızım olursa Hilal olsun derdi canım, bizim bebiş 4 yıl sonra geldi, ayrıyeten Nazlı mı koysak çok geç gelen Bi bebiş dedik, sonra ikisini birleştirdik 😂 istiklal marşı dada geçince tadından yenmedi yani, sizinki nasıl oldu 🥰
Maşallh canım adıyla yaşasın sağlıkla büyüsün 😍
Bizde de eşim karar verdi ismine, İstiklal marşında geçtiği için istedi, hem de soyadımızla çok uyumlu oluyordu çok hoş oldu.
Şimdi de bu kıza isim bulmaya çalışıyoruz ama hala netleşmedi.
Senin erkek mi kız mı olacaktı

İsim kaç kere değiştirebiliyoruz duruma göre iyice karar verince değiştirebilirim 😁yada dur cinsiyet kesınleşsin karar kıldığım isim yaparım belki 😁

Sabaha karşı ası ıcın yazmıştım aramadılar dedim ası için bugün aradılar kulaklarını çınlattım galıba (7 aralıktı ası unutmuştum gitmeyi 😁)

Bana da 20.haftada gel demişti ama ben hala gitmedim, arayan soran da yok
Zaten çok ilgili değiller, çocuğun aşılarında bile zorla arıyorlardı

Ben bugün detaylıya girdim, genel olarak her şey yolunda, sadece böbrekle ilgili çok olumsuz olmayan ama kafa karıştıran bir şey söyledi, böbrek çıkış kanalında bir genişlik olduğunu ama sınırda olduğunu ve bu durumla çok sık karşılaştıklarını söyledi. takip edecek her ultrasonda.

Ben bugün detaylıya girdim, genel olarak her şey yolunda, sadece böbrekle ilgili çok olumsuz olmayan ama kafa karıştıran bir şey söyledi, böbrek çıkış kanalında bir genişlik olduğunu ama sınırda olduğunu ve bu durumla çok sık karşılaştıklarını söyledi. takip edecek her ultrasonda.
Bebeginmi bobregi seninmi?

Kızlar tekmeler ne durumdaa,bizimki bildiğin cirit atıyo içerde...ilk hamileliğimde bukadar sert 23-24haftadan sonra başlamıştı.sanırım bir zıpır gelcek :)
Benimki de aynı kıpır kıpır.
Aynen dediğin gibi ben de ilk gebeliğimde çok geç hissetmiştim bu kadar güçlü şekilde.
Ama şimdi gümbür gümbür 😍

Bana da 20.haftada gel demişti ama ben hala gitmedim, arayan soran da yok
Zaten çok ilgili değiller, çocuğun aşılarında bile zorla arıyorlardı
Bugün aramış benı de uzerıne whatsapdan yazmış ası ve tahlıllerın var diye gerçi ne tahlili onu bılmıyorum

İnşallah zamanla normale döner canım
Sağlıkla gelsin minik kızın

Aaa bana doktor 22. Hafta içinde yaptır bıraz daha büyüsün garanti olsun dedi cınsıyet için ozellıkle bekliyorum çatlayacağım 🤣

Bugün aramış benı de uzerıne whatsapdan yazmış ası ve tahlıllerın var diye gerçi ne tahlili onu bılmıyorum
Ya burda ilk gebeliğimde de hiç tahlil istemediler sormadılar da.
Sadece aşılar için gitmiştim, kilo tansiyon bakılıyor başka da bir şey yok.
Doktoru hiç görmüyoruz zaten

Back
X