2021 Nisan Anneleri

Slm kızlar bende kontrole gittim bugün bu ay çok yorduğum için kendimi endişeliydim ama çok şükür herşey yolunda, doktorum çok güzel orantılı büyümüş göbek dedi aşırılık yok dedi, 29+6 dayım ama bebiş 30+6 gözüküyor bir hafta önde devam, kilomuz 1640gr boy 42cm çok iri geldi bana ya, doktorum aynen devam harekete bol yürüyüş dedi, doğum sordum 8bin alıyormuş kendisi Medicana hastanesine gidip normal doğum+1gece yatış 4bin dedi şubatta artacakmış ama refakatçi ve eşe izin veriyormuş sadece ziyaretciye izin vermiyormuş ne süsleme ne fotoğrafçı izni yok vazgeçtim ordan başka hastane araştıracağız ama doğumhaneye kadar gösterdiler otel gibi hastane hepimize hayırlı doğumlar inş

Kızlar normal dogum icin doktor hareket falan onerdimi neler yapiyosunuz

Kızlar normal dogum icin doktor hareket falan onerdimi neler yapiyosunuz
Bana yürüyüş yap bol dedi, bu ay çok iş yaptım çok eğilip kalktım çömeldim sıkıntı olur mu dedim, hayır tam tersi tarlada doğuran atalarımızın hareketleri devam ama bir gün dinlen bir gün işlen dedi bu haftadan sonrası için, gerçekten eğilip kalktığımdan beri birde merdiven kullanıyorum artık asansör yerine tüm ağrılarım ağırlığım geçti gitti çok hafif hissediyorum artık

Ayrintili yaptılar bgun çok mutlu oldum açıkçası yapılmadığı için üzülüyodum cok şükür hiçbişey yok herşey yolunda sadece tosun gbi sağlıklı dedi tahlillerde iyi çıkınca 2 haftada 1 gelmeye basliycaksin artık dedi böyle hızla devam ederse muhtemelen sezeryan yaparlar sana diyede bi güzel bozdu beni

Benim doktor 36.haftada nst ye baglicam haftada 1 e dusecek kontroller dedi ozamana kadar ayda bir devam dedi vakit de cabucak gecmio ki keske hep gorsek

Bende yuruyus yapiyorum egiliyorum altlara ozellikle bi yandan korkuyorum ama insallah bisey olmaz

Merhabalar arkadaşlar, Kanguru alıcak mısınız? Bir dr.5.günden itibaren kullanabilirsiniz demişti. Ten teması çok iyi vs. Dedi. Önerdiğiniz bir model var mı?
Kizimda chicco kullandim hediye gelmisti kanguruyla baya iyi oluyor bende istiyorum ama kararsizim bir bez olanlar var birde normal seklinde kaldim oyle bende

Bende nevresim aldim

canım çok geçmiş olsun

Merhabalar arkadaşlar, Kanguru alıcak mısınız? Bir dr.5.günden itibaren kullanabilirsiniz demişti. Ten teması çok iyi vs. Dedi. Önerdiğiniz bir model var mı?
Merhaba ben de kanguru araştırması yaparken denk geldim. Instagramda bi sayfa gördüm ordan almayı düşünüyorum. ‘Mamadusbaby’ diye. Fikir olsun sizlere de

Günaydınlar☉ benim gibi elinde normal kangurusu olan varsa böyle sadece yenidoğan aparatı satılıyormuş. Bunu alıp elimizdekini değerlendirebiliriz

Eklentiler

• Screenshot_20210122-071518.webp
    15 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…