Bana yürüyüş yap bol dedi, bu ay çok iş yaptım çok eğilip kalktım çömeldim sıkıntı olur mu dedim, hayır tam tersi tarlada doğuran atalarımızın hareketleri devam ama bir gün dinlen bir gün işlen dedi bu haftadan sonrası için, gerçekten eğilip kalktığımdan beri birde merdiven kullanıyorum artık asansör yerine tüm ağrılarım ağırlığım geçti gitti çok hafif hissediyorum artıkKızlar normal dogum icin doktor hareket falan onerdimi neler yapiyosunuz
Benim doktor 36.haftada nst ye baglicam haftada 1 e dusecek kontroller dedi ozamana kadar ayda bir devam dediAyrintili yaptılar bgun çok mutlu oldum açıkçası yapılmadığı için üzülüyodumcok şükür hiçbişey yok herşey yolunda sadece tosun gbi sağlıklı dedi tahlillerde iyi çıkınca 2 haftada 1 gelmeye basliycaksin artık dedi böyle hızla devam ederse muhtemelen sezeryan yaparlar sana diyede bi güzel bozdu beni
Bende yuruyus yapiyorum egiliyorum altlara ozellikleBana yürüyüş yap bol dedi, bu ay çok iş yaptım çok eğilip kalktım çömeldim sıkıntı olur mu dedim, hayır tam tersi tarlada doğuran atalarımızın hareketleri devam ama bir gün dinlen bir gün işlen dedi bu haftadan sonrası için, gerçekten eğilip kalktığımdan beri birde merdiven kullanıyorum artık asansör yerine tüm ağrılarım ağırlığım geçti gitti çok hafif hissediyorum artık
Evet yaa keşke evde olsa usg hep gorsekBenim doktor 36.haftada nst ye baglicam haftada 1 e dusecek kontroller dedi ozamana kadar ayda bir devam dedivakit de cabucak gecmio ki keske hep gorsek
Yok bacim ya ozmnda hic evden cikamam bebegi gorduk nasilsa iyi dieEvet yaa keşke evde olsa usg hep gorsek
Olsun yaa yine bulurduk bahane görürduk bariYok bacim ya ozmnda hic evden cikamam bebegi gorduk nasilsa iyi dieArtik ev sıkmaya basladi kendimi sokaklara atasim var
Kizimda chicco kullandim hediye gelmisti kanguruyla baya iyi oluyor bende istiyorum ama kararsizim bir bez olanlar var birde normal seklinde kaldim oyle bendeMerhabalararkadaşlar, Kanguru alıcak mısınız? Bir dr.5.günden itibaren kullanabilirsiniz demişti. Ten teması çok iyi vs. Dedi. Önerdiğiniz bir model var mı?
Peki sling nekadara kadar kullaniliyor buyudukce zor olur mu acabaBen de sling almayı düşünüyorm bebeğin gazı içinde iyi geliyormuş.
Bende nevresim aldimBurada arkadaşlar yazmıştı Şok markete gittim nevresim, çarşaf, iç badi, müslin ağız bezi falan aldım... Ayyy şuan çalışmasam avm ye gidip dolaşasım herşeyi alasım geldi :)) Minnak minnak ancak idrak ediyorum yeni bir minnoş geleceğini sanırım.. Bugün 30. haftamızın son günü şaka gibi ..
English Home dada indirim var nevresim 60tl idi %100 pamuk. Çarşafıda lastikli. Beğendim ben tavsiye ederim.Bende nevresim aldim
canım çok geçmiş olsunKızlar 29.haftam bitti dünkü ölçümde rahim ağzı uzunluğu 9mm olmuşhemen ciğer geliştirici iğneye başlattı doktorum.
Ayağa kalkmayı yasakladı. Bebeği ne kadar çok tutabilirsek içeride iyidir dedi.
Dua edin... İnşallah çok erken gelmez
Yatmaktan başka progesteron fitil ve haftada bir pruloton depota başladım.
Bana bedense o sling çok Zor geliyo dolaması pratik olmazmış gibi geliyoPeki sling nekadara kadar kullaniliyor buyudukce zor olur mu acaba
Merhaba ben de kanguru araştırması yaparken denk geldim. Instagramda bi sayfa gördüm ordan almayı düşünüyorum. ‘Mamadusbaby’ diye. Fikir olsun sizlere deMerhabalararkadaşlar, Kanguru alıcak mısınız? Bir dr.5.günden itibaren kullanabilirsiniz demişti. Ten teması çok iyi vs. Dedi. Önerdiğiniz bir model var mı?
15 kiloya kadar kullanılıyorPeki sling nekadara kadar kullaniliyor buyudukce zor olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?