2021 Nisan Anneleri

Ispanağı çiğ mi koyuyorsunuz bozulmuyor mu dondurucuda?

Ben de aynısını düşünüyorum bir hafta falan annem kalır ama sonuçta ilk defa anne oluyorum bir takım acemilikler mutlaka olacak, yetişemeyebilirim. Musakka için kızarmış patlıcanı dün ilk defa buzluktan çıkarıp pişirdim tadı iyiydi bence. Nohut haşlayabilirsiniz, köfte, börek, mantı, yemek için malzemeler hazırlayıp direkt koyabilirsiniz. Soğanı falan doğrayıp doğrayıp buzluğa atıyorlar.

Manti pogaca borek sebzeleri dograyip hafif bi yagda pisirip koyabilirsin tek yemeklik baskaa kofte yapabilirsin

Bugun bebegimin kiyafetlerini, abiden kalan battaniyeleri vs yikayacagim, heyecanliyim aslinda daha var ama simdiden ayakta kalinca belim feci agrimaya basliyor. Son iki ay ne olacagi belli degil. Hazir dursun icim rahat etsin bari

Anladım canım haklısınn sende aslında baslamak lazım

Bende granul alicaktim ama erimiyo dediler kalintilari.kaliyomus ondan sivi deterjan alicam direk zaten kokusuda varmis yumusaticiyada gerek olmaz diye dusundum almicam bende

Bende granul alicaktim ama erimiyo dediler kalintilari.kaliyomus ondan sivi deterjan alicam direk zaten kokusuda varmis yumusaticiyada gerek olmaz diye dusundum almicam bende
Aynen canım e bebeğin sıvı deterjanı katkısızmış onunla yıkadım ben gayet güzeldi granülü henüz kullanmadım sıvı bitince deneyeceğim onu leke çıkarıcıyı aldım e bebekten fısfıslı olanlardan

Leke cikarici nasil kullaniliyomus bende aliyim bari

Gecmis olsun canım covit mi oldu esin?
Teşekkür ederim canım, grip ve vücut ağrısı vardı onda da sadece ateş öksürük falan yoktu test yaptırmadı şimdi bende de aynı şekilde başladı evdeyim zaten dinleniyorum vitaminlerle falan atlatmaya çalışıyorum

Yok yaptırmadım ateş ve öksürük olmayınca boş yere hastaneye gidip risk almak istemedim açıkçası covid olan hamilelere sadece parol veriliyor diye biliyordum bi doktoruma sorayım en iyisi bakalım o ne önerecek teşekkürler

Hayirli haberlerle gel insallah cnm
Perinatoloji nedenki hayirli kontrollerin olsun insallah gidecek olan herkesin
Tansiyon olayından geldim cnm düzensiz diye bi sürü kan aldılar yine hba1c bakacaklar bide bebe şişko diye ogtt de çıkmadığına ikna olmadılar bi türlü adet tarihimize yanlış söylediğimi dusunuyo akıl var mantık var niye küçük söylemeye çalışayım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…