2021 Nisan Anneleri

Ciktinmi doktordan canim bebek önde mi gidiyor nie bukadr taktilarki

Neyse yaptir bakalim hayirlisi olsun bi skinti cikmaz insallah

Güle güle kullansın bebişin inşallah kaç aya kadar kıyafet alışverişi yaptın canım.
3 aylık kıyafetlerine kadar uzun kol ayaklı pijama falan aldım canım 6 aylık olanları da yazlık aldım ama kısa tulumlar şortlar falan aldım yazlıkları da tamam yani ama yaz için yine de uzun kol pijama üst almak lazım sanırım onları da Doğumdan sonra alacağım 6 aylığa kadar nerdeyse tamamladım

Çıktım canm sonuçları bekliyoruz smdi 2 hafta flan önde ölçümleri 29+3 1226 gr çıktı cok aşırı deil gbi geliyo bana ama bilemedimki
Aslında 2 haftaya kadar normal sayılıyor kuzum erken döllenmiş olabilir sanki sen yumurtlamam erken oldu demiştim tabi çok zaman geçti yanlış hatırlamıyorsam eğer. Sağlıkla gelsin inşallah tospiğimiz

Evet cnm 4 gün erken benm yumurtlama onca hormona ilaca normaldir bi miktar önde olmasi diye düşünüyorm bana anormal gelmiyo o yüzden sağlıkla gelsinlerde önemi yok zaten öndeymiş gerideymiş ama boşuna geriyolar beni yeni bisey deil bide sonuçta nerdeyse bastan beri önde gidiyordu az az yükseldi birden sismediki bu cocuk

Burada arkadaşlar yazmıştı Şok markete gittim nevresim, çarşaf, iç badi, müslin ağız bezi falan aldım... Ayyy şuan çalışmasam avm ye gidip dolaşasım herşeyi alasım geldi :)) Minnak minnak ancak idrak ediyorum yeni bir minnoş geleceğini sanırım.. Bugün 30. haftamızın son günü şaka gibi ..

Çıktım canm sonuçları bekliyoruz smdi 2 hafta flan önde ölçümleri 29+3 1226 gr çıktı cok aşırı deil gbi geliyo bana ama bilemedimki
29.haftada 1390 gr demisti. Ama ustunde durmamışti, sadece iri bebek demişti. Neden bu kadar inceledi ki, ben de endiselendim simdi bak

Bazen insan kendini doktorlardan daha iyi takip ediyor Allah başımızdan eksik etmesin onları tabi ama boşuna strese sokan doktorlarda var maleseff o kadar test takip insanı gerçekten yıpratıyor kötü gitmeyeceği varsa da stresten kötü gidiyor.

Benimde 5 gun falan onde cikti cok sukur hersey yolunda artik tansiyon ve bebegin suyu onemli sadece onlara agirlik vericez dedi nst ye 36.haftada basliyorm dedi cok sukur sekerin normal kan dusuklugunu takma cok da dusuk dedil boyle devam dedi 10 gun sonra kontrol var ama sanirim gitmicem 1 ay sonra bakalim skntin olmazsa dedi

Bizimde yarin 30. haftamizin son günü sizi takip ediyoruz

Dosyayı verdi elime ayrintiliya yolladi şimdide değerlerimde normal cıkmış dosyadan kaçak çekim yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…