2021 Nisan Anneleri

Araştırmak lazım

Birşey sormak istiyorum şimdi biz ek gıdaya başladık ya. Besini direkt veriyoruz bebeğe yani alerji olursa ağız kenarında kızarıklık olur değil mi? Yoksa ağız kenarında kızarıklık olmayıpta sırtında veya kakasında kan olur mu?

Kakasini sulu mukuslu ve sık yapmasi gecmeyen pişik oluşumu da alerji belirtisi vücuttaki kizariklik yine agiz kenarinda da olabilir bunlarin hepsi ayni anda olmaz genelde bikaci olur birde kusma da belirtiymis

Ben elma armut patates tatlı patates kabak verdim vücutta birşey olmadı ama kanlı kaka yaptı doktor direkt süt alerjisi dedi diğer besinlerle alakası yok dedi.Ama bazı besinler vücutta alerji yaparmış onları bir süre bırakıp tekrar denemek gerekirmiş

Kakasini sulu mukuslu ve sık yapmasi gecmeyen pişik oluşumu da alerji belirtisi vücuttaki kizariklik yine agiz kenarinda da olabilir bunlarin hepsi ayni anda olmaz genelde bikaci olur birde kusma da belirtiymis
Aa kustu da bugün kesin alerjisi var o zamn of ya valla ağlıcam artık

Ya bazı besinlere alıştım da yenileri de eklenmesi beni yoruyo

Canim senin meslegin ne acaba?2 yil ogretmenler disinda alinabiliyor mu?ben bakiciya birakamam cunku guvencek kimse yok ve gidecegi krese oglumuda gonderdim oraya guveniorm ins kabul eder o abla hayirli olacaksa o bakar.

Benim kızımın da alerjisi var, ben yulaf tüketince tepki verdi aklınızda olsun yulaf da alerji yapabiliyor

Aa kustu da bugün kesin alerjisi var o zamn of ya valla ağlıcam artık
Benim oglum da muza bayildi ama hem kustu hem pisik oldu muz yedikden sora inan ek gida olayi beni de müthiş yoruyor 6 ay idare edicez bacim 1 yasindan sora cogu sey duzeliyormus alerji bakimindan

Benim oglanda geceleri saat başi kalkiyor ama yogurt yiyknce agiz kenari kizariyor hatta dun yine 1 caykasigi verdim domtora gidicem diye.olur mu tekrar diye yine oldu ben nasil yediricem ki onu bilemedim

Canim senin meslegin ne acaba?2 yil ogretmenler disinda alinabiliyor mu?ben bakiciya birakamam cunku guvencek kimse yok ve gidecegi krese oglumuda gonderdim oraya guveniorm ins kabul eder o abla hayirli olacaksa o bakar.
Canım tabii ki 657'ye tabii herkes alabilir memurum bende bir kurumda.
Bilmiyorum evler birbirine cok uzak biz birakirsak esi de izin verirse bakar.

Benim oglanda geceleri saat başi kalkiyor ama yogurt yiyknce agiz kenari kizariyor hatta dun yine 1 caykasigi verdim domtora gidicem diye.olur mu tekrar diye yine oldu ben nasil yediricem ki onu bilemedim
Çok geçmiş olsun. Yoğurt değil de o zaman sevdiği ve alerji yapmadığından emin olduğun herhangi bir şey verebilirsin belki, önemli olan tok olduğundan emin olmak aslında. Benim hiç aklıma gelmemişti, ek gıdaya hafiften başlamıştık ama sütüm yetiyor sandım. 2 3 gecedir uyumadan bir saat önce veriyorum, çok şükür biraz düzeldi

Benim kızımın da alerjisi var, ben yulaf tüketince tepki verdi aklınızda olsun yulaf da alerji yapabiliyor
Yulaf unu denemiştim bir şey olmayınca sütünü yaptım. Ama yulafın da alerjik olabileceği aklıma gelmezdi :/ gluten içerdiği için mi acaba, ya da içeriyor mu bilmiyorum

Benim oglum da muza bayildi ama hem kustu hem pisik oldu muz yedikden sora inan ek gida olayi beni de müthiş yoruyor 6 ay idare edicez bacim 1 yasindan sora cogu sey duzeliyormus alerji bakimindan
İnan şuan bazı şeyler alerji yapsa o kadar takmazdımm ama başından beri alerjiyle savaşan biri olarak yoruldumm

Ya kızlae benim bebişim arada kusuyor, ani harekettendir, mide kapakçığı hala yetişkin gibi değil, düz yatırıyoruz diyedir şeklinde düşünüyorum ben.
Ağız kenarı kızarıyor, o da dişi kaşındığından eli ve hatta her şey hep ağzında, tahriş oluyor, ondan kızarıyordur diyorum, tadım yaptırıyorum yine de. 3 gün kuralım da yok, doktorum da istemedi 3 gün kuralını zaten.
Sırtında, vücudunda arada kırmızı noktalar oluyor, onun da benim yediğim şeylerle alakasını kuruyorum, ben dikkat ediyorum.
Çocuk dermatoloji uzmanına gitmiştik egzaması için, dedi ki, bir besine alerjisi varsa da bir ay sonra aynı besine tepki vermeyebilir vücudu dedi, dolayısıyla ben çok da evham yapmadan devam edeceğim. Sakınan göze çöp batar mantığındayım, umarım yanlış yapmıyorumdur
Bununla birlikte birkaç şeye alerjisi çok netti, onlara hala cesaret edemedim tekrar tüketmeye.

Kızlar ya, emziği ne zaman bıraktırmak doğru olur, tecrübeli olan ya da fikri olanlardan görüş almak isterim, biz şuan sadece uykuya dalarken veriyoruz, uykuda atıyor ağzından kendisi, ama dalmasına yardımcı oluyor, korkum böyle devam ederse ileride emziği bıraktırdığımızda uykuya dalması çok zorlaşacak

Ben havuc verdim ve sırtında kızarıklıklar oluştu ve o güb kustu. Zaten süt ürünleri + yumurta veremiyorum ama o kadar canımı sıkıyo ki yeni bi besine tepki vermesi. Dün hic uyumadı doğru dürüst ama bi kaç gündür dişten dolayıda huzursuz ama üst üste geldi işte

Ya kızlar benim bebe bu sebze pürelerini hiç sevemedi tatsız tuzsuz ben bile yiyemiyorum çocuk nasıl yiyecek bir ıspanak püresi verdim yiyebilene aşk olsun yani Bu çocuklar bu şekilde sebze sevemez bence, çünkü sebze dediğimiz şey bu değil biz sebzeleri bu şekilde tüketmiyoruz ki

Ben herhangi bir doktora almıştım..O muayene edip Serdar beyin sekreterine randevu açtırmısti..Ama daha geçen gün arkadaşım almaya çalıştı Serdar bey de uygun randevu yoktu.Hizmet hastanesinde direkt gidip yaptırılıyormus belki siz de gitmek istersiniz bilginiz olsun..

Ben de 3 gün kuralı ile yoğurt,patates, kabak,havuç,semizotu tadımlarını bitirdim..Meyvelerde şeftali denedim pek sevdiğini söyleyemem.Pazartesi kontrolümüz var öğün olarak başlamayı konuşacağız doktorumuzla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…