2021 Nisan Anneleri

Maşallah minik kuşlara... Benim doktorum hamur işi yeme demişti, zaten bende çok sevmem öyle hamur tatlı falan ..Meyveyi de sadece ona yarasın diye yiyorum az bir şey. Ben ilk gebeliğimde 13 kilo ile bitirdim inşallah bunda da öyle olur..Senin ikiz olduğu için biraz daha fazla olabilir tabi .

Yeme içmeyle alakalı ne dedi doktor bu arada cok sevindim benimde kontrol 4 ünde Bende dayanamıyırum özellikle işyerinde açma simite yükleniyorum

Evet hamur işi işte karbonhidrat meyve yi aşırıya kacma porsiyonlara böl dedi karpuz rahatlatıyordu mesela iki dilimden fazla yeme dedi ya ben sebze falan yiyemiyorum tabi meyve ve karbonhidrata dayandım dogal olarak bastircak ne bulursam. Bulantılar gecince biraz daha dikkat ederim inşaallah hareketsizde olduğumdan oda etkili tabi bşraz yuruyuse cıkıcam aksamları inşaallah

Sağol canım çok zorlanırsam artık ben de kullanıcam. Şu zor dönem çabucak geçer de keyifli zamanlara geçeriz inşallah

Dün doktora gitmek zorunda kaldım. Yogun mide bulantısı bütün hayat kalitemi düşürdü. 2 kilo vermişim. Su bile içemiyorum. 4 serum takıldı. 1 tanesi ilaçlı 3 ü boş. Ama yine de çok rahatlamadim. Bugün biraz daha iyiyim. Mide bulantim için dramamine diye bir ilaç verdi ama ben kullanıp kullanmamakta kararsizim. Beni rahatlatır ama sonuçta ilac bebege bir etkisi olurmu bilmiyirum. Gebelikte kullanılan bir ilaç dedi doktor ama

6+5 kızlar çok şükür 1 hafta önce boş gebelik demişlerdi yolk yok dediler çok utangaç saklaniyo kalp atışını bile zorla gördü kaçıp duruyo diye yok sanki dedi dedm cuma var dediler ama nasıl yok iyice baktı öyle diyince son anda yakaladı utangaç bu diyo

Eklentiler

• 20200901_115407.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 55
Yaaa yerim utangaçlıgını Çok şükür benimde 4 ünde kontrol 9 haftalık olucaz inşallah

Gozunuz aydin, insallah guzel guzel ilerler. Yarin benimde randevum 1 de cok meraklaniyorum. Ilk defa kalp atislarini dinleyecegiz.

Gozunuz aydin, benim de yarin 1 de kontrolum bakalim fasulyeler napiyo, kalplerini duyacsgiz insallah ilk defa. Lekelenmelerden sonraki ilk randevu olacagi icin de biraz evham var tabi. Insallah bende guzel haberlerle gelecegim.

Maşallah ya çok sevindim senin adına bak Allah büyük demiştik sana sağlıcakla kavuş inşallah bebişine canım

Yav ne alaka göbeğim cikmis ne saçmalama karakiz pantolon yeni yıkandı ondan on düğme iliklenmiyo4 iliklenincede zaten karnında sert bisey var patlıcan gibi yeni yıkanmış kot ondan

Yeme içmeyle alakalı ne dedi doktor bu arada cok sevindim benimde kontrol 4 ünde☺ Bende dayanamıyırum özellikle işyerinde açma simite yükleniyorum
Sebze agırlıklı süt türevleri protein ağırlıklı yemeye calıs dedi canım hamur işi falan yeme dedi meyveyise kontrollü ye dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…