- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
Maşallah minik kuşlara... Benim doktorum hamur işi yeme demişti, zaten bende çok sevmem öyle hamur tatlı falan ..Meyveyi de sadece ona yarasın diye yiyorum az bir şey. Ben ilk gebeliğimde 13 kilo ile bitirdim inşallah bunda da öyle olur..Senin ikiz olduğu için biraz daha fazla olabilir tabi .Kızlar merhaba doktordan geldim şimdi 8haftamız bitti bizim çok şükür keyifleri yerindeymiş minnakların herşey yolundaama biraz yediklerime dikkat etmem gerekiyo sanırım meyveye ve karbonhidrata yüklenince birden fazla artış olmuş sanırım
Yeme içmeyle alakalı ne dedi doktor bu arada cok sevindim benimde kontrol 4 ündeKızlar merhaba doktordan geldim şimdi 8haftamız bitti bizim çok şükür keyifleri yerindeymiş minnakların herşey yolundaama biraz yediklerime dikkat etmem gerekiyo sanırım meyveye ve karbonhidrata yüklenince birden fazla artış olmuş sanırım
Evet hamur işi işte karbonhidrat meyve yi aşırıya kacma porsiyonlara böl dedi karpuz rahatlatıyordu mesela iki dilimden fazla yeme dediMaşallah minik kuşlara... Benim doktorum hamur işi yeme demişti, zaten bende çok sevmem öyle hamur tatlı falan ..Meyveyi de sadece ona yarasın diye yiyorum az bir şey. Ben ilk gebeliğimde 13 kilo ile bitirdim inşallah bunda da öyle olur..Senin ikiz olduğu için biraz daha fazla olabilir tabi .
Sağol canım çok zorlanırsam artık ben de kullanıcam. Şu zor dönem çabucak geçer de keyifli zamanlara geçeriz inşallahValla yaradı canım cok şükür hafif hafif oluyo arada ama bastırcak birşeylerle geciştiriyorum. Gece yatmadan aç karnına iki tane alıyorum gün içinde içmiyorum baska eger cok kötü olunursa gün içinde bir bir iki daha alma hakkı varmış. Kızında olunca daha zordur tabi benim ilk suan kendime zor bakıyorum valla Allah kolaylık versin
Bende tost seviyorum bu araYeme içmeyle alakalı ne dedi doktor bu arada cok sevindim benimde kontrol 4 ünde☺ Bende dayanamıyırum özellikle işyerinde açma simite yükleniyorum
Tost bende yiyorum ama bugünden itibaren düzenli bişeyler yiyicem sabah yumurta yedim beyaz peynir zeytin tam buğday ekmek şimdide ceviz badem fındık 3 gibide yoğurt yicem akşamda allah büyük mide durumuna göreBende tost seviyorum bu ara
Yaaa yerim utangaçlıgını6+5 kızlar çok şükür1 hafta önce boş gebelik demişlerdi yolk yok dediler çok utangaç saklaniyo kalp atışını bile zorla gördü kaçıp duruyo diye yok sanki dedi dedm cuma var dediler ama nasıl yok iyice baktı öyle diyince son anda yakaladı utangaç bu diyo
Çok güzel haberler alırsın inşallah hepimiz iyi olalım minnaklarimiz çok iyi olsunYaaa yerim utangaçlıgını☺ Çok şükür benimde 4 ünde kontrol 9 haftalık olucaz inşallah☺
Gozunuz aydin, insallah guzel guzel ilerler. Yarin benimde randevum 1 de cok meraklaniyorum. Ilk defa kalp atislarini dinleyecegiz.6+5 kızlar çok şükür1 hafta önce boş gebelik demişlerdi yolk yok dediler çok utangaç saklaniyo kalp atışını bile zorla gördü kaçıp duruyo diye yok sanki dedi dedm cuma var dediler ama nasıl yok iyice baktı öyle diyince son anda yakaladı utangaç bu diyo
Gozunuz aydin, benim de yarin 1 de kontrolum bakalim fasulyeler napiyo, kalplerini duyacsgiz insallah ilk defa. Lekelenmelerden sonraki ilk randevu olacagi icin de biraz evham var tabi. Insallah bende guzel haberlerle gelecegim.Kızlar merhaba doktordan geldim şimdi 8haftamız bitti bizim çok şükür keyifleri yerindeymiş minnakların herşey yolundaama biraz yediklerime dikkat etmem gerekiyo sanırım meyveye ve karbonhidrata yüklenince birden fazla artış olmuş sanırım
Maşallah ya çok sevindim senin adına bak Allah büyük demiştik sana sağlıcakla kavuş inşallah bebişine canım6+5 kızlar çok şükür1 hafta önce boş gebelik demişlerdi yolk yok dediler çok utangaç saklaniyo kalp atışını bile zorla gördü kaçıp duruyo diye yok sanki dedi dedm cuma var dediler ama nasıl yok iyice baktı öyle diyince son anda yakaladı utangaç bu diyo
Tabiki duygulanılmayacak gibi değilki allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimizeÇok güzel haberler alırsın inşallah hepimiz iyi olalım minnaklarimiz çok iyi olsunduygulandim
Kziina benim için bir toka alırsın demiÇok saolun kızlar hepimiz insallah sağlıkla 10.senede bi mucize gelsin bizede
Sebze agırlıklı süt türevleri protein ağırlıklı yemeye calıs dedi canım hamur işi falan yeme dedi meyveyise kontrollü ye dediYeme içmeyle alakalı ne dedi doktor bu arada cok sevindim benimde kontrol 4 ünde☺ Bende dayanamıyırum özellikle işyerinde açma simite yükleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?