2021 Nisan Anneleri

Yani hepimiz kilo aliyoruz bazılarımız aynı zamanda verdikleri için daha az kilo aldigini sanıyor. Ama hepimiz ortalama bu kiloları alıyoruz ☺

Eklentiler

• Screenshot_20200909-140502_Instagram.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20200909-140502_Instagram.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 106
4. Aydan sonra mustela ve badem yağına başlayacağım.şimdilik karnımız çıkmaz zaten son aylar çok önemliymiş ama biraz da genetikmiş bu çatlak işi
Canım badem yağını kaş kirpik için güçlendirmeye kullanıyorlar. Sonra tüylenme olmasın karın bölgende

Kilo almaya başladınız mı acaba ben de hiç bir bulantı olmadığı ve sürekli evde olduğum için belimde kalınlaşma ve 2-3 kilo kadar kilo artışı oldu 10. Haftadayım buarada
Ben yarım kilo almışım yarın 10 haftalık olucam

Aynen ya hani çevremde herkes kız desede bende kendimi alıştırdım Rabbimden hep hayırlısını istedim kızım olsada isterim elbette ama olmazsa da bu benim için daha hayırlıdır demek ki

nasil daha cok vereceksin anlamadim, diyette misin?
Hayır normalde de aralıklı oruç yapıyordum 6 dan en geç 7 den sonra birşey yemiyorum yatmadan önce kefir vs gibi süt ürünleri içiyorum.herşeyi yiyorum ama porsiyonu küçük tutuyorum.kortizon kullandığım için tuz ve hamur işine dikkat ediyorum haftada en az 3 gün yürüyüş yapılorum.

Günaydın Kızlar
Dün sabah doktor kontrolümüz vardı. Ben baya stresliydim aslında ama çok şükür her şey yolundaydı. 23 mm olmuş bizimki Doktor ultrasonla hareket ettirmek için bastırdı biraz zıplayabilir dedi ama ancak ayaklarını hareket ettirdi üşengeç olacak bizimki herhalde

Eklentiler

• image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 85
Canm testi yenile dinlen sürekli bende aynısını yasadim testi tekrarla bian önce yükselmişse proluton depot vurdur engeller düşüğü. Benmde adete 1 hafta kala 11.8di sonuç 2 gün sonra dediğin gbi lekelenmeler başladı su gbi kahverengi lekeler ertesi gün 98 çıkmıştı sonuc hemen yatmaya başladım iğne vurduk kırmızıya bile dondu kanamalar ama çok şükür bisey olmadi 1 hafta süründüm ama lekeler kesilene kadar stres olma yeter

Hay masallah masallahhh bayıldım yüzü gözü var kız bu minnoşun çok duygulandım şuan agliycam sanırım darısı başımıza inşallah çok güzel bisey bu

Gunaydin masallah. Darisi basimiza bende streiyim daha da haftaya kontrol. Insallah iyidir bebislerim.

Günaydın maşallah... 12 haftada tam insana benzemeye başlıyorlar artık.. Minyatürler işte yaaa.

Hay masallah masallahhh bayıldım yüzü gözü var kız bu minnoşun çok duygulandım şuan agliycam sanırım darısı başımıza inşallah çok güzel bisey bu
Valla ben de bi garip oldum görünce minicik bir insan olmuş bile resmen Darısı hepinizin başına inşallah öyle sağlıkla büyüsünler
Gunaydin masallah. Darisi basimiza bende streiyim daha da haftaya kontrol. Insallah iyidir bebislerim.
Canım gönlünü ferah tut. İnsan ister istemez stres yapıyor ama evlatlarımız Allah’a emanet
Günaydın maşallah... 12 haftada tam insana benzemeye başlıyorlar artık.. Minyatürler işte yaaa.
Valla yüzü gözü seçiliyor böyle bakınca bir garip oldum Allah yavrularımıza sağlıklı ömürler versin inşallah

Ben de hindistan cevizi yağı mı alsam diyordum dün baya baktım nete ama emin olamadım..
Annende var mı çatlak canım? Benim annemde baya bi çatlak var gerçi ben çatlağı da göze alırım yeter ki karnım büyüsün sağlıkla kucağıma alayım

Annende var mı çatlak canım? Benim annemde baya bi çatlak var gerçi ben çatlağı da göze alırım yeter ki karnım büyüsün sağlıkla kucağıma alayım
Benim annemde ve kız kardeşimde var.. Benim bir kızım var onda hiç birşey kullanmadım ve çatlağım hiç yok.. Ben normalde çok kilo alan bir insan da değilim. Ama yine de kullansam diyorum. Normalde neutrogena vücut nemlendiricisi kullanıyordum ama doğal birşeylerle nemlensin dedim :)

Evet ben de öyle düşünüyorum en azından sürekli nemli kalırsa günde 3-5 kere sürersek bir şey olmaz heralde

Ay küçücük masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…