- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Kuzucuk yazacaktımAy küçücük masallah
Ben kahvaltidan kalktim 1 saat falan bulandi. Tam da gecmis degil. Yatar pozisyonda cok daha fazla bulaniyor. Birkac kere ogurme geldi. Bu kdr haftadir 2 veya 3. Kez yasadim. Dalgalanmalar olur illa ki, gonlunuzu ferah tutun.Kızlar bugünde kendime midemin az bulunmasını sıkıntı yaptım sizinde değişkenlik oluyor mu
Beklemen en iyisi canm geç döllenmeyse gelişebilir inşallah gelişecektir bol bol dinlenHerkese selam kızlar,
Öncelikle hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş bebeklerinizi ve olmayanlara da nasip eder Allah inş en kısa zamanda
Sizlerden bir görüş almak istiyorum yada boyle olan etrafımızda oldu mu
Ben 7 haftalık hamileyim dün kalp atışlarını duymak için dr a gittik doktor Gelişiminin 6 haftalık olduğu ve kalp atışı alamadığını ve kan dolaşımının durdurduğunu en Kısa zamanda alınması gerektiğini yani kürtajı önerdi
Ben de tek doktorun dediğiyle hareket etmek istemediğim için hemen cıkıp başka bir dr a gittim o da 7 haftalık ama gelişiminin 6 olduğunu fakat boyle bir durumda geç döllenme olmuş olabileceği dolayısyla 1 hafta geç gelişimle gidiyor olabildiğini söyledi 1 hafta daha bekleyelim haftaya bir gelişme Göstermezse o noktada cok üzülerek yapacak şeyin alınması gerek olduğunu söyledi
İlk dr seni zehirleyebilir iltihaba yol açabilir dedi ama diğer dr şuan cok minik bu kdr küçüklükte herhangi bir zararı olmaz 3 4 aylık olsa o ihtimal var dedi
etrafınozda boyle yaşayan var mı yada ne yapmalıyım okdr kötüyüm ki dualarınızda bana yer verirseniz cok sevinirim bunu okuyup aklına gelenler olursa
Ben ikinci doktorun dediğini uygulamak istiyorum oyuzden şuan beklemedeyim siz neler önerirseniz
Herkese selam kızlar,
Öncelikle hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş bebeklerinizi ve olmayanlara da nasip eder Allah inş en kısa zamanda
Ben 7 haftalık hamileyim dün kalp atışlarını duymak için dr a gittik doktor Gelişiminin 6 haftalık olduğu ve kalp atışı alamadığını ve kan dolaşımının durdurduğunu en Kısa zamanda alınması gerektiğini yani kürtajı önerdi
Ben de tek doktorun dediğiyle hareket etmek istemediğim için hemen cıkıp başka bir dr a gittim o da 7 haftalık ama gelişiminin 6 olduğunu fakat boyle bir durumda geç döllenme olmuş olabileceği dolayısyla 1 hafta geç gelişimle gidiyor olabildiğini söyledi 1 hafta daha bekleyelim haftaya bir gelişme Göstermezse o noktada cok üzülerek yapacak şeyin alınması gerek olduğunu söyledi
İlk dr seni zehirleyebilir iltihaba yol açabilir dedi ama diğer dr şuan cok minik bu kdr küçüklükte herhangi bir zararı olmaz 3 4 aylık olsa o ihtimal var dedi
etrafınozda boyle yaşayan var mı yada ne yapmalıyım okdr kötüyüm ki dualarınızda bana yer verirseniz cok sevinirim bunu okuyup aklına gelenler olursa
Ben ikinci doktorun dediğini uygulamak istiyorum oyuzden şuan beklemedeyim siz neler önerirseniz
Teşekkür ederim inş öyledir hayırlısı Allah büyükBeklemen en iyisi canm geç döllenmeyse gelişebilir inşallah gelişecektir bol bol dinlen
Şuan kalp atışı yok geç döllenme olma ihtimaline karşılık dr 1 hafta beklemek istedi ben de beklemek istiyorum açıkçası inş hayırlısıyla güzel haber alırızBu durumda kalp atıyorsa beklemen en doğrusu. Ben 6 haftalıkken kalbi durmuş 11 haftalık kontrolüme kadar o şekilde beklemişim farkında değilim. Ve kontrolde kese kocamandı ama bebek nokta kalmış içinde.Doktorum kese bozulmadığı için şanslı olduğumu iç kanama yapmadığını söylemişti. Sonra mecburen kürtaj oldum. Yani 1 hafta ile size zarar vereceğini sanmıyorum yine de siz hislerinize güvenin.
Ben senin yerinde olsam 8. Haftayı beklerdim inşallah atar kalbi miniğinin strese girmeHerkese selam kızlar,
Eger ben de gelişme göremezsem haftaya sanırım kürtaja alacaklarBu durumda kalp atıyorsa beklemen en doğrusu. Ben 6 haftalıkken kalbi durmuş 11 haftalık kontrolüme kadar o şekilde beklemişim farkında değilim. Ve kontrolde kese kocamandı ama bebek nokta kalmış içinde.Doktorum kese bozulmadığı için şanslı olduğumu iç kanama yapmadığını söylemişti. Sonra mecburen kürtaj oldum. Yani 1 hafta ile size zarar vereceğini sanmıyorum yine de siz hislerinize güvenin.
Evet cnm Görünüyor 3,6 mm bu gelişim 6 haftalık gelişimmiş ben de bekliyorum bakalımBen senin yerinde olsam 8. Haftayı beklerdim inşallah atar kalbi miniğinin strese girme ❤❤bebek görünüyor muydu?
Kürtaj zor değil canım uyutuyorlar zaten birşey anlamıyorsun.bir iki hafta kanaman oluyor. Bir ay sonra normal adetine dönüyorsun.inşallah öyle bir durum yoktur ama olursa da birkaç ay sonra bir daha hamile kalırsın yasin suresini oku yasin kuranın kalbi canımEger ben de gelişme göremezsem haftaya sanırım kürtaja alacaklar
Zor mı kürtaj cok ve sonrası nasıl oluyor
Eger ben de gelişme göremezsem haftaya sanırım kürtaja alacaklar
Sagol cnm okurum siz de aklınıza gelirse dua edin bol bol olur mu Allah hepimize yardım etsin inşKürtaj zor değil canım uyutuyorlar zaten birşey anlamıyorsun.bir iki hafta kanaman oluyor. Bir ay sonra normal adetine dönüyorsun.inşallah öyle bir durum yoktur ama olursa da birkaç ay sonra bir daha hamile kalırsın yasin suresini oku yasin kuranın kalbi canım
İyi olmaya ve hissetmeye calısyorum ben de tşk ederim destekleriniz içinİnşallah gerek kalmaz canım.. Önce iyiyi düşün geç döllenme olup sonradan gören çok var. Kürtaj 15 dakikalık bir iş hiç birşey anlamıyorsun. Sonrasında antibiyotik ve vitamin takviyesi yapılıyor.2 ay sonra yine gebe kalabilirsin demişlerdi bana.Psikolojik yönü kişiye göre değişir tabi.Ben zor atlattım.
Aynen benimde kahvaltıdan sonra başladı canım ama benim normalde tüm gün duruyo .bide esimin tenin den de bulanıyorBen kahvaltidan kalktim 1 saat falan bulandi. Tam da gecmis degil. Yatar pozisyonda cok daha fazla bulaniyor. Birkac kere ogurme geldi. Bu kdr haftadir 2 veya 3. Kez yasadim. Dalgalanmalar olur illa ki, gonlunuzu ferah tutun.
Canım öncelikle inşallah herşey yolunda güzel ilerler inşallah sağlıkla duyarsın.ama bende kuretaj oldum malesef daha önce Allah bidaha yaratmasın kimseye ama inan sen hiv hissetmiyorsun zaten aşırı kısa bi islem uyanincada ağrı sizi olmuyor. Ben hiç zorlanmadık ve yeniden hamile kalmak için çok beklenene gerek yok onu dr un sana söyler zaten zamanını. Canı sıkmamaka çalış rahat ol lAllah in dediği olur .inşallah sağlıkla hepimiz kucağımiza alirimEger ben de gelişme göremezsem haftaya sanırım kürtaja alacaklar
Tşk ederim inş yolunda gider olmazsa da Allahtan geliyor sonuçta ona da sabretmek lazım başka da elden bir sey gelmiyoCanım öncelikle inşallah herşey yolunda güzel ilerler inşallah sağlıkla duyarsın.ama bende kuretaj oldum malesef daha önce Allah bidaha yaratmasın kimseye ama inan sen hiv hissetmiyorsun zaten aşırı kısa bi islem uyanincada ağrı sizi olmuyor. Ben hiç zorlanmadık ve yeniden hamile kalmak için çok beklenene gerek yok onu dr un sana söyler zaten zamanını. Canı sıkmamaka çalış rahat ol lAllah in dediği olur .inşallah sağlıkla hepimiz kucağımiza alirim
Evet benimde oluyo değişiyo yani bigün var bigün yok herşey normaldir inşallahKızlar bugünde kendime midemin az bulunmasını sıkıntı yaptım sizinde değişkenlik oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?