Herkese merhaba 4aa dondurulmus embriyo transferi oldum 10 gun once bugun beta testimde 96.61 cikti. 10.Gunde acaba ne olmaliydi yada boyle olan var mi aramizda ?
Herkese merhaba 4aa dondurulmus embriyo transferi oldum 10 gun once bugun beta testimde 96.61 cikti. 10.Gunde acaba ne olmaliydi yada boyle olan var mi aramizda ?
Arkadaslar 9. Ve 10. Haftalarinda olanlarda adet gibi kasik agrilari ve bel agrilari oluyor mu arada? Bende dun oldu, bugun de az once basladi. Normal oldugunu dusunuyorum, ama sizlere danismak istedim.
Benm 3. Gun embriyosu 2 tane transfer edilmisti. 9. Gunde 161 cikti ama benim ikisi de tutmus. Degeriniz bence gayet iyi. Onemli olan 2 gun sonra 2 katina ya da 4 gun sonra 4 katina cikmis olmasi. Katlanma yaklasik 2 kati olursa sorun yok demektir. Icinizi ferah tutun. Tebrik ederim
Benm 3. Gun embriyosu 2 tane transfer edilmisti. 9. Gunde 161 cikti ama benim ikisi de tutmus. Degeriniz bence gayet iyi. Onemli olan 2 gun sonra 2 katina ya da 4 gun sonra 4 katina cikmis olmasi. Katlanma yaklasik 2 kati olursa sorun yok demektir. Icinizi ferah tutun. Tebrik ederim.
Arkadaslar 9. Ve 10. Haftalarinda olanlarda adet gibi kasik agrilari ve bel agrilari oluyor mu arada? Bende dun oldu, bugun de az once basladi. Normal oldugunu dusunuyorum, ama sizlere danismak istedim.
Iste hep biliyoruz ama insan baskalarinda da oldugunu bilip normal oldugunu duysun istiyor
Benim adet gunume cok var normal duzendr adet oluyor olsaydim bugun 12. Gunumdu daha. Allaha sukur daha da bi 7 ay olmayi dusunmuorum
Toxoplazması negatif çıkan var mı?
Benim negatif çıktı ancak doktor bi açıklama yapmadı.
Bizim kedimiz yok ama etrafımızda evde kedisi olan çok yakınlarımız var. İllaki evlerine gidiyoruz. Nelere dikkat edilmesi gerekiyor bilgisi olan var mı? Netten de araştırıyorum
Toxoplazması negatif çıkan var mı?
Benim negatif çıktı ancak doktor bi açıklama yapmadı.
Bizim kedimiz yok ama etrafımızda evde kedisi olan çok yakınlarımız var. İllaki evlerine gidiyoruz. Nelere dikkat edilmesi gerekiyor bilgisi olan var mı? Netten de araştırıyorum