- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
İkili teste bir şey diyemem ama ayrıntılı ultrason yaptırın mutlaka ayrıtılıda arkadaşımın bebeğinin kalp damarlarında problem çıktı ona göre hastane doktor yoğun bakım olan bir hastane seçtiler ve 24 saat in müdahale edildi sadece aldırmak veya aldırmamak için değil hastalığı bilip önlem için yapılıyorBende senle aynı düşünüyorum aldırmayacağım çocuğa neden test yaptircam diyorum eğer mantığın buysa eminsen kendime güveniyorsan nden yaptirmiyorsun diyor? kafayı yemiş galiba aklımı neden bulandurayım diyorum ee niye bulansın herşeye hazirlikli olursun diyor. 9 ay nasıl geçer diyorum aldırmamakta karar vermişsin zaten diyor.
Tabiki ALLAH nasip kısmet ederse onu yaptıracağım. Rabbim şifa versin sağ sağlık kucagimiza aldirsinİkili teste bir şey diyemem ama ayrıntılı ultrason yaptırın mutlaka ayrıtılıda arkadaşımın bebeğinin kalp damarlarında problem çıktı ona göre hastane doktor yoğun bakım olan bir hastane seçtiler ve 24 saat in müdahale edildi sadece aldırmak veya aldırmamak için değil hastalığı bilip önlem için yapılıyor
Aynen bende de var canım sanırım normalArkadaslar 9. Ve 10. Haftalarinda olanlarda adet gibi kasik agrilari ve bel agrilari oluyor mu arada? Bende dun oldu, bugun de az once basladi. Normal oldugunu dusunuyorum, ama sizlere danismak istedim.
Anne Adayı Son Adet Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Başlangıç Kilo Cinsiyet
Anne Adayı Son Adet Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Başlangıç Kilo Cinsiyet
Canım nasıl 18 gğn oluyor 9 haftanın içerisinde gösteriyor kkulübü demek 8+0 8+6 aradındasın adet 4hafta da bir 2.adetin olması lazım şu sıralar bnm hesap mı yanlışYok adet doneminde degilim. 18 gun var daha adet dinemime
Son adet 9 temmuz, bugun 9+1 deyiz. Benim gunler biraz degisik bazen 28 bazen 30. Telefona gore 14 gun var 27. Gunu gelcek gibi hesaplamis son tarihlerime goreCanım nasıl 18 gğn oluyor 9 haftanın içerisinde gösteriyor kkulübü demek 8+0 8+6 aradındasın adet 4hafta da bir 2.adetin olması lazım şu sıralar bnm hesap mı yanlışkafamkarıştı
Geçmiş mesajlarda var kasiklarim çok ağrıyor diye çok normal bide ben gece 3 4 kere tuvalete gidiyorum biktim vallaBaşka bel ve kasık ağrısı olan var mı 8-9 haftada olup çünkü adet dönemi olması lazım şu an. Bnm arada bayaartıyor arada iyiyim. Adetle bağlantısını da anlamadım gerçi de bebiş büyüğüdüğü için mi diodum
Benim de kasık ve bel ağrılarım var canım bu hafta belirginBaşka bel ve kasık ağrısı olan var mı 8-9 haftada olup çünkü adet dönemi olması lazım şu an. Bnm arada bayaartıyor arada iyiyim. Adetle bağlantısını da anlamadım gerçi de bebiş büyüğüdüğü için mi diodum
Alnımda kaslarımın arası üstü otoban olmuşGünaydınlar olsun efenimhiç iyi uyanmadım aslnda bulantı flan maşallahı var bunada şükür demekki bebe buyuyo bide bana sivilce sorulduydu kimdi hatirlamiom sorulmasını beklermiş gbi yanağımda cumhuriyet kurmus bi tane çıktı kocaman
Bitkisel boya ile boyanabilir diye biliyorum canım.neyse ki ben ombreden haziran ayında radikal bi kararla koyuya dönmüştümİlk 3 aylık süreç bittiğinde saçlarınız boyatacak mısınız? Benim dipler çok fena
Daha doğrusu diplerle uçlardaki ombre arasında kalan renkten nefret ettim
Aslımda ben kestirip ombre düşünüyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum acık değilim ama bi hevesim varİlk 3 aylık süreç bittiğinde saçlarınız boyatacak mısınız? Benim dipler çok fena
Ben de aynı durumdayım.Feci ninelere döndüm. Geçen gebeliğimde dr boyatabilirsin demişti haftaya soracağım tekrar. Kağan Kocatepenin videolarını izliyorum aslında boya ile kanıtlanmış bilimsel bir zarar yokmuş ama sonuçta kimyasal diye tedirgin oluyoruz.Tüm gebelik boyunca 2-3 defa boyanmasında sakınca olmaz diyor doktorlar.İlk 3 aylık süreç bittiğinde saçlarınız boyatacak mısınız? Benim dipler çok fena
Bana haber verin bende lazer yaptirayimİlk 3 aylık süreç bittiğinde saçlarınız boyatacak mısınız? Benim dipler çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?