2021 Nisan Anneleri

İkili teste bir şey diyemem ama ayrıntılı ultrason yaptırın mutlaka ayrıtılıda arkadaşımın bebeğinin kalp damarlarında problem çıktı ona göre hastane doktor yoğun bakım olan bir hastane seçtiler ve 24 saat in müdahale edildi sadece aldırmak veya aldırmamak için değil hastalığı bilip önlem için yapılıyor

Tabiki ALLAH nasip kısmet ederse onu yaptıracağım. Rabbim şifa versin sağ sağlık kucagimiza aldirsin

Başka bel ve kasık ağrısı olan var mı 8-9 haftada olup çünkü adet dönemi olması lazım şu an. Bnm arada bayaartıyor arada iyiyim. Adetle bağlantısını da anlamadım gerçi de bebiş büyüğüdüğü için mi diodum

Canım nasıl 18 gğn oluyor 9 haftanın içerisinde gösteriyor kkulübü demek 8+0 8+6 aradındasın adet 4hafta da bir 2.adetin olması lazım şu sıralar bnm hesap mı yanlış kafamkarıştı
Son adet 9 temmuz, bugun 9+1 deyiz. Benim gunler biraz degisik bazen 28 bazen 30. Telefona gore 14 gun var 27. Gunu gelcek gibi hesaplamis son tarihlerime gore

Geçmiş mesajlarda var kasiklarim çok ağrıyor diye çok normal bide ben gece 3 4 kere tuvalete gidiyorum biktim valla

Kızlar benim de dün akşam başlayan iki göğüs aramın biraz altında kasılma gibi durum oldu gece uyudum sabah uyandım yine aynı sağa sola dönmemi hareketlerimi kısıtlıyor neden ola ki

Günaydınlar olsun efenim hiç iyi uyanmadım aslnda bulantı flan maşallahı var bunada şükür demekki bebe buyuyo bide bana sivilce sorulduydu kimdi hatirlamiom sorulmasını beklermiş gbi yanağımda cumhuriyet kurmus bi tane çıktı kocaman

Benim de kasık ve bel ağrılarım var canım bu hafta belirgin

Alnımda kaslarımın arası üstü otoban olmuş

İlk 3 aylık süreç bittiğinde saçlarınız boyatacak mısınız? Benim dipler çok fena
Daha doğrusu diplerle uçlardaki ombre arasında kalan renkten nefret ettim

İlk 3 aylık süreç bittiğinde saçlarınız boyatacak mısınız? Benim dipler çok fena
Bitkisel boya ile boyanabilir diye biliyorum canım.neyse ki ben ombreden haziran ayında radikal bi kararla koyuya dönmüştüm

Gunaydin kizlar bende hic iyi uyanmadim ic organlarim aciyo resmenumarim hersey yolundadir hepimiz icin

Aslımda ben kestirip ombre düşünüyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum acık değilim ama bi hevesim var

Ben aksine işte cıktıktan sonra sürekli uyuyorum 5 ten 10 kadar oturma odasında sonra yatak odasında davam

Ben de aynı durumdayım.Feci ninelere döndüm. Geçen gebeliğimde dr boyatabilirsin demişti haftaya soracağım tekrar. Kağan Kocatepenin videolarını izliyorum aslında boya ile kanıtlanmış bilimsel bir zarar yokmuş ama sonuçta kimyasal diye tedirgin oluyoruz.Tüm gebelik boyunca 2-3 defa boyanmasında sakınca olmaz diyor doktorlar.

Bana haber verin bende lazer yaptirayim

Anam nasıl gribim nasıl gribim birden olsu
Neyse saçlarım koyu kahveydi dün bi baktım açık turuncu olmuş acilen acilen boyamaliyim aslında uzayacak ya saçlar uçlara gelcek . Ben ilk ay kestirmiş tim saçlarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…