belki test sonucundan sonra karar degistiren oluyordur. simdi onlar da saglik ocaginda yuzlerce insan gorup tecrube ediniyorlar. belki bir bildigi vardir.Bende senle aynı düşünüyorum aldırmayacağım çocuğa neden test yaptircam diyorum eğer mantığın buysa eminsen kendime güveniyorsan nden yaptirmiyorsun diyor? kafayı yemiş galiba aklımı neden bulandurayım diyorum ee niye bulansın herşeye hazirlikli olursun diyor. 9 ay nasıl geçer diyorum aldırmamakta karar vermişsin zaten diyor.
Benimd3 göğüslerim geçen hafta birden söndü ama şimdi yeniden dolgunlaştıArkadaslar 8. Haftayi bitirdim bulanti burnumdaki kuruluk ve agzimdaki aci tat durumlarim gecti gogus agrilarim azalmaya baslafi szce bir problemmi var daha once yasayan var mi
Kanaman olmasa bile devam mu canım sizin, bende vuruldum tekrar biraz önce 1 hafta depolanıyormusO iğneyi 3 günde 1 vuruldum ben hep smdi haftada 1 vurulucam 12. Haftaya kadar herkeste farklı uygulaniyor ama
Evet cnm hep devamdı çok şükür kanama olmadi sonrasında zaten şimdi gün gün arttırıp 1 haftada vurucam 4.gun 5.gun gbi birden 1 haftaya çıkarmak korkuttuKanaman olmasa bile devam mu canım sizin, bende vuruldum tekrar biraz önce 1 hafta depolanıyormus
Canım benim kedim var yıllardır onunla yaşıyorum hem de aynı yatakta yatıyorum neredeyse benim bile negatif değerim.O yüzden korkma hiç.Bu sadece kediler için değil dokunduğun et kıyma tavuktan bile geçebilir.Hatta iyi yıkanmamış yeşilliklerden salata malzemelerinden de geçebilir.dışarıdı çiğ köfte salata vs yeme.Toxoplazması negatif çıkan var mı?
Benim negatif çıktı ancak doktor bi açıklama yapmadı.
Bizim kedimiz yok ama etrafımızda evde kedisi olan çok yakınlarımız var. İllaki evlerine gidiyoruz. Nelere dikkat edilmesi gerekiyor bilgisi olan var mı? Netten de araştırıyorum
Çiğ ete dokunduktan sonra elimi yıkıyorum zaten o yüzden sıkıntı olmaz dimi? Yemek yapıyorum sonuçtaCanım benim kedim var yıllardır onunla yaşıyorum hem de aynı yatakta yatıyorum neredeyse benim bile negatif değerim.O yüzden korkma hiç.Bu sadece kediler için değil dokunduğun et kıyma tavuktan bile geçebilir.Hatta iyi yıkanmamış yeşilliklerden salata malzemelerinden de geçebilir.dışarıdı çiğ köfte salata vs yeme.
Yok hayır ben doktoruma özellikle sordum kedim var dedim aşıları tamsa tuvaletini sen temizlemiyorsan sakın verme kedini dedi.zaten annem dışında kimseye vermezdim.Belki beni yadırgayanlar olacaktır ama kediseverler beni anlarÇiğ ete dokunduktan sonra elimi yıkıyorum zaten o yüzden sıkıntı olmaz dimi? Yemek yapıyorum sonuçta
Etsiz çiğ köfte yiyordum zaten ben ama koronadan sonra onu da yemiyorum.
Kedilere dokunmaktan sıkıntı olmuyorsa iyi
HmmmYok hayır ben doktoruma özellikle sordum kedim var dedim aşıları tamsa tuvaletini sen temizlemiyorsan sakın verme kedini dedi.zaten annem dışında kimseye vermezdim.Belki beni yadırgayanlar olacaktır ama kediseverler beni anlaraynı bardaktan su içmişliğimiz var yine de negatiftim.Bana en çok kıyma ve yeşillikten bulaşır ona çok dikkat et dedi.Ben şimdi ete eldivenle dokunuyorum yeşillikleri de hep karbonatlı su da bekletiyorum.
Gittim bir problem yokmus sukurBende bilemedim ne kaybedeceksin dedi
Bence gitmelisin
Çok şükür canimGittim bir problem yokmus sukur
Darısı başına inşallah canımyaa nasil kiskandim gorunce anlatamam :) maşallah:)) masallah:)
ben de dun dra gittim. ben sordum diye portable ultrasonla bakti. ultrasonun ekrani cep telefonu kadarhic bir sey goremedim dr da kalp atisini bile goremedi o kadarcik seyden. diyemedim yani kalp atisini bile goremediginiz bu kadar eski bir cihaza bu kadar baglilik neden, yenileyin şunu. gelisimi guzel hersey yolunda gorunuyor dedi. n3 gordun oradan diyemedim :) ben kalp atisi duymak istiyorum diye 2 hafta sonra tekrar çağırdı, normalde 4 hafta sonraydi kontrol.
Çok özür dileyerek soruyorum dünden beni bakıyorum bebek nerde çokmu yakinlastirmisGünaydın Kızlar
Dün sabah doktor kontrolümüz vardı. Ben baya stresliydim aslında ama çok şükür her şey yolundaydı. 23 mm olmuş bizimki☺ Doktor ultrasonla hareket ettirmek için bastırdı biraz zıplayabilir dedi ama ancak ayaklarını hareket ettirdiüşengeç olacak bizimki herhalde
Ne annem ne kayınvalidemler göremedi bebeğiÇok özür dileyerek soruyorum dünden beni bakıyorum bebek nerde çokmu yakinlastirmis
Yaa bende sorcam utandım aslında ony gordum arkadaşlar yazmis ya ayy ne tatlı ağzını yerim felan bende ağız burun göz arıyorumNe annem ne kayınvalidemler göremedi bebeğibiraz arkada saklanmış onun da etkisi olabilir
işte burda ☺
Gözü ağzı falan çok dikkatli bakınca seçiliyor sankiYaa bende sorcam utandım aslında ony gordum arkadaşlar yazmis ya ayy ne tatlı ağzını yerim felan bende ağız burun göz arıyorumhatta annem yanında sordum anne nerde çocuk oda çukurları gösteriyor bak gözü felan hatta bebekmis ona diyor bu bebeğin eşi
Minnakcik,4 boyutlu saniirm ondan anlasilmiyor.Ne annem ne kayınvalidemler göremedi bebeğibiraz arkada saklanmış onun da etkisi olabilir
işte burda ☺
Valla ben yine siyah beyaz olanlardan verir sandım ama onda pek anlaşılmıyordu bu daha iyi gibiMinnakcik,4 boyutlu saniirm ondan anlasilmiyor.
Amin canım hepimizinki inşallahEvet yerini görünce bende seçtim sağlıcakla gelsin kzuucukben 12 .hafta gideyim yoksa bana siyah beyaz verir arar dururum
bende bilemedim bakalımbelki test sonucundan sonra karar degistiren oluyordur. simdi onlar da saglik ocaginda yuzlerce insan gorup tecrube ediniyorlar. belki bir bildigi vardir.
bu arada oyle dedim ama benim ilk hamileligimde tutturmuslardi bu ikiz diye. 3 ebe 1 doktor. degil dedim, detayli usg cekildi, onlarca kez usgye girdim, tek bebek dedim, ikna olmadilar, sisteme ikiz olabilir diye not dustulerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?