2021 Nisan Anneleri

belki test sonucundan sonra karar degistiren oluyordur. simdi onlar da saglik ocaginda yuzlerce insan gorup tecrube ediniyorlar. belki bir bildigi vardir.

bu arada oyle dedim ama benim ilk hamileligimde tutturmuslardi bu ikiz diye. 3 ebe 1 doktor. degil dedim, detayli usg cekildi, onlarca kez usgye girdim, tek bebek dedim, ikna olmadilar, sisteme ikiz olabilir diye not dustulerdi.

Canım benim kedim var yıllardır onunla yaşıyorum hem de aynı yatakta yatıyorum neredeyse benim bile negatif değerim.O yüzden korkma hiç.Bu sadece kediler için değil dokunduğun et kıyma tavuktan bile geçebilir.Hatta iyi yıkanmamış yeşilliklerden salata malzemelerinden de geçebilir.dışarıdı çiğ köfte salata vs yeme.

Çiğ ete dokunduktan sonra elimi yıkıyorum zaten o yüzden sıkıntı olmaz dimi? Yemek yapıyorum sonuçta
Etsiz çiğ köfte yiyordum zaten ben ama koronadan sonra onu da yemiyorum.
Kedilere dokunmaktan sıkıntı olmuyorsa iyi

Yok hayır ben doktoruma özellikle sordum kedim var dedim aşıları tamsa tuvaletini sen temizlemiyorsan sakın verme kedini dedi.zaten annem dışında kimseye vermezdim.Belki beni yadırgayanlar olacaktır ama kediseverler beni anlar aynı bardaktan su içmişliğimiz var yine de negatiftim.Bana en çok kıyma ve yeşillikten bulaşır ona çok dikkat et dedi.Ben şimdi ete eldivenle dokunuyorum yeşillikleri de hep karbonatlı su da bekletiyorum.

Hmmm eldiven alayım bende o zaman..
Gerçi şuana kadar kaç kere elledim bile ama yeşilliklere dikkat ediyordum daha da edeyim

Darısı başına inşallah canım gidebileceğin başka doktor varsa onu da dene bence

Çok özür dileyerek soruyorum dünden beni bakıyorum bebek nerde çokmu yakinlastirmis

Ne annem ne kayınvalidemler göremedi bebeği biraz arkada saklanmış onun da etkisi olabilir

işte burda ☺
Yaa bende sorcam utandım aslında ony gordum arkadaşlar yazmis ya ayy ne tatlı ağzını yerim felan bende ağız burun göz arıyorum hatta annem yanında sordum anne nerde çocuk oda çukurları gösteriyor bak gözü felan hatta bebekmis ona diyor bu bebeğin eşi

Gözü ağzı falan çok dikkatli bakınca seçiliyor sanki ama orda olduğunu bilmesem ben de seçemezdim

Evet yerini görünce bende seçtim sağlıcakla gelsin kzuucuk ben 12 .hafta gideyim yoksa bana siyah beyaz verir arar dururum

bende bilemedim bakalım

ikiz diye tutturmakta son moda cahillik benim doktorun %50 kız %50 erkek demesi gibi sonra gittim böyle dediniz dedim diyorki zaten iki cinsiyet var ne saçmalamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…