Eğer çok fazlaysa ishal bilemem ama genelde bozuyor şeftali özellikle çok olgun olursaŞeftali yiyorum ama nerdeyse sürekli yani bide sabah hcbisey yoktu normaldi birden olunca tedirgin oldum
Canım benim araya aska ameliyat girdi vs b3n baya sonra hamile kaldım korundukTşk ederim inş yolunda gider olmazsa da Allahtan geliyor sonuçta ona da sabretmek lazım başka da elden bir sey gelmiyo
Sen tekrar ne kdr zaman sonra hamile kaldıN şuan yolundadır inş hersey
Bir haftalik dediginiz proluton sanirim. Ben onu transferden bu yana 3 gunde bir yarisini vurduyorum. 12. Hafta birakacagiz sanirim. Ama sizin tedaviniz baska oldugu icin doktorunuzun yonlendirmelerine gore hareket edin.Kızlar geçen çarşamba kanamam olunca b3n iğne oldum dr 1 haftalik bu dedi. 3 gündür lekelenmem yok haftası oldu tekrarlanıyor mu bu iğne dr yazdima gerci ama siz nasil yol izlediniz merak ettim. Tekrarladiniz mi igneyi
Tekrarlayalim yazmış canım vurucam tekrarBir haftalik dediginiz proluton sanirim. Ben onu transferden bu yana 3 gunde bir yarisini vurduyorum. 12. Hafta birakacagiz sanirim. Ama sizin tedaviniz baska oldugu icin doktorunuzun yonlendirmelerine gore hareket edin.
Arkadaslar 8. Haftayi bitirdim bulanti burnumdaki kuruluk ve agzimdaki aci tat durumlarim gecti gogus agrilarim azalmaya baslafi szce bir problemmi var daha once yasayan var mi
Bncede yaptırma gerek yok yaniEbe aradi sağlık ocağına bence 2li testi yaptır cocugu aldırmayacaksan bile dedi bilemedimben yaptırmama taraftarıydım
Hayir yok suanda tiksinme igrenme yok agustos 26 da gittim en sonEn son nezaman gittiniz tiksinme iğrenme durumu devammi
10. Haftadayım. Bu sıralar pek ağrım yok. Adet dönemlerinde böyle ağrılar olabiliyor. Adet döneminde olabilir misin? Yalniz benim çok akıntım var normal mi bilmiyorum..Arkadaslar 9. Ve 10. Haftalarinda olanlarda adet gibi kasik agrilari ve bel agrilari oluyor mu arada? Bende dun oldu, bugun de az once basladi. Normal oldugunu dusunuyorum, ama sizlere danismak istedim.
Bende bilemedim ne kaybedeceksin dediBncede yaptırma gerek yok yani
Bence gitmelisinHayir yok suanda tiksinme igrenme yok agustos 26 da gittim en son
Yok adet doneminde degilim. 18 gun var daha adet dinemime10. Haftadayım. Bu sıralar pek ağrım yok. Adet dönemlerinde böyle ağrılar olabiliyor. Adet döneminde olabilir misin? Yalniz benim çok akıntım var normal mi bilmiyorum..
ikili test bir olasilik veriyor. eger ihtimal yuksekse daha ileri tetkiklere yonlendiriyorlar. su an genetik testler de oldugu için ikili test yaptirip sonuc yuksek ihtimal cikarsa genetik test ile cevabi hizlica ogrenmek mantikli olur diye dusunuyorum. ancak size aldirmayacaksan bile test yaptır israrlarini tam anlayamadim. neden ille test yapilsin diyorlar acaba? belki doğum aninda test sonucuna gore yapilmasi gerekenler olabilir mi? sadece gikir yurutuyorum. yani ikili testin baska ne gibi faydasi olabilirKuzenimin çocuğunu alalim dediler aynı sizin gibiydi som kez bakmaya gittiklerinde herşey yolundaydi şuan 7 aylık maasallah dış cikariyor
yaa nasil kiskandim gorunce anlatamam :) maşallah:)) masallah:)Günaydın Kızlar
Dün sabah doktor kontrolümüz vardı. Ben baya stresliydim aslında ama çok şükür her şey yolundaydı. 23 mm olmuş bizimkiDoktor ultrasonla hareket ettirmek için bastırdı biraz zıplayabilir dedi ama ancak ayaklarını hareket ettirdi üşengeç olacak bizimki herhalde
O iğneyi 3 günde 1 vuruldum ben hep smdi haftada 1 vurulucam 12. Haftaya kadar herkeste farklı uygulaniyor amaKızlar geçen çarşamba kanamam olunca b3n iğne oldum dr 1 haftalik bu dedi. 3 gündür lekelenmem yok haftası oldu tekrarlanıyor mu bu iğne dr yazdima gerci ama siz nasil yol izlediniz merak ettim. Tekrarladiniz mi igneyi
Bende senle aynı düşünüyorum aldırmayacağım çocuğa neden test yaptircam diyorum eğer mantığın buysa eminsen kendime güveniyorsan nden yaptirmiyorsun diyor? kafayı yemiş galiba aklımı neden bulandurayım diyorum ee niye bulansın herşeye hazirlikli olursun diyor. 9 ay nasıl geçer diyorum aldırmamakta karar vermişsin zaten diyor.ikili test bir olasilik veriyor. eger ihtimal yuksekse daha ileri tetkiklere yonlendiriyorlar. su an genetik testler de oldugu için ikili test yaptirip sonuc yuksek ihtimal cikarsa genetik test ile cevabi hizlica ogrenmek mantikli olur diye dusunuyorum. ancak size aldirmayacaksan bile test yaptır israrlarini tam anlayamadim. neden ille test yapilsin diyorlar acaba? belki doğum aninda test sonucuna gore yapilmasi gerekenler olabilir mi? sadece gikir yurutuyorum. yani ikili testin baska ne gibi faydasi olabilir
oglumda yaptirmadim. bu hamileligimde de yaptirmayi dusunmuyorum. yanilma payini goze alamam. bi cok arkadasim hamileligini binbir stresle gecirip saglikli dogum yaptilar.Bende senle aynı düşünüyorum aldırmayacağım çocuğa neden test yaptircam diyorum eğer mantığın buysa eminsen kendime güveniyorsan nden yaptirmiyorsun diyor? kafayı yemiş galiba aklımı neden bulandurayım diyorum ee niye bulansın herşeye hazirlikli olursun diyor. 9 ay nasıl geçer diyorum aldırmamakta karar vermişsin zaten diyor.
Ayben canim iki kuzenimde beyninde 5 kist var dediler kendilerini öldüreceklerdi naısl psikolojileri bozuldu hiç bisue olmadi sadece 1inim 1 tane cocugu 6 parmak doğdu aldırdılar.oglumda yaptirmadim. bu hamileligimde de yaptirmayi dusunmuyorum. yanilma payini goze alamam. bi cok arkadasim hamileligini binbir stresle gecirip saglikli dogum yaptilar.
20.haftada ayrintili ultrason disinda tarama testlerini yaptirmayi dusunmuyorum sonuc olarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?