2021 Nisan Anneleri

Kızlar geçen çarşamba kanamam olunca b3n iğne oldum dr 1 haftalik bu dedi. 3 gündür lekelenmem yok haftası oldu tekrarlanıyor mu bu iğne dr yazdima gerci ama siz nasil yol izlediniz merak ettim. Tekrarladiniz mi igneyi

Kızlar geçen çarşamba kanamam olunca b3n iğne oldum dr 1 haftalik bu dedi. 3 gündür lekelenmem yok haftası oldu tekrarlanıyor mu bu iğne dr yazdima gerci ama siz nasil yol izlediniz merak ettim. Tekrarladiniz mi igneyi
Bir haftalik dediginiz proluton sanirim. Ben onu transferden bu yana 3 gunde bir yarisini vurduyorum. 12. Hafta birakacagiz sanirim. Ama sizin tedaviniz baska oldugu icin doktorunuzun yonlendirmelerine gore hareket edin.

Arkadaslar 8. Haftayi bitirdim bulanti burnumdaki kuruluk ve agzimdaki aci tat durumlarim gecti gogus agrilarim azalmaya baslafi szce bir problemmi var daha once yasayan var mi

Ebe aradi sağlık ocağına bence 2li testi yaptır cocugu aldırmayacaksan bile dedi bilemedim ben yaptırmama taraftarıydım

Arkadaslar 9. Ve 10. Haftalarinda olanlarda adet gibi kasik agrilari ve bel agrilari oluyor mu arada? Bende dun oldu, bugun de az once basladi. Normal oldugunu dusunuyorum, ama sizlere danismak istedim.
10. Haftadayım. Bu sıralar pek ağrım yok. Adet dönemlerinde böyle ağrılar olabiliyor. Adet döneminde olabilir misin? Yalniz benim çok akıntım var normal mi bilmiyorum..

Kuzenimin çocuğunu alalim dediler aynı sizin gibiydi som kez bakmaya gittiklerinde herşey yolundaydi şuan 7 aylık maasallah dış cikariyor
ikili test bir olasilik veriyor. eger ihtimal yuksekse daha ileri tetkiklere yonlendiriyorlar. su an genetik testler de oldugu için ikili test yaptirip sonuc yuksek ihtimal cikarsa genetik test ile cevabi hizlica ogrenmek mantikli olur diye dusunuyorum. ancak size aldirmayacaksan bile test yaptır israrlarini tam anlayamadim. neden ille test yapilsin diyorlar acaba? belki doğum aninda test sonucuna gore yapilmasi gerekenler olabilir mi? sadece gikir yurutuyorum. yani ikili testin baska ne gibi faydasi olabilir

yaa nasil kiskandim gorunce anlatamam :) maşallah:)) masallah:)
ben de dun dra gittim. ben sordum diye portable ultrasonla bakti. ultrasonun ekrani cep telefonu kadar hic bir sey goremedim dr da kalp atisini bile goremedi o kadarcik seyden. diyemedim yani kalp atisini bile goremediginiz bu kadar eski bir cihaza bu kadar baglilik neden, yenileyin şunu. gelisimi guzel hersey yolunda gorunuyor dedi. n3 gordun oradan diyemedim :) ben kalp atisi duymak istiyorum diye 2 hafta sonra tekrar çağırdı, normalde 4 hafta sonraydi kontrol.

Selam kızlar yarın tekrar beta için kan vericem adete 5-6 Max 7gun önce kan testim 13 cikmisti.
Yani pazartesi günü.
Cuma yani yarın kan vericem.
Adetten 2-3gün önce başlayan soluk kahverengi sulu kanama gibi bişey olmuştu ara ara geliyor bazen gelmiyor.Ama o gelirken bel ağrım kuyruk sokumu ağrısı sırt ağrısı oluyor ara ara.
Kimyasaldan şüpheleniyorum ama bir umut bakalim.
Pazartesi günü yaptığım idrar testiyle şuan akşam yaptığım idrar testi eğer kanama kimyasaldan olsaydı bu test böyle hafif koyulaşır mıydı bilmiyorum.Ama normal şartlarda adetim yarın yada en geç pazartesi hala silik olmasi da şüphelendiriyor kimyasalı kanıtlar gibi.Siz ne diyorsunuz?Resimlerde üstteki Adete 5gün kala alttaki1-2gun kala.

Eklentiler

• 1599747878035.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 31
O iğneyi 3 günde 1 vuruldum ben hep smdi haftada 1 vurulucam 12. Haftaya kadar herkeste farklı uygulaniyor ama

Bende senle aynı düşünüyorum aldırmayacağım çocuğa neden test yaptircam diyorum eğer mantığın buysa eminsen kendime güveniyorsan nden yaptirmiyorsun diyor? kafayı yemiş galiba aklımı neden bulandurayım diyorum ee niye bulansın herşeye hazirlikli olursun diyor. 9 ay nasıl geçer diyorum aldırmamakta karar vermişsin zaten diyor.

oglumda yaptirmadim. bu hamileligimde de yaptirmayi dusunmuyorum. yanilma payini goze alamam. bi cok arkadasim hamileligini binbir stresle gecirip saglikli dogum yaptilar.

20.haftada ayrintili ultrason disinda tarama testlerini yaptirmayi dusunmuyorum sonuc olarak:)

Ayben canim iki kuzenimde beyninde 5 kist var dediler kendilerini öldüreceklerdi naısl psikolojileri bozuldu hiç bisue olmadi sadece 1inim 1 tane cocugu 6 parmak doğdu aldırdılar.

Sonradan sakat kalmayacagimizin yada beyninize bi fıstık gidip nefessiz kalmayavagimizin ne garantisi var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…