2021 Nisan Anneleri

Merhaba herkese. Ben de 6+5 haftalık hamileyim. Doktorum kan tahlili istemişti. Açlık kan şekerim 97 çıkmış. Referans aralığı 70-100 yazıyor. 10 gun sonra randevum var. Değeri bu şekilde çıkan var mi cok mu yüksek merak ettim.

Bitkisel boya ile boyanabilir diye biliyorum canım.neyse ki ben ombreden haziran ayında radikal bi kararla koyuya dönmüştüm
Doktora sordum boyatmasan daha iyi ama illa istiyorum diyorsan bitkisel bi marka var onu al dedi ismini yazdı kağıda 14 haftalık falan olsun boyatacağım mecbur. Ombreden sıkıntım yok da işte kendi saçımla ombre arasında kalan renk de farklı olunca çok kötü görünüyor
Aslımda ben kestirip ombre düşünüyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum acık değilim ama bi hevesim var ☺
Ya dipleri ellemeden boyatan çok aslında
Turuncular uçlarda mı benim dipler fena

Yok canim diplerd3n 3 parmak siyah cikti turuncu tüm saçım görsen aktı iykk haftaya kestirmeye gidicem

Kizlar herkesin kendi karari ama illa boyatacaksaniz o boyanin diplere temas etmemesi gerek ilk hamilelegimle berabt bi sac rengiyle gezmistm doktorum hic birsekilde izin vermemisti boyatacak olanlar diplere dokundurmazsa skntı olmaz insallah

Prilam kullanan arkadaşlar çok şükür benide biraz rahatlattı bu ilac. Yalnız benim bulantim sabah değilde aksam daha çok oluyor. Bu ilacı sabahları içsem nasıl olur

Prilam kullanan arkadaşlar çok şükür benide biraz rahatlattı bu ilac. Yalnız benim bulantim sabah değilde aksam daha çok oluyor. Bu ilacı sabahları içsem nasıl olur
canim doktor bana sabah ve aksam alabilirsin sakin cekinme bu ilacin icinde vitamin de var demisti ben sadece aksamlari aliorm cok asiri bulanti olmadigi icjn

Kızlar bişey soracağım ya ben cinsiyeti çok merak ediyorum tabii bı seçimim yok kız erkek fark etmiyor 2. Çocuk ama çok fazla merak ediyorum ya kaçıncı haftada belli oluyor bide cinsiyeti belli olanlar mutlaka yazsınlar etiketlesinler herkesin cinsiyetini merak ediyorum

Benim kızımda dr 12. haftada söylemişti. Bunda da aynı dr geçen kontrolumde 2 hafta sonra ikili test yapar cinsiyeti söyleriz dedi.Bakalım hayırlısı 19 eylülde söyleyecekmi bilmiyorum.. İşyerinde arkadaşlar söyletme kağıda yazsın zarfa koy bize getir sana cinsiyet partisi yapacağız dediler..Herkes çok heyecanlı..Ben de ikinci olduğundan tek dileğim sağlıklı olması kız erkek hiç farketmez benim için..

Merhaba kızlar, Ankara'da doktor arayisindayim, var mı tanıdığınız, bildiğiniz, güvendiginiz hastane ya da doktor ismi. Erkek bayan farketmez.
Benim başkent üni hastanesi hulusi zeyneloğlunda tüp bebekle oldu yine gebelik takibimi de aynı yerde aytaç hoca var o yapacak.Ama zahide küçük var biraz fazla hastası var normal doğumu destekliyor çok rahatlatıcı bir ses tonu var olmasa onunla görüşürdüm sanırım

Hulusi hocada bir negatifim var benim de.. sonra başka bir merkeze gittik orda pozitif gördük.. ama Hulusi hoca candır . Ama baskentle ilgili kötü anım olduğu için orayı hiç düşünmedim Aytaç bey nasıl? Bir Aytaç bey vardı opumu o yapmıştı o mu acaba bilemedim. Doğum paketi ne kadar orda bilginiz var mı?

Aynen o aytaç bey:) evet negatif alınca laboratuvarı değiştirin diyorlar genelde benim de ilk negatifim hrs deydi sonra Hulusi hocayı buldum ,aytaç hoca iyi çok güzel konuştu benle hafta hafta neler yapacağını anlattı.Doğum paketini hiç sormadım çünkü ben daha 7.haftadayım.Orda bide üst katta sertaç hoca var o da çok iyi hem de perinatolog kendisi

Ben de 8 bitiyor ama araştırmaya basladim. Diğer türlü pahalıya gelecek gibi. Ankara'da fiyatlar ucmus, 16 bin 14 bin bazı yerler akıl almaz derecede pahalı. Hem uygun hem de içime sinen bir doktor seçmeye çalışıyorum da şu ana kadar ellerim bomboş :)

Aynen öyle çok pahalı doktorlar ama zahide küçüğe bi bak derim instagram hesabı fln da var 9000 civarı bişey sanırım doğum paketi muayeneler dahil koru hastanesinde yaptırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…