2021 Nisan Anneleri

Ankara da sağlık ticarethane gibi olmuş malesef . Yani ben ameliyatta oldum davlat hastanesine gidince yeni mezun dr lar çıkıyor. Hoca ta gitmek istersen muayene 700 vs . Hsg cektirdim gebelikten önce 1000 tl 2500 tl dediler . Istanbulda son marka cihazla 700 tl verdim.istanbul orta ayar ozel hastaned3 dogum 3000 tl falan.

Hayırlı olsun, hangi hastanede acaba
Amin saol canım hepimize inşallah. çukurambar da muayenesi var.butun kanlarda orda yapiliyor
Corona zamanı hastaneye girmiyorsun. Benim için tek eksi yani biraz uzak kalıyor ama dr ilgili kanamam olduğu gün beni çağırdı akşam kendi de tekrar geldi kapattıktan sonra

Aynen hastaneler de çok kötü, muayensi olan doktorlar da anlaşmalı olduğu yerde yapıyor doğumu çok söylediler bana 14 bin dediler TOBB etu hastanesi icin. Sen hiç konuştun mu paket için yoksa şimdilik muayene için mi gidiyorsun canım?

Bnde öyle canım baslarda cok isterdim bı kızım var bide oğlum diye ama şimdi hiç içimde ayrım yok sadece bian once dogsunda seveyim çok özledim

Hastaneyle anlaşmaları var ama bana tobb u tercih ediyorum ben dedi. Benim bildiğim bir hastane değil aslında ama aralıkların hep tobb deyince iyi heralde dedim çok irdelemedim. Herşey içinde 9000 dedi detaylı ultrason vs. Sinirsiz muayene .

Çok iyi demiş yalniz, bana daha eksik şeyler var 14 bin denildi :) sizin doktorunuzu bir arastiracagim :)

İlk 3 aylık süreç bittiğinde saçlarınız boyatacak mısınız? Benim dipler çok fena
Daha doğrusu diplerle uçlardaki ombre arasında kalan renkten nefret ettim
kokusu cok ağır oluyo boyanın ben doğumdan bir iki hafta önce boyatırım muhtemelen
Kızlar doktordan cıktım ilk ultrasonla baktıgında elleri nası oynuyodu ama eşim çekmedi yaa cok güzeldi.☺
Oyy yaa maşallah nasıl kız bildiğin bebiş olmuş

Prilam kullanan arkadaşlar çok şükür benide biraz rahatlattı bu ilac. Yalnız benim bulantim sabah değilde aksam daha çok oluyor. Bu ilacı sabahları içsem nasıl olur
Canım benimde öyle oluyor ben öğlen bitane daha içiyorum öyle daha rahat ediyorum akşam içmeyip sabaha bırakınca sabah bulantıyla uyanıyorum çünkü

Kızlar ben 10+3 üm bugün benim neredeyse hergün sarımsı akıntım oluyor yoğun bir şekilde ilk başlarda beyazdı sonradan hep sarı sizinde öyle mi?

Kızlar ben 10+3 üm bugün benim neredeyse hergün sarımsı akıntım oluyor yoğun bir şekilde ilk başlarda beyazdı sonradan hep sarı sizinde öyle mi?
Bende de öyle ama hafif olduğu için çokta cittiye almıyorum. Kokusu aynı. Sanırım çok kötü koktugunda kaşıntı olduğunda ve renk koyu olduğu zaman kontrol ettirmekte fayda var

Aslında en güzeli belli testleri yapıp acil bir durum olmayınca bakmıyorlar. Bizde her ay kontrol. Bazı doktorlar her iki haftada bir çağırıyor. En azından pandemi süreci için güzel bir uygulama
Çok özür dileyerek soruyorum dünden beni bakıyorum bebek nerde çokmu yakinlastirmis
Hahahahha iyi ki sordun bende görmemiştim. Doktor söylemese kendiminkinde de zor görürdüm

Bende de öyle ama hafif olduğu için çokta cittiye almıyorum. Kokusu aynı. Sanırım çok kötü koktugunda kaşıntı olduğunda ve renk koyu olduğu zaman kontrol ettirmekte fayda var
Koku kaşıntı yanma falan yok şükür sadece rengi koyu doktora gittiğimde de sormadım heycandan her şeyi unutuyorm gidince artık 2li tarama için gittiğimde sorarım inşallah önemli bir şey değildir

Merhabalar... Ben de inşallah 2021 nisan ayında ikinci ve hatta üçüncü kez anne olacağım inşallah :) 5 yaşında bir oğlum var ikinci bebegimiz olsun dedik Allah 3. Yu de nasip etti :) ikiz bekliyoruz bakalım.. son adet tarihim 30 Haziran. Nisanı beklerlerse (inşallah sağlıkla) ilk haftasına doğumum gorunuyor.

Bu arada ben de Ankara'da yaşıyorum ve su doktor karmaşasından illallah ettim artık. Ayrı bir piyasa olmuş resmen. Doktorlar fenomen olmuş fiyatlar o biçim. Sinirlerim bozuldu :) bir de 6-9.haftalar arası lekelenmelerim oldu kime gideyim ne yapayım derken şu an şehir Hastanesi'ne gidiyorum

Benim de bugün 10+3 ben de de oluyir öyle. Aslında ben bir de vajinal olarak ilaç kullanıyorum o da beyazımsı sarımsı bir renk veriyor sanırım. Kaşıntı, kötü koku, ağrı sızı yoksa sıkıntı olmaz sanıyorum..

Ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz? Ayrıntılı ultrason için kaçıncı hafta gel dediler? Bir de ayrıntılı ultrason u Ankara'da ki arkadaşlar nerede yaptıracaksanız?

Selam kızlar. Bende 9+5 teyim. Benim de tüp bebek 2 embriyo tutmuştu. 7. Haftada kesenin biri gelismemisti. Şu an tek keseyle devam etmekteyim. Rabbim hepimize minnoslarimizi elimize almayı nasip etsin. Bende progestron fitil kullanıyorum çok kötü akinti yapıyor malesef. Doktorum11. 14. Haftada hafta arası muhakkak genk dedi ana ben tarama düşünmüyorum. Cinsiyeti de çooookkk merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…