- 25 Ocak 2020
- 867
- 873
- 23
Ben Mehmet Firat Mutlu ya başladım ilgisini sevdimMerhaba kızlar, Ankara'da doktor arayisindayim, var mı tanıdığınız, bildiğiniz, güvendiginiz hastane ya da doktor ismi. Erkek bayan farketmez.
Hayırlı olsun, hangi hastanede acabaBen Mehmet Firat Mutlu ya başladım ilgisini sevdim
Ankara da sağlık ticarethane gibi olmuş malesef . Yani ben ameliyatta oldum davlat hastanesine gidince yeni mezun dr lar çıkıyor. Hoca ta gitmek istersen muayene 700 vs . Hsg cektirdim gebelikten önce 1000 tl 2500 tl dediler . Istanbulda son marka cihazla 700 tl verdim.istanbul orta ayar ozel hastaned3 dogum 3000 tl falan.Ben de 8 bitiyor ama araştırmaya basladim. Diğer türlü pahalıya gelecek gibi. Ankara'da fiyatlar ucmus, 16 bin 14 bin bazı yerler akıl almaz derecede pahalı. Hem uygun hem de içime sinen bir doktor seçmeye çalışıyorum da şu ana kadar ellerim bomboş :)
Amin saol canım hepimize inşallah. çukurambar da muayenesi var.butun kanlarda orda yapiliyorHayırlı olsun, hangi hastanede acaba
Aynen hastaneler de çok kötü, muayensi olan doktorlar da anlaşmalı olduğu yerde yapıyor doğumu çok söylediler bana 14 bin dediler TOBB etu hastanesi icin. Sen hiç konuştun mu paket için yoksa şimdilik muayene için mi gidiyorsun canım?Amin saol canım hepimize inşallah. çukurambar da muayenesi var.butun kanlarda orda yapiliyor
Corona zamanı hastaneye girmiyorsun. Benim için tek eksi yani biraz uzak kalıyor ama dr ilgili kanamam olduğu gün beni çağırdı akşam kendi de tekrar geldi kapattıktan sonra
Bnde öyle canım baslarda cok isterdim bı kızım var bide oğlum diye ama şimdi hiç içimde ayrım yok sadece bian once dogsunda seveyim çok özledimBenim kızımda dr 12. haftada söylemişti. Bunda da aynı dr geçen kontrolumde 2 hafta sonra ikili test yapar cinsiyeti söyleriz dedi.Bakalım hayırlısı 19 eylülde söyleyecekmi bilmiyorum.. İşyerinde arkadaşlar söyletme kağıda yazsın zarfa koy bize getir sana cinsiyet partisi yapacağız dediler..Herkes çok heyecanlı..Ben de ikinci olduğundan tek dileğim sağlıklı olması kız erkek hiç farketmez benim için..
Hastaneyle anlaşmaları var ama bana tobb u tercih ediyorum ben dedi. Benim bildiğim bir hastane değil aslında ama aralıkların hep tobb deyince iyi heralde dedim çok irdelemedim. Herşey içinde 9000 dedi detaylı ultrason vs. Sinirsiz muayene .Aynen hastaneler de çok kötü, muayensi olan doktorlar da anlaşmalı olduğu yerde yapıyor doğumu çok söylediler bana 14 bin dediler TOBB etu hastanesi icin. Sen hiç konuştun mu paket için yoksa şimdilik muayene için mi gidiyorsun canım?
Çok iyi demiş yalniz, bana daha eksik şeyler var 14 bin denildi :) sizin doktorunuzu bir arastiracagim :)Hastaneyle anlaşmaları var ama bana tobb u tercih ediyorum ben dedi. Benim bildiğim bir hastane değil aslında ama aralıkların hep tobb deyince iyi heralde dedim çok irdelemedim. Herşey içinde 9000 dedi detaylı ultrason vs. Sinirsiz muayene .
kokusu cok ağır oluyo boyanın ben doğumdan bir iki hafta önce boyatırım muhtemelenİlk 3 aylık süreç bittiğinde saçlarınız boyatacak mısınız? Benim dipler çok fena
Daha doğrusu diplerle uçlardaki ombre arasında kalan renkten nefret ettim
Oyy yaa maşallah nasıl kız bildiğin bebiş olmuşKızlar doktordan cıktım ilk ultrasonla baktıgında elleri nası oynuyodu ama eşim çekmedi yaa cok güzeldi.☺
Canım benimde öyle oluyor ben öğlen bitane daha içiyorum öyle daha rahat ediyorum akşam içmeyip sabaha bırakınca sabah bulantıyla uyanıyorum çünküPrilam kullanan arkadaşlar çok şükür benide biraz rahatlattı bu ilac. Yalnız benim bulantim sabah değilde aksam daha çok oluyor. Bu ilacı sabahları içsem nasıl olur
Bende de öyle ama hafif olduğu için çokta cittiye almıyorum. Kokusu aynı. Sanırım çok kötü koktugunda kaşıntı olduğunda ve renk koyu olduğu zaman kontrol ettirmekte fayda varKızlar ben 10+3 üm bugün benim neredeyse hergün sarımsı akıntım oluyor yoğun bir şekilde ilk başlarda beyazdı sonradan hep sarı sizinde öyle mi?
Aslında en güzeli belli testleri yapıp acil bir durum olmayınca bakmıyorlar. Bizde her ay kontrol. Bazı doktorlar her iki haftada bir çağırıyor. En azından pandemi süreci için güzel bir uygulamaben bugun yaptiracagim. 35 yasindayim. doktor ayni yastayiz, ben senin yerinde olsam yaptirirdim dedi.
zaten yasadigim ulkede kontroler çok az. o yuzden hic degilse bu testle kendimi biraz guvende hissetmek istedim. mesela ben simdiye kadar 1 kez kadin dogumcu gordum ve 1 kez de ultrason yapildi. hic hcg bakilmadi, bir kez bile, ben hamileyim dedim onlar tamam deyip guvendiler, 8.haftada ultrasonla baktilar yalnizca. bir dahaki ultrason 20. haftada. yani daha 9 hafta daha bebegi gormeyecegim.
Hahahahha iyi ki sordun bende görmemiştim. Doktor söylemese kendiminkinde de zor görürdümÇok özür dileyerek soruyorum dünden beni bakıyorum bebek nerde çokmu yakinlastirmis
Koku kaşıntı yanma falan yok şükür sadece rengi koyu doktora gittiğimde de sormadım heycandan her şeyi unutuyorm gidince artık 2li tarama için gittiğimde sorarım inşallah önemli bir şey değildirBende de öyle ama hafif olduğu için çokta cittiye almıyorum. Kokusu aynı. Sanırım çok kötü koktugunda kaşıntı olduğunda ve renk koyu olduğu zaman kontrol ettirmekte fayda var
Benim de bugün 10+3 ben de de oluyir öyle. Aslında ben bir de vajinal olarak ilaç kullanıyorum o da beyazımsı sarımsı bir renk veriyor sanırım. Kaşıntı, kötü koku, ağrı sızı yoksa sıkıntı olmaz sanıyorum..Kızlar ben 10+3 üm bugün benim neredeyse hergün sarımsı akıntım oluyor yoğun bir şekilde ilk başlarda beyazdı sonradan hep sarı sizinde öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?