Vallahi elimden ne gelirse yapıyorum,kitap mı dersin sözlük defter ama yok hani yeri geliyor gece 11:30 da ödev kontrolüne cevap yazıyorum.derslerde desen öyle ama çocuğuma söz hakkı neden vermiyorsun canlı derste diyor.şahsi bir şeymiş gibi anlatıyor böyle upuzun mesaj yazmış.verdim ama cızırtılı olunca bir kaç saniye sonra geçtim diğer öğrwnciye diyorum ...ters algılıyorsunuz şahsi demedim bilgisyardansa yapalım demek istedim diye uzuuun anlatıyor.hanımefendi ben sizin bilgisyardaki sorunu nasıl çözeyim diyorum ama öteki derslerde olmuyor bu diyor.ben branşçıyım 55 kişi oluyor derste düşün:) öteki ders dediği sınıf öğretmeni 15-20 kişiyle lokumgibi ders yapabiliyor.sonra işi benim bilgisyarıma yükledi.benim hiç bir öğrencimle bir sorunum olmadı bu kadar ,birbirimizi motive edelim,ters anlamaylım dedim.bana siz ters insanları ters algılıyorsunuz diyor.sanırsın kapı komşum.cürrete bak...akşam akşam ya....yıldım vallahi nerden çıktı bu virüs...hoş,virüs olmasa da sıkıntılı bu yılkiler de hayırlısı...çok sinirim bozuldu ama ya...