2021 Nisan Anneleri

Tam bir çikolata canavarı geliyor desenee
Canım sanırım bu oluşan çatlaklar için, çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı kremler daha çok etkili. Ama ilk kez görüyorum tabiki.
Ben lierac kullanıyorum önleyici krem olarak memnun kalmıştım önceden de...
Şu an duyduklarını bilmiyordum önümüzdeki ay başlar diye düşünmüştüm iyi ki söyledin.

Lierac içinde herkes pahalı işe yaramıyo diyo yoksa ona ondan alıcaktım

Catlak tamamen kisinin bedeniyle alakali bence ben ilk hamilelikde bisi kullanmadim hic biyerim catlamadi 16 kilo aldim ama 44 kiloyla hamile kaldigm icin hic kilo aldigim belli degildi basen karin gogus heryer esit aldi sabaha kadr yaglasanda kendini catlayacagi varsa catliyo arkadaslarim ve ablam cok cesit yaglar kullandi catlak cok olustu yinede

Insallah cikolata canavari gelmez sebzede cok yiyorum sebzeci olabilir ama ona izin var

Allah günah yazmasın namazlarımı bile kılamıyorum üstümdeki ağırlık hiç geçmiyor üstelik çok özür dilerim gaz h8c bitmiyor normal abdest zaten zor dururdu hergun diyorum yenid3n başlıcam yook

Aynen katılıyorum sana bencede çok normal bendede hafif hafif bel ağrısı kasiklarimla ağrı kasılma oluyor bunların sebebi rahimde yer açılıp genislemesidir korkma strese sokma kendinide

Bacim erkek olursa eminim kocalarin bisiler dagitmasindan bize sira gelmeznekadar belli etmemeye calissana esimin erkek cocuk istedigine cok eminim
Her erkek erkek çocuğu olsun istermiş ozaman her kadında kia olsun ister.... bazı yerlerde bulantı f3lan konuşuyorlar hemen erkek cnm yazıyorlar felan erkek demesen ölürsün. Peygamber efendimiz sav kiz çocuklarına ne kadar önem verirmis

Benim kizim babaya okadr düskün ki bende babama ayri duskunum kiz evlat cok baska rabbim herkese nasip etsin

Bencede denk geliyordur.
Ama biz ne sever yersek hamileyken genelde bebeklerde dogduktan sonra büyüdükçe onları seviyorlar.
Bu tezler bende hiç tutmadı ..Ben yemek yemeyi seven bir insanım normalde hiç te yemek ayırt etmem..Ama kızım doğduğundan beri yemek problemli..9 yaşı bitecek fotosentez ile besleniyor.Ne deseler yaptım iştahı açılsın diye ama huyu kötü babasına çekmiş..

Evet 3 hafta önce yapıldı bana
Bana da sadece ıgg bakılmış yani bağışıklık bağışıklığım pozitif çıkmış ama şuan geçirip geçirmediğim bakılmamış yani ıgm kafamda soru işareti oldu şuan mı geçiriyorum yoksa çok yakın bi zamanda mı geçirdim diye korktum bu hafta ıgm ye de baktırcam bebek için çok zararlı çünkü hamilelikte geçirmek

Ay istemsiz kahkaha attım fotosenteze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…