- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Tam bir çikolata canavarı geliyor deseneeKizimda aci yedim tatlidan tiksindim cukulata yiyemezdim asla bunda oyle bi cukulata yiyorum ki 10 gunde 1.5 kilo almisimnormal de ben yemek secerim 46 kiloydum hep hic kilo alamazdm ama hamile kalinca kizimdada bundada ah analik deyip herseyi yiyorum sirf vitaminleri eksik olmasin die
Canım sanırım bu oluşan çatlaklar için, çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı kremler daha çok etkili. Ama ilk kez görüyorum tabiki.Çatlaklar için doktoru bişey öneren yad akendi bulup alıp kullanan varmı bende kayısı yağı vardı onu sürüyorum arada bide bebe yağı bi krem gördüm ünlüler reklamını yapıyodu alsammı diye düşünüyorum bide alakasız ama bebişler bizi duyuyo artık meryemle yusuf suresi dinletiyorum acıp sağlıklı güzel huylu olması için iyimiş sizinde aklınızda olsun. Bu arada kremide ekledim bilen varmı
Lierac içinde herkes pahalı işe yaramıyo diyo yoksa ona ondan alıcaktımTam bir çikolata canavarı geliyor desenee
Canım sanırım bu oluşan çatlaklar için, çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı kremler daha çok etkili. Ama ilk kez görüyorum tabiki.
Ben lierac kullanıyorum önleyici krem olarak memnun kalmıştım önceden de...
Şu an duyduklarını bilmiyordum önümüzdeki ay başlar diye düşünmüştüm iyi ki söyledin.
Catlak tamamen kisinin bedeniyle alakali bence ben ilk hamilelikde bisi kullanmadim hic biyerim catlamadi 16 kilo aldim ama 44 kiloyla hamile kaldigm icin hic kilo aldigim belli degildi basen karin gogus heryer esit aldi sabaha kadr yaglasanda kendini catlayacagi varsa catliyo arkadaslarim ve ablam cok cesit yaglar kullandi catlak cok olustu yinedeÇatlaklar için doktoru bişey öneren yad akendi bulup alıp kullanan varmı bende kayısı yağı vardı onu sürüyorum arada bide bebe yağı bi krem gördüm ünlüler reklamını yapıyodu alsammı diye düşünüyorum bide alakasız ama bebişler bizi duyuyo artık meryemle yusuf suresi dinletiyorum acıp sağlıklı güzel huylu olması için iyimiş sizinde aklınızda olsun. Bu arada kremide ekledim bilen varmı
Insallah cikolata canavari gelmezTam bir çikolata canavarı geliyor desenee
Canım sanırım bu oluşan çatlaklar için, çatlak oluşumunu önlemeye yardımcı kremler daha çok etkili. Ama ilk kez görüyorum tabiki.
Ben lierac kullanıyorum önleyici krem olarak memnun kalmıştım önceden de...
Şu an duyduklarını bilmiyordum önümüzdeki ay başlar diye düşünmüştüm iyi ki söyledin.
Allah günah yazmasın namazlarımı bile kılamıyorum üstümdeki ağırlık hiç geçmiyor üstelik çok özür dilerim gaz h8c bitmiyor normal abdest zaten zor dururdu hergun diyorum yenid3n başlıcam yookÇatlaklar için doktoru bişey öneren yad akendi bulup alıp kullanan varmı bende kayısı yağı vardı onu sürüyorum arada bide bebe yağı bi krem gördüm ünlüler reklamını yapıyodu alsammı diye düşünüyorum bide alakasız ama bebişler bizi duyuyo artık meryemle yusuf suresi dinletiyorum acıp sağlıklı güzel huylu olması için iyimiş sizinde aklınızda olsun. Bu arada kremide ekledim bilen varmı
Evet 3 hafta önce yapıldı banaKızlar toksoplazma testi yapıldı mı size?
Yok ya hicbisi demedi dahaDoktor hiç tahminde bulunmadı mi canım
Aynen katılıyorum sana bencede çok normal bendede hafif hafif bel ağrısı kasiklarimla ağrı kasılma oluyor bunların sebebi rahimde yer açılıp genislemesidir korkma strese sokma kendinideCanım bence doktorun biraz saçmalamış bu haftalarda ve gebeliğin sonuna kadar bel ağrısı çok normal çünkü rahim sürekli büyüyor baskı yapıyor sakın kendini strese sokma burada hemen hemen Ben dahil bütün arkadaşların bel ağrısı az çok var
hahaha yaKız herkes seni arıyodu nerelerdesin
Her erkek erkek çocuğu olsun istermiş ozaman her kadında kia olsun ister.... bazı yerlerde bulantı f3lan konuşuyorlar hemen erkek cnm yazıyorlar felan erkek demesen ölürsün. Peygamber efendimiz sav kiz çocuklarına ne kadar önem verirmisBacim erkek olursa eminim kocalarin bisiler dagitmasindan bize sira gelmeznekadar belli etmemeye calissana esimin erkek cocuk istedigine cok eminim
Bende çatlak için bunu aldm gratiste bugün son gün indirim için almak isteyenler varsa
Senin cinsiyet belli olmuştur azze doktora gidince lütfen yazhahaha yaburaya giremedim bi süreee :) herkes meraklanmış
Stokta kalmamışBende çatlak için bunu aldm gratiste bugün son gün indirim için almak isteyenler varsa
Yaa mağazadan aldım ben 1 tane vardı 40 tlydiStokta kalmamış
Aa ne kadardı bu guzeldi
40 tlydi canım
Benim kizim babaya okadr düskün ki bende babama ayri duskunum kiz evlat cok baska rabbim herkese nasip etsinHer erkek erkek çocuğu olsun istermiş ozaman her kadında kia olsun ister.... bazı yerlerde bulantı f3lan konuşuyorlar hemen erkek cnm yazıyorlar felan erkek demesen ölürsün. Peygamber efendimiz sav kiz çocuklarına ne kadar önem verirmis
Bu tezler bende hiç tutmadı ..Ben yemek yemeyi seven bir insanım normalde hiç te yemek ayırt etmem..Ama kızım doğduğundan beri yemek problemli..9 yaşı bitecek fotosentez ile besleniyor.Ne deseler yaptım iştahı açılsın diye ama huyu kötü babasına çekmiş..Bencede denk geliyordur.
Ama biz ne sever yersek hamileyken genelde bebeklerde dogduktan sonra büyüdükçe onları seviyorlar.
Bana da sadece ıgg bakılmış yani bağışıklık bağışıklığım pozitif çıkmış ama şuan geçirip geçirmediğim bakılmamış yani ıgm kafamda soru işareti oldu şuan mı geçiriyorum yoksa çok yakın bi zamanda mı geçirdim diye korktum bu hafta ıgm ye de baktırcam bebek için çok zararlı çünkü hamilelikte geçirmekEvet 3 hafta önce yapıldı bana
Ay istemsiz kahkaha attım fotosentezeBu tezler bende hiç tutmadı ..Ben yemek yemeyi seven bir insanım normalde hiç te yemek ayırt etmem..Ama kızım doğduğundan beri yemek problemli..9 yaşı bitecek fotosentez ile besleniyor.Ne deseler yaptım iştahı açılsın diye ama huyu kötü babasına çekmiş..
Trendyolda 125 ml 2 adet 159 n11 de teki 94 tü sanırım ben trrndyola col güvenmiyorum alsammı bilemedimStokta kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?