2021 Nisan Anneleri

Kızlar happy mom uygulamasında forum kısmında anneler doğum hikayelerini falan yazıyorlar benim hoşuma gidiyor merak ettiklerini soruyorlar bakmak isteyen olursa söyleyeyim dedim

Ya ben neden biseyden tiksinmiyorum neden benim iştahım çok açık kendimi frenlemesem doğuma kadar 30 kilo alırım rahat kullandığım vitaminin içinde omega 3 var iştah mı açıyor acaba

Bende aynıyım ne bişey kokuyor ne midem bulanıyor ne tiksinme var Saat başı açım durmadan yiyorum sanki bütün gün yememişim gibi karnım gurulduyor bide Vallahi bu nasıl hamilelik anlamadım şanslıyız sanırım bu konuda

Kendine nazar degdirenlerde bugün Emyldrm

Normalde hamilelikte 4.haftada başlar 12 de biter burdakiler ve başka formdakiler 9 10da başladı 15 16 ya kadar kotuler

Valla bende kötüyüm bugün midem öncekilerden daha fena anlamadım 12 ye giricem bitmesi gerekmiyomuydu

Kendine nazar degdirenlerde bugün Emyldrm

Normalde hamilelikte 4.haftada başlar 12 de biter burdakiler ve başka formdakiler 9 10da başladı 15 16 ya kadar kotuler

Aman aman başlamasın böyle mutluyum tabi 30 kilo almazsam. Bazen kendi kendime acaba midem bulanıyor mı diye dinliyorum ama yok inşallah devam eder böyle. Bulantısı olanlarında inşallah çabucak geçsin gitsin

Aman aman başlamasın böyle mutluyum tabi 30 kilo almazsam. Bazen kendi kendime acaba midem bulanıyor mı diye dinliyorum ama yok inşallah devam eder böyle. Bulantısı olanlarında inşallah çabucak geçsin gitsin
Belki tansiyonu çok düşen birisin zaten alışkındın sana mide bulantısı halsizlik gelmiyor kiz 30 kilo alma Allah aşkına çok acıkıyorum sürekli midem boş gibi ama nolur kraker ne atıştır meyve kalorisiz bisiler bul

Selam herkese sağlıkla kucağımıza alalım hep beraber inşallah kızlar kızımda hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum sürekli midem bulanıyor sürekli açım sürekli yorgunum ve sürünüyorum bir de koku hassasiyeti acayippp fazla inanın midesi bulunmayanlar çok şanslılar tadını çıkarın mis gibi salı günü yine kontrolüm var ve yine çok korkuyorum önceki kayıplarım yüzünden inşallah her şey yolundadır

Vallahi hafif şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum hep çünkü baş edemiyorum bu açlıkla belkide ondan acıkıyorum. Napalım artık çok zayıfım zaten 20 kiloya kadar yolu var. Sağlıklı olsunlarda veririz kiloları

Boy kilo kaç ee ozaman çok normal bende 170 50 kgla hamile kalmistim 77 olmuştum geride verirsin iste ama lütfen bol muz ye o bebeğe yarıyor

Okadar şanslısınız ki hemde Allahın sevgili kullarısınız Maşallah darısı bize bu zor bulantışı günlerin sonu biran önce gelir inşallah

Ya ben neden biseyden tiksinmiyorum neden benim iştahım çok açık kendimi frenlemesem doğuma kadar 30 kilo alırım rahat kullandığım vitaminin içinde omega 3 var iştah mı açıyor acaba
Canım ben direk omega 3 alıyorum tüp bebek tedavisi olduğu için marttan beri alıyorum ama iştah yapmadı hiç onun yaptığını sanmıyorum

Kizlar ben bulantidan su icemiyorum benim gibi icemeyip dr a danisan var mi.bugun konuştum ilaç için ama onu unuttum çekindim tekrar arayamadim

Kizlar ben bulantidan su icemiyorum benim gibi icemeyip dr a danisan var mi.bugun konuştum ilaç için ama onu unuttum çekindim tekrar arayamadim
Kuzum ben bir bardak bile içmediğim günler oldu sonra ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antibiyotik almak zorunda kaldım akşamları 2 tane birden prilam Dr. İç sabah iyi kalkıyorsun bende bazen işe yaramıyor ozaman da zofer içiyorum doktor su içmemem en zararlısı dedi doktoruna danış sana hemen yazar zaten

Bana zofer verdi 4 defa kullandım hem ise yaramadı hemde çok ağır ilaç olduğunu duyunca içim almadı bugün rennie surup aldım bide gaviscon istiyorum ama nöbetçi eczanede yokmus. Yarın alırım artik

Boy kilo kaç ee ozaman çok normal bende 170 50 kgla hamile kalmistim 77 olmuştum geride verirsin iste ama lütfen bol muz ye o bebeğe yarıyor

Bende 170 48 kiloyum normalde kilo alamıyorum istesemde çok denedim ama hamilelik sürecini bilemiyorum birden şişebilirim Evet muz bende duydum yiyorum bol bol meyve.

Okadar şanslısınız ki hemde Allahın sevgili kullarısınız Maşallah darısı bize bu zor bulantışı günlerin sonu biran önce gelir inşallah

Mutlaka çok zordur canım allah yardımcınız olsun inşallah. Beni biliyosun midem bulanmıyor sağlıksız bir gebelik mi diye düşündüm başlarda hep ama kalp atışını duyduk umarım sağlıkla devam eder Nedense tedirginliği atamıyorum üstümden. Hep içimde korku var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…