Ya ben neden biseyden tiksinmiyorum neden benim iştahım çok açıkkendimi frenlemesem doğuma kadar 30 kilo alırım rahat kullandığım vitaminin içinde omega 3 var iştah mı açıyor acaba
Kendine nazar degdirenlerde bugünBende aynıyım ne bişey kokuyor ne midem bulanıyor ne tiksinme varSaat başı açım durmadan yiyorum sanki bütün gün yememişim gibi karnım gurulduyor bide Vallahi bu nasıl hamilelik anlamadım şanslıyız sanırım bu konuda ☺
Kendine nazar degdirenlerde bugünEmyldrm
Normalde hamilelikte 4.haftada başlar 12 de biter burdakiler ve başka formdakiler 9 10da başladı 15 16 ya kadar kotuler
Belki tansiyonu çok düşen birisin zaten alışkındın sana mide bulantısı halsizlik gelmiyor kiz 30 kilo alma Allah aşkına çok acıkıyorum sürekli midem boş gibi ama nolur kraker ne atıştır meyve kalorisiz bisiler bulAman aman başlamasın böyle mutluyum tabi 30 kilo almazsam.Bazen kendi kendime acaba midem bulanıyor mı diye dinliyorum ama yok inşallah devam eder böyle. Bulantısı olanlarında inşallah çabucak geçsin gitsin
Belki tansiyonu çok düşen birisin zaten alışkındın sana mide bulantısı halsizlik gelmiyor kiz 30 kilo alma Allah aşkına çok acıkıyorum sürekli midem boş gibi ama nolur kraker ne atıştır meyve kalorisiz bisiler bul
Boy kilo kaç ee ozaman çok normal bende 170 50 kgla hamile kalmistim 77 olmuştum geride verirsin iste ama lütfen bol muz ye o bebeğe yarıyorVallahi hafif şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum hep çünkü baş edemiyorum bu açlıkla belkide ondan acıkıyorum. Napalım artık çok zayıfım zaten 20 kiloya kadar yolu var. Sağlıklı olsunlarda veririz kiloları
Okadar şanslısınız ki hemde Allahın sevgili kullarısınız MaşallahBende aynıyım ne bişey kokuyor ne midem bulanıyor ne tiksinme varSaat başı açım durmadan yiyorum sanki bütün gün yememişim gibi karnım gurulduyor bide Vallahi bu nasıl hamilelik anlamadım şanslıyız sanırım bu konuda
Canım ben direk omega 3 alıyorum tüp bebek tedavisi olduğu için marttan beri alıyorum ama iştah yapmadı hiç onun yaptığını sanmıyorumYa ben neden biseyden tiksinmiyorum neden benim iştahım çok açıkkendimi frenlemesem doğuma kadar 30 kilo alırım rahat kullandığım vitaminin içinde omega 3 var iştah mı açıyor acaba
Kuzum ben bir bardak bile içmediğim günler oldu sonra ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antibiyotik almak zorunda kaldım akşamları 2 tane birden prilam Dr. İç sabah iyi kalkıyorsun bende bazen işe yaramıyor ozaman da zofer içiyorum doktor su içmemem en zararlısı dedi doktoruna danış sana hemen yazar zatenKizlar ben bulantidan su icemiyorum benim gibi icemeyip dr a danisan var mi.bugun konuştum ilaç için ama onu unuttum çekindim tekrar arayamadim
ben kizim kucukken drun verdigi doz fazla diye bilmislik yapip yarim doz vermistim. sonra bir şişe daha kullanmak zorunda kalmıştı yetersiz geldigi icin.Auqmentin 1000 vermiş canim valla ağır geldi yarıya kırıp iccem galiba
ben kizim kucukken drun verdigi doz fazla diye bilmislik yapip yarim doz vermistim. sonra bir şişe daha kullanmak zorunda kalmıştı yetersiz geldigi icin.
Bana zofer verdi 4 defa kullandım hem ise yaramadı hemde çok ağır ilaç olduğunu duyunca içim almadı bugün rennie surup aldım bide gaviscon istiyorum ama nöbetçi eczanede yokmus. Yarın alırım artikKuzum ben bir bardak bile içmediğim günler oldu sonra ağır idrar yolu enfeksiyonu geçirdim antibiyotik almak zorunda kaldım akşamları 2 tane birden prilam Dr. İç sabah iyi kalkıyorsun bende bazen işe yaramıyor ozaman da zofer içiyorum doktor su içmemem en zararlısı dedi doktoruna danış sana hemen yazar zaten
Ayyy çok guzelmisssss
Boy kilo kaç ee ozaman çok normal bende 170 50 kgla hamile kalmistim 77 olmuştum geride verirsin iste ama lütfen bol muz ye o bebeğe yarıyor
Okadar şanslısınız ki hemde Allahın sevgili kullarısınız Maşallahdarısı bize bu zor bulantışı günlerin sonu biran önce gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?