Yok her gebelik farklı oluyor tadını çıkar ben hamile değil de hasta gibiyim sürekli bulantı hiçbir işimi halledemiyorum o da stres yaratıyor.İnşallah hep böyledevam eder senin benimde biran önce geçerMutlaka çok zordur canım allah yardımcınız olsun inşallah. Beni biliyosun midem bulanmıyor sağlıksız bir gebelik mi diye düşündüm başlarda hep ama kalp atışını duyduk umarım sağlıkla devam ederNedense tedirginliği atamıyorum üstümden. Hep içimde korku var.
kızsen alabilirmişşsin normal kilo zaten 65 olmalıyız ben suan 61 62 yimBende 170 48 kiloyum normalde kilo alamıyorum istesemde çok denedim ama hamilelik sürecini bilemiyorum birden şişebilirim ☺ Evet muz bende duydum yiyorum bol bol meyve.
Bunlari cok begeniorm cok once sormustum ama cok pahaliydi
Bnmde 9 da başladıKendine nazar degdirenlerde bugünEmyldrm
Normalde hamilelikte 4.haftada başlar 12 de biter burdakiler ve başka formdakiler 9 10da başladı 15 16 ya kadar kotuler
Ya cok minnoş
büyüyen ben bundan almıştım 4 yaşınakadar kullandı şimdiki aklım olsa park yatak alır sonra zaten karyola alınıyor. park yataklada çocuklar oyun oynuyorYa cok minnoşpeki park beşikmi hani o gri kırmızı falan renklerde olanlar varya yoksa ahşap sallanabilenlermi cocugu olanlar fikir versin ben oark beşik ne onun özellikleri ne onuda bilmiyorum ama benim gönlüm beyaz sade bi dolap ve beşikten yana
Prilam kullandın mı peki hem daha zararsız bir dene istersen günde bir defa iki tane birden içiyorsunBana zofer verdi 4 defa kullandım hem ise yaramadı hemde çok ağır ilaç olduğunu duyunca içim almadı bugün rennie surup aldım bide gaviscon istiyorum ama nöbetçi eczanede yokmus. Yarın alırım artik
Hmm bilemedim zamanı gelince daha ayrıntılı araştırcam bak kardeşim atmıl bitane büyüyen bu sanırım normal yatak oluyo beşikbüyüyen ben bundan almıştım 4 yaşınakadar kullandı şimdiki aklım olsa park yatak alır sonra zaten karyola alınıyor. park yataklada çocuklar oyun oynuyor
Evet bunda ben aldim ama büyümüyor ustunejyatak koyunca hooop yüksek oluyor çocuk düşüyor yanina korumalık almak lazimHmm bilemedim zamanı gelince daha ayrıntılı araştırcam bak kardeşim atmıl bitane büyüyen bu sanırım normal yatak oluyo beşik
Kaç yasına kadar o beşikleri kullanabiliyolar 3 4 varmıdır zaten sonra oda alırım diye düşünüyorumEvet bunda ben aldim ama büyümüyor ustunejyatak koyunca hooop yüksek oluyor çocuk düşüyor yanina korumalık almak lazim
Benim leylek bacaklı kızım hep uzundu 4 yaşında kadar kullandıKaç yasına kadar o beşikleri kullanabiliyolar 3 4 varmıdır zaten sonra oda alırım diye düşünüyorum
O zaman beğendiğim bi beşik almak mantıklı 4 yaşından sonra zaten oda alırım diye düşünüyorumBenim leylek bacaklı kızım hep uzundu 4 yaşında kadar kullandı
Aynen canim oda aldim ben hemde tekzende yatak dolap ve komodini 1000 tldi içinde yatacak yatagida vardı ve kaliteliydi ozaman 5 6 arkadaş almistik dedik ileride kardeşi olunca ranza mi isterler artik ne isterlerse alırız demistikO zaman beğendiğim bi beşik almak mantıklı 4 yaşından sonra zaten oda alırım diye düşünüyorum ☺
kızsen alabilirmişşsin normal kilo zaten 65 olmalıyız ben suan 61 62 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?