2021 Nisan Anneleri

Yok her gebelik farklı oluyor tadını çıkar ben hamile değil de hasta gibiyim sürekli bulantı hiçbir işimi halledemiyorum o da stres yaratıyor.İnşallah hep böyledevam eder senin benimde biran önce geçer

Bende 170 48 kiloyum normalde kilo alamıyorum istesemde çok denedim ama hamilelik sürecini bilemiyorum birden şişebilirim ☺ Evet muz bende duydum yiyorum bol bol meyve.
kızsen alabilirmişşsin normal kilo zaten 65 olmalıyız ben suan 61 62 yim

Bulantısı olan arkadaslarin Allah yardımcısi olsun öyle iyi anlıyorum ki kızıma hamileyken bende çok çektim bulantılardan ama şimdi öyle değil rabbim acıdı herhalde bu sefer rahat geçiriyorum. Sizlerinde bir an önce geçer inşallah

Bu arada çatlaklar için bende yapı meselesi olduğunu düşünüyorum mesela benim cildim yağlı bir cilt tipi 50 kiloyla hamile kalmıştım 46 ya falan düştüm bulantı kusmadan doğumada 58.600 le falan girmiştim hiç çatlağım olmadı hicbirsey de kullanmadım ama çok su tükettim yanımda mutlaka suyum olurdu ben buna bağlıyorum birazda. İnşallah bu sefer de çatlağım olmaz bol su içmeye çalışın kızlar.

Ya cok minnoş peki park beşikmi hani o gri kırmızı falan renklerde olanlar varya yoksa ahşap sallanabilenlermi cocugu olanlar fikir versin ben oark beşik ne onun özellikleri ne onuda bilmiyorum ama benim gönlüm beyaz sade bi dolap ve beşikten yana

büyüyen ben bundan almıştım 4 yaşınakadar kullandı şimdiki aklım olsa park yatak alır sonra zaten karyola alınıyor. park yataklada çocuklar oyun oynuyor

Resmen hastayım.Gece çok sıtmalandım,tüm gün bulantı,fenalık surundum birde is yapman gerekiyor is var yarin yika as kurut utule.Yemek yapmak lazim evde cocuk var,valla bugun cok zorlandim resmen surunerek dolandim.Odevleri var bir yandan onlari yaptirma derdi.Okullar baslayacak o ihtiyaclar bir yandan.Allah bize acisin bir an once bitsin bu halimiz saglikla devam edelim ins
Cinsiyete gelince herkes kiz diyor,kiz diliyor ama hemen hamile kaldigim ve saglikla devam ettigi icin sukrediyorum ve tercihim kalmadi Rabbim saglikli olani versin ins.

Bana zofer verdi 4 defa kullandım hem ise yaramadı hemde çok ağır ilaç olduğunu duyunca içim almadı bugün rennie surup aldım bide gaviscon istiyorum ama nöbetçi eczanede yokmus. Yarın alırım artik
Prilam kullandın mı peki hem daha zararsız bir dene istersen günde bir defa iki tane birden içiyorsun

büyüyen ben bundan almıştım 4 yaşınakadar kullandı şimdiki aklım olsa park yatak alır sonra zaten karyola alınıyor. park yataklada çocuklar oyun oynuyor
Hmm bilemedim zamanı gelince daha ayrıntılı araştırcam bak kardeşim atmıl bitane büyüyen bu sanırım normal yatak oluyo beşik

Eklentiler

• 6FA7308E-FEE1-4C21-98F6-24FC63623E6D.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 27
  • AC7592FB-440F-4BDB-BF4D-B754AD8B7965.webp
    33 KB · Görüntüleme: 22
Hmm bilemedim zamanı gelince daha ayrıntılı araştırcam bak kardeşim atmıl bitane büyüyen bu sanırım normal yatak oluyo beşik
Evet bunda ben aldim ama büyümüyor ustunejyatak koyunca hooop yüksek oluyor çocuk düşüyor yanina korumalık almak lazim

Evet bunda ben aldim ama büyümüyor ustunejyatak koyunca hooop yüksek oluyor çocuk düşüyor yanina korumalık almak lazim
Kaç yasına kadar o beşikleri kullanabiliyolar 3 4 varmıdır zaten sonra oda alırım diye düşünüyorum

Kızlar şu progestoran fitil topak topak geri geliyor ben mi hata yapıyorum sizin de geri geliyor mu?

O zaman beğendiğim bi beşik almak mantıklı 4 yaşından sonra zaten oda alırım diye düşünüyorum ☺
Aynen canim oda aldim ben hemde tekzende yatak dolap ve komodini 1000 tldi içinde yatacak yatagida vardı ve kaliteliydi ozaman 5 6 arkadaş almistik dedik ileride kardeşi olunca ranza mi isterler artik ne isterlerse alırız demistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…