- 5 Mayıs 2015
- 1.332
- 1.130
- 133
Ben de 9.haftadayım benim de çok fazla devam ediyo gece kalkıp safra kusuyorumMerhaba herkese. Bulantilari biten var mi? Benim hala cok fazla.
Geçmiş olsun canım buda bir hamilelik belirtisi
Tövbe de gizdaha cok migren belirtisi gbi duruyo
Bende migren vardi zaten uzun suredir yoklamiyordu simdi 2 gundur gecmio gittikce agrisi artiyor tansiyonum da normal simdi baktm nasil gececk bakalimTövbe de giz
Canım sen şekerine baktırdın mı?Ben gece 1 kere gidiyorum 3 litre su içmeme rağmen.benil böbrekte bir sıkıntı mı var acabaBugün tuvalete gitmekten biktim ağlayacaktım bu ne dir yaa
Yaa minnoşşşSelam kızlar bugün kontrolumuz vardı tahmini cinsiyet sordum doktor görürsem söylerim dedi ve söyledi ilk bebegimiz olacak Allah nasip ederse kız bekliyoruz16. haftada yine çağırdı cinsiyet kesinleşir mi dedim yani degismez gibi net gördüm kız diyor Allah herkesin kalbine göre versin insallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi Usg de burnu parmakları elleri bacakları Rabbim ne büyük cok şükür ne güzel yaratmış
Anam bende pazartesi gidicem devlete eğer doktorumda problem cıkmazsa☺ belki belli olur 12+4 olucak olmazsa 13.hafta özele gidicem yada biraz arayı açabilirim ki iyice belli olsunKontrolüm gayet güzel geçti. Kan verdim 1 hafta sonra çıkacak. Doktor yanılma payı olabilir ama erkeğe benziyor dedi
Ya benim vardı ama son 3 4 gündür arttıMerhaba herkese. Bulantilari biten var mi? Benim hala cok fazla.
Benim daha devam 12.haftada kes dedi simdiden icinde birsuru vitamin olan baska bi vitamin aldm 12.haftada ona baslicam folik asiti kesipKızlar folikasitleri ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi kesmekle ilgili
Kız annesj olmak cokk güzel bı duygu rabbim sanada yaşatsın inşallah2li tarama testini yaptırdım. Erkek gibi dedi doktor ama kendini şartlama da dedi. Bir dahaki kontrolde kesin belli olur. Yüzde 70 erkek diyor şimdilik. Bir oglum vardı bir tane daha olacak. Kız annesi olmak yokmuş nasipte
Canım sen şekerine baktırdın mı?Ben gece 1 kere gidiyorum 3 litre su içmeme rağmen.benil böbrekte bir sıkıntı mı var acaba
Ben değerime baktırdım çok iyi cikti tüm değerlerim kullanmana gerek yok dediKızlar folikasitleri ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi kesmekle ilgili
Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin canim kaderini bahtını güzel eylesin bak bizede erkek vermiyor2li tarama testini yaptırdım. Erkek gibi dedi doktor ama kendini şartlama da dedi. Bir dahaki kontrolde kesin belli olur. Yüzde 70 erkek diyor şimdilik. Bir oglum vardı bir tane daha olacak. Kız annesi olmak yokmuş nasipte
Ben bu haftalarda erkekler kesindeKız annesj olmak cokk güzel bı duygu rabbim sanada yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?