2021 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar siz o bulantıları bana sorun ne yesem içsem foşş. Dün bnde serumu yedim artık da biraz birşeyler yedim bnimde 11hafta bitti ama ultrason da 12 bitmiş göründü inşaallah geçer hepimizin valla pek zor hayat enerjim bitti

Günaydın kızlar,

Bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah.. Şenlensin buralar. Mide bulantısından en uzun ben çektim galiba 4+4 hatalıkken bir başladı ,zaten benim hamilelikte ilk belirtimdir kendisi.13 haftam bitiyor hala devam ediyor.. İlk zamanki gibi gün boyu değil ara ara yokluyor ama akşam 7 den sonra ful yani nasıl şey anlamadım.

Yaa minnoşşş Ama ben erkeğe güveniyorumda kıza pek güvenesin helmiyo yeğenimde ilk kız dediler erkek cıktı 16 da daha netleşir

Kontrolüm gayet güzel geçti. Kan verdim 1 hafta sonra çıkacak. Doktor yanılma payı olabilir ama erkeğe benziyor dedi
Anam bende pazartesi gidicem devlete eğer doktorumda problem cıkmazsa☺ belki belli olur 12+4 olucak olmazsa 13.hafta özele gidicem yada biraz arayı açabilirim ki iyice belli olsun

Kızlar folikasitleri ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi kesmekle ilgili

2li tarama testini yaptırdım. Erkek gibi dedi doktor ama kendini şartlama da dedi. Bir dahaki kontrolde kesin belli olur. Yüzde 70 erkek diyor şimdilik. Bir oglum vardı bir tane daha olacak. Kız annesi olmak yokmuş nasipte
Kız annesj olmak cokk güzel bı duygu rabbim sanada yaşatsın inşallah

Canım sen şekerine baktırdın mı?Ben gece 1 kere gidiyorum 3 litre su içmeme rağmen.benil böbrekte bir sıkıntı mı var acaba

Bastırdım canim hiç bisey çıkmadı acaba antibiyotik kullanıyorum ondan mi bilmiyorum
Kızlar folikasitleri ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi kesmekle ilgili
Ben değerime baktırdım çok iyi cikti tüm değerlerim kullanmana gerek yok dedi
2li tarama testini yaptırdım. Erkek gibi dedi doktor ama kendini şartlama da dedi. Bir dahaki kontrolde kesin belli olur. Yüzde 70 erkek diyor şimdilik. Bir oglum vardı bir tane daha olacak. Kız annesi olmak yokmuş nasipte
Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin canim kaderini bahtını güzel eylesin bak bizede erkek vermiyor Guldeste12 H Hilal15
Kız annesj olmak cokk güzel bı duygu rabbim sanada yaşatsın inşallah
Ben bu haftalarda erkekler kesinde rskks Katılıyorum kızlar garanti görmüyorum kordonu pipi sanan pipiyi kordon sananlar oluyor 13 14 haftalarda yazarim

Yaa erkekleri duydukça heycan yapıyorum.erkekler önde gidiyor şuan değil mi.once sağlıklı sıhhatli olmasını sonrada kiz olmasını çok istiyorum.kiz doğurmak sanki çok büyük bir şans gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…