Benim 12+1 di tıp merkezine gittim canım erkekte yanılma payı oluyor mu acabaAnam bende pazartesi gidicem devlete eğer doktorumda problem cıkmazsa☺ belki belli olur 12+4 olucak olmazsa 13.hafta özele gidicem yada biraz arayı açabilirim ki iyice belli olsun
Benimde öyle yalnız degılsın canım yaa ben daha adet tarihim gelmeden başladı ufak ufak bilmedigimden çok yormadım tabi oraya ama 4haftalıktan kusmaya basladım bende hala aynı bünyeye göre degısıyo demekki herkesin inşaallah tez atlatırız kimisinin dokuz ay sürüyo en büyük duam öyle olmamasıGünaydın kızlar,
Bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah.. Şenlensin buralar. Mide bulantısından en uzun ben çektim galiba 4+4 hatalıkken bir başladı ,zaten benim hamilelikte ilk belirtimdir kendisi.13 haftam bitiyor hala devam ediyor.. İlk zamanki gibi gün boyu değil ara ara yokluyor ama akşam 7 den sonra ful yani nasıl şey anlamadım.
Ay hiç bişey demedi ama bazen içemiyorum cok.midem bulanıyor yaKızlar folikasitleri ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi kesmekle ilgili
Hadi gözün aydın hayırlı evlat olsun canımKontrolüm gayet güzel geçti. Kan verdim 1 hafta sonra çıkacak. Doktor yanılma payı olabilir ama erkeğe benziyor dedi
Canım herseyde vardır bi hayır öyle düşünme hayırlı sağlıklı olsun inşaallah2li tarama testini yaptırdım. Erkek gibi dedi doktor ama kendini şartlama da dedi. Bir dahaki kontrolde kesin belli olur. Yüzde 70 erkek diyor şimdilik. Bir oglum vardı bir tane daha olacak. Kız annesi olmak yokmuş nasipte
Bende ayniyim uyku yok tuvalette yaticam artikBugün tuvalete gitmekten biktim ağlayacaktım bu ne dir yaa
Ben biraktim dr.oyle soyledi bana dunku kontrolumde kan ve balikyagi verdi hamilelik sonuna kadar onlarida bugun alicam birde progestan kullaniyorum benKızlar folikasitleri ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi kesmekle ilgili
Ayy insallah canım ağzın bal yesin, Allah gönlünüze göre versinnAyy bir cimcime dahami geliyoKizlar basi cekiyor darisi bana insallah 3 saat sonra kontrolüm var heycan yaptim
Hahahha napalim canım Allah herkese hayırlı evlatlar versin bnm yengemin 6 tane oğlu var kızı olmuyor kız aşkından maf olduBastırdım canim hiç bisey çıkmadı acaba antibiyotik kullanıyorum ondan mi bilmiyorum
Ben değerime baktırdım çok iyi cikti tüm değerlerim kullanmana gerek yok dedi
Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin canim kaderini bahtını güzel eylesin bak bizede erkek vermiyor@voda90 H Hilal15
Ben bu haftalarda erkekler kesinderskks Katılıyorum kızlar garanti görmüyorum kordonu pipi sanan pipiyi kordon sananlar oluyor 13 14 haftalarda yazarim
Canım bu yeni mi oldu ilk hamileliginden mi kaldıBen birden catlayinca önlem alamamıştımparlamaya baslamis
Maşallah.. Benim bir arkadaşım da 5 kız kardeş. Geçen gün kızıma dedim konuşurken ayyy ne güzel diyor yavrucum.. Ben de 10 tane kızım olsa erkek aramam gibi geliyor :)Hahahha napalim canım Allah herkese hayırlı evlatlar versin bnm yengemin 6 tane oğlu var kızı olmuyor kız aşkından maf oldu
Valla erkek daha cabuk belli ediyo diyolarda kesin 16.haftada belli olur heraldeBenim 12+1 di tıp merkezine gittim canım erkekte yanılma payı oluyor mu acaba
Kızım ilkinden kalmada rengi açılmaya baslamisCanım bu yeni mi oldu ilk hamileliginden mi kaldı
Biz istemesekte aileler baskı yapıyor hadi bı çocuk daha yap erkek olsun bilmem ne bn aslında eşim için istiyorum 1 tanede oğlum olsun sonra bı sure ara vericem anca buyuturum kızım ztn geceleri uyutmuyor çok ağlıyor 2 yaşına girecek hâlâ gece uyku sorunu var çok kötü oluyor kaldıramıyorum artkMaşallah.. Benim bir arkadaşım da 5 kız kardeş. Geçen gün kızıma dedim konuşurken ayyy ne güzel diyor yavrucum.. Ben de 10 tane kızım olsa erkek aramam gibi geliyor :)
Demekki Miniş büyümeye başlamışKızım ilkinden kalmada rengi açılmaya baslamis
Canım göbeğim kaçınıyorsa bu boyle olunca daha kötü olmaz herhald3 nemlendirici aslında doğru diyorsun en azında bebek yağı sürmek lazim..Demekki Miniş büyümeye başlamışsen nemlendir yinede krem yada yağ kullan canım çoğalmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?