2021 Nisan Anneleri

Anam bende pazartesi gidicem devlete eğer doktorumda problem cıkmazsa☺ belki belli olur 12+4 olucak olmazsa 13.hafta özele gidicem yada biraz arayı açabilirim ki iyice belli olsun
Benim 12+1 di tıp merkezine gittim canım erkekte yanılma payı oluyor mu acaba

Günaydın kızlar bugün ne kadar çok kontrolü olan varmış hayırli haberlerle gelin inşallah artık cinsiyetlerde görünmeye başlamış maşallah

Benimde öyle yalnız degılsın canım yaa ben daha adet tarihim gelmeden başladı ufak ufak bilmedigimden çok yormadım tabi oraya ama 4haftalıktan kusmaya basladım bende hala aynı bünyeye göre degısıyo demekki herkesin inşaallah tez atlatırız kimisinin dokuz ay sürüyo en büyük duam öyle olmaması

Kızlar folikasitleri ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi kesmekle ilgili
Ay hiç bişey demedi ama bazen içemiyorum cok.midem bulanıyor ya
Kontrolüm gayet güzel geçti. Kan verdim 1 hafta sonra çıkacak. Doktor yanılma payı olabilir ama erkeğe benziyor dedi
Hadi gözün aydın hayırlı evlat olsun canım

2li tarama testini yaptırdım. Erkek gibi dedi doktor ama kendini şartlama da dedi. Bir dahaki kontrolde kesin belli olur. Yüzde 70 erkek diyor şimdilik. Bir oglum vardı bir tane daha olacak. Kız annesi olmak yokmuş nasipte
Canım herseyde vardır bi hayır öyle düşünme hayırlı sağlıklı olsun inşaallah

Ben birden catlayinca önlem alamamıştım parlamaya baslamis

Eklentiler

• Screenshot_20200923-111158_WhatsApp.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 36
Hahahha napalim canım Allah herkese hayırlı evlatlar versin bnm yengemin 6 tane oğlu var kızı olmuyor kız aşkından maf oldu

Hahahha napalim canım Allah herkese hayırlı evlatlar versin bnm yengemin 6 tane oğlu var kızı olmuyor kız aşkından maf oldu
Maşallah.. Benim bir arkadaşım da 5 kız kardeş. Geçen gün kızıma dedim konuşurken ayyy ne güzel diyor yavrucum.. Ben de 10 tane kızım olsa erkek aramam gibi geliyor :)

Maşallah.. Benim bir arkadaşım da 5 kız kardeş. Geçen gün kızıma dedim konuşurken ayyy ne güzel diyor yavrucum.. Ben de 10 tane kızım olsa erkek aramam gibi geliyor :)
Biz istemesekte aileler baskı yapıyor hadi bı çocuk daha yap erkek olsun bilmem ne bn aslında eşim için istiyorum 1 tanede oğlum olsun sonra bı sure ara vericem anca buyuturum kızım ztn geceleri uyutmuyor çok ağlıyor 2 yaşına girecek hâlâ gece uyku sorunu var çok kötü oluyor kaldıramıyorum artk

Demekki Miniş büyümeye başlamış sen nemlendir yinede krem yada yağ kullan canım çoğalmaz inşallah
Canım göbeğim kaçınıyorsa bu boyle olunca daha kötü olmaz herhald3 nemlendirici aslında doğru diyorsun en azında bebek yağı sürmek lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…