Kilo alımına da bağlı bu çatlama olayı bence. Sen yinede sur biseyler daha fazlası olmasın en azından hem kaşıntınıda alır. Ben ilkinde 8 kilo falan almıştım bı de erken doğum yapınca o son zamanlardaki kiloyu da almadım çatlağım olmadı hic bu sefer iştahım çok açık yiyorumCanım göbeğim kaçınıyorsa bu boyle olunca daha kötü olmaz herhald3 nemlendirici aslında doğru diyorsun en azında bebek yağı sürmek lazim..
Şuan kaç kg aldin evet can alıcı soruya geldimKilo alımına da bağlı bu çatlama olayı bence. Sen yinede sur biseyler daha fazlası olmasın en azından hem kaşıntınıda alır. Ben ilkinde 8 kilo falan almıştım bı de erken doğum yapınca o son zamanlardaki kiloyu da almadım çatlağım olmadı hic bu sefer iştahım çok açık yiyoruminşallah fazla kilo almam
Yaa minnoşşşAma ben erkeğe güveniyorumda kıza pek güvenesin helmiyo yeğenimde ilk kız dediler erkek cıktı 16 da daha netleşir
Yaaa maasallah kuzucugumaaa benimkine benziyor erkekmi acabaSelam kizlar ciktim kontrolden. Benim sipa büyümüs baya hickirip durdu. Ense kalinligi ve hersey cok iyi dedi dr yalniz bebegim 1 hafta önden gittigi icinn dogum tarihi 9 nisandan 2 nisana alindi erken döllenmeden kaynaklaniyormus.
Eki Görüntüle 2695238
Tanistirayim topikimizin ilk erkek bebegi sizi hic meraklandirmadan söylim dedim
Benimde 5. Haftada başladı hala son sürat devam insanlıktan çıktım gece gündüz farketmiyor mide ağrısı da cabası gaviskon verdi doktor ilk bebeğimde 20. Haftaya kadar sürmüştü inş bunda daha az sürerGünaydın kızlar,
Bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle gelsin inşallah.. Şenlensin buralar. Mide bulantısından en uzun ben çektim galiba 4+4 hatalıkken bir başladı ,zaten benim hamilelikte ilk belirtimdir kendisi.13 haftam bitiyor hala devam ediyor.. İlk zamanki gibi gün boyu değil ara ara yokluyor ama akşam 7 den sonra ful yani nasıl şey anlamadım.
canim benim dogum 2 nisan 2021 oldu degistirebilirmisin. cinsiyette erkekBilgisini eklediklerim var istemezlerse silebilirim yasda yazarsanizunuttuğum olduysa lütfen yazsin
Benim kiz degil sende kiz dogurma erkek olsun gönlüne göreYaaa maasallah kuzucugumaaa benimkine benziyor erkekmi acaba
Kiz cocuklari acayipp oluyo yaaa o nazlari cilveleri hele o kiyafetleriiiiBen de bir kız annesi olarak ikinci de kız olsa çok sevinirim asla niye erkek olsaydı diye gelmiyor aklıma :) Gözüm hala kız da :)
Henüz kilom sabit canım 55 ile açılışı yaptım benŞuan kaç kg aldin evet can alıcı soruya geldimbende tartılmaya gidiyorum
Oy maşaallah koca delikanlı olmus bu saglıkla gelsin inşaallahSelam kizlar ciktim kontrolden. Benim sipa büyümüs baya hickirip durdu. Ense kalinligi ve hersey cok iyi dedi dr yalniz bebegim 1 hafta önden gittigi icinn dogum tarihi 9 nisandan 2 nisana alindi erken döllenmeden kaynaklaniyormus.
Eki Görüntüle 2695238
Tanistirayim topikimizin ilk erkek bebegi sizi hic meraklandirmadan söylim dedim
Maşallah canım sen hissediyordun zaten erkek diyordunSelam kizlar ciktim kontrolden. Benim sipa büyümüs baya hickirip durdu. Ense kalinligi ve hersey cok iyi dedi dr yalniz bebegim 1 hafta önden gittigi icinn dogum tarihi 9 nisandan 2 nisana alindi erken döllenmeden kaynaklaniyormus.
Eki Görüntüle 2695238
aminnnnnBir oğlum var, daha cinsiyeti belli degil herkes kiz istiyorsun dimi diye soruyor.Kizda olsa erkekte olsa hic onemsemiyorum.Saglikla hamile kalmisiz Allah kucaga almayi nasip etdin.Aliskanlikmidir nedir gozum erkek seylerine takiliyor.Yok farketmez diyorm insanlar inanmiyor ne kadar garip insanlar.Allah herkese istedigi nimeti tattirsin.Kizda olsa cok sevinirim tabiki o nimetide tadariz.Ama en onemlisi saglik.Insanlar ne kdr ugrasiyor evlar icin.Ins hepimizin gonlune gore olur ve cok saglikli olurlar.
aminn canim benim sagol. Hepimiz saglikla aliriz insallah kucagimiza. Benimkide erken dogarsa heleki mart 21 olup babasiyla ayni dogum günü olursa cok gülerim. Bana erken dogacakmis gibi geliyoOy maşaallah koca delikanlı olmus bu saglıkla gelsin inşaallahbenimkide bir hafta onde dedi zaten ikiz diye de erken alınıyomus ben martta da değil subatta dogurcm herhalde bu gidişle
evet oglumdada bundada hep erkek hissettim öyle olduMaşallah canım sen hissediyordun zaten erkek diyordunsağlıcakla al kucağına inşallah
Değiştirdim canimm hayırla gelsin delikanlıcanim benim dogum 2 nisan 2021 oldu degistirebilirmisin. cinsiyette erkek
Bilmiyorum ki artik dayanamıyorum 2 hafta sonraya özele gidecemBenim kiz degil sende kiz dogurma erkek olsun gönlüne göretipkisinin aynisi kol kadar bunlarin pipileri yaf
Maaşallah tam fistikHenüz kilom sabit canım 55 ile açılışı yaptım benboy 1.60
Biz istemesekte aileler baskı yapıyor hadi bı çocuk daha yap erkek olsun bilmem ne bn aslında eşim için istiyorum 1 tanede oğlum olsun sonra bı sure ara vericem anca buyuturum kızım ztn geceleri uyutmuyor çok ağlıyor 2 yaşına girecek hâlâ gece uyku sorunu var çok kötü oluyor kaldıramıyorum artk
Maşallah tosunumuza o zaman.. Gözün aydın her şey de güzel çıkmış. Cinsiyette belli. Ohh sefan olsun.Selam kizlar ciktim kontrolden. Benim sipa büyümüs baya hickirip durdu. Ense kalinligi ve hersey cok iyi dedi dr yalniz bebegim 1 hafta önden gittigi icinn dogum tarihi 9 nisandan 2 nisana alindi erken döllenmeden kaynaklaniyormus.
Eki Görüntüle 2695238
Ben gaviscon içemiyorum dilimi değdirmemle kusmam bir oldu.. İlaçta almıyorum artık.. Daha düne kadar su bile mide bulantısı yapıyordu şimdi bulandıkça su içiyorum biraz bastırıyor. İdare edicez artık.. Kızım bile diyor ki anne dayan geçecek bunlar.. Kuzum o kadar hassaski bana karşı.Benimde 5. Haftada başladı hala son sürat devam insanlıktan çıktım gece gündüz farketmiyor mide ağrısı da cabası gaviskon verdi doktor ilk bebeğimde 20. Haftaya kadar sürmüştü inş bunda daha az sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?