Teşekkür ederim canımDeğiştirdim canimm hayırla gelsin delikanlı❤
Bilmiyorum ki artik dayanamıyorum 2 hafta sonraya özele gidecem
Maaşallah tam fistik
Ben hicbir ek takviye felan kullanmıyorum siz ne kullaniyorsunuz
Ayy o hemoroid Allah düşmanıma vermesin cekenelrden duyduğuma göre çok zor. Ben kuru yemiş zaten seven biri değildim hiç yemiyorum galiba ben beslenmiyorumTeşekkür ederim canımben ocean mummy kullanmaya devam ediyorum başka bir takviye kullanmıyorum şuan zaten içinde hepsi var. Bı de günlük ceviz badem gün kurusu kayısı tüketiyorum özellikle kayısıyı sabahtan bir bardak suya koyuyorum hem suyunu içiyorum hem kendisini yiyorum kabız olmamak için hemoroid sorunum var dikkat ediyorum.
Korkudan hemoroid için doktora gidemedim bitkisel şeyler deneyerek yememe icmeme dikkat ederek gidiyor işte zaten ameliyatda çözüm degil tekrarlıyormuşAyy o hemoroid Allah düşmanıma vermesin cekenelrden duyduğuma göre çok zor. Ben kuru yemiş zaten seven biri değildim hiç yemiyorum galiba ben beslenmiyorumnormalde cevizi ve fıstığı öldürseler yemem bademi sunu bunu sevmem ağaç kemirmiş gibi geliyor
Takviye düzgün bisey almalıyım iştahca acar galiba
evet sagol canim valla simdi isim arama telasi baslasinMaşallah tosunumuza o zaman.. Gözün aydın her şey de güzel çıkmış. Cinsiyette belli. Ohh sefan olsun.
Maaşallah Ben %80 genetik %20 beslenme şekli olduğunu düşünüyorum zekanın hatta araştırmaları okumuştum şuan oranlar aklımda değilKorkudan hemoroid için doktora gidemedim bitkisel şeyler deneyerek yememe icmeme dikkat ederek gidiyor işte zaten ameliyatda çözüm degil tekrarlıyormuşcevizi özellikle beyin gelişimi için yiyorum kızımda da yedim maşallah çok akıllı erken konuşmaya başladı şimdi karşılıklı sohbet edebiliyoruz
Canım benimki daha 3 aylıkken bana yap bitanede oğlun olsun beraber buyusunler diyolardi eşimde bende istemiyorduk kızım zor çünkü demekki zamanı simdiymis rabbim nasip etti annem uzak kaynanam yardım etmez hiç 2. Çocuk dogdunda baya zorlanicam ama napalim hayırlısı olsunYaa senin daha küçükmüş yavrum.. Ben çalıştığım için açıkçası 2. çocuğu hiç düşünmüyordum. Annem işini gücünü bıraktı benim çocuğuma bakmak için.. Babam da istanbul'dan gitmek istiyordu bizim kız büyüsün diye bekliyorlardı. Ama kızım büyüdükçe annem de sağlıklıyken yap bir tane daha çocuğuna haksızlık olmasın dedikçe , kızımda çok istediği için karar verdik ..Allah nasip etti şükür sağlıkla kucaklayalım da pişman değilim :)
Anneme kalırsa tüp bebekler akıllı oluyormuşMaaşallah Ben %80 genetik %20 beslenme şekli olduğunu düşünüyorum zekanın hatta araştırmaları okumuştum şuan oranlar aklımda değil
Kiz morfolojik( inş doğru yazmisimdir) olarak en sağlıklısı seçiliyor zekasını nerden belirlesinlerAnneme kalırsa tüp bebekler akıllı oluyormuşkızım tüp bebek olduğu için öyle diyor aslında bı bakıma mantıklı kaliteli yumurta kaliteli sperm seçiliyor
Bacı galibaerkek galibaKizlar biz geldik 9+3 ama 10+1 dedi doktorumuz önden gidiyormus bebegimizhersey yolunda iki hafta sonra iki teste cagirdi.Bugun sezeryan tarihi bile verdi Eger hersey yolunda giderse bebegi 12 nisanda alicaz dedi❤
Ben çocuk gelişimi mezunuyum babası mali müşavirKiz morfolojik( inş doğru yazmisimdir) olarak en sağlıklısı seçiliyor zekasını nerden belirlesinlergenel anne adayları gnlü rahat olsun diye diyorum. Zeka kalıtsal oranı çok maasallah sen babası kardeşleriniz felan zekidir
Mesela dikkat et iki çalışan ebeveynin yada okumus eğitimli ailelerin boş çocukları çok çıkmıyor karakter olarak değil iş olarak. Konuştu yine sosyolog felsefeci karakiz
Ee daha zekiyi tüp bebeğe ne bagliyonBen çocuk gelişimi mezunuyum babası mali müşavirtipi huyu suyu aynı babası zaten kocamın kız versiyonunu doğurmuş gibiyim doğduğundan beri değişmedi gittikçe ona benzedi bu seferki de bana benzer inşallah diyorum.
Esim dioki hadi sor gruba ne dicekler ben evdeyken sorBacı galibaerkek galibamaasallah hemen duzeltiyorum
Girin yorganin altına sarılın yatinBu gece ilk defa kızımla yanlız kalıcam evde eşim 3 gün yokinşallah gece korkmam
Yav enisteeeeEsim dioki hadi sor gruba ne dicekler ben evdeyken sorSenin erkek dedigini duysa adres iste dibek kahvesi gonderelim der doktordan cikinca soruyo hic mi bisi demedi doktor bi cıkıntı da mi gormemis dio
2 hafta sonra ense kalinligi icin falan gelmen lazim bakilcak ayrintilida dedi 2 hafta sonra artik ogreniriz rabbim herbirimizin gonlune gore versin saglikla insallahGirin yorganin altına sarılın yatin
Yav enisteeeeama baK ikra meyraya sor kadim ne dediyse çıkıyor bence haftaya tam net belli olur cunki paralel mi emin olamadim
Tavuktan bende cok fena tiksindim yani yemeyi gectm gozumn onune goruntusu bile gelince migdem kötu oluyoDemin tavuk kalça haşladım günah yazmasın Allah aynı bebeğe benzedi ben tavuk yiyemiyorum tamam artik bitti halbuki çok severdim
Valla ya erkekte öyle olanıda varmis kızda olabilir benim kizTavuktan bende cok fena tiksindim yani yemeyi gectm gozumn onune goruntusu bile gelince migdem kötu oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?