2021 Nisan Anneleri

Değiştirdim canimm hayırla gelsin delikanlı

Bilmiyorum ki artik dayanamıyorum 2 hafta sonraya özele gidecem

Maaşallah tam fistik

Ben hicbir ek takviye felan kullanmıyorum siz ne kullaniyorsunuz
Teşekkür ederim canım ben ocean mummy kullanmaya devam ediyorum başka bir takviye kullanmıyorum şuan zaten içinde hepsi var. Bı de günlük ceviz badem gün kurusu kayısı tüketiyorum özellikle kayısıyı sabahtan bir bardak suya koyuyorum hem suyunu içiyorum hem kendisini yiyorum kabız olmamak içinhemoroid sorunum var dikkat ediyorum.

Ayy o hemoroid Allah düşmanıma vermesin cekenelrden duyduğuma göre çok zor. Ben kuru yemiş zaten seven biri değildim hiç yemiyorum galiba ben beslenmiyorum normalde cevizi ve fıstığı öldürseler yemem bademi sunu bunu sevmem ağaç kemirmiş gibi geliyor
Takviye düzgün bisey almalıyım iştahca acar galiba

Korkudan hemoroid için doktora gidemedim bitkisel şeyler deneyerek yememe icmeme dikkat ederek gidiyor işte zaten ameliyatda çözüm degil tekrarlıyormuş cevizi özellikle beyin gelişimi için yiyorum kızımda da yedim maşallah çok akıllı erken konuşmaya başladı şimdi karşılıklı sohbet edebiliyoruz

Maaşallah Ben %80 genetik %20 beslenme şekli olduğunu düşünüyorum zekanın hatta araştırmaları okumuştum şuan oranlar aklımda değil

Canım benimki daha 3 aylıkken bana yap bitanede oğlun olsun beraber buyusunler diyolardi eşimde bende istemiyorduk kızım zor çünkü demekki zamanı simdiymis rabbim nasip etti annem uzak kaynanam yardım etmez hiç 2. Çocuk dogdunda baya zorlanicam ama napalim hayırlısı olsun gençliğimi çocuklarıma feda edicem yaşlanınca hayatımı yaşarım bende

Maaşallah Ben %80 genetik %20 beslenme şekli olduğunu düşünüyorum zekanın hatta araştırmaları okumuştum şuan oranlar aklımda değil
Anneme kalırsa tüp bebekler akıllı oluyormuş kızım tüp bebek olduğu için öyle diyor aslında bı bakıma mantıklı kaliteli yumurta kaliteli sperm seçiliyor

Kizlar biz geldik 9+3 ama 10+1 dedi doktorumuz önden gidiyormus bebegimiz hersey yolunda iki hafta sonra iki teste cagirdi.Bugun sezeryan tarihi bile verdiEger hersey yolunda giderse bebegi 12 nisanda alicaz dedi❤

Eklentiler

• 20200923_140040.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 44
Anneme kalırsa tüp bebekler akıllı oluyormuş kızım tüp bebek olduğu için öyle diyor aslında bı bakıma mantıklı kaliteli yumurta kaliteli sperm seçiliyor
Kiz morfolojik( inş doğru yazmisimdir) olarak en sağlıklısı seçiliyor zekasını nerden belirlesinler genel anne adayları gnlü rahat olsun diye diyorum. Zeka kalıtsal oranı çok maasallah sen babası kardeşleriniz felan zekidir
Mesela dikkat et iki çalışan ebeveynin yada okumus eğitimli ailelerin boş çocukları çok çıkmıyor karakter olarak değil iş olarak. Konuştu yine sosyolog felsefeci karakiz

Kizlar biz geldik 9+3 ama 10+1 dedi doktorumuz önden gidiyormus bebegimiz hersey yolunda iki hafta sonra iki teste cagirdi.Bugun sezeryan tarihi bile verdiEger hersey yolunda giderse bebegi 12 nisanda alicaz dedi❤
Bacı galibaerkek galiba maasallah hemen duzeltiyorum

Ben çocuk gelişimi mezunuyum babası mali müşavir tipi huyu suyu aynı babası zaten kocamın kız versiyonunu doğurmuş gibiyim doğduğundan beri değişmedi gittikçe ona benzedi bu seferki de bana benzer inşallah diyorum.

Ee daha zekiyi tüp bebeğe ne bagliyon

Bu gece ilk defa kızımla yanlız kalıcam evde eşim 3 gün yok inşallah gece korkmam
Girin yorganin altına sarılın yatin
Esim dioki hadi sor gruba ne dicekler ben evdeyken sorSenin erkek dedigini duysa adres iste dibek kahvesi gonderelim derdoktordan cikinca soruyo hic mi bisi demedi doktor bi cıkıntı da mi gormemis dio
Yav enisteeee ama baK ikra meyraya sor kadim ne dediyse çıkıyor bence haftaya tam net belli olur cunki paralel mi emin olamadim

Girin yorganin altına sarılın yatin

Yav enisteeee ama baK ikra meyraya sor kadim ne dediyse çıkıyor bence haftaya tam net belli olur cunki paralel mi emin olamadim
2 hafta sonra ense kalinligi icin falan gelmen lazim bakilcak ayrintilida dedi 2 hafta sonra artik ogreniriz rabbim herbirimizin gonlune gore versin saglikla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…