Kızlar folikasitleri ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi kesmekle ilgili
Bacim ama daha once burda demistim galiba ben kizimdada tavuk yiyemedim ilk 4 ayValla ya erkekte öyle olanıda varmis kızda olabilir benim kiz
Valla ya erkekte öyle olanıda varmis kızda olabilir benim kiz
Genel vitaminli ilaç nedirBenim doktorum kesti onun yerine d vit ve genel vitaminli bir ilaç recete etti
Ben et tavuk ama canim pastırma cekiuo4 kiz8mda da pastırma cekiyorduBacim ama daha once burda demistim galiba ben kizimdada tavuk yiyemedim ilk 4 aybence bu cinsiyetle degil tavukla alakali
Amin inşaallah canım. Olurmu olur belli olmaz sağlıklı dogsunda ama erkeği mümkün oldukça bekletiyorlar diye biliyorum gerçi normal mi sezeryanmı bilmiyomda onada bağlıaminn canim benim sagol. Hepimiz saglikla aliriz insallah kucagimiza. Benimkide erken dogarsa heleki mart 21 olup babasiyla ayni dogum günü olursa cok gülerim. Bana erken dogacakmis gibi geliyo
Gözün aydin canimSelam kızlar bugün kontrolumuz vardı tahmini cinsiyet sordum doktor görürsem söylerim dedi ve söyledi ilk bebegimiz olacak Allah nasip ederse kız bekliyoruz16. haftada yine çağırdı cinsiyet kesinleşir mi dedim yani degismez gibi net gördüm kız diyor Allah herkesin kalbine göre versin insallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi Usg de burnu parmakları elleri bacakları Rabbim ne büyük cok şükür ne güzel yaratmış
Senin de gözün aydın canımKontrolüm gayet güzel geçti. Kan verdim 1 hafta sonra çıkacak. Doktor yanılma payı olabilir ama erkeğe benziyor dedi
12. Haftanı doldurunca bırak demir ve omegaya başla dediKızlar folikasitleri ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi kesmekle ilgili
Gözünaydın olsun sağlıcakla dogsun inşaallah. Hiç belli olmaz nasipte var ise şimdi değilse sonra olur. Hem iki erkek bir birlerine yoldaş olurlar insaallah2li tarama testini yaptırdım. Erkek gibi dedi doktor ama kendini şartlama da dedi. Bir dahaki kontrolde kesin belli olur. Yüzde 70 erkek diyor şimdilik. Bir oglum vardı bir tane daha olacak. Kız annesi olmak yokmuş nasipte
Ayyy Gözün aydın canım çok güzel yaaa masaallahSelam kizlar ciktim kontrolden. Benim sipa büyümüs baya hickirip durdu. Ense kalinligi ve hersey cok iyi dedi dr yalniz bebegim 1 hafta önden gittigi icinn dogum tarihi 9 nisandan 2 nisana alindi erken döllenmeden kaynaklaniyormus.
Eki Görüntüle 2695238
Tanistirayim topikimizin ilk erkek bebegi sizi hic meraklandirmadan söylim dedim
Ohhh miss gibi balık burclu çocukların olur. Biraz ağlak ama düşünceli duygusal ve annelerine değer veren bir çocuk olurlar ben oyleymisimOy maşaallah koca delikanlı olmus bu saglıkla gelsin inşaallahbenimkide bir hafta onde dedi zaten ikiz diye de erken alınıyomus ben martta da değil subatta dogurcm herhalde bu gidişle
Gözün aydın canım gün belirlemek güzel ama her şey yolunda ise bebeğin hazır olup ben geliyorum demesinden sonra eğer sezeryan düşünülüyorsa yaptırmak daha iyiymiş birçok artısı varmış bir araştır istersen eğer daha önce bakmadiysanKizlar biz geldik 9+3 ama 10+1 dedi doktorumuz önden gidiyormus bebegimizhersey yolunda iki hafta sonra iki teste cagirdi.Bugun sezeryan tarihi bile verdi Eger hersey yolunda giderse bebegi 12 nisanda alicaz dedi❤
Gülmekten gidiyordum benDemin tavuk kalça haşladım günah yazmasın Allah aynı bebeğe benzedi ben tavuk yiyemiyorum tamam artik bitti halbuki çok severdim
Bencede biz kızları ikileyecegiz galiba
Benim erkek gelin iddasina girelim
Kavurmalı melemen mi ben melemen canim çekti et yemeği kokar diye yapamıyorum hiç yiyebilirmiyim bilmiyorum ama et tavuğa kiz8msa aserdimBenim erkek gelin iddasina girelimbn kızımda 10 kilo verdim yemek dahi yiyemiyordum et tavuk herşeyden tiksinirdim et tavuk aseriyorum kavurmalı menemen enfesss Muhittin seninde erkek olacak garantisini veriyorum
Valla ya erkekte öyle olanıda varmis kızda olabilir benim kiz
O yapıdan dolayı ben kızımda çok kotuydum ayy canım bide fıstıklı kadayıf cekiyo eşim evdeyken yemegide dışardan yedik tatlida aldırcam şimdiKavurmalı melemen mi ben melemen canim çekti et yemeği kokar diye yapamıyorum hiç yiyebilirmiyim bilmiyorum ama et tavuğa kiz8msa aserdim
sagol canim aminnn hepimiz saglikla aliriz insallah kucagimizaONTK oyy maşallah kocaman olmuş kuzu :) gözünaydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Aynen kızımda bende tiksindim 4 ay. Şimdi tavuk yiyebiliyorum. Ete kiymaya balığa henüz dilimin ucunu sürememBen kızımda tavuk et köfte dürüm hepsinden tiksinirdim eşim kendine yapardı bütün kapıları kapatirdim kafamı yorgana koyardım koku gelmesin diye şimdi bayılıyorum
grubu
Masallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallahKizlar biz geldik 9+3 ama 10+1 dedi doktorumuz önden gidiyormus bebegimizhersey yolunda iki hafta sonra iki teste cagirdi.Bugun sezeryan tarihi bile verdi Eger hersey yolunda giderse bebegi 12 nisanda alicaz dedi❤
Geliyor oğluşunIkra meyra suan erkek gibi dedi11 12 haftalik olunca yine foto at dedi
Kiz Allah canini almaya nasil tavuk butunu bebege benzettinDemin tavuk kalça haşladım günah yazmasın Allah aynı bebeğe benzedi ben tavuk yiyemiyorum tamam artik bitti halbuki çok severdim
2 hafta sonra gorcez nasipseGeliyor oğluşun
Ben iilk oglumda eti cokkkk severim etten tiskindim buda erkek tavuktan tiskiniyorumBen kızımda tavuk et köfte dürüm hepsinden tiksinirdim eşim kendine yapardı bütün kapıları kapatirdim kafamı yorgana koyardım koku gelmesin diye şimdi bayılıyorum
grubu
Ee bende biraz biliyorum erkek dedimIkra meyra suan erkek gibi dedi11 12 haftalik olunca yine foto at dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?