2021 Nisan Anneleri

Benim doktorum kesti onun yerine d vit ve genel vitaminli bir ilaç recete etti
Genel vitaminli ilaç nedir
Bacim ama daha once burda demistim galiba ben kizimdada tavuk yiyemedim ilk 4 ay bence bu cinsiyetle degil tavukla alakali
Ben et tavuk ama canim pastırma cekiuo4 kiz8mda da pastırma cekiyordu aman ben hiç bisi yiyemiyorum bak kiz

S Sns34
H Hilal15
Guldeste12
Muhittin 4umuzun kiz işte uğraşmayın

aminn canim benim sagol. Hepimiz saglikla aliriz insallah kucagimiza. Benimkide erken dogarsa heleki mart 21 olup babasiyla ayni dogum günü olursa cok gülerim. Bana erken dogacakmis gibi geliyo
Amin inşaallah canım. Olurmu olur belli olmaz sağlıklı dogsunda ama erkeği mümkün oldukça bekletiyorlar diye biliyorum gerçi normal mi sezeryanmı bilmiyomda onada bağlı

Gözün aydin canim
Kontrolüm gayet güzel geçti. Kan verdim 1 hafta sonra çıkacak. Doktor yanılma payı olabilir ama erkeğe benziyor dedi
Senin de gözün aydın canım
Kızlar folikasitleri ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi kesmekle ilgili
12. Haftanı doldurunca bırak demir ve omegaya başla dedi
2li tarama testini yaptırdım. Erkek gibi dedi doktor ama kendini şartlama da dedi. Bir dahaki kontrolde kesin belli olur. Yüzde 70 erkek diyor şimdilik. Bir oglum vardı bir tane daha olacak. Kız annesi olmak yokmuş nasipte
Gözünaydın olsun sağlıcakla dogsun inşaallah. Hiç belli olmaz nasipte var ise şimdi değilse sonra olur. Hem iki erkek bir birlerine yoldaş olurlar insaallah
Ayyy Gözün aydın canım çok güzel yaaa masaallah
Oy maşaallah koca delikanlı olmus bu saglıkla gelsin inşaallah benimkide bir hafta onde dedi zaten ikiz diye de erken alınıyomus ben martta da değil subatta dogurcm herhalde bu gidişle
Ohhh miss gibi balık burclu çocukların olur. Biraz ağlak ama düşünceli duygusal ve annelerine değer veren bir çocuk olurlar ben oyleymisim
Kizlar biz geldik 9+3 ama 10+1 dedi doktorumuz önden gidiyormus bebegimiz hersey yolunda iki hafta sonra iki teste cagirdi.Bugun sezeryan tarihi bile verdiEger hersey yolunda giderse bebegi 12 nisanda alicaz dedi❤
Gözün aydın canım gün belirlemek güzel ama her şey yolunda ise bebeğin hazır olup ben geliyorum demesinden sonra eğer sezeryan düşünülüyorsa yaptırmak daha iyiymiş birçok artısı varmış bir araştır istersen eğer daha önce bakmadiysan
Demin tavuk kalça haşladım günah yazmasın Allah aynı bebeğe benzedi ben tavuk yiyemiyorum tamam artik bitti halbuki çok severdim
Gülmekten gidiyordum ben
Bencede biz kızları ikileyecegiz galiba

Benim erkek gelin iddasina girelim bn kızımda 10 kilo verdim yemek dahi yiyemiyordum et tavuk herşeyden tiksinirdim et tavuk aseriyorum kavurmalı menemen enfesss Muhittin seninde erkek olacak garantisini veriyorum

Benim erkek gelin iddasina girelim bn kızımda 10 kilo verdim yemek dahi yiyemiyordum et tavuk herşeyden tiksinirdim et tavuk aseriyorum kavurmalı menemen enfesss Muhittin seninde erkek olacak garantisini veriyorum
Kavurmalı melemen mi ben melemen canim çekti et yemeği kokar diye yapamıyorum hiç yiyebilirmiyim bilmiyorum ama et tavuğa kiz8msa aserdim

Kavurmalı melemen mi ben melemen canim çekti et yemeği kokar diye yapamıyorum hiç yiyebilirmiyim bilmiyorum ama et tavuğa kiz8msa aserdim
O yapıdan dolayı ben kızımda çok kotuydum ayy canım bide fıstıklı kadayıf cekiyo eşim evdeyken yemegide dışardan yedik tatlida aldırcam şimdi

Ben kızımda tavuk et köfte dürüm hepsinden tiksinirdim eşim kendine yapardı bütün kapıları kapatirdim kafamı yorgana koyardım koku gelmesin diye şimdi bayılıyorum

grubu
Aynen kızımda bende tiksindim 4 ay. Şimdi tavuk yiyebiliyorum. Ete kiymaya balığa henüz dilimin ucunu süremem

Kizlar biz geldik 9+3 ama 10+1 dedi doktorumuz önden gidiyormus bebegimiz hersey yolunda iki hafta sonra iki teste cagirdi.Bugun sezeryan tarihi bile verdiEger hersey yolunda giderse bebegi 12 nisanda alicaz dedi❤
Masallah canim Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah

Ben kızımda tavuk et köfte dürüm hepsinden tiksinirdim eşim kendine yapardı bütün kapıları kapatirdim kafamı yorgana koyardım koku gelmesin diye şimdi bayılıyorum

grubu
Ben iilk oglumda eti cokkkk severim etten tiskindim buda erkek tavuktan tiskiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…