Amin inşaallah canım. Olurmu olur belli olmaz sağlıklı dogsunda ama erkeği mümkün oldukça bekletiyorlar diye biliyorum gerçi normal mi sezeryanmı bilmiyomda onada bağlı
Bizim burda sezeryan veya normal dogum fark etmiyo canim son güne kadar bekliyolar. Benim dogum tarihi 2 nisan mesela hafta sonuna denk gelmiyorsa 2 nisan sezeryan ama normal dogumda bikac gün bekliyolar.
Bizim burda sezeryan veya normal dogum fark etmiyo canim son güne kadar bekliyolar. Benim dogum tarihi 2 nisan mesela hafta sonuna denk gelmiyorsa 2 nisan sezeryan ama normal dogumda bikac gün bekliyolar.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin ya inşaallah nasıl oldugu önemli değil cok zor geçiriyorum ama onları kucagma vereceklerini düşününce aman geciçek sabır diyorum hasretim büyük oyüzden şikayetim yok duaya devam
Gunduz turk kahvesi aksam nescafe hastasiydim suan sadece hergun bir tanecik turk kahvesi iciyorum doktorcugum gunluk iki tane icebilirsin dedi ama ben yine 1 de tutuyorum ya simdi dusunuyorum da 2 hafta nasil gececek
Gunduz turk kahvesi aksam nescafe hastasiydim suan sadece hergun bir tanecik turk kahvesi iciyorum doktorcugum gunluk iki tane icebilirsin dedi ama ben yine 1 de tutuyorum ya simdi dusunuyorum da 2 hafta nasil gececek
Cips degilde cok once kola hastasiydim ve sigara kullaniyordum sonra temmuz basi migdemden bi rahatsizlandim endoskobi falan derken hayatimdan kola nescafe sigara heepsini cikardim sonrasinda hemen hamile kaldim zaten tam denk geldi