2021 Nisan Anneleri

Kizlar biz geldik 9+3 ama 10+1 dedi doktorumuz önden gidiyormus bebegimiz hersey yolunda iki hafta sonra iki teste cagirdi.Bugun sezeryan tarihi bile verdiEger hersey yolunda giderse bebegi 12 nisanda alicaz dedi❤
Bana o kadar kız gbi geldi ki anlatamam

Selam canım cok giremiyorum İnternete bu ara bulantılar halsizlik çocuklar derken gün bitiveriyor sen napıyorsun nasılsın cinsiyet belli oldu mu
Yok Kizzz bakmadinmi siyah b3yaz ekranıma

Eklentiler

• 2271579-f787dfed99fb808f89eab4fc97492770.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 66
Valla ben hiç anlamam ki benim iki oğlum dada nohut gibi birsey göstermişti Dr erkek diye Ayy maşallah büyümüş ama
Zaten siyah beyaz kiz tost makinesi gibi geçmiş olsun canim mide bulantıları f3na kimsenin geçmedi normalde 4 hafta 12 hafta arası geçer kızlarda gerçi. Sen doktora gitmeidnmi naptin

Zaten siyah beyaz kiz tost makinesi gibi geçmiş olsun canim mide bulantıları f3na kimsenin geçmedi normalde 4 hafta 12 hafta arası geçer kızlarda gerçi. Sen doktora gitmeidnmi naptin
Gittim cnm prilam kullanıyorum ben onun yine faydası oldu ama tutunca tutuyo maalesef geçmedi hala Ayy ultrason fotoları bile şirin yaa bu sıpaların

Suna bakın yorum yapın 11 12 13de daha belli olduğu için kadin onu istiyor benimki.mesela belli değil yapısal oaltakda net değil anlamadı. Aslında çok basit

Eklentiler

• $BoyOrGirl2.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 55

Kızlar listeye bakin eklemleriyim varsa yazsın

Suna bakın yorum yapın 11 12 13de daha belli olduğu için kadin onu istiyor benimki.mesela belli değil yapısal oaltakda net değil anlamadı. Aslında çok basit
Bence suan hepimiz icin erken dojtorlar bile 12 haftadan once soylemio demekki gercekten 12 ye kadar olgunlasmasi gerek

aminn canim aynen valla sag salim kucagimiza alalimda mis kokulari herseyi unutturur

Sende biliyon bu işi heralde ben hiç bişey anlamadım bana erkek dedi ama net değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…