Beni de yazınKızlar listeye bakin eklemleriyim varsa yazsın
Günaydın kızlar siz o bulantıları bana sorun ne yesem içsem foşş. Dün bnde serumu yedim artık da biraz birşeyler yedim bnimde 11hafta bitti ama ultrason da 12 bitmiş göründü inşaallah geçer hepimizin valla pek zor hayat enerjim bitti
Ben de 9.haftadayım benim de çok fazla devam ediyo gece kalkıp safra kusuyorum
Erken diye cunki o cikti cinsiyet yani tam gözükmüyor banada erkek gibi dedi pipi gibi bisey çıkıntı ama 13.haftada net söylüyor bizim gibi 11+2 12.haftayım demiyor 12+2istiyorSende biliyon bu işi heraldeben hiç bişey anlamadım bana erkek dedi ama net değil dedi
Ben demiştim senin ki erkek, doktor söylediğinde de aynı şeyi söyleyeceğimBana ikra erkek dedi
Yani seninde benimde melisa olma şansı var hala dimiErken diye cunki o cikti cinsiyet yani tam gözükmüyor banada erkek gibi dedi pipi gibi bisey çıkıntı ama 13.haftada net söylüyor bizim gibi 11+2 12.haftayım demiyor 12+2istiyor
Ben cok önceden klomen tedavisinden önce kullanmıştım zaten hamile olanlara veriyolarmış omega 3 takviyesiDoktor bana bugün böyle bir vitamin yazdı kullanan var mı?
Melisayi erkeğe çevirmeye hazır degilim doğana kadar melisaBen demiştim senin ki erkek, doktor söylediğinde de aynı şeyi söyleyeceğim
Sen benden 10 gün önce öldüğün çocukta ileri gitti için net gözüküyor olabilir ama haftaya olsa %100 olurYani seninde benimde melisa olma şansı var hala dimi
Anladım canım doktor doğuma kadar kullan bunu ddi bugün başladım baklmB
Ben cok önceden klomen tedavisinden önce kullanmıştım zaten hamile olanlara veriyolarmış omega 3 takviyesi
Aynen bende başlıcam sütü artırıyomuşAnladım canım doktor doğuma kadar kullan bunu ddi bugün başladım baklm
Görücez bakalımMelisayi erkeğe çevirmeye hazır degilim doğana kadar melisakiz cunki
Sen benden 10 gün önce öldüğün çocukta ileri gitti için net gözüküyor olabilir ama haftaya olsa %100 olur
Senin selim erende benim melisaIste birilerimizinki melisa olcak birilerimizin selim eren
NasipKız annesj olmak cokk güzel bı duygu rabbim sanada yaşatsın inşallah
inşallahCanım herseyde vardır bi hayır öyle düşünme hayırlı sağlıklı olsun inşaallah
Ellerine sağlık. Ayıptır söylemesi 333yasimdayimKızlar listeye bakin eklemleriyim varsa yazsın
Bana da bunu yazdı bugün kullanmaya başladım.Doktor bana bugün böyle bir vitamin yazdı kullanan var mı?
Beni de listeye yazar mısın canımIste birilerimizinki melisa olcak birilerimizin selim eren
Yaa sen nerdesin gelip gelip gidiyorsun nasilsin nasıl gidiyor minnoş nasıl kanamaların durumu kaç haftalık oldunBeni de listeye yazar mısın canım
23 nisan 2021 tahmini doğum tarihi
Adana 29 yaş
Cinsiyet belli değil
Bir de ilk çocuk olacak onu eklememişimErken diye cunki o cikti cinsiyet yani tam gözükmüyor banada erkek gibi dedi pipi gibi bisey çıkıntı ama 13.haftada net söylüyor bizim gibi 11+2 12.haftayım demiyor 12+2istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?