2021 Nisan Anneleri

Yaa sen nerdesin gelip gelip gidiyorsun nasilsin nasıl gidiyor minnoş nasıl kanamaların durumu kaç haftalık oldun
Kanamadan eser yok çok şükür idrar yolu enfeksiyonu geçirdim o da geçti,dinlene dinlene geçiyor bakalım 9+3 ken 10+1 çıkmıştı maşallah uzun olacak annesi gibi. Yarın 9+6 oluyoruz çift hanelere geçiyoruz beklemek zor şimdi günlerdir okumadığım mesajları okuyayım tablo yapmana çok sevindim

Geçmiş olsun canım maasallahçok şükür Allah kucağına almayı nasip etsin. Idrar yolu enf için bende antibiotik kullanıyorum insallah gecer

Ayy benim kiz kardesimde öyleydi ya o aklima geldi su icse cikariyordu 4. aya kadar sürdü 2 hamileligindede. zor Allah yardimcin olsun.
Evet canım gerçekten bulantının bu kadar zor olduğunu bilmiyordum 4 kilo verdim 11+4 teyim inşallah geçerde düzenli bir şekilde kilo almaya başlarım bende

Kızlar ben bu haftalarda erkek diyen doktorlara güvenemiyorum 14. Haftaya kadar erkek demişlerdi 17. Hafta kesin kız olduğunu öğrenmiştik. Kordonu pipi sanıyorlar
Bizimki sifir teknoloji kullaniyo dev ekrani falan var ilk hamileligimdede direk erkek demisti. Emin olmadan söylemiyo bide kordonada bakti alttan üstten her yerden tmm erkek yüzde 80 dedi. Ay bir kizim olsun okadar cok isterimkii.

Evet canım gerçekten bulantının bu kadar zor olduğunu bilmiyordum 4 kilo verdim 11+4 teyim inşallah geçerde düzenli bir şekilde kilo almaya başlarım bende

insallah en kisa zamanda biter gider canim sende bir nefes alip hamileligin tadini cikarirsin

Bir kaşıklarım ağrıyor ölüyorum sıcak çorba içiyordum bardakta karnıma koydum çok rahatlıyor bugün belim felan da cok agriyor

Bir kaşıklarım ağrıyor ölüyorum sıcak çorba içiyordum bardakta karnıma koydum çok rahatlıyor bugün belim felan da cok agriyor
Bugun 26 haftalik hamile arkadasim yanimdaydi tahlil verdim dedi hayrdir dedim senin dediklerini anlatti meger cok ciddi idrar yolu enfeksiyonu olmus.Benimde sırtima cok agri vuruyo bugun idrar yolu enfeksiyonu sirtada agri yaparmis degisik bi akintim var bende mi tahlil versem diorm

Anemmmm doğrudur bende antibiyotiğin bi yarın kaldi akintim bugün başladı bidaha idrar testi veririm haftaya uf çok kötü ya he bugün bi 2 odayı süpürsün bulaşıkları yerleştirdim yat yat nereye kadar of

Iyi aksamlar kizlar sabah birseyim yoktu oglene kadar grip oldum bogaz agrisi yutkunamiyorum burun akıntısi baş agrisi ne vararsaniz var yani neyapicam ben

Çılginlar gibi temizlik yapmayi okadr cok ozledim ki hunharca evi kaldirip silesim var

Iyi aksamlar kizlar sabah birseyim yoktu oglene kadar grip oldum bogaz agrisi yutkunamiyorum burun akıntısi baş agrisi ne vararsaniz var yani neyapicam ben
Geçmiş olsun canım bu ara grip salgını var herhalde çevremde duyuyorum herkes grip olmuş ağır geçiriyorlar. Sıcak biseyler iç yudum yudum boğazını yumuşatır, bitki çayları hamilelikte çok önerilmiyor bildiğim kadarıyla. Karadut özü boğaza çok iyi geliyor ben kızımda da kullanıyorum bizde gerektiğinde kullanıyoruz. Bol bol dinlen inşallah çabuk atlatırsın.

Gecmis olsn cnm valla doktora gitmende fayda var bitki caylarida cok onerilmiyor dusuk tehlikesi olusturmasin die bence doktoruna danis hemen

Amin insallah canim

Kızlar bsy soracağım gebelik testi ile alakalı kızlarda c ve t ay eşitlikte koyu oluyormuş erkeklerde de t c kadar koyu olmuyormuş bı fikriniz var mı inşallah anlatabilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…