Kanamadan eser yok çok şükürYaa sen nerdesin gelip gelip gidiyorsun nasilsin nasıl gidiyor minnoş nasıl kanamaların durumu kaç haftalık oldun
Geçmiş olsun canım maasallahKanamadan eser yok çok şüküridrar yolu enfeksiyonu geçirdim o da geçti,dinlene dinlene geçiyor bakalım 9+3 ken 10+1 çıkmıştı maşallah uzun olacak annesi gibi. Yarın 9+6 oluyoruz çift hanelere geçiyoruz beklemek zor şimdi günlerdir okumadığım mesajları okuyayım tablo yapmana çok sevindim
Ben demedimmiiiii benim oglanin aynisiiiiBana ikra erkek dedi
Hahahha ohhh ohhhBana ikra erkek dedi
Bende bundan aldim doktor yazmadi kendim arastirip tercih ettim doktora sordm kullanabilirsn dediDoktor bana bugün böyle bir vitamin yazdı kullanan var mı?
Kızlar ben bu haftalarda erkek diyen doktorlara güvenemiyorum 14. Haftaya kadar erkek demişlerdi 17. Hafta kesin kız olduğunu öğrenmiştik. Kordonu pipi sanıyorlarBen demedimmiiiii benim oglanin aynisiiii
Evet canım gerçekten bulantının bu kadar zor olduğunu bilmiyordum 4 kilo verdim 11+4 teyim inşallah geçerde düzenli bir şekilde kilo almaya başlarım bendeAyy benim kiz kardesimde öyleydi ya o aklima geldi su icse cikariyordu4. aya kadar sürdü 2 hamileligindede. zor Allah yardimcin olsun.
Evet canım gerçekten bulantının bu kadar zor olduğunu bilmiyordum 4 kilo verdim 11+4 teyim inşallah geçerde düzenli bir şekilde kilo almaya başlarım bende
Bizimki sifir teknoloji kullaniyo dev ekrani falan var ilk hamileligimdede direk erkek demisti. Emin olmadan söylemiyo bide kordonada bakti alttan üstten her yerden tmm erkek yüzde 80 dedi. Ay bir kizim olsun okadar cok isterimkii.Kızlar ben bu haftalarda erkek diyen doktorlara güvenemiyorum 14. Haftaya kadar erkek demişlerdi 17. Hafta kesin kız olduğunu öğrenmiştik. Kordonu pipi sanıyorlar
Evet canım gerçekten bulantının bu kadar zor olduğunu bilmiyordum 4 kilo verdim 11+4 teyim inşallah geçerde düzenli bir şekilde kilo almaya başlarım bende
Bugun 26 haftalik hamile arkadasim yanimdaydi tahlil verdim dedi hayrdir dedim senin dediklerini anlatti meger cok ciddi idrar yolu enfeksiyonu olmus.Benimde sırtima cok agri vuruyo bugun idrar yolu enfeksiyonu sirtada agri yaparmis degisik bi akintim var bende mi tahlil versem diormBir kaşıklarım ağrıyor ölüyorum sıcak çorba içiyordum bardakta karnıma koydum çok rahatlıyor bugün belim felan da cok agriyor
Anemmmm doğrudur bende antibiyotiğin bi yarın kaldi akintim bugün başladı bidaha idrar testi veririm haftaya uf çok kötü ya he bugün bi 2 odayı süpürsün bulaşıkları yerleştirdim yat yat nereye kadar ofBugun 26 haftalik hamile arkadasim yanimdaydi tahlil verdim dedi hayrdir dedim senin dediklerini anlatti meger cok ciddi idrar yolu enfeksiyonu olmus.Benimde sırtima cok agri vuruyo bugun idrar yolu enfeksiyonu sirtada agri yaparmis degisik bi akintim var bende mi tahlil versem diorm
Çılginlar gibi temizlik yapmayi okadr cok ozledim ki hunharca evi kaldirip silesim varAnemmmm doğrudur bende antibiyotiğin bi yarın kaldi akintim bugün başladı bidaha idrar testi veririm haftaya uf çok kötü ya he bugün bi 2 odayı süpürsün bulaşıkları yerleştirdim yat yat nereye kadar of
Geçmiş olsun canım bu ara grip salgını var herhalde çevremde duyuyorum herkes grip olmuş ağır geçiriyorlar. Sıcak biseyler iç yudum yudum boğazını yumuşatır, bitki çayları hamilelikte çok önerilmiyor bildiğim kadarıyla. Karadut özü boğaza çok iyi geliyor ben kızımda da kullanıyorum bizde gerektiğinde kullanıyoruz. Bol bol dinlen inşallah çabuk atlatırsın.Iyi aksamlar kizlar sabah birseyim yoktu oglene kadar grip oldum bogaz agrisi yutkunamiyorum burun akıntısi baş agrisi ne vararsaniz var yani neyapicam ben
Gecmis olsn cnm valla doktora gitmende fayda var bitki caylarida cok onerilmiyor dusuk tehlikesi olusturmasin die bence doktoruna danis hemenIyi aksamlar kizlar sabah birseyim yoktu oglene kadar grip oldum bogaz agrisi yutkunamiyorum burun akıntısi baş agrisi ne vararsaniz var yani neyapicam ben
Tamam canim calisiyomda nasil yapicam biliyom yaGecmis olsn cnm valla doktora gitmende fayda var bitki caylarida cok onerilmiyor dusuk tehlikesi olusturmasin die bence doktoruna danis hemen
Amin insallah canim
Geçmiş olsun canım bu ara grip salgını var herhalde çevremde duyuyorum herkes grip olmuş ağır geçiriyorlar. Sıcak biseyler iç yudum yudum boğazını yumuşatır, bitki çayları hamilelikte çok önerilmiyor bildiğim kadarıyla. Karadut özü boğaza çok iyi geliyor ben kızımda da kullanıyorum bizde gerektiğinde kullanıyoruz. Bol bol dinlen inşallah çabuk atlatırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?