2021 Nisan Anneleri

Benim ki kız yazıyor ama daha doktor bir sey demedi 13 ekim randevum o zaman doktorum söyler her halde

aslında kadın doğum doktorun söylemedi. Bu amniyo sıvısına felan bakılması için gönderdi. Orda dediler. Bu erkek bebek dedi hemen
Ben ilk oglumuda bunuda 11+5 te ögrendim hemen. Erkekler hemen gösteriyor

Ekimde patır patır dökülücez cinsiyetler belli olacak cok heycanlı bana herkes içimden erkek geciyo diyo bugün annem kız dedi diye geciyo dedi ama bilmiyorum ben ilk kız hissediyodum erkek diyen cok olunca artık bişey hissetmiyorum

karakız mı dedi
Banada kız dedi bnm bı kızım var birde oğlum olsun istiyorum tabi hayırlısı olsun da sağlıklı. Bı evladım olsun kız erkek fark etmiyor
Banada herkes erkek hissediyor bnde kız hissediyorum o yüzden çok merak ediyorum

Çok sağol canım. Erkeğe benzettim ama emin değilim dedi doktorum. 20 gün sonra tekrar çağırdı. Hayırlısı inşallah..

Çok sağol canım. Erkeğe benzettim ama emin değilim dedi doktorum. 20 gün sonra tekrar çağırdı. Hayırlısı inşallah..

Kızlar sanırım ben bebişi hissetmeye başladım pıt pıt vuruyor karnıma doğru. Yarın 12 haftaya giriyorum bir kaç günde önde zaten. İkinci gebelikte daha erken hissedilirmis, kızımda 14. Haftamda hissetmeye başlamıştım duygusalim

Ayyy ne güzel arada bendede öyle oluyor hissediyor gibi oluyorum ama saçmalama diyorum öyle bsy yok daha bebek küçük

çin takviminde kızdı,biz makas değilde tuzla yapılıyo o da kızdı ikra meyra da kesin değil %70 kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…