2021 Nisan Anneleri

çin takviminde kızdı,biz makas değilde tuzla yapılıyo o da kızdı ikra meyra da kesin değil %70 kız dedi
yani demek oluyor ki bu testler saçma en doğrusunu doktor biliyor. Ikra meyra da sadece bir resme baktıgi icin yanilabiliyor bence eline verseler ulstrason cihazını kimsenin kaçarı olmaz hepsini bilir

Bidaha ki randevumda netlesir artık diye düsünüyorum. Ama suan oglusum diye sevmeye basladım bile kıza dönerse zor olır
Ayyy evet kötü olurr inşallah başıma gelmez böyle bsy kii çin takvimi herkeste tutmuyor ztn bende erkek hissediyor kiz çıkarsa şaşırmam yine

Kızlar merhaba ben yeniyim benide ekleyin grubunuza 5yaşında bir kızım var şükür şimdi ikinci gebeliğim 13haftalık olduk, geçen hafta kontrolüm vardı doktorum 16da cinsiyet söylüyorum öncesi yorum yapmıyorum dedi bana bir ay beklemesi kaldı bende ikra meyraya sordum 12+4 usg fotomuzla ikra erkek gibi dedi küçük bir çıkıntı var dedi, insan olmayanı istiyor tabi ikisinide tatmak için ama öncelik sağlık hayırlı evlat olsun, sizler gibi beklemedeyim bende sizede atayım usg bizi yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 0A3E140F-A940-4B58-8AF1-C0C5967AE191.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 62
yani demek oluyor ki bu testler saçma en doğrusunu doktor biliyor. Ikra meyra da sadece bir resme baktıgi icin yanilabiliyor bence eline verseler ulstrason cihazını kimsenin kaçarı olmaz hepsini bilir
Aynen öyleee :) bilimin ışığından gidelim

Ayyy evet kötü olurr inşallah başıma gelmez böyle bsy kii çin takvimi herkeste tutmuyor ztn bende erkek hissediyor kiz çıkarsa şaşırmam yine
En kötüsü doğumda cinsiyeti farklı çıkanlar oluyo ya o bi yıkım olur ya cocuk isimsiz kalır

Valla ben her ikisine de hazırlıyorum kendimi isimleri hazır. Kızımda sadece kız ismi (Tusem) hazırdı. Kız istiyorduk çok şükür Rabbim nasib etti. Şimdi de hem erkek hem kız ismimiz hazır. Nasibte ne varsa hayirlisiyla saglicakla gelsin. Tabi ailelerde bir erkek beklentisi var bu da erkek olsun daha dogurmazsin gibi ama ben bu şekilde düşünmediğim için kafam relax. Kiz olursa tek bozulacagim sey babasina düşkün olması olur diğer kızım gibi benden çok babasını düşünür

Bence de erkeğe benziyor Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah benimde 1 kızım var bnde erkek istiyorum o duyguyu çok merak ediyorum ama tabiki eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim

Ayyy wallahi bu yazıdaki baştan sona herşey beni anlatıyor aileler hepsi erkek hissediyor ve istiyor kızım babasinjn delisi babası onun delisi bazen kıskanıyorum ilişkilerini kızım bırakmaz babasıyla aynı koltukta oturalım beni döver kaldırır kendisi gider benim kocam git diyorum oda ağlıyor benim kocam sen git bu arada kızım 21 aylık daha

Küçük bir çıkıntı mı valla bariz koca pipili maşaallah. Valla görüntü net bence de erkek olabilir. Hoşgeldin ❤

Hey masaallah kız babaci oluyor işte. Ben diyorum her nazını ben çekiyorum bir gülüşün için kendimi parcaliyorum sen git babaci ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…