Bidaha ki randevumda netlesir artık diye düsünüyorum. Ama suan oglusum diye sevmeye basladım bile kıza dönerse zor olırBndede çin takvimi kız ilk cocugumda doğru çıktı
çin takviminde kızdı,biz makas değilde tuzla yapılıyo o da kızdıikra meyra da kesin değil %70 kız dedi
Ben de hissediyorum:) nadir de olsa...İçerde dalgalanma veya bir hareket hali oluyor çok net.pardon 13 e giriyorum 12 bitiyor
Sanmam yaaa kızdan erkeğe dönen olur ama erkekten çok zor. Sen oğluşum diye devam et hatta isim bile bulBidaha ki randevumda netlesir artık diye düsünüyorum. Ama suan oglusum diye sevmeye basladım bile kıza dönerse zor olır
Ayyy evet kötü olurr inşallah başıma gelmez böyle bsy kii çin takvimi herkeste tutmuyor ztnBidaha ki randevumda netlesir artık diye düsünüyorum. Ama suan oglusum diye sevmeye basladım bile kıza dönerse zor olır
Aynenn geçen hafta böyleydi, bu hafta da pıt pıtŞ
Ben de hissediyorum:) nadir de olsa...İçerde dalgalanma veya bir hareket hali oluyor çok net.
Aynen öyleee :) bilimin ışığından gidelimyani demek oluyor ki bu testler saçma en doğrusunu doktor biliyor. Ikra meyra da sadece bir resme baktıgi icin yanilabiliyor bence eline verseler ulstrason cihazını kimsenin kaçarı olmaz hepsini bilir
Aynen bencede hiçbir şey düşünmemiştim şimdi isim düşünmeye başlayabilirim :)Sanmam yaaa kızdan erkeğe dönen olur ama erkekten çok zor. Sen oğluşum diye devam et hatta isim bile bul
En kötüsü doğumda cinsiyeti farklı çıkanlar oluyo ya o bi yıkım olur yaAyyy evet kötü olurr inşallah başıma gelmez böyle bsy kii çin takvimi herkeste tutmuyor ztnbende erkek hissediyor kiz çıkarsa şaşırmam yine
Valla ben her ikisine de hazırlıyorum kendimi isimleri hazır. Kızımda sadece kız ismi (Tusem) hazırdı. Kız istiyorduk çok şükür Rabbim nasib etti. Şimdi de hem erkek hem kız ismimiz hazır. Nasibte ne varsa hayirlisiyla saglicakla gelsin. Tabi ailelerde bir erkek beklentisi var bu da erkek olsun daha dogurmazsin gibi ama ben bu şekilde düşünmediğim için kafam relax. Kiz olursa tek bozulacagim sey babasina düşkün olması olur diğer kızım gibiAyyy evet kötü olurr inşallah başıma gelmez böyle bsy kii çin takvimi herkeste tutmuyor ztnbende erkek hissediyor kiz çıkarsa şaşırmam yine
amiiinnnnRabbim kimseye yaşatmasın Hersek için hayırlısı olsun inşallah
Bence de erkeğe benziyor Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah benimde 1 kızım var bnde erkek istiyorum o duyguyu çok merak ediyorum ama tabiki eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin RabbimKızlar merhaba ben yeniyim benide ekleyin grubunuza 5yaşında bir kızım var şükür şimdi ikinci gebeliğim 13haftalık olduk, geçen hafta kontrolüm vardı doktorum 16da cinsiyet söylüyorum öncesi yorum yapmıyorum dedi bana bir ay beklemesi kaldı bende ikra meyraya sordum 12+4 usg fotomuzla ikra erkek gibi dedi küçük bir çıkıntı var dedi, insan olmayanı istiyor tabi ikisinide tatmak için ama öncelik sağlık hayırlı evlat olsun, sizler gibi beklemedeyim bendesizede atayım usg bizi yorumlarınızı bekliyorum
Hahahahahahahah yok yaaa bu zamanda doktora 2 ayda bir bile gitsen bu ihtimal zor.En kötüsü doğumda cinsiyeti farklı çıkanlar oluyo ya o bi yıkım olur yacocuk isimsiz kalır
Ayyy wallahi bu yazıdaki baştan sona herşey beni anlatıyor aileler hepsi erkek hissediyor ve istiyor kızım babasinjn delisi babası onun delisi bazen kıskanıyorum ilişkilerini kızım bırakmaz babasıyla aynı koltukta oturalım beni döver kaldırır kendisi gider benim kocam git diyorum oda ağlıyor benim kocam sen git bu arada kızım 21 aylık dahaValla ben her ikisine de hazırlıyorum kendimi isimleri hazır. Kızımda sadece kız ismi (Tusem) hazırdı. Kız istiyorduk çok şükür Rabbim nasib etti. Şimdi de hem erkek hem kız ismimiz hazır. Nasibte ne varsa hayirlisiyla saglicakla gelsin. Tabi ailelerde bir erkek beklentisi var bu da erkek olsun daha dogurmazsin gibi ama ben bu şekilde düşünmediğim için kafam relax. Kiz olursa tek bozulacagim sey babasina düşkün olması olur diğer kızım gibibenden çok babasını düşünür
Küçük bir çıkıntı mıKızlar merhaba ben yeniyim benide ekleyin grubunuza 5yaşında bir kızım var şükür şimdi ikinci gebeliğim 13haftalık olduk, geçen hafta kontrolüm vardı doktorum 16da cinsiyet söylüyorum öncesi yorum yapmıyorum dedi bana bir ay beklemesi kaldı bende ikra meyraya sordum 12+4 usg fotomuzla ikra erkek gibi dedi küçük bir çıkıntı var dedi, insan olmayanı istiyor tabi ikisinide tatmak için ama öncelik sağlık hayırlı evlat olsun, sizler gibi beklemedeyim bende ☺☺☺ sizede atayım usg bizi yorumlarınızı bekliyorum
Dimi ya bence de öyle olmalı nasıl anlasılmaz ki 9 ay :)Hahahahahahahah yok yaaa bu zamanda doktora 2 ayda bir bile gitsen bu ihtimal zor.
Hey masaallahAyyy wallahi bu yazıdaki baştan sona herşey beni anlatıyor aileler hepsi erkek hissediyor ve istiyor kızım babasinjn delisi babası onun delisi bazen kıskanıyorum ilişkilerini kızım bırakmaz babasıyla aynı koltukta oturalım beni döver kaldırır kendisi gider benim kocam git diyorum oda ağlıyor benim kocam sen git bu arada kızım 21 aylık daha
Yani belki cinsiyetten sonra kontrole gidilmiyorsa ya da doktor bu işten anlamıyorsaDimi ya bence de öyle olmalı nasıl anlasılmaz ki 9 ay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?