2021 Nisan Anneleri

Bence de erkeğe benziyor Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah benimde 1 kızım var bnde erkek istiyorum o duyguyu çok merak ediyorum ama tabiki eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
Aminnn inşaallah Rabbim hayırlısıysa gönlünüzdekileri nasip etsin hepimizin 20güne netleşir artık

Başka hastaneye git canım bazı doktorlar hemen söylüyor
Bende öyle düşündüm bekleyemeyeceğim dedim benim doktorum kuralcı tahmin vs yürütmüyor en başta dedi 16da öğrenirsiniz diye, 14iken başka bir doktora gidip gözükeyim önden diyorum Kızım 20haftalıkken göstermişti kendini bu baya poz veriyor bakalım nasip

Canim Canım burda 6 haftalikken cinsiyeti öğrenen bile var

Anksiyete sebebiyle canm ya hep bi gerginlik hep bi korku bide zaten erkek dediydi bana çok alıştım bende kabullendim
Sakin ol. Bende bi kayıp yasadıgım icin senin gibiydim. Acaba iyi mi kalbi atıyo mu bi sıkıntı var mı? Ama hic bi sıkıntı olmuyo. Kendi kendimizi yedigimizle kalıyoruz. Bebisin kıpır kıpır seni bekliyo olcak doktor ne zaman dedi sana cok erken degil mi

Az kaldı az bi daha ne zman çağıracak acaba beni bak smdi gerildim neyse perinatolog çağırdıydı ona gidiveririm
Bn ilk çocuğumda yeri gelirdi haftada 1 bile giderdim çok ozlerdim diye doktor 2 hafta sonraya veriridi umrumda olmazdı çünkü hep görmek istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…