Olabilir . Valla bu zamanda her ay kesin gidiliyo kontroleYani belki cinsiyetten sonra kontrole gidilmiyorsa ya da doktor bu işten anlamıyorsa
Aynen yaaa yok böyle bir sey başıma gelse her halde şok olurum bir kaç gün kendime gelemem erkekse kizim diye severim bir süreOlabilir . Valla bu zamanda her ay kesin gidiliyo kontrole
Aminnn inşaallah Rabbim hayırlısıysa gönlünüzdekileri nasip etsin hepimizin 20güne netleşir artıkBence de erkeğe benziyor Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah benimde 1 kızım var bnde erkek istiyorum o duyguyu çok merak ediyorum ama tabiki eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim
Küçük bir çıkıntı mıvalla bariz koca pipili maşaallah. Valla görüntü net bence de erkek olabilir. Hoşgeldin ❤
Başka hastaneye git canım bazı doktorlar hemen söylüyorHoşbuldukkkayyy gerçekten mi inşaallah kızımın 12haftalık usg ile karşılaştırınca çok farklılar zaten 20gün geçmek bilirse öğreneceğiz inşaallah
Bende öyle düşündüm bekleyemeyeceğim dedim benim doktorum kuralcı tahmin vs yürütmüyor en başta dedi 16da öğrenirsiniz diye, 14iken başka bir doktora gidip gözükeyim önden diyorumBaşka hastaneye git canım bazı doktorlar hemen söylüyor
Çünkü insan cinsiyetini öğrenir öğrenmez benimsiyo hemenAynen yaaa yok böyle bir sey başıma gelse her halde şok olurum bir kaç gün kendime gelemem erkekse kizim diye severim bir süre
Ben de cok heycanlnmıstım düğünüm de bile heycan yoktuYarın 13.30da randevum var kızlar çok heyecan yaptım
İcimm gidiyor siz böyle deyince güzel haberlerini bekliyoruz canımYarın 13.30da randevum var kızlar çok heyecan yaptım
Ay evet bitse de gitsek dediydim için şişmişti benmdeBen de cok heycanlnmıstım düğünüm de bile heycan yoktu
Sende git artık yahu çatladık burda doğunca göstercen bize bebeniİcimm gidiyor siz böyle deyince güzel haberlerini bekliyoruz canım
Canım burda 6 haftalikken cinsiyeti öğrenen bile varBende öyle düşündüm bekleyemeyeceğim dedim benim doktorum kuralcı tahmin vs yürütmüyor en başta dedi 16da öğrenirsiniz diye, 14iken başka bir doktora gidip gözükeyim önden diyorumKızım 20haftalıkken göstermişti kendini bu baya poz veriyor bakalım nasip
yaa niye kiAy evet bitse de gitsek dediydim için şişmişti benmdeyarın benm doktor münasip yerlerini inceler kesin bakalm niyeyse cinsiyeti deil de ölçümünü merak ediom yaa
Perşembe ye ne kaldı ki ya sayılı gün çabuk geçerSende git artık yahu çatladık burda doğunca göstercen bize bebeniinşallah güzel haberler alırım canm bnm
Anksiyete sebebiyle canm ya hep bi gerginlik hep bi korkuyaa niye kigüzel haberlerle gelirsim inşallah canım
Az kaldı azPerşembe ye ne kaldı ki ya sayılı gün çabuk geçer
Sakin ol. Bende bi kayıp yasadıgım icin senin gibiydim. Acaba iyi mi kalbi atıyo mu bi sıkıntı var mı? Ama hic bi sıkıntı olmuyo. Kendi kendimizi yedigimizle kalıyoruz. Bebisin kıpır kıpır seni bekliyo olcakAnksiyete sebebiyle canm ya hep bi gerginlik hep bi korkubide zaten erkek dediydi bana çok alıştım bende kabullendim
Bn ilk çocuğumda yeri gelirdi haftada 1 bile giderdim çok ozlerdim diye doktor 2 hafta sonraya veriridi umrumda olmazdı çünkü hep görmek istiyorsunAz kaldı azbi daha ne zman çağıracak acaba beni bak smdi gerildim neyse perinatolog çağırdıydı ona gidiveririm
Ay evet onuda duydum bir öyle doktora denk gelemedimCanim
Canım burda 6 haftalikken cinsiyeti öğrenen bile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?