Bu sefer de erkek hissediyorsun sanırımAy evet onuda duydum bir öyle doktora denk gelemedimkızımda da erkek dedi 20. Haftaya kadar o başka doktordu ben dedim hayır kızım olacak hissediyorum dedim 20.haftada haklıymışsın kız demişti
Ohoo daha 7+2de söyledi hemde baya erkek bu diye cok emindiSakin ol. Bende bi kayıp yasadıgım icin senin gibiydim. Acaba iyi mi kalbi atıyo mu bi sıkıntı var mı? Ama hic bi sıkıntı olmuyo. Kendi kendimizi yedigimizle kalıyoruz. Bebisin kıpır kıpır seni bekliyo olcakdoktor ne zaman dedi sana cok erken degil mi
6 deil ama lütfen 7+2Canim
Canım burda 6 haftalikken cinsiyeti öğrenen bile var
Vay doktora bak senOhoo daha 7+2de söyledi hemde baya erkek bu diye cok emindibenm 9. Gebelik cnm ya iyice kırdım kafayı o yüzden
Insallah cnm yaa inşallah dogsunda sağ salimVay doktora bak sen
aa tamam hatırldımm. Neler hissettigini düsündügünü tahmin edebiliyorum canım. Ama emin ol hersey yolunda gidiyo olcak
Evet bu seferde erkek hissediyorum ama kızdaki kadar emin değilim duymadanBu sefer de erkek hissediyorsun sanırım
Hoşgeldin canım bu düpedüz erkek yahuHoşbuldukkkayyy gerçekten mi inşaallah kızımın 12haftalık usg ile karşılaştırınca çok farklılar zaten 20gün geçmek bilirse öğreneceğiz inşaallah❤❤
Ayyy siz öyle diyince bir heyecan basıyor amin inşaallah hayırlısıysa çok sağol hoşbulduk canımmmHoşgeldin canım bu düpedüz erkek yahuhayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşaallah
İnşaallah güzel hayırlı haberlerimizi alırız canımBnde erkek hissediyorum ama Emin değilim
Öyle hissetmemin bir sebebide kızımda çok bulantı tiksinme kusma yaşadım, ekşi çok yerdim, bunda tam tersi ne bulantı ne kusma ne tiksinme et, tavuk, meyve gözümde hep şimdiden 3kilo aldım ondan acaba farklı mı diyor insanBnde erkek hissediyorum ama Emin değilim
İstee benimkide aynı öyle ben kızımda 10 kilo vermiştim su dahi icemezdim bunda dünyaları yiyorum özellikle ev yogurduna bayılıyorum 5 kilo ev yogurduna 3 günde bitirdim yoğurttan başka bsy yemiyorum bayılıyorumÖyle hissetmemin bir sebebide kızımda çok bulantı tiksinme kusma yaşadım, ekşi çok yerdim, bunda tam tersi ne bulantı ne kusma ne tiksinme et, tavuk, meyve gözümde hep şimdiden 3kilo aldım ondan acaba farklı mı diyor insan
Ayyy hadi bakalım inşallah gönlümüzdeki nasip olur hayırlısıysa canım öyle olursa bu tezler doğru çıkacak gibiİstee benimkide aynı öyle ben kızımda 10 kilo vermiştim su dahi icemezdim bunda dünyaları yiyorum özellikle ev yogurduna bayılıyorum 5 kilo ev yogurduna 3 günde bitirdim yoğurttan başka bsy yemiyorum bayılıyorum
Allah nasip ederse benim de oğluşum olacakmış 12+3 de söyledi doktor
Ayyy Nisan anneleri erkek bebekle dolacak hayırlısıylaAllah nasip ederse benim de oğluşum olacakmış 12+3 de söyledi doktor
Seninki tıpatıp erkek ben en son 4 buçuk haftalikken gittim daha gitmedim çok merak ediyorum çocuğumuAyyy hadi bakalım inşallah gönlümüzdeki nasip olur hayırlısıysa canım öyle olursa bu tezler doğru çıkacak gibi
Rabb'im sağlıklı hayırlı evlat eylesinAllah nasip ederse benim de oğluşum olacakmış 12+3 de söyledi doktor
Kaç haftalıksın şuan ben 9.hafta gittiğimde kalp atışını dinletti ama biranda büyümüş geldi gözüme sonra 12de gidince tarama için çok şaşırdım daha da büyük geldi hatta doktor dediki bu çocuk büyümüş ya kızımda öyle değildi milyondu hep, ama kızıma sordu sen ne istiyorsun diye kızım da kız dedi doktorda güldü msj alınmıştır dedi bi acaba dedimSeninki tıpatıp erkek ben en son 4 buçuk haftalikken gittim daha gitmedim çok merak ediyorum çocuğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?