2021 Nisan Anneleri

Ay evet onuda duydum bir öyle doktora denk gelemedim kızımda da erkek dedi 20. Haftaya kadar o başka doktordu ben dedim hayır kızım olacak hissediyorum dedim 20.haftada haklıymışsın kız demişti
Bu sefer de erkek hissediyorsun sanırım

Ohoo daha 7+2de söyledi hemde baya erkek bu diye cok emindi benm 9. Gebelik cnm ya iyice kırdım kafayı o yüzden

Ohoo daha 7+2de söyledi hemde baya erkek bu diye cok emindi benm 9. Gebelik cnm ya iyice kırdım kafayı o yüzden
Vay doktora bak sen
aa tamam hatırldımm. Neler hissettigini düsündügünü tahmin edebiliyorum canım. Ama emin ol hersey yolunda gidiyo olcak

Hoşbuldukkk ayyy gerçekten mi inşaallah kızımın 12haftalık usg ile karşılaştırınca çok farklılar zaten 20gün geçmek bilirse öğreneceğiz inşaallah❤❤
Hoşgeldin canım bu düpedüz erkek yahu hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşaallah

İstee benimkide aynı öyle ben kızımda 10 kilo vermiştim su dahi icemezdim bunda dünyaları yiyorum özellikle ev yogurduna bayılıyorum 5 kilo ev yogurduna 3 günde bitirdim yoğurttan başka bsy yemiyorum bayılıyorum

Ayyy hadi bakalım inşallah gönlümüzdeki nasip olur hayırlısıysa canım öyle olursa bu tezler doğru çıkacak gibi

Seninki tıpatıp erkek ben en son 4 buçuk haftalikken gittim daha gitmedim çok merak ediyorum çocuğumu
Kaç haftalıksın şuan ben 9.hafta gittiğimde kalp atışını dinletti ama biranda büyümüş geldi gözüme sonra 12de gidince tarama için çok şaşırdım daha da büyük geldi hatta doktor dediki bu çocuk büyümüş ya kızımda öyle değildi milyondu hep, ama kızıma sordu sen ne istiyorsun diye kızım da kız dedi doktorda güldü msj alınmıştır dedi bi acaba dedim bak 9hftalık usg side bu

Eklentiler

• FB6EC9FD-79A0-4E5D-B643-DB53F04B187E.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…