2021 Nisan Anneleri

Bn gördüğümde küçük nokta gibiydi dahada hiç görmedim 11 haftalık olacağım pazar günü.

Günaydın kızlar
Baş ağrısı yaşayan var mı aranızda
Gece baş ağrısıyla yattım, baş ağrılarıyla uykudan uyandım, sabah hala başım ağrıyor. Bir kere daha oldu böyle hamilelikten önce hiç olmazdı. Valla napacağımı bilemiyorum ne uyku uyuyabildim ne dinlenebildim Kötü bir şey olmasın bebeğime yine dayanırım da insan internetten biraz araştırınca kafayı bozuyor galiba

Günaydın kızlar cinsiyetleri konuştukça benim bilinçaltımda yer etmiş olacak ki ilginç bir rüya gördüm kız bebeğim olmuş ama pipiside var ya nasıl olur bu kız mı erkek mi diyorum şaşırıyorum falan öyle garip bir rüyaydı hayır olsun inşallah

Valla bugece ruya gormedim ilk kez ne rahat uyumusumcinsiyetle ilgili her aksam ruya goruyodum Hayir olsun senin ruyanda insallah

Baş ağrısı bende de oluyo nerdeyse her gün ama cok normal internete hiç bakma ya beyin kanaması der ya tümör tövbe est

Kiz durr senin koca karantinada degilmi? adam dicek hem beni birakti gitti hemde yavrumuzu görmeye gidiyo güzel haberlerle gel
Napayım canm girmeseymiş oda ben dedm ona gitme diye evimden barkımdan etti beni kactim arkadaşıma yerlestim video göndercem ama sevabına

aminn. Benim kendi doktorum yaptirdi herseyi.

Slm cnm bu kedi enfeksionu denilen seymi ? Benim dr um da bakdi ben daha bu hastaligi gevirmemisim o yuzden cig et balik elleme ve yeme dedi ayrica gecirmissen daha rahat olabilirsin.. sadece hamilelik icinde gecirmemissindir ozman allah korusun sagirlik filan oluyormus bebekde

ay ben seneler önce yüzük testi yapmistim 2 erkek cikmisti ve oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…