Bn gördüğümde küçük nokta gibiydi dahada hiç görmedim 11 haftalık olacağım pazar günü.Kaç haftalıksın şuan ben 9.hafta gittiğimde kalp atışını dinletti ama biranda büyümüş geldi gözüme sonra 12de gidince tarama için çok şaşırdım daha da büyük geldi hatta doktor dediki bu çocuk büyümüş ya kızımda öyle değildi milyondu hep, ama kızıma sordu sen ne istiyorsun diye kızım da kız dedi doktorda güldü msj alınmıştır dedi bi acaba dedimbak 9hftalık usg side bu
Maşaallah çok iyi sabretmişsin hayırlısyla görüş günün gelsin inşaallahBn gördüğümde küçük nokta gibiydi dahada hiç görmedim 11 haftalık olacağım pazar günü.
Valla bugece ruya gormedim ilk kez ne rahat uyumusumGünaydın kızlar cinsiyetleri konuştukça benim bilinçaltımda yer etmiş olacak ki ilginç bir rüya gördümkız bebeğim olmuş ama pipiside var ya nasıl olur bu kız mı erkek mi diyorum şaşırıyorum falan öyle garip bir rüyaydı hayır olsun inşallah
Muhittin bacim daha bitmedimi ceza ya cok uzun sürdu valla pat die gelip ben yokken cinsiyeti bile ogrendim dicen bu gidisle
Masallah minik adama
Gelsede anlatsa neler olduğunuUntmadik unutmayacagiz kalbimizdesin
Insallah gelir bugünGelsede anlatsa neler olduğunucinsiyetten daha çok merak ediyorum
Baş ağrısı bende de oluyo nerdeyse her gün ama cok normal internete hiç bakma ya beyin kanaması der ya tümör tövbe estGünaydın kızlar
Baş ağrısı yaşayan var mı aranızda
Gece baş ağrısıyla yattım, baş ağrılarıyla uykudan uyandım, sabah hala başım ağrıyor. Bir kere daha oldu böyle hamilelikten önce hiç olmazdı. Valla napacağımı bilemiyorum ne uyku uyuyabildim ne dinlenebildimKötü bir şey olmasın bebeğime yine dayanırım da insan internetten biraz araştırınca kafayı bozuyor galiba
Ah kıyamam hiç yaa ceza vercek insan mi bulamamışlar içim kıyıldı suan
Kiz durr senin koca karantinada degilmi? adam dicek hem beni birakti gitti hemde yavrumuzu görmeye gidiyoAy çok heycanlı yaa bende yarın gitcem benm atom karıncaya bakalm ne dicek
Napayım canm girmeseymiş oda ben dedm ona gitme diyeKiz durr senin koca karantinada degilmi? adam dicek hem beni birakti gitti hemde yavrumuzu görmeye gidiyogüzel haberlerle gel
aminn. Benim kendi doktorum yaptirdi herseyi.Benim de çarşamba günü kontrole gideceğimböyle güzel haberler cinsiyetler geldikçe heyecanlanıyorum Herkese hayırlı olsun kızlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ikili taramayı kendi kadın Doğum doktorunuz yapıyor değil mi yoksa başka bir yere mi yönlendiriyor kızlar
Slm cnm bu kedi enfeksionu denilen seymi ? Benim dr um da bakdi ben daha bu hastaligi gevirmemisim o yuzden cig et balik elleme ve yeme dedi ayrica gecirmissen daha rahat olabilirsin.. sadece hamilelik icinde gecirmemissindir ozman allah korusun sagirlik filan oluyormus bebekdeKızlar bende toksoplazma ıgg 12 çıkmıştı sonra ıgm ye de bakıldı o da 2,66 çıkmış o da pozitif yaniçok moralim bozuldu şimdi bide avidite testine bakılcak nekadar süre öncegeöirdiğime bakılacakmış
Hahaha ay alemsin haa ama videoda iyiymis 2 hafta oyalanir onunlaNapayım canm girmeseymiş oda ben dedm ona gitme diyeevimden barkımdan etti beni kactim arkadaşıma yerlestim video göndercem ama sevabına
ay ben seneler önce yüzük testi yapmistim 2 erkek cikmisti ve olduHahahahha evet o da söyledi ama çoğunluk öyle dedi, ikra meyra da net değil ama kız gibi dedi o yüzden tamam dedim bende kesin kız bu
Şeyi merak ediyorum sen makas bıçak testi, rus takvimi, Çin takvimi vs baktın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?