Hoşgeldin canım geçmiş olsun yokluğun belliydiBen geldimmmmçok üzüldüm cemkirmisin felan yazmışsınız halbu ki ben 7 kez sınava girdim torpilsiz olduğum için benden asagidakuelr hep gitti. Nasip değilmiş rabbim diğer dünyada sorsun. Neyse biri belediyeye ise gircem torpille diye konu açmış ona iki çift laf ettim zaten bekliyordum 1 hafta önce felan yazmıştım. Neyse obur dünyada goruscez.
Hayırlı olsun cinsiyet öğrenenlere bende yüzük testi yapyorum kızıma kiz 2.ye erkek cikiyor
Erkek fikrine alışmaya başladım.
Sürekli karnım bozuk dün kasıklarına çok şiddetli ağrı girdi tuvaletten çıkarken alıntımda çok az kan geldi bugün bisey yok çok şükür
hepinizi okudum yasemin nickini hatırlamıyorum ama seninki bence erkek kız gibi durmuyor
Ahhh çok ta haklıymışsın yarına kalır ama yanına kalmaz bosver.Ben geldimmmmçok üzüldüm cemkirmisin felan yazmışsınız halbu ki ben 7 kez sınava girdim torpilsiz olduğum için benden asagidakuelr hep gitti. Nasip değilmiş rabbim diğer dünyada sorsun. Neyse biri belediyeye ise gircem torpille diye konu açmış ona iki çift laf ettim zaten bekliyordum 1 hafta önce felan yazmıştım. Neyse obur dünyada goruscez.
Hayırlı olsun cinsiyet öğrenenlere bende yüzük testi yapyorum kızıma kiz 2.ye erkek cikiyor
Erkek fikrine alışmaya başladım.
Sürekli karnım bozuk dün kasıklarına çok şiddetli ağrı girdi tuvaletten çıkarken alıntımda çok az kan geldi bugün bisey yok çok şükür
hepinizi okudum yasemin nickini hatırlamıyorum ama seninki bence erkek kız gibi durmuyor
Hoşgeldin canım geçmiş olsun yokluğun belliydi
yok kuzum ağrım yokta burda da olmayınca googledende baktım bu haftada yaşayan yokmuş. randevu aldım ayın 30una oda arabam yok felan eşim şehir dışı görevinde onada gitmeye bilirim zaten 6sında özele gidecektim durumlar böyleAhhh çok ta haklıymışsın yarına kalır ama yanına kalmaz bosver.
Geçmiş olsun ağrın devam ediyorsa bir doktora görün canım
apaçık kız hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünMuhittin ikili testte 12+4 olarak cikti gecen gün doktor bacak arasini bile göremedi maalesef ikrameyra kiz gibi dedi ama sizde bakin bakalım
Anladım canım inşaallah önemli değildirsağol canımm bende özledim
yok kuzum ağrım yokta burda da olmayınca googledende baktım bu haftada yaşayan yokmuş. randevu aldım ayın 30una oda arabam yok felan eşim şehir dışı görevinde onada gitmeye bilirim zaten 6sında özele gidecektim durumlar böyle
kız gibi ama bakalım 1 2 hafta sonra netleşirSlm kizlar bi tahmin de benim kuzuya verseniz
erkek gibi ama net değilMerhaba kızlar, bugün kontrolüm vardı 12 haftalık ama 12+4 gözüküyor ense kalınlığı burun kemiği çok şükür herşey yolunda cinsiyet için çok erken aslında nokta gibi birşey sanki var ama emin olamıyorum dedi sanırım ikinci oğlum geliyor gönlüm kızdan yanaydı ama Rabbim demekki böyle hayırlı görmüş
Bu arada yaşım 26Benide araniza alirmisiniz tahmini dogum tarihi 12 nisan 2. Cocugum cinsiyeti henuz belli degil
Bacim valla sensiz olmuo buralar.Bende haksizliga gelemedigim icin 2 kez ceza yedim burdaCanımın içi çok teşekkür ederim hosbuldum özledim valla
Hosgeldin cnm Allah tamamina erdirmeyi nasip etsin insallahBenide araniza alirmisiniz tahmini dogum tarihi 12 nisan 2. Cocugum cinsiyeti henuz belli degil
Sen bana erkekmi kızmı demiştin bak atıyorum minnoşu ☺ Bu arada hoşgeldin sevindik
Sag ol canımın içi okudum valla agzina açsan suc burda benim sosyal medyam yok bi bura bide whatsap var iki başka konulara gireyim dedim yaaBacim valla sensiz olmuo buralar.Bende haksizliga gelemedigim icin 2 kez ceza yedim burdasimdi nisan anneleri topiginden baska biyere bakmamaya cakisiyorm Kanaman neden oldu acaba ogun kendini yordunmu dikkat et kontrole gidene kadr.Bak sen yokken erkek bebekler coğaldi sanki topikde ekim basi baya baya ogrenicez hepizmiz galiba ❤
Çin takvimi bende kiz gösteriyor bakalim ne olcak sonucSağ ol canimkiz yerinde durmamış ki belini kaldrmış diğerinde de bel altı net degil
Sag ol canımın içi okudum valla agzina açsan suc burda benim sosyal medyam yok bi bura bide whatsap var iki başka konulara gireyim dedim yaa
Benrskks ilk baş demiştim çoğu erkek olcak topigin hatta dediki zaten cin takvimi bu ay hep erkek
Oğlum şuan 5 yaşına girecek ekim ayında 4 yaşından sonra bana aşırı düşkün oldu o zamandan önce yemek ve uyumak istediğinde benim yanıma gelirdi oyunlari babasiyla oynardi ama 1 senedir babayı gözü görmüyorayyyyy bir umut dogdu banaaa günes gibiiiee nezamandan sonra anneye düskün oluyoooo??
Ultrason at beni erkek gösteriyor. Yüzük testi yaptım sizden okuyupÇin takvimi bende kiz gösteriyor bakalim ne olcak sonuc
Ya şansımı deniyorum kız derler sevinirim kesin cinsiyeti öğrenene kadar diye uğraşıyorumSağ ol canimkiz yerinde durmamış ki belini kaldrmış diğerinde de bel altı net degil
Sag ol canımın içi okudum valla agzina açsan suc burda benim sosyal medyam yok bi bura bide whatsap var iki başka konulara gireyim dedim yaa
Benrskks ilk baş demiştim çoğu erkek olcak topigin hatta dediki zaten cin takvimi bu ay hep erkek
Daha düzgün pozu olmalı spor yaparken yakalanmisYa şansımı deniyorum kız derler sevinirim kesin cinsiyeti öğrenene kadar diye uğraşıyorum
Bende yaptım şimdi erkek diyorUltrason at beni erkek gösteriyor. Yüzük testi yaptım sizden okuyup
Kızımda bilmişti şimdide erkek diyor
Yuzuk testi neUltrason at beni erkek gösteriyor. Yüzük testi yaptım sizden okuyup
Kızımda bilmişti şimdide erkek diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?