2021 Nisan Anneleri

Hoşgeldin canım geçmiş olsun yokluğun belliydi

Ahhh çok ta haklıymışsın yarına kalır ama yanına kalmaz bosver.

Geçmiş olsun ağrın devam ediyorsa bir doktora görün canım

Hoşgeldin canım geçmiş olsun yokluğun belliydi

sağol canımm bende özledim
Ahhh çok ta haklıymışsın yarına kalır ama yanına kalmaz bosver.

Geçmiş olsun ağrın devam ediyorsa bir doktora görün canım
yok kuzum ağrım yokta burda da olmayınca googledende baktım bu haftada yaşayan yokmuş. randevu aldım ayın 30una oda arabam yok felan eşim şehir dışı görevinde onada gitmeye bilirim zaten 6sında özele gidecektim durumlar böyle

Muhittin ikili testte 12+4 olarak cikti gecen gün doktor bacak arasini bile göremedi maalesef ikrameyra kiz gibi dedi ama sizde bakin bakalım
apaçık kız hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
erkek %100

okadar konuşmuşunuz ki oww 2 günde bayağı sayfa brişkmiş hepinizi eklicem sabredin

Anladım canım inşaallah önemli değildir

Slm kizlar bi tahmin de benim kuzuya verseniz
kız gibi ama bakalım 1 2 hafta sonra netleşir
erkek gibi ama net değil

Sen bana erkekmi kızmı demiştin bak atıyorum minnoşu Bu arada hoşgeldin sevindik

Eklentiler

• E2205C67-AA09-4EA2-94E1-86E4AF0FCC0A.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 31
  • DF973FD7-27E1-4997-AC23-879A257B0925.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 30
Canımın içi çok teşekkür ederim hosbuldum özledim valla
Bacim valla sensiz olmuo buralar.Bende haksizliga gelemedigim icin 2 kez ceza yedim burdasimdi nisan anneleri topiginden baska biyere bakmamaya cakisiyorm Kanaman neden oldu acaba ogun kendini yordunmu dikkat et kontrole gidene kadr.Bak sen yokken erkek bebekler coğaldi sanki topikde ekim basi baya baya ogrenicez hepizmiz galiba ❤

Sen bana erkekmi kızmı demiştin bak atıyorum minnoşu ☺ Bu arada hoşgeldin sevindik

Sağ ol canim kiz yerinde durmamış ki belini kaldrmış diğerinde de bel altı net degil
Sag ol canımın içi okudum valla agzina açsan suc burda benim sosyal medyam yok bi bura bide whatsap var iki başka konulara gireyim dedim yaa

Ben rskks ilk baş demiştim çoğu erkek olcak topigin hatta dediki zaten cin takvimi bu ay hep erkek

Çin takvimi bende kiz gösteriyor bakalim ne olcak sonuc

Erkek bebekleri olanlar inşallah benim
ayyyyy bir umut dogdu banaaa günes gibiii ee nezamandan sonra anneye düskün oluyoooo??
Oğlum şuan 5 yaşına girecek ekim ayında 4 yaşından sonra bana aşırı düşkün oldu o zamandan önce yemek ve uyumak istediğinde benim yanıma gelirdi oyunlari babasiyla oynardi ama 1 senedir babayı gözü görmüyor Bu sıra sürekli öpüyor herkesten kıskanıyor o benim annem diyor benim başkasıyla konuşmamı kıskanıyor bazen abartıp milleti evden göndermeye çalışıyor sadece onunla oynayayım diye

Ya şansımı deniyorum kız derler sevinirim kesin cinsiyeti öğrenene kadar diye uğraşıyorum

Ultrason at beni erkek gösteriyor. Yüzük testi yaptım sizden okuyup
Kızımda bilmişti şimdide erkek diyor
Bende yaptım şimdi erkek diyor ne günlere kaldık yav benim şimdiye kadar herşey erkek gösteriyor Çin takvimi, makas bıçak testi, yüzük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…