üst üste yapinca benimde kafayi yiyordu ama ilk yaptigim tuttu hepHahaha çok enterasan sonra kardeşlerimden deneyimüç olup olmayacağını bana bıraktı sanırım ilk yaptığımda üç döndü ikinci denediğimde duraksadı çünnkü
Bacım alıyorsun yzuugu ipe bağlıyorsun yatiyrosun karnına köy sonra ipinden cek kaldir gerisi yuzukteYuzuk testi ne
ayy ne güzellll gözün aydin canim cok seviindimm. Senin doktor baya iyiymis valla helal olsunKizlaaarr değiştirin listeleri kızım geliyo%100 dedi hemde Ay nasl mutluyum sagligida çok iyi Çok şükür ileride çıktı günüde
Hayir canim pozisyonundan dolayi ve suyum cok aktigi icin acil sezeryana alindim. ilk dogumumdu ve o günü dr da kontrolümüz vardi aslinda dr 2 hafta garanti verdi dogmayacak diye aksama kalmadan suyum patladi hersey aniden olunca o streste oglumu kucagimda buldum hicbirsey anlamadanNormal doğum mu olmuştu
Erkekler cok erken belli ediyor hayirlisi saglikla gelsinlerdeTşk ederim çok sağol benimde haftaya çarşamba var kontrolum 12 hafta olacak inşallah bizede bir tahminde bulunur doktorumuz
Merhaba hoşgeldinnn Karakız bana mı dedin acaba %100 erkek diyeapaçık kız hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
erkek %100
okadar konuşmuşunuz ki oww 2 günde bayağı sayfa brişkmiş hepinizi eklicem sabredin
Bende tuttu ikiside bakalim sendede tutacakmiBende yaptım şimdi erkek diyorne günlere kaldık yav benim şimdiye kadar herşey erkek gösteriyor Çin takvimi, makas bıçak testi, yüzük
Amin Allah razi olsun cok saolunHosgeldin cnm Allah tamamina erdirmeyi nasip etsin insallah
EvettttMerhaba hoşgeldinnn Karakız bana mı dedin acaba %100 erkek diye☺ Anlayamadım yeniyim
Stressiz olup bitmiş :) sezeryan zor mu sence ? Herkes inşallah normal doğum yaparsın felan diyo.Hayir canim pozisyonundan dolayi ve suyum cok aktigi icin acil sezeryana alindim. ilk dogumumdu ve o günü dr da kontrolümüz vardi aslinda dr 2 hafta garanti verdi dogmayacak diye aksama kalmadan suyum patladi hersey aniden olunca o streste oglumu kucagimda buldum hicbirsey anlamadan
Ayyy çoğunluk erkek dediEvetttt
Evet ikili testteyken doktor diyo seninki fazla hareketli yüzünü döndü ensesini ölçtürmüyoDaha düzgün pozu olmalı spor yaparken yakalanmis
Benim oglum 2 yasini gecti ayy degissin ya valla üzülüyorum veletim beni görsünnnn artikBenim kizda 5 yasinda ilk zamanlar babaciydi aglardi hep arkasinda en fazla 2 yasina kadar surdu simdi anneci felaket hemde anne yukari anne asagi hani bazen kaliyor bazen degisiyor işte.mesela biz 3kiz kardesiz hepimiz babacıyiz ozellikle ben kizlar boyle işte
Selam ben epidural normal yaptım kızlar kızımı nasipmiş 20dk sürdü ki ben iğneden korkan kan verirken gözlerimi kapatan biriyimStressiz olup bitmiş :) sezeryan zor mu sence ? Herkes inşallah normal doğum yaparsın felan diyo.
Bende yaptırdım insatagramda kız cıktı yüzde 10 yanılma payı sanırım aynı yere yaptırdık. Cogunlukla yanılmam dedi bana ama burdada ikra meyra var oda yanılmıyo sanırım erkek dedi ama bet değil dediAyyy çoğunluk erkek dedibenimde hissin o nasip hayırlısı instagramda bir kaç tahmin sayfasına yaptırdım kız demişlerdi hatta biri %10yanılma oluyor demişti Çin’de döllenme zamanına göre kız diyor bakalım nasip
Aaa bende epidural normal yaptım anamdan emdigim süt burnumdan geldi üstelik 2 kez iğne vurdular uyuşmadı Allahin cezalariiiSelam ben epidural normal yaptım kızlar kızımı nasipmiş 20dk sürdü ki ben iğneden korkan kan verirken gözlerimi kapatan biriyim
Hahah büyük ihtimal aynı yer zaten kesin yazıyor sayfasındaBende yaptırdım insatagramda kız cıktı yüzde 10 yanılma payı sanırım aynı yere yaptırdık. Cogunlukla yanılmam dedi bana ama burdada ikra meyra var oda yanılmıyo sanırım erkek dedi ama bet değil dedi
Aaa nasip ya canım bende çok kolay oldu hatta suni verdi doktor suni bende işlemedi tüm sancıyı kesti durdurdu çıkardı suniyi sabaya kadar açılma tamamlanmazsa dedi alcam sezeryana benm doktor kıldı ve sezeryancıydı sonra sabaha kadar ben atla zıpla çömelAaa bende epidural normal yaptım anamdan emdigim süt burnumdan geldi üstelik 2 kez iğne vurdular uyuşmadı Allahin cezalariii
ayy böyle seyler yazin bacim mutlu oluyorum okuyunca darisi basimaaaaa insallahhh. Benimkide ayni sadece meme istediginde bana geliyo süt diye ne olarak görüyosa artikErkek bebekleri olanlar inşallah benim
Oğlum şuan 5 yaşına girecek ekim ayında 4 yaşından sonra bana aşırı düşkün oldu o zamandan önce yemek ve uyumak istediğinde benim yanıma gelirdi oyunlari babasiyla oynardi ama 1 senedir babayı gözü görmüyorBu sıra sürekli öpüyor herkesten kıskanıyor o benim annem diyor benim başkasıyla konuşmamı kıskanıyor bazen abartıp milleti evden göndermeye çalışıyor sadece onunla oynayayım diye
Bazen insan sancidan gozu görmez ya bitane geçirirAaa nasip ya canım bende çok kolay oldu hatta suni verdi doktor suni bende işlemedi tüm sancıyı kesti durdurdu çıkardı suniyi sabaya kadar açılma tamamlanmazsa dedi alcam sezeryana benm doktor kıldı ve sezeryancıydı sonra sabaha kadar ben atla zıpla çömelsabaha sancı başladı 12ye kdr açıldı su geldi bekliyor doktor keyfi yetmedi HOCAM dedim gelmezseniz ben doğuruyom kafa hissediyorum dedim ıkınıyorum dedim geldi hemen bana trip attı çık çatala soğur bakalım kolaymıymış dedi ona inat çıktım 20dk doğurdum bana diyoki beklemediğim bir performans gösterdin sağolsun inatlaşmasa benle doğuramazdım herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?