2021 Nisan Anneleri

Hahaha çok enterasan sonra kardeşlerimden deneyim üç olup olmayacağını bana bıraktı sanırım ilk yaptığımda üç döndü ikinci denediğimde duraksadı çünnkü
üst üste yapinca benimde kafayi yiyordu ama ilk yaptigim tuttu hep

Normal doğum mu olmuştu
Hayir canim pozisyonundan dolayi ve suyum cok aktigi icin acil sezeryana alindim. ilk dogumumdu ve o günü dr da kontrolümüz vardi aslinda dr 2 hafta garanti verdi dogmayacak diye aksama kalmadan suyum patladi hersey aniden olunca o streste oglumu kucagimda buldum hicbirsey anlamadan

Stressiz olup bitmiş :) sezeryan zor mu sence ? Herkes inşallah normal doğum yaparsın felan diyo.

Benim oglum 2 yasini gecti ayy degissin ya valla üzülüyorum veletim beni görsünnnn artik

Bende yaptırdım insatagramda kız cıktı yüzde 10 yanılma payı sanırım aynı yere yaptırdık. Cogunlukla yanılmam dedi bana ama burdada ikra meyra var oda yanılmıyo sanırım erkek dedi ama bet değil dedi

Selam ben epidural normal yaptım kızlar kızımı nasipmiş 20dk sürdü ki ben iğneden korkan kan verirken gözlerimi kapatan biriyim
Aaa bende epidural normal yaptım anamdan emdigim süt burnumdan geldi üstelik 2 kez iğne vurdular uyuşmadı Allahin cezalariii

Hahah büyük ihtimal aynı yer zaten kesin yazıyor sayfasında banada aynı şeyleri dedi ama ikra meyra erkek dedi ve birçok kişi yüzük de öle diyor

Aaa bende epidural normal yaptım anamdan emdigim süt burnumdan geldi üstelik 2 kez iğne vurdular uyuşmadı Allahin cezalariii
Aaa nasip ya canım bende çok kolay oldu hatta suni verdi doktor suni bende işlemedi tüm sancıyı kesti durdurdu çıkardı suniyi sabaya kadar açılma tamamlanmazsa dedi alcam sezeryana benm doktor kıldı ve sezeryancıydı sonra sabaha kadar ben atla zıpla çömel sabaha sancı başladı 12ye kdr açıldı su geldi bekliyor doktor keyfi yetmedi HOCAM dedim gelmezseniz ben doğuruyom kafa hissediyorum dedim ıkınıyorum dedim geldi hemen bana trip attı çık çatala soğur bakalım kolaymıymış dedi ona inat çıktım 20dk doğurdum bana diyoki beklemediğim bir performans gösterdin sağolsun inatlaşmasa benle doğuramazdım herhal

ayy böyle seyler yazin bacim mutlu oluyorum okuyunca darisi basimaaaaa insallahhh. Benimkide ayni sadece meme istediginde bana geliyo süt diye ne olarak görüyosa artik

Bazen insan sancidan gozu görmez ya bitane geçirir şiddete karsiyiz

Benide prenses doğum yaptırmak için pislikler kendi halime bıraktı gelen giden doğurdu banada açıklığa bakcam diye geberttiler şancı cekiyorum ikidebir diyorlar gelin sizi prenses doğuralım lan 4 cm acilmam olmus doğurmazdım dahada çocuğum kalp atışları yavaslamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…