Ya bu eşler öldürücek biziEşim diyor günahına beni alet etme yüzük nedir hurafeye inanmak diyor dinden atti bemi
Nub nedir onuda bilmiyorum burda ikra meyraya attım erkek ama net değil dedi bakalım bidahaki ultrasonumu atıyım bakıyım ne dicekAy o iki kişiden biri ben olayımbende inanmak istemiyorum nub ile bakanlar hep erkek dedi bana gerçi diğerleri neye baktı bilmiyom
Ben 30 a baktırdım cinsiyet tahmini yaz cıkıyo direk
Ama nası yapıyolar kızsa cinsiyet helal olsun dicemBende 30 a baktırdım koca kişisi ne güzel işmiş bizde mi yapsak diyor
Nub nedir onuda bilmiyorum burda ikra meyraya attım erkek ama net değil dedi bakalım bidahaki ultrasonumu atıyım bakıyım ne dicek
Harbi ayıp ya surda 1 hafta kaldı gitti 30 tlAma nası yapıyolar kızsa cinsiyet helal olsun dicemeşimde diyo zaten yüzde 50 ihtimal var neden 30 tl verdin
Ben kocayada kafayı kırdırdım oda gitmiş iş arkadaşlarına demiş baba oluyorum onlarda Allah damatlığınıda göstersin demiş gelmiş diyor ki bizimkiler bedava biliyorEsime aynen şöyle dedim 20 30 tl cinsiyet söylüyormuş kahkaha atti s3nde herşeye inanıyorsun yok yuzuk fali yok gelecegide söylüyormuymuş diyor
Gitti gitti gittiiiiiiHarbi ayıp ya surda 1 hafta kaldı gitti 30 tl
Cok iyi yaBen kocayada kafayı kırdırdım oda gitmiş iş arkadaşlarına demiş baba oluyorum onlarda Allah damatlığınıda göstersin demiş gelmiş diyor ki bizimkiler bedava biliyor
Ben 30 birine 20birine 20de birine verdim sadece biri erkek dediHarbi ayıp ya surda 1 hafta kaldı gitti 30 tl
Benim yaptırdığım sayfa tutmayanlarıda paylaşıyor. Tutmazsa bende atcam
O sünnet olunca denmiyor muydu yaaBen kocayada kafayı kırdırdım oda gitmiş iş arkadaşlarına demiş baba oluyorum onlarda Allah damatlığınıda göstersin demiş gelmiş diyor ki bizimkiler bedava biliyor
Ben eşine parayla baktırdım demedim bileSanırım ona bende yaptırdım hatta dedim inşallah tutmaz tutmayanlarda paylaşırsın beniinşallah tutmaz ozaman dedi oda eşim diyor biran önce öğrenelim batacaz yoksa
İşte onlar cinsiyeti ima etmek için demişlerO sünnet olunca denmiyor muydu yaa
Aynen öyle 1 gebelik zaten kız erkek hiç fark etmez tek istediğim sağlıklı olması inşallah bütün anneler bebişlerine sağlıkla kavuşurlarErkekler cok erken belli ediyor hayirlisi saglikla gelsinlerde
1 hafta daha bekleyip nedennnnn doktora gitmedim nedennnnnBen 30 birine 20birine 20de birine verdim sadece biri erkek dedigitti 70tl
Ne paralar döktük Ya Rab1 hafta daha bekleyip nedennnnn doktora gitmedim nedennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?