2021 Nisan Anneleri

Ay o iki kişiden biri ben olayım bende inanmak istemiyorum nub ile bakanlar hep erkek dedi bana gerçi diğerleri neye baktı bilmiyom
Nub nedir onuda bilmiyorum burda ikra meyraya attım erkek ama net değil dedi bakalım bidahaki ultrasonumu atıyım bakıyım ne dicek

Nub nedir onuda bilmiyorum burda ikra meyraya attım erkek ama net değil dedi bakalım bidahaki ultrasonumu atıyım bakıyım ne dicek

Biz senle aynı haftayız sanırım bende 13teyim 12de sölemedi kontrolde doktorum ille 16 diye tutturdu bende her yolu deniyom meraktan nub bacak arası bölgesi sanırım oradaki dikliğe göre söküyorlar zaten bu gidişle 16daki kontrolde doktordan önce ben görecem baya öğrendim ikra banada öle dedi

Esime aynen şöyle dedim 20 30 tl cinsiyet söylüyormuş kahkaha atti s3nde herşeye inanıyorsun yok yuzuk fali yok gelecegide söylüyormuymuş diyor
Ben kocayada kafayı kırdırdım oda gitmiş iş arkadaşlarına demiş baba oluyorum onlarda Allah damatlığınıda göstersin demiş gelmiş diyor ki bizimkiler bedava biliyor

Benim yaptırdığım sayfa tutmayanlarıda paylaşıyor. Tutmazsa bende atcam

Sanırım ona bende yaptırdım hatta dedim inşallah tutmaz tutmayanlarda paylaşırsın beni inşallah tutmaz ozaman dedi oda eşim diyor biran önce öğrenelim batacaz yoksa

Sanırım ona bende yaptırdım hatta dedim inşallah tutmaz tutmayanlarda paylaşırsın beni inşallah tutmaz ozaman dedi oda eşim diyor biran önce öğrenelim batacaz yoksa
Ben eşine parayla baktırdım demedim bile
İçimden Bi ses hala kız diyor ama doktor da beni umutlandırdı bakalm sonuç ne olacak

1 hafta daha bekleyip nedennnnn doktora gitmedim nedennnnn
Ne paralar döktük Ya Rab ama kızımın 12haftalık usg ile şimdikinin 12haftalık usg çok farklı ondan hep meraklarım karakızzz ilk foto kızımın usgsi ikinci şimdiki usg aynı hafta ikiside baksana

Eklentiler

• 30C9BF10-E0E0-49D9-B95C-881A716B23DC.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 33
  • C7EF897E-78D7-462C-BC96-BB16F60DDEDA.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…