2021 Nisan Anneleri

Stressiz olup bitmiş :) sezeryan zor mu sence ? Herkes inşallah normal doğum yaparsın felan diyo.
Ben okadarrrr rahat bir sezeryan gecirdimki simdi normal dogurabilsem bile sezeryan isteyecegim gibi görünüyor cok mutlu kaldim ve hicc anlattiklari korkuttuklari gibi birsey yok agri kesicilerimi düzenli aldim ve hic agrim sizimda olmadi.

Adı prenses Doğum çıktığında saç baş girmiş nasıl prensessek

ohh maşallah.. kişiden kişiye mi değişiyo anlamadım :)

Ayyy senii öyle özlemişim ki yokluğun çok belli oluyor walla hoşgeldin bebeğim

Hahah büyük ihtimal aynı yer zaten kesin yazıyor sayfasında banada aynı şeyleri dedi ama ikra meyra erkek dedi ve birçok kişi yüzük de öle diyor
Ay evet banada aynı herkes senin erkek diyo bilemedim öğreniriz 2 3 haftaya bakalım Bi arkadaşa erkek demişti erkekti instagramdaki

Stressiz olup bitmiş :) sezeryan zor mu sence ? Herkes inşallah normal doğum yaparsın felan diyo.
Doğum kişiye göre değişiyor sanırım Kuzenim normal yaptı baya dikiş atmışlar alttan 1 hafta kız oturmadı acıdan. Ben sezeryan oldum 2. gün çok rahat merdiven inip çıktım 4. gün evde bebek mevlidi yaptim

Ayyy senii öyle özlemişim ki yokluğun çok belli oluyor walla hoşgeldin bebeğim
Valla bense okudum okudum yorumlarınızı hep
Ay evet banada aynı herkes senin erkek diyo bilemedim öğreniriz 2 3 haftaya bakalım☺ Bi arkadaşa erkek demişti erkekti instagramdaki
Kız oralara paramı veriyorsunuz paralı tahmin yapanlar varmis

apaçık kız hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün

erkek %100

okadar konuşmuşunuz ki oww 2 günde bayağı sayfa brişkmiş hepinizi eklicem sabredin
ayy kiz mi diyorsun nasil istiyorum çok seviyorum kızları bu arada hosgeldin sen olunca neşesi artıyor grubun cok sevindim

Ay evet banada aynı herkes senin erkek diyo bilemedim öğreniriz 2 3 haftaya bakalım Bi arkadaşa erkek demişti erkekti instagramdaki
Hadi ya bakalım nasip öğrencez gün sayıyoruz ama %10yanılma payı çok komik bence ve hiç yanıldıklarını paylaşmamış gerçi başka bir sayfaya daha yaptırdım o %70 kız dedi, sonra başkasına yaptırdım oda %70 erkek dedi en çok burası erkek dedi

Evet kizlar bicak makas yaptk bicak cikti yuzuk testi yaptim ileri geri gitti cin takvimide kiz cikti artik yapcak bisi kalmadiysa iki.hafta sonra doktor kontrolunu beklicem

Haha kız diyince sevinmiştim bende bi arkadaş yüz kişide 2 kişide yanıldıgını söylemişti insatagramdakinin ama bilemiyorum valla inanmak istediğşm için suan savunma isteği geldi bana

Evet kizlar bicak makas yaptk bicak cikti yuzuk testi yaptim ileri geri gitti cin takvimide kiz cikti artik yapcak bisi kalmadiysa iki.hafta sonra doktor kontrolunu beklicem
Haha bende yüzük yaptım ama yuvarlandımı ileri gerimi gitti anlamadım zaten eşime söyledim bana diyo bilimsel şeylerler gel bu nedir diyo hevesim kaçtı saniyede bıraktım yüzüpü

ayy kiz mi diyorsun nasil istiyorum çok seviyorum kızları bu arada hosgeldin sen olunca neşesi artıyor grubun cok sevindim

Sağolasın cnaim rabbim gönlünüze göre versin eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun
Bende instagramda Bi sayfaya 20 tlye baktırdım %88 kız dedi doktor erkeğe benziyor dedi ama hala içimde bir şüphe var
Kız bana adını atin hele instagramimda yok bi bakayim eşimden duysa bana der sen bana 20 tl ver 50de ustune koyayim seni özele gotureyim burda bi tıp kliniği var 70 tl

Ben 30 a baktırdım cinsiyet tahmini yaz cıkıyo direk

Haha kız diyince sevinmiştim bende bi arkadaş yüz kişide 2 kişide yanıldıgını söylemişti insatagramdakinin ama bilemiyorum valla inanmak istediğşm için suan savunma isteği geldi bana
Ay o iki kişiden biri ben olayım bende inanmak istemiyorum nub ile bakanlar hep erkek dedi bana gerçi diğerleri neye baktı bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…