yaa iyi bari bi sıkıntı yaşamamışsınnSelam ben epidural normal yaptım kızlar kızımı nasipmiş 20dk sürdü ki ben iğneden korkan kan verirken gözlerimi kapatan biriyim
Ben okadarrrr rahat bir sezeryan gecirdimki simdi normal dogurabilsem bile sezeryan isteyecegim gibi görünüyor cok mutlu kaldim ve hicc anlattiklari korkuttuklari gibi birsey yok agri kesicilerimi düzenli aldim ve hic agrim sizimda olmadi.Stressiz olup bitmiş :) sezeryan zor mu sence ? Herkes inşallah normal doğum yaparsın felan diyo.
Adı prenses Doğum çıktığında saç baş girmiş nasıl prensessekBazen insan sancidan gozu görmez ya bitane geçirirşiddete karsiyiz
Benide prenses doğum yaptırmak için pislikler kendi halime bıraktı gelen giden doğurdu banada açıklığa bakcam diye geberttiler şancı cekiyorum ikidebir diyorlar gelin sizi prenses doğuralım lan 4 cm acilmam olmus doğurmazdım dahada çocuğum kalp atışları yavaslamisti
ohh maşallah.. kişiden kişiye mi değişiyo anlamadım :)Ben okadarrrr rahat bir sezeryan gecirdimki simdi normal dogurabilsem bile sezeryan isteyecegim gibi görünüyor cok mutlu kaldim ve hicc anlattiklari korkuttuklari gibi birsey yok agri kesicilerimi düzenli aldim ve hic agrim sizimda olmadi.
Inanmasinlar demiAdı prenses Doğum çıktığında saç baş girmiş nasıl prensessek
Ayyy senii öyle özlemişim ki yokluğun çok belli oluyor walla hoşgeldin bebeğimBazen insan sancidan gozu görmez ya bitane geçirirşiddete karsiyiz
Benide prenses doğum yaptırmak için pislikler kendi halime bıraktı gelen giden doğurdu banada açıklığa bakcam diye geberttiler şancı cekiyorum ikidebir diyorlar gelin sizi prenses doğuralım lan 4 cm acilmam olmus doğurmazdım dahada çocuğum kalp atışları yavaslamisti
Ay evet banada aynı herkes senin erkek diyo bilemedim öğreniriz 2 3 haftaya bakalımHahah büyük ihtimal aynı yer zaten kesin yazıyor sayfasındabanada aynı şeyleri dedi ama ikra meyra erkek dedi ve birçok kişi yüzük de öle diyor
Doğum kişiye göre değişiyor sanırım Kuzenim normal yaptı baya dikiş atmışlar alttan 1 hafta kız oturmadı acıdan. Ben sezeryan oldum 2. gün çok rahat merdiven inip çıktım 4. gün evde bebek mevlidi yaptimStressiz olup bitmiş :) sezeryan zor mu sence ? Herkes inşallah normal doğum yaparsın felan diyo.
Valla bense okudum okudum yorumlarınızı hepAyyy senii öyle özlemişim ki yokluğun çok belli oluyor walla hoşgeldin bebeğim
Kız oralara paramı veriyorsunuz paralı tahmin yapanlar varmisAy evet banada aynı herkes senin erkek diyo bilemedim öğreniriz 2 3 haftaya bakalım☺ Bi arkadaşa erkek demişti erkekti instagramdaki
ayy kiz mi diyorsun nasil istiyorum çok seviyorum kızlarıapaçık kız hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
erkek %100
okadar konuşmuşunuz ki oww 2 günde bayağı sayfa brişkmiş hepinizi eklicem sabredin
Sezeryandaki gibi saçlar prenses olmuyor tabiInanmasinlar demi
Hadi ya bakalım nasip öğrencez gün sayıyoruzAy evet banada aynı herkes senin erkek diyo bilemedim öğreniriz 2 3 haftaya bakalımBi arkadaşa erkek demişti erkekti instagramdaki
HahaHadi ya bakalım nasip öğrencez gün sayıyoruzama %10yanılma payı çok komik bence ve hiç yanıldıklarını paylaşmamış gerçi başka bir sayfaya daha yaptırdım o %70 kız dedi, sonra başkasına yaptırdım oda %70 erkek dedi en çok burası erkek dedi
Haha bende yüzük yaptım ama yuvarlandımı ileri gerimi gitti anlamadım zaten eşime söyledim bana diyo bilimsel şeylerler gel bu nedir diyo hevesim kaçtı saniyede bıraktım yüzüpüEvet kizlar bicak makas yaptk bicak cikti yuzuk testi yaptim ileri geri gitti cin takvimide kiz cikti artik yapcak bisi kalmadiysa iki.hafta sonra doktor kontrolunu beklicem
ayy kiz mi diyorsun nasil istiyorum çok seviyorum kızlarıbu arada hosgeldin sen olunca neşesi artıyor grubun cok sevindim
Kız bana adını atin hele instagramimda yok bi bakayim eşimdenBende instagramda Bi sayfaya 20 tlye baktırdım %88 kız dedi doktor erkeğe benziyor dedi ama hala içimde bir şüphe var
Eşim diyor günahına beni alet etme yüzük nedir hurafeye inanmak diyor dinden atti bemiHaha bende yüzük yaptım ama yuvarlandımı ileri gerimi gitti anlamadım zaten eşime söyledim bana diyo bilimsel şeylerler gel bu nedir diyo hevesim kaçtı saniyede bıraktım yüzüpü
Ben 30 a baktırdım cinsiyet tahmini yaz cıkıyo direkSağolasın cnaim rabbim gönlünüze göre versin eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun❤
Kız bana adını atin hele instagramimda yok bi bakayim eşimdenduysa bana der sen bana 20 tl ver 50de ustune koyayim seni özele gotureyim burda bi tıp kliniği var 70 tl
Ay o iki kişiden biri ben olayımHahakız diyince sevinmiştim bende bi arkadaş yüz kişide 2 kişide yanıldıgını söylemişti insatagramdakinin ama bilemiyorum valla inanmak istediğşm için suan savunma isteği geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?