2021 Nisan Anneleri

Merhaba kizlar,Daha kontrolume cok var.
Erken ogrenmenin handikapida zaman hizli gecmiyor pandemiden dolayi ayda 1 gelin deniyor sanirim oglumda 15te 1 cagiriyordu.Simdi 16.haftayada cok var.
Doktor o zaman soylerim dedi.Bakalim.ne olacak.

Merhaba kizlar,Daha kontrolume cok var.
Erken ogrenmenin handikapida zaman hizli gecmiyor pandemiden dolayi ayda 1 gelin deniyor sanirim oglumda 15te 1 cagiriyordu.Simdi 16.haftayada cok var.
Doktor o zaman soylerim dedi.Bakalim.ne olacak.
Beklemek çok zor oluyo demi öyle oluncada 1 ay geçmek bilmiyor

Valla bilmiyorum okudum da onu diyen ben degilim ense kalınlığına göre diyen avr ama o tutmuyor diyende var

Maşallah canım görümcem felan cok zoe inşallah senin normal olur diyo. Kendi yengemi de gördüm aslında o da cok zorlandı 1ay yattı sürekli belki o nazdan yapmıştır

Maşallah canım görümcem felan cok zoe inşallah senin normal olur diyo. Kendi yengemi de gördüm aslında o da cok zorlandı 1ay yattı sürekli belki o nazdan yapmıştır
Valla bende sezeryan oldm 5.gun mutfakdaydim dusun benim nazlanmis halimabin esi geldigi gun hastaneden dip kose temizlik yapsa yapardi okadr iyiydi masallah oda sezeryan oldu

Kızlar merhaba birkaç gündür idrar yollarımdan cok rahatsızım sızlıyo hatta yanmaya kaşınmaya basladı. Su da içiyorum ama faydası olmadı. Yasayan çare bulan ya da doktora soran var mı acaba

Kızlar merhaba birkaç gündür idrar yollarımdan cok rahatsızım sızlıyo hatta yanmaya kaşınmaya basladı. Su da içiyorum ama faydası olmadı. Yasayan çare bulan ya da doktora soran var mı acaba
Benim hiç biri yoktu antibiyotik kullandım çok şu içtim 1 gün sarı 1 gün turuncu ..galiba benim sorunum hep var yıllardır sabunla yıkıyorum genital bölgemi hatta bi kadın içine şu tutuyormus bende düşünmüyor degilim

neyse öyle bol şu iç bide çamaşırını utule doktora gitmeden geçmez canim

Sağol canım yaa sana da geçmiş olsun iyibari geçtiyse ben de dikkat ederim hep geçmiş yıllarda olduğum için şimdi hamilelikte daha zor olacak

Sağol canım yaa sana da geçmiş olsun iyibari geçtiyse ben de dikkat ederim hep geçmiş yıllarda olduğum için şimdi hamilelikte daha zor olacak
Geçmiş olsun canim evet işte dün akıntıyla birlikte kan geldi idrar yolu iltihabından olurmuş gidip tekrar test yaptircam.. bence sende git ALLAH korusun son haftalar zaten oluyorda şimdi tam kış arifesi ayaklarını sıcak tut sürekli tuvalete gitmeye çalış

Valla bende sezeryan oldm 5.gun mutfakdaydim dusun benim nazlanmis halimabin esi geldigi gun hastaneden dip kose temizlik yapsa yapardi okadr iyiydi masallah oda sezeryan oldu
Yanında birileri olunca daha rahat oluyo demekki zorlamıyo kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…