2021 Nisan Anneleri

Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama 12. hafta olmadan yazmak istemedim. Geçen yıl 8. hafta civarı düşük yapmıştım.
Çok şükür şimdilik sorun yok. 11 yaşında bir oğlum ve beş yaşında bir kızım var. İngiltere’de yaşadığım için ilk doktor randevum haftaya perşembe. Bir beta hcg bile bakmadılar
Üstelik yaşım 38, hipotiroidim var, çok kiloluyum ve önceki gebelikte şekerim olduğu için sözde riskli gebelik.
Beni de listeye ekler misiniz? Tahmini doğum 11 Nisan

Yanında birileri olunca daha rahat oluyo demekki zorlamıyo kendini :)
Valla ben dogum yapali 20 gun olmustu herkes gitti yanimdan esimde gorevden gelemiyodu o dönem yemek temizlik bebek uykusuzluk bebegin banyosu herseyi tek basima yaptim suanda da ailem cok uzakda kimse gelemio virus dolayisiyla anne babami riske atmamak icin.Arkadaslarim masallah cok iyi gorduk seni zorlamio hamilelik diyolar bende dedim aglayacak ana baba baci olmayinca yaninda zor gecsede kolay diyosun diorm.Yani sezeryan da dogursaniz normal de dogursaniz bakaniniz yoksa ayaktasinz size bakan kadar da nazlanirsiniz Allah hayirlisiyla dogurmayi nasip etsinde nazlanmasi kalsin

Aynı ben sanki benimde ailem uzakta kardeşim hamile annem yemek yapıyo kahvaltıda beraberler kıskanmıyo değilim gercekten

Herkeste cinsiyet heyecanı var
Ben de acayip bir ikiz sevdasına kapıldım. Bulantım filan önceki gebeliklere göre daha çok, acaba mı diyorum. Bakalım perşembeyi iple çekiyorum.
Allah gonlunuze gore nasip etsin insallah hayirlisiyla alirsniz kucaginiza❤

Ben de acayip bir ikiz sevdasına kapıldım. Bulantım filan önceki gebeliklere göre daha çok, acaba mı diyorum. Bakalım perşembeyi iple çekiyorum.
O sevda bendede var ama ilk cocuk oldugu için kız olursa iyi olur olmazsa 2.ye diyorum

Aynı ben sanki benimde ailem uzakta kardeşim hamile annem yemek yapıyo kahvaltıda beraberler kıskanmıyo değilim gercekten
Yilda bir kez goruyorum annemi oda 10 gün filan ablamla annem gorustukleri zman genelde benden gizlemeye calisiyolar uzulmiyim diye suanda da kotuyum die annem cok uzuluo bazen aramaya cekiniyor gelemedigi icin suclu hissediyor kendini bende o iyi hissetsin die valla bugun soyle yemek yaptm boyle temizlik yaptim cok iyiyim diye salliyorum Allah affetsin

O heyecan bende de var ilk cocugumda 16 haftalikken ogrenmistim bunda henuz 12 haftaligiz bakalim ne zman ogrenicez

Ben de öyle düşünüyorum. Yani kimseyi istemiyorum yanımda kendim bakmak istiyorum alısmak istiyorum. Kim yanımda ne kadar kalabilcek ki? İnşallah sağlıklı şekilde kucaklarımıza alalım bebişlerimizi de gercekten gerisi hic önemli degil

O sevda bendede var ama ilk cocuk oldugu için kız olursa iyi olur olmazsa 2.ye diyorum
Benim bu kız olsaydı ben ikinciyide kız isterdim birbiriyle arkadas gibi olsunlar diye ben tek kız oldugum icin onun zorlugunu cok cektim. Ama simdi erkek ikinciyi de erkek ister miyim bilmiyorum 2 erkek nasıl olur

Bambuella ben de kızın ultrason görüntüsüne baktım 12. Haftada bile şekilsiz bu daha erken olmasına rağmen şekillenmiş yani cinsiyet ile alakalı mı acaba

Benim bu kız olsaydı ben ikinciyide kız isterdim birbiriyle arkadas gibi olsunlar diye ben tek kız oldugum icin onun zorlugunu cok cektim. Ama simdi erkek ikinciyi de erkek ister miyim bilmiyorum 2 erkek nasıl olur
Bana senin kızın olacak gibi geliyordu ama bilemedim benim de 20. Haftaya kadar önce erkek dendi sonra kız sonra erkek derken ayrıntılıda belli oldu

Kızlar ya ben simdi doğum tarihi öne geldi ya ona göre duzenliyim mi şu takvimi

12 hafta olduğumuzda ne kadar kilo almak iyi 10+1im hamile olduğumu öğrendiğimden beri yarım kilo almışım çok mu acaba. Benim ikinci gebeliğim ama ilkinde çok kustugum için daha sonra da şeker çıkıp diyet yaptığım için toplam 3.5 kilo almıştım. O gebeligimde çok az alınca bu kadar erken kilo almak fazla gibi geldi bana

Ben 10 gunde 1.5 kilo aldim suan ne durumdayim bilmiorm ilk hamileligimde 3 ay yemeden icmeden yasadim cok zayifladim geri kalan 6 ayda 16 kilo aldim simdi hic zayiflamadan kilo alarak devam ediorm valla nereye gidecek isin sonu bakalim

Bana senin kızın olacak gibi geliyordu ama bilemedim benim de 20. Haftaya kadar önce erkek dendi sonra kız sonra erkek derken ayrıntılıda belli oldu
En son ne cıktı aslında bana da kadın dogum doktoru demedi. Radyoloji uzmanı dedi. Ama erkek denilince değişmez diye biliyorum bakcağız tabi ki diğer randevuda :)

En son ne cıktı aslında bana da kadın dogum doktoru demedi. Radyoloji uzmanı dedi. Ama erkek denilince değişmez diye biliyorum bakcağız tabi ki diğer randevuda :)
Azze seni göremiyoduk nezamandır nerelerdeydin kız buarada bende öyle biliyodum ama bi yakınıma baya erkek dediler son zaman kız oldu gu anlasıldı cok sasırmıstım bende ozaman ama olabiliyo demekki hayırlısı olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…