2021 Nisan Anneleri

Yüzük testini yaptım şimdi öylesine gobegimde yaptigimda hep sağ sol sallanıyor Nomarlde de öyle mi acaba diye elime denedim öne arkaya sallandı o zaman. Gobegimde hiç değişmedi

Ben 2 kilo aldım canım kendime 10-15 kilo izin veriyorum iştahım açık sürekli acıkıyorum napayım sen de bu kilo işine çok kafayı takma bence yarım kilo nedir ya

Ben 10 gunde 1.5 kilo aldim suan ne durumdayim bilmiorm ilk hamileligimde 3 ay yemeden icmeden yasadim cok zayifladim geri kalan 6 ayda 16 kilo aldim simdi hic zayiflamadan kilo alarak devam ediorm valla nereye gidecek isin sonu bakalim
Ben geçen sene 65 kiloydum o kiloyla hamile kalsaydım baya zor verirdim o kiloları. Tüp bebek olduğu için planlı gebelikti benim karantina döneminde 9 kilo verdim. Iyiki vermişim ya verdiklerimi alsam üzerine de biraz daha alsam yeter sanırım Doğum sonrası yine evde spora başlarım artık

Ben 2 kilo aldım canım kendime 10-15 kilo izin veriyorum iştahım açık sürekli acıkıyorum napayım sen de bu kilo işine çok kafayı takma bence yarım kilo nedir ya
Geçen oğlumun kağıtlarını karıştırıyordum 30 haftalık hamileyken toplam 1 kilo almışım ilk gebeliğe göre bu fazla gibi geldi gözüme Ama ilkinde 63ile hamile kalmıştım kiloluydim şimdi ise 56 ile başladım kaç aydır diyet yaptım kilolu hamile kalmayayım diye iyiki vermişim şimdi daha çok hakkım var kilo almaya

3 aydır halsizlikten kolum kalkmıyodu artık cok iyiyim cok sükür aktif olmaya basladım aa olabiliyo demek ki şimdiden erkeğe alıştık bile valla eşim benim oğlum olcak diye geziyo..

Ben de özellikle diyet yaptım ve 55le kaldım evlenirken de 53düm aslında niyetim 53e düşmekti :)

Bambuella ben de kızın ultrason görüntüsüne baktım 12. Haftada bile şekilsiz bu daha erken olmasına rağmen şekillenmiş yani cinsiyet ile alakalı mı acaba
Valla ben bi kaç yerde öle bişiler okudum erkekse daha çabuk büyür şekillenirmiş diye ne kadar doğru bilmiyorum ama kızımda hep uzaylı gibiydi bunu görünce 12haftalık usg de bi şok geçirdim 3haftada resmen şekillenmiş diye kızımı hiç öyle görmedim çünkü

En son ne cıktı aslında bana da kadın dogum doktoru demedi. Radyoloji uzmanı dedi. Ama erkek denilince değişmez diye biliyorum bakcağız tabi ki diğer randevuda :)
En son kız çıktı baba da kız istiyordu doğuma kadar her kontrolde sorduruyordu cinsiyetini eminler mi bak diyordu
Aynen benim de öyle

En son kız çıktı baba da kız istiyordu doğuma kadar her kontrolde sorduruyordu cinsiyetini eminler mi bak diyordu

Aynen benim de öyle
Aaa bak benimde kızımda %90erkek dedi doktorum sonra 20.hafta detaylıda kız denildi bende iki doktor a daha sordum onlarda kız diyince çok sevinmiştim çünkü erkek hissetmiyordum zaten

Aaa bak benimde kızımda %90erkek dedi doktorum sonra 20.hafta detaylıda kız denildi bende iki doktor a daha sordum onlarda kız diyince çok sevinmiştim çünkü erkek hissetmiyordum zaten
yaaa çok şaşkınım şuan sonra alışması nasıl oluyo peki biz şimdiden alıştık da oğlumuz olcağına

hoşgeldin canım bende yeni katıldım bugün benimde daha önce bir kaybım olduğu için kesin olsun istedim. İnşallah herşey yolundadır. Bebeğinle saglıkla kucaklaşırsın

yaaa çok şaşkınım şuan sonra alışması nasıl oluyo peki biz şimdiden alıştık da oğlumuz olcağına
Ben adını bile koymuştum ama kıyafet almak istemiştim elim hep kız kıyafetlerine gidiyordu dedim bir gariplik var hissetmiyorum erkek olcağını bence kız dedim bekledik, o yüzden alışmam zor olmadı erkek fikrine alışamamıştım zaten

3 aydır halsizlikten kolum kalkmıyodu artık cok iyiyim cok sükür aktif olmaya basladım aa olabiliyo demek ki şimdiden erkeğe alıştık bile valla eşim benim oğlum olcak diye geziyo..
Maşaallah darısı basıma bende çok iyi olmak istiyorum inşaallah ben bulantı kusmalardan kurtulamadım fenaa yani okumaya calısıyom burayıda ama hep yazamıyorum. Evet olabiliyormuş bizzat gördüm hayırlısı olsun sevinmiş demek ki olsun kızda olsa sevinir evlat evlattır

içsel olarak anlamışsın sen zaten

Ahh canım sen başından beri çekiyosun bulantıları ama iki tane olunca daha farklı geçiyo hamileliğin bize göre

Ilk hamilelik 44 kiloyla basladi doguma 60 ile girdim dogum sonrasi hemen verdim simdi 46 kilo ile hamile kaldim tek istedgim bunda aldigim kilolari geri vermemek cok zayif olunca begenmiyorum kendimi bide yas oldu 31 boy desen kısa kilo da olmayinca sen kendin cocuksun diolar cok sinir oluyorm ozmn

Ahh canım sen başından beri çekiyosun bulantıları ama iki tane olunca daha farklı geçiyo hamileliğin bize göre
Valla sorma 4haftalıktan başladı inşaallah dokuz ay bari sürmez diyorum artık dua edin bana bütün hayat enerjim bitti sanki bişey yiyip içememek herseyden tiksinip midenin bulanması cok kötüymüş

Kızlar bende cuma doktora gittim herşey iyi güzel bebişim kıpırdıyor bile azcık azcık Ama doktor kesen biraz aşağıda ağır iş yapma dinlen dedi. Zaten tüp bebek olduğu için transferden beri yemek, bulaşık dahi ellemiyorum. Çok şükür kanamam falanda olmadı hiç ama kafama takıldı acaba düşük falan olur mu. Var mı kesesi aşağıda olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…