bence seninki kiz :)Sen bana erkekmi kızmı demiştin bak atıyorum minnoşu ☺ Bu arada hoşgeldin sevindik
Ben 18 yaşımda anne oldum doğum yaptım eve geldim kimse yanımda değildi bebek yemek iş uykusuzluk o kadar kötüydü ki normal dogumdu ama dikişler yüzünden oturamiyordum hastane hatası yüzünden serumu yanlış takmislardi kolum balon gibiydi kızımı emzirirken çok zorlanirdim kaynanam üst kattaydi yardımcı olacağı yerde dah çok zorluyordu çocuğum uyurken uyandirirlardi sevmek için bnde uyandığında getirsem yok illa uyandıracak son sevicez kızım uyanıkken gelip sevmezlerdi ki o kadar zorluk çekmeme rağmen kaynanam onun temizliğine bile gitmiyorum diye hep kuserdiBenim bu kız olsaydı ben ikinciyide kız isterdim birbiriyle arkadas gibi olsunlar diye ben tek kız oldugum icin onun zorlugunu cok cektim. Ama simdi erkek ikinciyi de erkek ister miyim bilmiyorum 2 erkek nasıl olur
İnşallah geçer bian önce canım. Ben bile cok az cektim ama yine de cok kötü bişey o. İnsan kendinden geciyoValla sorma 4haftalıktan başladı inşaallah dokuz ay bari sürmez diyorum artık dua edin bana bütün hayat enerjim bitti sanki bişey yiyip içememek herseyden tiksinip midenin bulanması cok kötüymüş
Senin işin çok zormuş gerçekten. Bir de yaşında küçük yardımcı olcak yerde hep sorun acmıs sana. Böyle okuyunca gercekten annelik insana güc veriyo gibi geliyoBen 18 yaşımda anne oldum doğum yaptım eve geldim kimse yanımda değildi bebek yemek iş uykusuzluk o kadar kötüydü ki normal dogumdu ama dikişler yüzünden oturamiyordum hastane hatası yüzünden serumu yanlış takmislardi kolum balon gibiydi kızımı emzirirken çok zorlanirdim kaynanam üst kattaydi yardımcı olacağı yerde dah çok zorluyordu çocuğum uyurken uyandirirlardi sevmek için bnde uyandığında getirsem yok illa uyandıracak son sevicez kızım uyanıkken gelip sevmezlerdi ki o kadar zorluk çekmeme rağmen kaynanam onun temizliğine bile gitmiyorum diye hep kuserdi
Kaynana değil şeytanmış.Gelinden iş bekleyen beceriksiz.Allah vicdan versinBen 18 yaşımda anne oldum doğum yaptım eve geldim kimse yanımda değildi bebek yemek iş uykusuzluk o kadar kötüydü ki normal dogumdu ama dikişler yüzünden oturamiyordum hastane hatası yüzünden serumu yanlış takmislardi kolum balon gibiydi kızımı emzirirken çok zorlanirdim kaynanam üst kattaydi yardımcı olacağı yerde dah çok zorluyordu çocuğum uyurken uyandirirlardi sevmek için bnde uyandığında getirsem yok illa uyandıracak son sevicez kızım uyanıkken gelip sevmezlerdi ki o kadar zorluk çekmeme rağmen kaynanam onun temizliğine bile gitmiyorum diye hep kuserdi
Şuan kızım 2 yaşında çok şükür zor günler geçtiSenin işin çok zormuş gerçekten. Bir de yaşında küçük yardımcı olcak yerde hep sorun acmıs sana. Böyle okuyunca gercekten annelik insana güc veriyo gibi geliyo
Zor günler geçtiKaynana değil şeytanmış.Gelinden iş bekleyen beceriksiz.Allah vicdan versin
Maşaallah sana çok genç yaştaymışsın zordur küçük yaşta annelik ama sonrası herkesten güzel , Rabbim gönlünden geçenleri versin canımZor günler geçtiins bu bebiş ablası gibi huysuz olmaz o zmn ayvayı yerim
çok şükür canım eminim daha da güclenmissindirŞuan kızım 2 yaşında çok şükür zor günler geçti
Amin hepimiz için inşallahAllah gonlunuze gore nasip etsin insallah hayirlisiyla alirsniz kucaginiza❤
Kızım olduğu için çok şükrediyorum, senin de gönlüne göre okur inşallahO sevda bendede var ama ilk cocuk oldugu için kız olursa iyi olur olmazsa 2.ye diyorum
Ben kızım olacağını 12 haftalıktan öğrenmiştim. Burada 20. hafta civarı yapılan ikinci ultrasonda söylüyorlarmış. İnsan merak ediyor gerçektenO heyecan bende de var ilk cocugumda 16 haftalikken ogrenmistim bunda henuz 12 haftaligiz bakalim ne zman ogrenicez
Amin amin biz de bebeklerimiz de sağ salim kolaylıkla tamamlayalım inşallah bu sürecihoşgeldin canım bende yeni katıldım bugün benimde daha önce bir kaybım olduğu için kesin olsun istedim. İnşallah herşey yolundadır. Bebeğinle saglıkla kucaklaşırsın
Kaç gün değişti? Ben daha önceki iki hamileliğimde hiç böyle birşey duymamıştımKızlar ya ben simdi doğum tarihi öne geldi ya ona göre duzenliyim mi şu takvimi
Yarım kilo çok az, ödem filan bile olabilir, hiç dert etme bence12 hafta olduğumuzda ne kadar kilo almak iyi 10+1im hamile olduğumu öğrendiğimden beri yarım kilo almışım çok mu acaba. Benim ikinci gebeliğim ama ilkinde çok kustugum için daha sonra da şeker çıkıp diyet yaptığım için toplam 3.5 kilo almıştım. O gebeligimde çok az alınca bu kadar erken kilo almak fazla gibi geldi bana
Azze sana birşey soracaktım. Tiroid ilaç dozu ayarlaması için ne sıklıkla tahlil istediler senden?çok şükür canım eminim daha da güclenmissindir
Eşim sağ olsun hep yanımdaydı kızımı hastaneye bile götürürken sen yat uyu dinlen bn götürürüm derdi 3 4 saat uyurdum huzur gibi bsydi o kadar hasrettim uykuya başta çok zorlanıyordum şimdi öyle değil alıştımçok şükür canım eminim daha da güclenmissindir
Tabiki pişman değilim tabi o zmnlar daha çocuktum hiç anlamıyordum insan olgunlaştıkça anlıyor 2. Cocugumuda 21 yaşında alacağım kucağıma ve daha çok tecrübeliyim eskisine göreMaşaallah sana çok genç yaştaymışsın zordur küçük yaşta annelik ama sonrası herkesten güzel , Rabbim gönlünden geçenleri versin canım
Hoş geldinBen geldimmmmçok üzüldüm cemkirmisin felan yazmışsınız halbu ki ben 7 kez sınava girdim torpilsiz olduğum için benden asagidakuelr hep gitti. Nasip değilmiş rabbim diğer dünyada sorsun. Neyse biri belediyeye ise gircem torpille diye konu açmış ona iki çift laf ettim zaten bekliyordum 1 hafta önce felan yazmıştım. Neyse obur dünyada goruscez.
Hayırlı olsun cinsiyet öğrenenlere bende yüzük testi yapyorum kızıma kiz 2.ye erkek cikiyor
Erkek fikrine alışmaya başladım.
Sürekli karnım bozuk dün kasıklarına çok şiddetli ağrı girdi tuvaletten çıkarken alıntımda çok az kan geldi bugün bisey yok çok şükür
hepinizi okudum yasemin nickini hatırlamıyorum ama seninki bence erkek kız gibi durmuyor
Niye suni sancı verdi ki açılma yok, suyun gelmemiş. Doğuma dair bir belirti yok niye böyle yaparlar anlamam. Senle inatlaşılmayacağını anlamıştır doktor.Aaa nasip ya canım bende çok kolay oldu hatta suni verdi doktor suni bende işlemedi tüm sancıyı kesti durdurdu çıkardı suniyi sabaya kadar açılma tamamlanmazsa dedi alcam sezeryana benm doktor kıldı ve sezeryancıydı sonra sabaha kadar ben atla zıpla çömelsabaha sancı başladı 12ye kdr açıldı su geldi bekliyor doktor keyfi yetmedi HOCAM dedim gelmezseniz ben doğuruyom kafa hissediyorum dedim ıkınıyorum dedim geldi hemen bana trip attı çık çatala soğur bakalım kolaymıymış dedi ona inat çıktım 20dk doğurdum bana diyoki beklemediğim bir performans gösterdin sağolsun inatlaşmasa benle doğuramazdım herhal
İyi bir doktor şart, para hırsı olan doktorlardan Allahım korusun. Umarım bu sıkıntıları bu sefer yaşamazsınız.Bazen insan sancidan gozu görmez ya bitane geçirirşiddete karsiyiz
Benide prenses doğum yaptırmak için pislikler kendi halime bıraktı gelen giden doğurdu banada açıklığa bakcam diye geberttiler şancı cekiyorum ikidebir diyorlar gelin sizi prenses doğuralım lan 4 cm acilmam olmus doğurmazdım dahada çocuğum kalp atışları yavaslamisti
Aynen şans bir arkadaşım normal yapmıştı kız oturamadı uzun bir süre. Sezeryan yapan arkadaşım 4. Gün ayaklandı işine gücüne baktı.Doğum kişiye göre değişiyor sanırım Kuzenim normal yaptı baya dikiş atmışlar alttan 1 hafta kız oturmadı acıdan. Ben sezeryan oldum 2. gün çok rahat merdiven inip çıktım 4. gün evde bebek mevlidi yaptim
Bol su içmek gerek, sabun dışında bir şey kullanmayın doktorların tavsiyesi hep bu şekilde. Ilaç kullanmadan geçmiyor doktora git canım.Benim hiç biri yoktu antibiyotik kullandım çok şu içtim 1 gün sarı 1 gün turuncu ..galiba benim sorunum hep var yıllardır sabunla yıkıyorum genital bölgemi hatta bi kadın içine şu tutuyormusbende düşünmüyor degilim
neyse öyle bol şu iç bide çamaşırını utule doktora gitmeden geçmez canim
Kardeşimin kesesi aşağıdaydı, ağır iş falan yapmadı 9 ay. Doğumu da çok kolay oldu. İnşallah seninde öyle olur.Kızlar bende cuma doktora gittim herşey iyi güzel bebişim kıpırdıyor bile azcık azcıkAma doktor kesen biraz aşağıda ağır iş yapma dinlen dedi. Zaten tüp bebek olduğu için transferden beri yemek, bulaşık dahi ellemiyorum. Çok şükür kanamam falanda olmadı hiç ama kafama takıldı acaba düşük falan olur mu. Var mı kesesi aşağıda olan
Senin adına gerçekten çok üzüldümBen 18 yaşımda anne oldum doğum yaptım eve geldim kimse yanımda değildi bebek yemek iş uykusuzluk o kadar kötüydü ki normal dogumdu ama dikişler yüzünden oturamiyordum hastane hatası yüzünden serumu yanlış takmislardi kolum balon gibiydi kızımı emzirirken çok zorlanirdim kaynanam üst kattaydi yardımcı olacağı yerde dah çok zorluyordu çocuğum uyurken uyandirirlardi sevmek için bnde uyandığında getirsem yok illa uyandıracak son sevicez kızım uyanıkken gelip sevmezlerdi ki o kadar zorluk çekmeme rağmen kaynanam onun temizliğine bile gitmiyorum diye hep kuserdi
Bu mesajına çok sevindim, Allahım tekrarını yaşatmasın. Kızınada sağlıklı ömür versin AllahımŞuan kızım 2 yaşında çok şükür zor günler geçti
Aslında ben 37.hft çatı kontrolüne gittim kontrolde dediki 2cm açılma var eve git nişan gelirse haber et 2gün sonra gel dedi bir gün sonra nişan geldi bir gün sonrada gittim 2cm devam ama sancı %100 yatış yaptı birkaç saat sonra açılma 3oldu ama yavaştı suni verdirdi sunide tüm sancıyı kesti sancıda gelmeyince çıkardı dedi kendi sancını beklicez sabaha kdr gelmezse sezeryan, sabaha karşı 6da sancı geldi 10a kdr 4cm olunca epidural verdi obdan sonra öğlen 2ye kdr 10cm e ulaştık ama açılma kontrolleri Doğumdan zordu, doktorum ünlü bir profesördü ama çok yoğundu Doğuma bile toplantısını bitirip anca geldi hatta şimdiki doktorum tanıyormuş onu dediki hocamızda normal doğurman büyük başarı sen ısrar etmişsin belli yoksa o çok meşguldür normali bekleyemez dediNiye suni sancı verdi ki açılma yok, suyun gelmemiş. Doğuma dair bir belirti yok niye böyle yaparlar anlamam. Senle inatlaşılmayacağını anlamıştır doktor.
Canim enfeksiyon olmus belliki acil biran önce doktora git. Bende öyle bir sorun olmamasina ragmen kontrole gittigimde idrar testinde hafif cikmis dr hemen antibiyotik verdi. Daha fazla kötü olmadan git biran önceKızlar merhaba birkaç gündür idrar yollarımdan cok rahatsızım sızlıyo hatta yanmaya kaşınmaya basladı. Su da içiyorum ama faydası olmadı. Yasayan çare bulan ya da doktora soran var mı acaba
Benim de aşağıda ydı kanama alanı vardı üç dört ay yattım doktor ilacı bıraktırınca ayaklandım yavaş yavaş derken doğuma kadar yemek temizlik herşeyi yaptım sıkıntı yaşamadım çok şükür sen de biraz dikkat edersin doktora göre hareket edersin bir şey olmaz inşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağınaEpoeoeoeeplllllzö x Kızlar bende cuma doktora gittim herşey iyi güzel bebişim kıpırdıyor bile azcık azcıkAma doktor kesen biraz aşağıda ağır iş yapma dinlen dedi. Zaten tüp bebek olduğu için transferden beri yemek, bulaşık dahi ellemiyorum. Çok şükür kanamam falanda olmadı hiç ama kafama takıldı acaba düşük falan olur mu. Var mı kesesi aşağıda olan
Seni okadar iyi anlıyorum ki.Herkes bitecek diyor ama yaşarken insana sonsuza kadar sürcekmiş gibi geliyo.Bide aa biraz pozitif ol ama yemek yemende lazım diyenler var onların azının ortasına tekme atasın geliyo.Ben istemezmiyim canımın bişey istemesini, iştahla yemek yemeyi, bulantım olmadan kendi işlerimi halledebilmeyi.Çoğu zaman gece bulantıdan uyuyamıyorum sanki midem değil de kafamdan ayak ucuma kadar tüm organlarım bulanıyor gibi.Gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun.Valla sorma 4haftalıktan başladı inşaallah dokuz ay bari sürmez diyorum artık dua edin bana bütün hayat enerjim bitti sanki bişey yiyip içememek herseyden tiksinip midenin bulanması cok kötüymüş
Günaydin canim aman haklida olsan bulasma kimseye kiz otur suraya ayrilma biyere hormonlarina hakim olGünaydın annisler rüyamda hep banlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?