2021 Nisan Anneleri

Benim bu kız olsaydı ben ikinciyide kız isterdim birbiriyle arkadas gibi olsunlar diye ben tek kız oldugum icin onun zorlugunu cok cektim. Ama simdi erkek ikinciyi de erkek ister miyim bilmiyorum 2 erkek nasıl olur
Ben 18 yaşımda anne oldum doğum yaptım eve geldim kimse yanımda değildi bebek yemek iş uykusuzluk o kadar kötüydü ki normal dogumdu ama dikişler yüzünden oturamiyordum hastane hatası yüzünden serumu yanlış takmislardi kolum balon gibiydi kızımı emzirirken çok zorlanirdim kaynanam üst kattaydi yardımcı olacağı yerde dah çok zorluyordu çocuğum uyurken uyandirirlardi sevmek için bnde uyandığında getirsem yok illa uyandıracak son sevicez kızım uyanıkken gelip sevmezlerdi ki o kadar zorluk çekmeme rağmen kaynanam onun temizliğine bile gitmiyorum diye hep kuserdi

Valla sorma 4haftalıktan başladı inşaallah dokuz ay bari sürmez diyorum artık dua edin bana bütün hayat enerjim bitti sanki bişey yiyip içememek herseyden tiksinip midenin bulanması cok kötüymüş
İnşallah geçer bian önce canım. Ben bile cok az cektim ama yine de cok kötü bişey o. İnsan kendinden geciyo

Senin işin çok zormuş gerçekten. Bir de yaşında küçük yardımcı olcak yerde hep sorun acmıs sana. Böyle okuyunca gercekten annelik insana güc veriyo gibi geliyo

Kaynana değil şeytanmış.Gelinden iş bekleyen beceriksiz.Allah vicdan versin

Senin işin çok zormuş gerçekten. Bir de yaşında küçük yardımcı olcak yerde hep sorun acmıs sana. Böyle okuyunca gercekten annelik insana güc veriyo gibi geliyo
Şuan kızım 2 yaşında çok şükür zor günler geçti

Allah gonlunuze gore nasip etsin insallah hayirlisiyla alirsniz kucaginiza❤
Amin hepimiz için inşallah
O sevda bendede var ama ilk cocuk oldugu için kız olursa iyi olur olmazsa 2.ye diyorum
Kızım olduğu için çok şükrediyorum, senin de gönlüne göre okur inşallah
O heyecan bende de var ilk cocugumda 16 haftalikken ogrenmistim bunda henuz 12 haftaligiz bakalim ne zman ogrenicez
Ben kızım olacağını 12 haftalıktan öğrenmiştim. Burada 20. hafta civarı yapılan ikinci ultrasonda söylüyorlarmış. İnsan merak ediyor gerçekten
hoşgeldin canım bende yeni katıldım bugün benimde daha önce bir kaybım olduğu için kesin olsun istedim. İnşallah herşey yolundadır. Bebeğinle saglıkla kucaklaşırsın
Amin amin biz de bebeklerimiz de sağ salim kolaylıkla tamamlayalım inşallah bu süreci

Kızlar ya ben simdi doğum tarihi öne geldi ya ona göre duzenliyim mi şu takvimi
Kaç gün değişti? Ben daha önceki iki hamileliğimde hiç böyle birşey duymamıştım
Yarım kilo çok az, ödem filan bile olabilir, hiç dert etme bence
çok şükür canım eminim daha da güclenmissindir
Azze sana birşey soracaktım. Tiroid ilaç dozu ayarlaması için ne sıklıkla tahlil istediler senden?

çok şükür canım eminim daha da güclenmissindir
Eşim sağ olsun hep yanımdaydı kızımı hastaneye bile götürürken sen yat uyu dinlen bn götürürüm derdi 3 4 saat uyurdum huzur gibi bsydi o kadar hasrettim uykuya başta çok zorlanıyordum şimdi öyle değil alıştım

Maşaallah sana çok genç yaştaymışsın zordur küçük yaşta annelik ama sonrası herkesten güzel , Rabbim gönlünden geçenleri versin canım
Tabiki pişman değilim tabi o zmnlar daha çocuktum hiç anlamıyordum insan olgunlaştıkça anlıyor 2. Cocugumuda 21 yaşında alacağım kucağıma ve daha çok tecrübeliyim eskisine göre

Hoş geldin Sağlık olsun canım şuan bunlar için canını sıkma. Elbet bir kapı açılır sana da inşallah
Kendine de dikkat et, yorma uzan işi gücü şimdilik bırak.
Yüzük testi çıkıyor diyorlar, bak erkek olabilir. hem erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor kızlar genelde babacı bir de burdan bak

Niye suni sancı verdi ki açılma yok, suyun gelmemiş. Doğuma dair bir belirti yok niye böyle yaparlar anlamam. Senle inatlaşılmayacağını anlamıştır doktor.
İyi bir doktor şart, para hırsı olan doktorlardan Allahım korusun. Umarım bu sıkıntıları bu sefer yaşamazsınız.
Aynen şans bir arkadaşım normal yapmıştı kız oturamadı uzun bir süre. Sezeryan yapan arkadaşım 4. Gün ayaklandı işine gücüne baktı.
Hepimiz kolay sıkıntısız doğum yaparız. Sıkıntısız lohusaluklar geçiririz inşallah

Bol su içmek gerek, sabun dışında bir şey kullanmayın doktorların tavsiyesi hep bu şekilde. Ilaç kullanmadan geçmiyor doktora git canım.
Kardeşimin kesesi aşağıdaydı, ağır iş falan yapmadı 9 ay. Doğumu da çok kolay oldu. İnşallah seninde öyle olur.
Senin adına gerçekten çok üzüldüm İnsanı insan yapan şey merhamet, vicdan gibi duygular. Hiç mi akıl düşünce yok bunda. Eşinin tepkisi nasıldı peki?
Bence sen küçüksün diye tepene binmeye çalışmış kaynanan. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Böyle kaynanaları da ıslah etsin

Şuan kızım 2 yaşında çok şükür zor günler geçti
Bu mesajına çok sevindim, Allahım tekrarını yaşatmasın. Kızınada sağlıklı ömür versin Allahım

Niye suni sancı verdi ki açılma yok, suyun gelmemiş. Doğuma dair bir belirti yok niye böyle yaparlar anlamam. Senle inatlaşılmayacağını anlamıştır doktor.
Aslında ben 37.hft çatı kontrolüne gittim kontrolde dediki 2cm açılma var eve git nişan gelirse haber et 2gün sonra gel dedi bir gün sonra nişan geldi bir gün sonrada gittim 2cm devam ama sancı %100 yatış yaptı birkaç saat sonra açılma 3oldu ama yavaştı suni verdirdi sunide tüm sancıyı kesti sancıda gelmeyince çıkardı dedi kendi sancını beklicez sabaha kdr gelmezse sezeryan, sabaha karşı 6da sancı geldi 10a kdr 4cm olunca epidural verdi obdan sonra öğlen 2ye kdr 10cm e ulaştık ama açılma kontrolleri Doğumdan zordu, doktorum ünlü bir profesördü ama çok yoğundu Doğuma bile toplantısını bitirip anca geldi hatta şimdiki doktorum tanıyormuş onu dediki hocamızda normal doğurman büyük başarı sen ısrar etmişsin belli yoksa o çok meşguldür normali bekleyemez dedi

Kızlar merhaba birkaç gündür idrar yollarımdan cok rahatsızım sızlıyo hatta yanmaya kaşınmaya basladı. Su da içiyorum ama faydası olmadı. Yasayan çare bulan ya da doktora soran var mı acaba
Canim enfeksiyon olmus belliki acil biran önce doktora git. Bende öyle bir sorun olmamasina ragmen kontrole gittigimde idrar testinde hafif cikmis dr hemen antibiyotik verdi. Daha fazla kötü olmadan git biran önce

Benim de aşağıda ydı kanama alanı vardı üç dört ay yattım doktor ilacı bıraktırınca ayaklandım yavaş yavaş derken doğuma kadar yemek temizlik herşeyi yaptım sıkıntı yaşamadım çok şükür sen de biraz dikkat edersin doktora göre hareket edersin bir şey olmaz inşallah sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına

Valla sorma 4haftalıktan başladı inşaallah dokuz ay bari sürmez diyorum artık dua edin bana bütün hayat enerjim bitti sanki bişey yiyip içememek herseyden tiksinip midenin bulanması cok kötüymüş
Seni okadar iyi anlıyorum ki.Herkes bitecek diyor ama yaşarken insana sonsuza kadar sürcekmiş gibi geliyo.Bide aa biraz pozitif ol ama yemek yemende lazım diyenler var onların azının ortasına tekme atasın geliyo.Ben istemezmiyim canımın bişey istemesini, iştahla yemek yemeyi, bulantım olmadan kendi işlerimi halledebilmeyi.Çoğu zaman gece bulantıdan uyuyamıyorum sanki midem değil de kafamdan ayak ucuma kadar tüm organlarım bulanıyor gibi.Gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…