2021 Nisan Anneleri

Günaydın kızlarr
Bir gün giremedim valla destan gibi olmuş oku oku bitmedi Bir günde cinsiyetler değişmiş Muhittin geri dönmüş hoşgeldin canım

Benim gibi baş ağrısı yaşayan ne çok hamile varmış valla ben sinüzite falan bağlıyordum ama hamilelikle alakalı bir şey demek ki. Baş ağrısı ve bulantılar benim de peşimi bırakmayacak galiba. Bir gün iyiysem ikinci gün hayattan soğuyorum bari çarşamba gelse de ben de cinsiyet öğrensem çok imreniyorum valla öğrenmeyen birkaç kişi kaldık resmen

Aynen canım sorma banada öyle hep somurtuyon azcık gül bilmem ne ben somurttugumun farkında bile degılım özellikle naz yapıyorum sanıyorsunuz herhalde ama siz sürekli yiyip cıkarın bakalım nasıl olacak diyorum bunu yasamayan anlamazmış gerçekten ben anladım yani kendimde anlamıyormusum böyle olanı. Ağzında hep acı tat boğazın yara sürekli için bulanıyor. Allah yardımcımız olsun gerçekten baska care yok. Buarada yeşil mandalina okudm gecen canım eksi oluyo ya biraz onlardan al biraz olsun iyi geliyo yiyince aklında bulunsun

Sizin erkek yada kiz kardesiniz varsa ondan yardim alabilirsiniz yani kardesligin nasil bisi oldugunu birlikde anlatin sohbet ederken sizi gormesi ve ikinizden kardeslik ile ilgili bisiler duymasi iyi gelebilir.Benim kizim martta 7 yasina girdi biz cocuk dusunmuyordk 2 yildir o istedi kardes kardes die yedi bizi rabbim nasip etti simdilik sukur ama bizdede su sorun var kiz kardes istio erkek olursa benimle oynmaaz dior.bende surekli abimle konusuyorm bu aralar erkek kardes olursa eger bocalamasin die dayisiyla anilarimi anlatiyrm kizima

Öncelikle bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Gözün aydın. Kızının tepkisi için de üzülme bence. Ben kendimden biliyorum kardeşimi öğrendiğimde ben de 6 yaşındaydım ailede sülalede her yerde tek çocuktum. Kardeşi duyunca baya bi bocalamıştım. Sahip olduğum her şeyi paylaşacak olmak zor geldi herhalde hatta kardeşim ilk doğduğunda hiç oralı bile olmamıştım hatırlıyorum. Babam bana bebek almıştı benim bebeğim daha güzel diye ortada geziyormuşum düşün ama sonra kardeşime alışınca hepsi unutuldu gitti uyansın da seveyim diye beşiğinde beklerdim. Eminim senin kızının da tepkisi geçici o yüzden hiç canını sıkma

İkinci hamilelikten bildiriyorum ilkinde olmamıştı bunda çok fena iştahsızlık ve bulantı yaşadım

Azze sana birşey soracaktım. Tiroid ilaç dozu ayarlaması için ne sıklıkla tahlil istediler senden?
canım beni 1 ay sonra kontrola cağırmıstı ama daha gidemedim. Zaten özele gitmicem devlete gidicem o yüzden randevu bulmakta zor oluyor

Böyle eşler iyi ki var valla

Abim Almanya’da yaşıyor ama çok yakınızdır hep görüntülü konuşuruz hatta çok severler. Şimdi güzellemeler yapayım dediğiniz gibi. Aynı şekilde halası da var ve çok yakınız çok sever. Ben çok üzüldüm enteresan olral beklemiyordum kendimden. Zaten istemiyordu şimdi üzdük onu gibi analık işte. Dediğiniz gibi konuşalım biraz konuyu açmadan faydası olacaktır

Benim bu kız olsaydı ben ikinciyide kız isterdim birbiriyle arkadas gibi olsunlar diye ben tek kız oldugum icin onun zorlugunu cok cektim. Ama simdi erkek ikinciyi de erkek ister miyim bilmiyorum 2 erkek nasıl olur
Allah bize bi kız bi erkek versin 3.de farketmez

Aynen öyle tamam deniyim mandalinayı

Çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Aslında bebeklere anormal bir ilgisi var. Babies diye bir netfilix belgeseli var tüm bölümlerini en az 10 defa izlemiştir. Çizgifilm izlemez onu izler. Normal doğum sezeryan, bebek gelişimi sorun anlatsın. Geçen yemekte annenin beyninde amigdala diye bir yer varmış bebeğin korunmasını sağlıyormuş dedi mesela Ben de sevecek sanki doktora da götürürüz hatta diye düşünmüştüm. Süreci iyi yönetmiş sizin aileniz umarım biz de başarırız. Hiç üzmek istemiyorum onu

Günaydın. Ben ilkinde lierak kullanmıştım çatlağım olmadı ama annemde de yok zaten. Biraz genetk bu işler gibime geliyor. Şimdilik birşey kullanmayayım diyorum.

Alışır tatlm yavaş yavaş size çok düşkündür o daha minicik çünkü yavrum korkmuştur ilgi bölüncek diye zamanla alışır senden çok ister ama yavaş yavaş telkin edin üstüne gitmeden

Ben suanlık bebeyağını boca ediyorum o bitince direk zeytinyağına gecicem bikaç bilene sordum has zeytinyağı diyolar kremler bi işe yaramıyomuş

Normal doğuracağım varsa da sırf o çatı muayenesinden dolayı doğurmam.

Ben umarım erkek olur diyorum o zaman benim bir tane kızım var canım diye severim hem zaten o erkek derim diye düşünüyorum sanki rekabet azalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…