Aynen canım sorma banada öyle hep somurtuyon azcık gül bilmem ne ben somurttugumun farkında bile degılım özellikle naz yapıyorum sanıyorsunuz herhalde ama siz sürekli yiyip cıkarın bakalım nasıl olacak diyorum bunu yasamayan anlamazmış gerçekten ben anladım yani kendimde anlamıyormusum böyle olanı. Ağzında hep acı tat boğazın yara sürekli için bulanıyor. Allah yardımcımız olsun gerçekten baska care yok. Buarada yeşil mandalina okudm gecen canım eksi oluyo ya biraz onlardan al biraz olsun iyi geliyo yiyince aklında bulunsunSeni okadar iyi anlıyorum ki.Herkes bitecek diyor ama yaşarken insana sonsuza kadar sürcekmiş gibi geliyo.Bide aa biraz pozitif ol ama yemek yemende lazım diyenler var onların azının ortasına tekme atasın geliyo.Ben istemezmiyim canımın bişey istemesini, iştahla yemek yemeyi, bulantım olmadan kendi işlerimi halledebilmeyi.Çoğu zaman gece bulantıdan uyuyamıyorum sanki midem değil de kafamdan ayak ucuma kadar tüm organlarım bulanıyor gibi.Gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun.
Sizin erkek yada kiz kardesiniz varsa ondan yardim alabilirsiniz yani kardesligin nasil bisi oldugunu birlikde anlatin sohbet ederken sizi gormesi ve ikinizden kardeslik ile ilgili bisiler duymasi iyi gelebilir.Benim kizim martta 7 yasina girdi biz cocuk dusunmuyordk 2 yildir o istedi kardes kardes die yedi bizi rabbim nasip etti simdilik sukur ama bizdede su sorun var kiz kardes istio erkek olursa benimle oynmaaz dior.bende surekli abimle konusuyorm bu aralar erkek kardes olursa eger bocalamasin dieMerhabaa
nasılsınız umarım herkes iyidir. Dün doktor kontrolüm vardı 5 hafta sonra ilk defa gördük bebeğimizi çok heyecanlıydım öncesinde. Mide bulantım vardı daha sabah giderken azaldı ama bitmedi bir türlü. Güzel haberler aldık hatta 5 gün ilerde çıktı gelişimi. Ense kalınlığı iyi çıktı kan verdim ikili tarama testi için. Bir hafta sonra çıkacakmış. Ben şu genetik testleri sordum doktora eğer ücretsiz olsa kan şekeri ister gibi tüm hastalarımdan isterdim hiçbir riski yok dedi. Ben de bilemiyorum yaptırsam mı ama herhalde yaptırmayacağım. Bebek kııpır kıpırdı elini yüzüne kapattı ayaklarını oynattı kapattı açtı. Bize dönüp ağzını açtı kapattı gerçekten duygulandık, gerçek olduğunu fark ettim ben deerkek gibi gördü bu arada ama iki hafta sonra gelin %100söyleyeyim dedi
Bizim büyük bir kızımız var kasım ayında 6 olacak. Henüz söylememiştik ona, akşam söyledik ağladı ben kardeş istemiyorum diye. Güya hazırlamıştımÇok üzüldüm geceden beri. Bir süre konusunu açmayacağız kendisi konuşana kadar. Hiç istememişti şimdiye kadar zaten ben sizi, eşyalarımı, oyuncaklarımı paylaşacak birini istemiyorum diyor ne zaman düşündü de bu sonuca vardı bilmiyorum etrafımızda hiç iki kardeşli aile de yok. Off işimiz zor. Var mı tavsiyesi olan
Öncelikle bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Gözün aydın. Kızının tepkisi için de üzülme bence. Ben kendimden biliyorum kardeşimi öğrendiğimde ben de 6 yaşındaydım ailede sülalede her yerde tek çocuktum. Kardeşi duyunca baya bi bocalamıştım. Sahip olduğum her şeyi paylaşacak olmak zor geldi herhalde hatta kardeşim ilk doğduğunda hiç oralı bile olmamıştım hatırlıyorum. Babam bana bebek almıştı benim bebeğim daha güzel diye ortada geziyormuşum düşünMerhabaa
nasılsınız umarım herkes iyidir. Dün doktor kontrolüm vardı 5 hafta sonra ilk defa gördük bebeğimizi çok heyecanlıydım öncesinde. Mide bulantım vardı daha sabah giderken azaldı ama bitmedi bir türlü. Güzel haberler aldık hatta 5 gün ilerde çıktı gelişimi. Ense kalınlığı iyi çıktı kan verdim ikili tarama testi için. Bir hafta sonra çıkacakmış. Ben şu genetik testleri sordum doktora eğer ücretsiz olsa kan şekeri ister gibi tüm hastalarımdan isterdim hiçbir riski yok dedi. Ben de bilemiyorum yaptırsam mı ama herhalde yaptırmayacağım. Bebek kııpır kıpırdı elini yüzüne kapattı ayaklarını oynattı kapattı açtı. Bize dönüp ağzını açtı kapattı gerçekten duygulandık, gerçek olduğunu fark ettim ben deerkek gibi gördü bu arada ama iki hafta sonra gelin %100söyleyeyim dedi
Bizim büyük bir kızımız var kasım ayında 6 olacak. Henüz söylememiştik ona, akşam söyledik ağladı ben kardeş istemiyorum diye. Güya hazırlamıştımÇok üzüldüm geceden beri. Bir süre konusunu açmayacağız kendisi konuşana kadar. Hiç istememişti şimdiye kadar zaten ben sizi, eşyalarımı, oyuncaklarımı paylaşacak birini istemiyorum diyor ne zaman düşündü de bu sonuca vardı bilmiyorum etrafımızda hiç iki kardeşli aile de yok. Off işimiz zor. Var mı tavsiyesi olan
İkinci hamilelikten bildiriyorum ilkinde olmamıştı bunda çok fena iştahsızlık ve bulantı yaşadımBenim tüp bebek ile oldu bu ilk hamileliğim doktorum ilk kontrolde hamileliğin tadını çıkar artık güzel bi süreç demişti hiç böyle hayal etmemiştim gezerim gönlümce fln diye düşünüyodum.Ama bulantı ilk hamilelikle de alakalı biraz sanırım ikinci hamilelikte pek olmuyomuş
canım beni 1 ay sonra kontrola cağırmıstı ama daha gidemedim. Zaten özele gitmicem devlete gidicem o yüzden randevu bulmakta zor oluyorAzze sana birşey soracaktım. Tiroid ilaç dozu ayarlaması için ne sıklıkla tahlil istediler senden?
Böyle eşler iyi ki var vallaEşim sağ olsun hep yanımdaydı kızımı hastaneye bile götürürken sen yat uyu dinlen bn götürürüm derdi 3 4 saat uyurdum huzur gibi bsydi o kadar hasrettim uykuya başta çok zorlanıyordum şimdi öyle değil alıştım
Abim Almanya’da yaşıyor ama çok yakınızdır hep görüntülü konuşuruz hatta çok severler. Şimdi güzellemeler yapayım dediğiniz gibi. Aynı şekilde halası da var ve çok yakınız çok sever. Ben çok üzüldüm enteresan olral beklemiyordum kendimden. Zaten istemiyordu şimdi üzdük onu gibiSizin erkek yada kiz kardesiniz varsa ondan yardim alabilirsiniz yani kardesligin nasil bisi oldugunu birlikde anlatin sohbet ederken sizi gormesi ve ikinizden kardeslik ile ilgili bisiler duymasi iyi gelebilir.Benim kizim martta 7 yasina girdi biz cocuk dusunmuyordk 2 yildir o istedi kardes kardes die yedi bizi rabbim nasip etti simdilik sukur ama bizdede su sorun var kiz kardes istio erkek olursa benimle oynmaaz dior.bende surekli abimle konusuyorm bu aralar erkek kardes olursa eger bocalamasin diedayisiyla anilarimi anlatiyrm kizima
Ay nasıl seviniyom böyle duydukçaGünaydinnn kiz anasi seniii
Allah bize bi kız bi erkek versin 3.de farketmezBenim bu kız olsaydı ben ikinciyide kız isterdim birbiriyle arkadas gibi olsunlar diye ben tek kız oldugum icin onun zorlugunu cok cektim. Ama simdi erkek ikinciyi de erkek ister miyim bilmiyorum 2 erkek nasıl olur
Aynen öyle tamam deniyim mandalinayıAynen canım sorma banada öyle hep somurtuyon azcık gül bilmem ne ben somurttugumun farkında bile degılım özellikle naz yapıyorum sanıyorsunuz herhalde ama siz sürekli yiyip cıkarın bakalım nasıl olacak diyorum bunu yasamayan anlamazmış gerçekten ben anladım yani kendimde anlamıyormusum böyle olanı. Ağzında hep acı tat boğazın yara sürekli için bulanıyor. Allah yardımcımız olsun gerçekten baska care yok. Buarada yeşil mandalina okudm gecen canım eksi oluyo ya biraz onlardan al biraz olsun iyi geliyo yiyince aklında bulunsun
Çok teşekkür ederim biraz rahatladım. Aslında bebeklere anormal bir ilgisi var. Babies diye bir netfilix belgeseli var tüm bölümlerini en az 10 defa izlemiştir. Çizgifilm izlemez onu izler. Normal doğum sezeryan, bebek gelişimi sorun anlatsın. Geçen yemekte annenin beyninde amigdala diye bir yer varmış bebeğin korunmasını sağlıyormuş dedi meselaÖncelikle bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Gözün aydın. Kızının tepkisi için de üzülme bence. Ben kendimden biliyorum kardeşimi öğrendiğimde ben de 6 yaşındaydım ailede sülalede her yerde tek çocuktum. Kardeşi duyunca baya bi bocalamıştım. Sahip olduğum her şeyi paylaşacak olmak zor geldi herhalde hatta kardeşim ilk doğduğunda hiç oralı bile olmamıştım hatırlıyorum. Babam bana bebek almıştı benim bebeğim daha güzel diye ortada geziyormuşum düşünama sonra kardeşime alışınca hepsi unutuldu gitti uyansın da seveyim diye beşiğinde beklerdim. Eminim senin kızının da tepkisi geçici o yüzden hiç canını sıkma☺
Valla süper oldu birden 4 gün yaklaşınca acaip mutlu oldumÇok iyi olmuş, bebişini kucağına alma günü yaklaşmış
Öyle mi ozaman mutlaka bir hamilelikte yaşanıyorİkinci hamilelikten bildiriyorum ilkinde olmamıştı bunda çok fena iştahsızlık ve bulantı yaşadım
Günaydın. Ben ilkinde lierak kullanmıştım çatlağım olmadı ama annemde de yok zaten. Biraz genetk bu işler gibime geliyor. Şimdilik birşey kullanmayayım diyorum.Günaydın kızlar
Çatlak olmasın diye ne kullanıyorsunuz, göbeğim kendini belli ettikçe bu konuya taktım kafayı. Bi de benim gibi deliksiz uyuyamayan var mı ya? Çok üzülüyorum cidden bu duruma. En ufak ses gelse dışarıdan uyuyamıyorum. İkinci ay sürekli uyuyakalıyordum ne güzel. İnsan 5 dakika uyur mu ya. Son aylar uykusuzluk daha da artıyormuş bi de öyle diyorlar.
Alışır tatlm yavaş yavaş size çok düşkündür o daha minicik çünkü yavrum korkmuştur ilgi bölüncek diyeÇok teşekkür ederim biraz rahatladım. Aslında bebeklere anormal bir ilgisi var. Babies diye bir netfilix belgeseli var tüm bölümlerini en az 10 defa izlemiştir. Çizgifilm izlemez onu izler. Normal doğum sezeryan, bebek gelişimi sorun anlatsın. Geçen yemekte annenin beyninde amigdala diye bir yer varmış bebeğin korunmasını sağlıyormuş dedi meselaBen de sevecek sanki doktora da götürürüz hatta diye düşünmüştüm. Süreci iyi yönetmiş sizin aileniz umarım biz de başarırız. Hiç üzmek istemiyorum onu
Ben suanlık bebeyağını boca ediyorum o bitince direk zeytinyağına gecicem bikaç bilene sordum has zeytinyağı diyolar kremler bi işe yaramıyomuşGünaydın kızlar
Çatlak olmasın diye ne kullanıyorsunuz, göbeğim kendini belli ettikçe bu konuya taktım kafayı. Bi de benim gibi deliksiz uyuyamayan var mı ya? Çok üzülüyorum cidden bu duruma. En ufak ses gelse dışarıdan uyuyamıyorum. İkinci ay sürekli uyuyakalıyordum ne güzel. İnsan 5 dakika uyur mu ya. Son aylar uykusuzluk daha da artıyormuş bi de öyle diyorlar.
Normal doğuracağım varsa da sırf o çatı muayenesinden dolayı doğurmam.Aslında ben 37.hft çatı kontrolüne gittim kontrolde dediki 2cm açılma var eve git nişan gelirse haber et 2gün sonra gel dedi bir gün sonra nişan geldi bir gün sonrada gittim 2cm devam ama sancı %100 yatış yaptı birkaç saat sonra açılma 3oldu ama yavaştı suni verdirdi sunide tüm sancıyı kesti sancıda gelmeyince çıkardı dedi kendi sancını beklicez sabaha kdr gelmezse sezeryan, sabaha karşı 6da sancı geldi 10a kdr 4cm olunca epidural verdi obdan sonra öğlen 2ye kdr 10cm e ulaştık ama açılma kontrolleri Doğumdan zordu, doktorum ünlü bir profesördü ama çok yoğundu Doğuma bile toplantısını bitirip anca geldi hatta şimdiki doktorum tanıyormuş onu dediki hocamızda normal doğurman büyük başarı sen ısrar etmişsin belli yoksa o çok meşguldür normali bekleyemez dedi ☺
Ben umarım erkek olur diyorum o zaman benim bir tane kızım var canım diye severim hem zaten o erkek derim diye düşünüyorumSizin erkek yada kiz kardesiniz varsa ondan yardim alabilirsiniz yani kardesligin nasil bisi oldugunu birlikde anlatin sohbet ederken sizi gormesi ve ikinizden kardeslik ile ilgili bisiler duymasi iyi gelebilir.Benim kizim martta 7 yasina girdi biz cocuk dusunmuyordk 2 yildir o istedi kardes kardes die yedi bizi rabbim nasip etti simdilik sukur ama bizdede su sorun var kiz kardes istio erkek olursa benimle oynmaaz dior.bende surekli abimle konusuyorm bu aralar erkek kardes olursa eger bocalamasin diedayisiyla anilarimi anlatiyrm kizima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?