Zaten şahsen bulantının doğumdan zor olduğunu düşünüyorum 9 ay bulantım geçmeyecek ben hiç ayağa kalkamıcam diyordum su içsem anında çıkıyordu ya şükür geçti kesildi 4. Ayda bir de 2. Ye cesaret ettim bir yıl içindeSeni okadar iyi anlıyorum ki.Herkes bitecek diyor ama yaşarken insana sonsuza kadar sürcekmiş gibi geliyo.Bide aa biraz pozitif ol ama yemek yemende lazım diyenler var onların azının ortasına tekme atasın geliyo.Ben istemezmiyim canımın bişey istemesini, iştahla yemek yemeyi, bulantım olmadan kendi işlerimi halledebilmeyi.Çoğu zaman gece bulantıdan uyuyamıyorum sanki midem değil de kafamdan ayak ucuma kadar tüm organlarım bulanıyor gibi.Gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun.
Benim tüp bebek ile oldu bu ilk hamileliğim doktorum ilk kontrolde hamileliğin tadını çıkar artık güzel bi süreç demişti hiç böyle hayal etmemiştim gezerim gönlümce fln diye düşünüyodum.Ama bulantı ilk hamilelikle de alakalı biraz sanırım ikinci hamilelikte pek olmuyomuşZaten şahsen bulantının doğumdan zor olduğunu düşünüyorum 9 ay bulantım geçmeyecek ben hiç ayağa kalkamıcam diyordum su içsem anında çıkıyordu ya şükür geçti kesildi 4. Ayda bir de 2. Ye cesaret ettim bir yıl içinde
Dahada burdan çıkmam bacım sustururlar da obur dunyayi çok merak ediyorumGünaydin canim aman haklida olsan bulasma kimseye kiz otur suraya ayrilma biyere hormonlarina hakim olMelisayida erenide sürüklüyon ordan oraya bi durr aaa
Bulantı geçince başlıyor hamileliğin tadı sabır inşallahBenim tüp bebek ile oldu bu ilk hamileliğim doktorum ilk kontrolde hamileliğin tadını çıkar artık güzel bi süreç demişti hiç böyle hayal etmemiştim gezerim gönlümce fln diye düşünüyodum.Ama bulantı ilk hamilelikle de alakalı biraz sanırım ikinci hamilelikte pek olmuyomuş
İnşallah çabucak gelir 3.-4. Aylar da benim de bulantım geçerBulantı geçince başlıyor hamileliğin tadı sabır inşallahbenim şuan bulantım ilkteki gibi değil ama ikinci olduğu için mi cinsiyet ile mi alakalı onu anlayamadım tabi
Merhaba hoşgeldiniz, Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim, benziyoruz 2 sene öncesi 8+3 iken düşük yapmıştım, 11 yaşında ve 8 yaşında kızlarım var. Bu bebiş sürpriz geldi ben de ister istemez tedirgin oluyorum bir önceki acı tecrübeden sonra, hayırlısını diliyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Benim de çarşamba randevum var, heyecanliyim çok, eve yeni yeni kan, can, enerji gelecek diye.sizin abi abla biliyor mu bebeği? Tepkileri nasil?Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ama 12. hafta olmadan yazmak istemedim. Geçen yıl 8. hafta civarı düşük yapmıştım.
Çok şükür şimdilik sorun yok. 11 yaşında bir oğlum ve beş yaşında bir kızım var. İngiltere’de yaşadığım için ilk doktor randevum haftaya perşembe. Bir beta hcg bile bakmadılar
Üstelik yaşım 38, hipotiroidim var, çok kiloluyum ve önceki gebelikte şekerim olduğu için sözde riskli gebelik.
Beni de listeye ekler misiniz? Tahmini doğum 11 Nisan
4 gün değişti öne geldi ama ben bekliyodum bnu erken döllenme olmuştu 4 gün cnkuKaç gün değişti? Ben daha önceki iki hamileliğimde hiç böyle birşey duymamıştım
Batuhan da güzel avrupa klavyesinede uygun ilerde yurt disi seyahatlerine cikarsa. ayy ben ne edecem isim konusunda cok zor bir insanim isim zor her detayi düsünmem lazim. klavyeye uyacak burda okulda buranin dilinde birseyle ayni olmayacak cocuklar arasinda dalga konusu olmasin diye bide cok az kullanilan ama anlami güzel olcak off cok ishim var cokkDahada burdan çıkmam bacım sustururlar da obur dunyayi çok merak ediyorum
Hahaha eren iyimi biz %90 batuhanama diğerlerize guzel
Amin inşallah rabbim cümlemizin çocuğuna sağlık onur versin inşallah canımHoş geldinSağlık olsun canım şuan bunlar için canını sıkma. Elbet bir kapı açılır sana da inşallah
Kendine de dikkat et, yorma uzan işi gücü şimdilik bırak.
Yüzük testi çıkıyor diyorlar, bak erkek olabilir. hem erkek çocukları anneye daha düşkün oluyor kızlar genelde babacı bir de burdan bak
Niye suni sancı verdi ki açılma yok, suyun gelmemiş. Doğuma dair bir belirti yok niye böyle yaparlar anlamam. Senle inatlaşılmayacağını anlamıştır doktor.
İyi bir doktor şart, para hırsı olan doktorlardan Allahım korusun. Umarım bu sıkıntıları bu sefer yaşamazsınız.
Aynen şans bir arkadaşım normal yapmıştı kız oturamadı uzun bir süre. Sezeryan yapan arkadaşım 4. Gün ayaklandı işine gücüne baktı.
Hepimiz kolay sıkıntısız doğum yaparız. Sıkıntısız lohusaluklar geçiririz inşallah
Bol su içmek gerek, sabun dışında bir şey kullanmayın doktorların tavsiyesi hep bu şekilde. Ilaç kullanmadan geçmiyor doktora git canım.
Kardeşimin kesesi aşağıdaydı, ağır iş falan yapmadı 9 ay. Doğumu da çok kolay oldu. İnşallah seninde öyle olur.
Senin adına gerçekten çok üzüldümİnsanı insan yapan şey merhamet, vicdan gibi duygular. Hiç mi akıl düşünce yok bunda. Eşinin tepkisi nasıldı peki?
Bence sen küçüksün diye tepene binmeye çalışmış kaynanan. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Böyle kaynanaları da ıslah etsin
Bu mesajına çok sevindim, Allahım tekrarını yaşatmasın. Kızınada sağlıklı ömür versin Allahım
Günaydin canim. Ben ilk hamileligimde hicbirsey kullanmadim cok sükür hic catlakta olmadi ama bu sefer catlicam gibime geliyor evde hazirda argan yagi var hediye geldi onu sürmeye baslasammi diye düsünüyorum bi türlü firsat olmadi. Uyku ile ilgili bir sorunum yok cok sükür o yüzden tadini cikariyorum her firsatta uykuyu seven biri olarak. insallah sende deliksiz uyku cekebilirsinGünaydın kızlar
Çatlak olmasın diye ne kullanıyorsunuz, göbeğim kendini belli ettikçe bu konuya taktım kafayı. Bi de benim gibi deliksiz uyuyamayan var mı ya? Çok üzülüyorum cidden bu duruma. En ufak ses gelse dışarıdan uyuyamıyorum. İkinci ay sürekli uyuyakalıyordum ne güzel. İnsan 5 dakika uyur mu ya. Son aylar uykusuzluk daha da artıyormuş bi de öyle diyorlar.
Günaydin canimGunaydin kizlar❤
Günaydinnn kiz anasi seniiiGunaydinlaaaaarrr
Günaydin canim. Ben ilk hamileligimde hicbirsey kullanmadim cok sükür hic catlakta olmadi ama bu sefer catlicam gibime geliyor evde hazirda argan yagi var hediye geldi onu sürmeye baslasammi diye düsünüyorum bi türlü firsat olmadi. Uyku ile ilgili bir sorunum yok cok sükür o yüzden tadini cikariyorum her firsatta uykuyu seven biri olarak. insallah sende deliksiz uyku cekebilirsin
Oğlum biliyor ve mutlu yalnız kesinlikle erkek kardeş istiyor. Kızıma söylemedik henüz. O da mutlu olur bence ama kapıya gelen postacıyla bile bu haberi paylaşma ihtimali olur diye şimdilik söylemedikMerhaba hoşgeldiniz, Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim, benziyoruz 2 sene öncesi 8+3 iken düşük yapmıştım, 11 yaşında ve 8 yaşında kızlarım var. Bu bebiş sürpriz geldi ben de ister istemez tedirgin oluyorum bir önceki acı tecrübeden sonra, hayırlısını diliyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Benim de çarşamba randevum var, heyecanliyim çok, eve yeni yeni kan, can, enerji gelecek diye.sizin abi abla biliyor mu bebeği? Tepkileri nasil?
Çok iyi olmuş, bebişini kucağına alma günü yaklaşmış4 gün değişti öne geldi ama ben bekliyodum bnu erken döllenme olmuştu 4 gün cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?