2021 Nisan Anneleri

Zaten şahsen bulantının doğumdan zor olduğunu düşünüyorum 9 ay bulantım geçmeyecek ben hiç ayağa kalkamıcam diyordum su içsem anında çıkıyordu ya şükür geçti kesildi 4. Ayda bir de 2. Ye cesaret ettim bir yıl içinde

Benim tüp bebek ile oldu bu ilk hamileliğim doktorum ilk kontrolde hamileliğin tadını çıkar artık güzel bi süreç demişti hiç böyle hayal etmemiştim gezerim gönlümce fln diye düşünüyodum.Ama bulantı ilk hamilelikle de alakalı biraz sanırım ikinci hamilelikte pek olmuyomuş

Günaydin canim aman haklida olsan bulasma kimseye kiz otur suraya ayrilma biyere hormonlarina hakim ol Melisayida erenide sürüklüyon ordan oraya bi durr aaa
Dahada burdan çıkmam bacım sustururlar da obur dunyayi çok merak ediyorum

Hahaha eren iyimi biz %90 batuhan ama diğerlerize guzel

Bulantı geçince başlıyor hamileliğin tadı sabır inşallah benim şuan bulantım ilkteki gibi değil ama ikinci olduğu için mi cinsiyet ile mi alakalı onu anlayamadım tabi

Bulantı geçince başlıyor hamileliğin tadı sabır inşallah benim şuan bulantım ilkteki gibi değil ama ikinci olduğu için mi cinsiyet ile mi alakalı onu anlayamadım tabi
İnşallah çabucak gelir 3.-4. Aylar da benim de bulantım geçer

Reklâmlar çok güzel ama çok pahalı kullanamam simli dursun diyede eve alsam

Eklentiler

• Screenshot_20200927-085849_Chrome.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın kızlar
Çatlak olmasın diye ne kullanıyorsunuz, göbeğim kendini belli ettikçe bu konuya taktım kafayı. Bi de benim gibi deliksiz uyuyamayan var mı ya? Çok üzülüyorum cidden bu duruma. En ufak ses gelse dışarıdan uyuyamıyorum. İkinci ay sürekli uyuyakalıyordum ne güzel. İnsan 5 dakika uyur mu ya. Son aylar uykusuzluk daha da artıyormuş bi de öyle diyorlar.

Merhaba hoşgeldiniz, Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim, benziyoruz 2 sene öncesi 8+3 iken düşük yapmıştım, 11 yaşında ve 8 yaşında kızlarım var. Bu bebiş sürpriz geldi ben de ister istemez tedirgin oluyorum bir önceki acı tecrübeden sonra, hayırlısını diliyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Benim de çarşamba randevum var, heyecanliyim çok, eve yeni yeni kan, can, enerji gelecek diye.sizin abi abla biliyor mu bebeği? Tepkileri nasil?

Dahada burdan çıkmam bacım sustururlar da obur dunyayi çok merak ediyorum

Hahaha eren iyimi biz %90 batuhan ama diğerlerize guzel
Batuhan da güzel avrupa klavyesinede uygun ilerde yurt disi seyahatlerine cikarsa. ayy ben ne edecem isim konusunda cok zor bir insanim isim zor her detayi düsünmem lazim. klavyeye uyacak burda okulda buranin dilinde birseyle ayni olmayacak cocuklar arasinda dalga konusu olmasin diye bide cok az kullanilan ama anlami güzel olcak off cok ishim var cokk

Amin inşallah rabbim cümlemizin çocuğuna sağlık onur versin inşallah canım

Günaydin canim. Ben ilk hamileligimde hicbirsey kullanmadim cok sükür hic catlakta olmadi ama bu sefer catlicam gibime geliyor evde hazirda argan yagi var hediye geldi onu sürmeye baslasammi diye düsünüyorum bi türlü firsat olmadi. Uyku ile ilgili bir sorunum yok cok sükür o yüzden tadini cikariyorum her firsatta uykuyu seven biri olarak. insallah sende deliksiz uyku cekebilirsin

Ben de krem yerine doğal yağlar kullanmayı tercih ederim herhalde ama emin olamıyorum. Kuru bi cildim var o yüzden kilo alıp verirken bile çatlak olabiliyor. Bebeğe iyi baktığımız kadar kendimize de bakmamız lazım, kendimi şımartmak istiyorum da yemek yeme dışında şımaramıyorum

Merhabaa

nasılsınız umarım herkes iyidir. Dün doktor kontrolüm vardı 5 hafta sonra ilk defa gördük bebeğimizi çok heyecanlıydım öncesinde. Mide bulantım vardı daha sabah giderken azaldı ama bitmedi bir türlü. Güzel haberler aldık hatta 5 gün ilerde çıktı gelişimi. Ense kalınlığı iyi çıktı kan verdim ikili tarama testi için. Bir hafta sonra çıkacakmış. Ben şu genetik testleri sordum doktora eğer ücretsiz olsa kan şekeri ister gibi tüm hastalarımdan isterdim hiçbir riski yok dedi. Ben de bilemiyorum yaptırsam mı ama herhalde yaptırmayacağım. Bebek kııpır kıpırdı elini yüzüne kapattı ayaklarını oynattı kapattı açtı. Bize dönüp ağzını açtı kapattı gerçekten duygulandık, gerçek olduğunu fark ettim ben de erkek gibi gördü bu arada ama iki hafta sonra gelin %100söyleyeyim dedi
Bizim büyük bir kızımız var kasım ayında 6 olacak. Henüz söylememiştik ona, akşam söyledik ağladı ben kardeş istemiyorum diye. Güya hazırlamıştım Çok üzüldüm geceden beri. Bir süre konusunu açmayacağız kendisi konuşana kadar. Hiç istememişti şimdiye kadar zaten ben sizi, eşyalarımı, oyuncaklarımı paylaşacak birini istemiyorum diyor ne zaman düşündü de bu sonuca vardı bilmiyorum etrafımızda hiç iki kardeşli aile de yok. Off işimiz zor. Var mı tavsiyesi olan

Oğlum biliyor ve mutlu yalnız kesinlikle erkek kardeş istiyor. Kızıma söylemedik henüz. O da mutlu olur bence ama kapıya gelen postacıyla bile bu haberi paylaşma ihtimali olur diye şimdilik söylemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…