çatı muayenesi nasıl oluyor ki?Normal doğuracağım varsa da sırf o çatı muayenesinden dolayı doğurmam.
Benim kızımda hep 5-6 gün önde gitmişti ama doktor son adet tarihini baz aldı hep4 gün değişti öne geldi ama ben bekliyodum bnu erken döllenme olmuştu 4 gün cnku
Ekşi yesil elma da çok güzel bastırıyor mandalina daha asitli belki kötü yapar midenizi canım. Ben çok ekşi yeşil elma ve ayva yedim ikisi çok iyi gir bastırırdı kızımda gamzeli oldu merak ederdim hep ayva yiyince gamze olur derlerdiAynen canım sorma banada öyle hep somurtuyon azcık gül bilmem ne ben somurttugumun farkında bile degılım özellikle naz yapıyorum sanıyorsunuz herhalde ama siz sürekli yiyip cıkarın bakalım nasıl olacak diyorum bunu yasamayan anlamazmış gerçekten ben anladım yani kendimde anlamıyormusum böyle olanı. Ağzında hep acı tat boğazın yara sürekli için bulanıyor. Allah yardımcımız olsun gerçekten baska care yok. Buarada yeşil mandalina okudm gecen canım eksi oluyo ya biraz onlardan al biraz olsun iyi geliyo yiyince aklında bulunsun
Burada tecrübeli anneler var normal doğum yapan onlar cevap verirse daha iyi olur.ama ben kendi yaşadığım kadarıyla gelen giden parmakla bakıyordu.çatı muayenesi nasıl oluyor ki?
Ben ilk iki hamileliğimde TR’de ayda bir tahlil yaptırırdım ona göre ilaç dozu artardı. Burada 6 haftada bir yapıyorlarmış, biraz canım sıkıldı ama hayırlısı bakalım.canım beni 1 ay sonra kontrola cağırmıstı ama daha gidemedim. Zaten özele gitmicem devlete gidicem o yüzden randevu bulmakta zor oluyor
Anladım canm hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimiz kucağımıza ya insan hep bir panik halinde yaşıyor doğana kadarKalp atısını duymamıştık daha ondan doktorlar cok önemsemedi progesteron kullanabilirsin demişti sabah akşam kullandım kesilmeye başlayonca bırakmıstım
Anladım cnım inşallah bir sorun çıkmaz benim sarı akıntım Bayadır var ama kaşıntı idrarda yanma koku flan yokYok kötü deil cnm şöyle diyim epitel hücresi deri hücresi gbi düşün idrar yollarında bu hucrelerin bi çeşidi var deri sürekli kendini yeniler ya idrar yollarında da aynı hesap yenileniyo sürekli enfeksiyon olunca daha hızlı yenilenmesi gerekiyo o yüzden hücreler dökülüp idrara karışıyo enfeksiyon olmasa bile idrarda görünür epiteltahriş olmuşsa epitele çok olur belki lekelenme flan yapar o hesap yani elimiz bile tahriş olunca hafiften kanar ya bazen
Yurt dısında mısın canım. Her yerin isleyisi farklı oluyo. Canını sıkma bence. Yurt dısında kontroller de her ay oluyo mu?Ben ilk iki hamileliğimde TR’de ayda bir tahlil yaptırırdım ona göre ilaç dozu artardı. Burada 6 haftada bir yapıyorlarmış, biraz canım sıkıldı ama hayırlısı bakalım.
Evet onuda cok yedim ama geçen yine cok kustugumda onuda cıkardım sogudum biraz mandalina yı da yeni okudum ama bayada işe yaradı bilmiyorum birde karpuz iyi geliyodu artık oda bitiyor.ayvayı bende duydum ama henüz denk gelmedi yeni cıkıyor ya ama yicem bendeEkşi yesil elma da çok güzel bastırıyor mandalina daha asitli belki kötü yapar midenizi canım. Ben çok ekşi yeşil elma ve ayva yedim ikisi çok iyi gir bastırırdı kızımda gamzeli oldu merak ederdim hep ayva yiyince gamze olur derlerdi
Evet İngiltere’de yaşıyorum. 12. haftada ve 20. haftada iki defa ultrason ve doktor randevusu oluyormuş. İki ayda bir eve tansiyon, idrar tahlili yapıyormuş. Bir sorun yoksa tekrar ultrason ve doktor olmuyor sanırım. Hastanede de ebeler yaptırıyor doğumu.Yurt dısında mısın canım. Her yerin isleyisi farklı oluyo. Canını sıkma bence. Yurt dısında kontroller de her ay oluyo mu?
Bnmde o şekilde aslnda bazen oluyo bazen olmuyo flan baya kafasına göre takiliyoAnladım cnım inşallah bir sorun çıkmaz benim sarı akıntım Bayadır var ama kaşıntı idrarda yanma koku flan yok
Bi kac kisiden daha duymustum böyle. Biz her ay gittiğimiz halde yine de icimiz rahat etmiyo iyi ki yurt dısında yasamıyomusuz o zamanEvet İngiltere’de yaşıyorum. 12. haftada ve 20. haftada iki defa ultrason ve doktor randevusu oluyormuş. İki ayda bir eve tansiyon, idrar tahlili yapıyormuş. Bir sorun yoksa tekrar ultrason ve doktor olmuyor sanırım. Hastanede de ebeler yaptırıyor doğumu.
Evet evet o Prof da öyle diyordu ne uğraşacaksın normalle alalım işte diyordu çok yoğunum diyordu hep, ama ben her gittiğinde bebek aşağıda dimi normal istiyorum hocam diyordum herhalde isteğimde ısrarlı olduğumu görünce oda ısrar edemedi ama sancım ilerlemese alacaktı bahane edip sezeryana yani bana suni epidural va gerek bile yoktu acele etti günler sürmesin diye, o sebeple şimdi seçtiğin doktorum doğal Doğum doktoru sen onda doğurduysan bende müdahalesiz doğurursun doğal yapacağım dedi kendisine çok güveniyorumKız olursa %99 Selin koyacağım bende,
Düşündüğün erkek isimleri güzel
Ben erkek olursa Tamim koymayı planlıyorum
Evet benim doktorumda sezeryan pahalı olduğu için değil, zaman açısından pratik geldiginden bazi meslektaslarim tercih ediyor demişti. Bir de dogumlarin genelinin gece başlaması pek işlerine gelmediği için sezeryan yapıp giderim diyorlar. Nisan gelmesinden sonra bir haftaya kadar bekleyenler var tabi her hangi bir problem yoksa. Sen iyi diretmissin, doğurana doğuma ve doğana saygı duyan bir doktor bulmak çok önemli. Benim nisanın 39+4 geldi ebe eve gelip kontrol etti ara ara, açılmam 39+6 gecesi başladı gece hastaneye gittim ve bol bol uyumuşum ertesi gün öğlen doğdu bebeğim. Tam 40 haftalık.
Açılma sürecim 3 gün sürdü haliyle ebe kontrol ediyordu ara ara, ama izin alıp bakabilir miyim kendini nasıl hissediyorsun gibi saygıyla yaklaştığı için midir bilemiyorum hic bir sey anlamiyordum. Normal alttan ultrason daha zor. Hepimiz güzel sağlıklı ve risksiz doğumlar yapalım inşallah
Canım onların ilk dogumu herkesin farklı olabiliyor bence anlatma ... Ki bir annenin tüm hamilelikleri bile farklı olabiliyor..Burada tecrübeli anneler var normal doğum yapan onlar cevap verirse daha iyi olur.ama ben kendi yaşadığım kadarıyla gelen giden parmakla bakıyordu.
Pıhtılı ve kanlı gelmediği sürece korkma ama için rahat etsin diye doktora görün bence kötü bişey oldugunu sanmıyorumAnladım canm hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimiz kucağımıza ya insan hep bir panik halinde yaşıyor doğana kadar
Karakız listeye cinsiyetine erkek yazmışın Allah mı yazdırdı kızBenimde 13 ekimde 2li testim
Yaa nasıl düşüncelisinCanım onların ilk dogumu herkesin farklı olabiliyor bence anlatma ... Ki bir annenin tüm hamilelikleri bile farklı olabiliyor..
Azze Kotu bisey değil canim evde sandino çektiğin bilinçli olduğum sürece doğum kolay.
Elini 2 yapıp açıklığa bakıyorlar yani rahmin a
kc santim açılmış evde cekersen hiç bakmiyorlar insallah o günleri görüp birbirimize destek oluruz
Kız sen görüntü atmadinmi orda erkek gibi gordum benKarakız listeye cinsiyetine erkek yazmışın Allah mı yazdırdı kızhenüz belli değil ama 2ekime randevu aldım inşallah belli olur
ALLAHIN izniyle rabbim sağ sağlım zorlanmadan ki o akittigimiz her ter günahımıza keferatmis rabbim hayırlısını versinYaa nasıl düşüncelisinbaşımıza gelecekse her türlü cekeriz napalım anne olmak kolay degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?