2021 Nisan Anneleri

Ekşi yesil elma da çok güzel bastırıyor mandalina daha asitli belki kötü yapar midenizi canım. Ben çok ekşi yeşil elma ve ayva yedim ikisi çok iyi gir bastırırdı kızımda gamzeli oldu merak ederdim hep ayva yiyince gamze olur derlerdi

canım beni 1 ay sonra kontrola cağırmıstı ama daha gidemedim. Zaten özele gitmicem devlete gidicem o yüzden randevu bulmakta zor oluyor
Ben ilk iki hamileliğimde TR’de ayda bir tahlil yaptırırdım ona göre ilaç dozu artardı. Burada 6 haftada bir yapıyorlarmış, biraz canım sıkıldı ama hayırlısı bakalım.

Kalp atısını duymamıştık daha ondan doktorlar cok önemsemedi progesteron kullanabilirsin demişti sabah akşam kullandım kesilmeye başlayonca bırakmıstım
Anladım canm hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimiz kucağımıza ya insan hep bir panik halinde yaşıyor doğana kadar

Anladım cnım inşallah bir sorun çıkmaz benim sarı akıntım Bayadır var ama kaşıntı idrarda yanma koku flan yok

Ben ilk iki hamileliğimde TR’de ayda bir tahlil yaptırırdım ona göre ilaç dozu artardı. Burada 6 haftada bir yapıyorlarmış, biraz canım sıkıldı ama hayırlısı bakalım.
Yurt dısında mısın canım. Her yerin isleyisi farklı oluyo. Canını sıkma bence. Yurt dısında kontroller de her ay oluyo mu?

Evet onuda cok yedim ama geçen yine cok kustugumda onuda cıkardım sogudum biraz mandalina yı da yeni okudum ama bayada işe yaradı bilmiyorum birde karpuz iyi geliyodu artık oda bitiyor.ayvayı bende duydum ama henüz denk gelmedi yeni cıkıyor ya ama yicem bende

Yurt dısında mısın canım. Her yerin isleyisi farklı oluyo. Canını sıkma bence. Yurt dısında kontroller de her ay oluyo mu?
Evet İngiltere’de yaşıyorum. 12. haftada ve 20. haftada iki defa ultrason ve doktor randevusu oluyormuş. İki ayda bir eve tansiyon, idrar tahlili yapıyormuş. Bir sorun yoksa tekrar ultrason ve doktor olmuyor sanırım. Hastanede de ebeler yaptırıyor doğumu.

Bi kac kisiden daha duymustum böyle. Biz her ay gittiğimiz halde yine de icimiz rahat etmiyo iyi ki yurt dısında yasamıyomusuz o zaman

Evet evet o Prof da öyle diyordu ne uğraşacaksın normalle alalım işte diyordu çok yoğunum diyordu hep, ama ben her gittiğinde bebek aşağıda dimi normal istiyorum hocam diyordum herhalde isteğimde ısrarlı olduğumu görünce oda ısrar edemedi ama sancım ilerlemese alacaktı bahane edip sezeryana yani bana suni epidural va gerek bile yoktu acele etti günler sürmesin diye, o sebeple şimdi seçtiğin doktorum doğal Doğum doktoru sen onda doğurduysan bende müdahalesiz doğurursun doğal yapacağım dedi kendisine çok güveniyorum Allah nasip ederse Yani korkmayın Rabbim yardım ediyor çatı muayenesi hemşirelerden dolayı zor geçti empati yapmadan can acıtıp bide sen şimdiden bölesin nasıl doğurcan diyorlardı deşi oluyordum sen önce tırnaklarını kes demiştim

Son düzenleme:
Burada tecrübeli anneler var normal doğum yapan onlar cevap verirse daha iyi olur.ama ben kendi yaşadığım kadarıyla gelen giden parmakla bakıyordu.
Canım onların ilk dogumu herkesin farklı olabiliyor bence anlatma ... Ki bir annenin tüm hamilelikleri bile farklı olabiliyor..

Azze Kotu bisey değil canim evde sandino çektiğin bilinçli olduğum sürece doğum kolay.

Elini 2 yapıp açıklığa bakıyorlar yani rahmin a
kc santim açılmış evde cekersen hiç bakmiyorlar insallah o günleri görüp birbirimize destek oluruz

Yaa nasıl düşüncelisin başımıza gelecekse her türlü cekeriz napalım anne olmak kolay degil

Karakız listeye cinsiyetine erkek yazmışın Allah mı yazdırdı kız henüz belli değil ama 2ekime randevu aldım inşallah belli olur
Kız sen görüntü atmadinmi orda erkek gibi gordum ben Allahim 2.lere 1.lerden farklı cinsiyet ver ilklerede hayırlı evlatlar ver
Yaa nasıl düşüncelisin başımıza gelecekse her türlü cekeriz napalım anne olmak kolay degil
ALLAHIN izniyle rabbim sağ sağlım zorlanmadan ki o akittigimiz her ter günahımıza keferatmis rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…