2021 Nisan Anneleri

İnşallah öyledir tam kahve de dğil aşırı koyu sarı gibide inşallah geçer bir şey olmaz akıntım zten sarıydı hafif idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı bol su iç demişti doktor
Canım benim ilk başlarda gelmişti ama araştorma yaparken 12 13 te hatta farklı haftalarda bile yaşayanlar varmış. Benimde sarı akıntıyla kahve gelmişti

Kötü şeyler yazan da var normal diyende var devam ederse acile giderim
Canım mesela idrar yolu enf gecirdinmi geçmişte yada ilk aylarda pembe leken oldu mu ?
Benim pembe lekem oldu 2 3 gunnonce işte bidaha olmadı bekle dinlen vitamin yapmaz

Canım mesela idrar yolu enf gecirdinmi geçmişte yada ilk aylarda pembe leken oldu mu ?
Benim pembe lekem oldu 2 3 gunnonce işte bidaha olmadı bekle dinlen vitamin yapmaz
Enfeksiyon ilk ayımda Biraz vardı kültür de üreme çıkmadı doktor bol su iç geçer dedi geçen cumartesi tekrar gttim sarı akıntım var diye yine enfeksiyon çıktı ama çok az bol su iç dedi

Kızım melisa, selin
Erkek olursa mert, batuhan, eren felan nasil
Kız olursa %99 Selin koyacağım bende,
Düşündüğün erkek isimleri güzel
Ben erkek olursa Tamim koymayı planlıyorum
Evet benim doktorumda sezeryan pahalı olduğu için değil, zaman açısından pratik geldiginden bazi meslektaslarim tercih ediyor demişti. Bir de dogumlarin genelinin gece başlaması pek işlerine gelmediği için sezeryan yapıp giderim diyorlar. Nisan gelmesinden sonra bir haftaya kadar bekleyenler var tabi her hangi bir problem yoksa. Sen iyi diretmissin, doğurana doğuma ve doğana saygı duyan bir doktor bulmak çok önemli. Benim nisanın 39+4 geldi ebe eve gelip kontrol etti ara ara, açılmam 39+6 gecesi başladı gece hastaneye gittim ve bol bol uyumuşum ertesi gün öğlen doğdu bebeğim. Tam 40 haftalık.
Normal doğuracağım varsa da sırf o çatı muayenesinden dolayı doğurmam.
Açılma sürecim 3 gün sürdü haliyle ebe kontrol ediyordu ara ara, ama izin alıp bakabilir miyim kendini nasıl hissediyorsun gibi saygıyla yaklaştığı için midir bilemiyorum hic bir sey anlamiyordum. Normal alttan ultrason daha zor. Hepimiz güzel sağlıklı ve risksiz doğumlar yapalım inşallah

Bendede var bel ağrısı bu ara sarı akinti flan bende de var enfeksiyondan da öyle koyu akıntı olabilir
Bir şey soracağım tiroid 2.68 çıkmıştı bende doktor bunu takip edelim ddi ama bi dha tahlil yapmadı o yükselse de lekelenme olabiliyormuş tiroide doktor her ay bakıyor mu sizin kızlar

Sizinki demek ki rahatmış.Ben 20 haftalık bebeğimi kaybetmiştim.3 gün suni sancı verdiler 4 saate bir kontrol ettiler ebe de etti doktorda hepsinde can çekiştim hatta rahim içine balon takıldı hatırlamak bile istemiyorum onunla bile açılmadı.Normal sancıya kurban olayım.3.günün sonunda sezaryene alındım.Çok şükür dedim.Yine sezaryen olcam inşallah.zaten mecburum

Bir şey soracağım tiroid 2.68 çıkmıştı bende doktor bunu takip edelim ddi ama bi dha tahlil yapmadı o yükselse de lekelenme olabiliyormuş tiroide doktor her ay bakıyor mu sizin kızlar
Tiroid diğer hamileligimde vardı, doktorun endokrinoloji bölümüne yonlendirmisti. Her ay kan veriyordum düzenli olarak. Sende gidip bir kan verip değerin normal seviyelerde mi yükselmiş mi, ilaç kullanmana gerek var mı ogrebebilirsin. Gözden kaçırıyor olabilir

En iyisi ben yarın gidip bir kan ve idrar vereyim doktorların umrunda değil ya hem takip edelim deyip hemde test yapmıyor

Anladim evet son haftalarda rahimde yumuşama oluyor, doğuma hazırlıyor kendini, haliyle çatı muayenesi acıtmıyor.
Geçmiş olsun umarım ne siz ne de hiç kimse yaşamaz aynı durumu tekrardan

Ben suanlık bebeyağını boca ediyorum o bitince direk zeytinyağına gecicem bikaç bilene sordum has zeytinyağı diyolar kremler bi işe yaramıyomuş
Ya ben de doğal Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, badem yağı falan kullanayım diyorum işte. Bazı aktarlarda falan karışım yapıyorlarmış. Sanırım gerginlik oluyormuş karında 5.aydan sonra. Valla elimden geleni yapayım da olursa yine kısmet artık ana oluyoruz sonuçta napalım

Hahaha bende uyuyarak tembellik yaparak simartiyorum kendimi

Şu pandemi olmasa masaja falan gider bi kendimi şımartırdım aslında. Geçen gün evde maske falan yapıyordum o da bi iyi geldi tüm bi günü kendime bakım için harcamak.

En iyisi ben yarın gidip bir kan ve idrar vereyim doktorların umrunda değil ya hem takip edelim deyip hemde test yapmıyor
Kesinlikle bende ayın 30una randevu aldim kasiklarimda çok ağrı var ama bi tüm tahlillerimi yaptırayım bidaha bana derse niye geçen hafta gelmişin daha ağrım var nasıl olsa aman tahlille kendileri uğraşmıyorlar ondan yaparlar. Ama desemku ya şu ultrasonda 2 dkka daha fazla bakin öldürürler kendilerini ( not: devlet)

Benim mayısta 5.16cıkmıstı sınırda diye dahiliye ye göster demişti. Halbuki 6ay öncesinde baktırmıstım kimyasal gebelik gecirdigim için 2li bişeydi ozamanda. Dahiliye ye ikisini de gösterdim birde oay dogum kontrol hapı kullanmıştım kist için o n u nda etkilediğini duymustum dediki bu içinde bulundugun durumdan kaynaklı dalgalanma ilaca gerek yok üç ay sonra tekrar baktır tedbir amaçlı. Sonra ağustosta tahlillerim yapıldı hamile oldugumu öğrendik ozamanda 2.21 cıkmıs doktoruma söyledim düşmüş herhalde bi sıkıntı yok. Bir ay sonra tekrar bakalım dedi. Geöen yaptırdım 0.26cıktı buseferde cok düşmüş gene dahiliyeye gösterelim dedi bir tanıdığım var hastanede gösterecekti cuma gösteremedi yarına kaldı bakalım ne diyecek bekliyorum bende.yani benim özellikle istedi doktorum belki istenmiyordur

Eğer devam ederse yarın giderim olmazsa doktora

benim doktorum kalça ağrımı sorduğumda dedi ki tehlikeli ağrı kanamalı olur, bi de kasıklarına sancı gibi belli aralıklarla giren ağrı da bana ulaş ama geri kalan şeyler için korkma çünkü hamile de olsan vücudun mola vermiyor, hasta olacaksan yine hasta olacaksın, kalçan ağrıyacaksa yine ağrıyacak demişti. Belki içini rahatlatmışımdır bi nebze ben bunu duyunca bi rahatlamıştım.

Teşekkür ederim canım inşallah benimde önemli bir şeyim yoktur

Ben tıp merkezine gidip yaptırcam yarın yoksa içim raht etmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…