2021 Nisan Anneleri

1 oglun var birde kizin olacak demekki

1 oglun var birde kizin olacak demekki
Bir arkadaşım rüyasında oğlum olacağını görmüştü hep erkeğe alışıyordum kendimi ama oğlum da karnında Ece var diye geziyor isim bile koymuş kardeşine Kiz kardeşi olmasını çok istiyor oğlum hiç erkek gibi değil zaten kız gibi sessiz erkekler yaramaz diye erkek çocukları sevmiyor

Yurt dısında mısın canım. Her yerin isleyisi farklı oluyo. Canını sıkma bence. Yurt dısında kontroller de her ay oluyo mu?
Ben isvicrede yasiyorum oglumda 2 haftada 1 gidiyordum korkularim falan oldugu icin düsüklerden dolayi ama bu hamileligimde normal ayda 1 gidiyorum.

AYY noldu kuzum ya

Bende anlamıyorum kendi etrafında dönerek ileri geri gitti esi m diyor transmi olcak haid azcik gul@voda90 Dönmesi fazlanı olmus
Allah iyiliğini versin her daim kıkır kıkır gülüyorum yattığım yerden ama ben yapmadim yüzük testini merak ettim dur yapayim

ayy ne tatlii isim bile bulmus kardesine insallah diledigi gibi olur

adama her türlü hatirlatirim diyosun özel günleri ayy kasim iyiymis

Hahaha ey allam yaaa bende kiz haberini duysaydim ahanda surda ortada göbek atardim buda irkek ve sirf kiz icin gözümü karartip ücüncüyü düsünebilirrim
Bana da benimki erkek gibi geliyor. Bi oğlum var 6 yaşında. Bu da erkek olursa üçüncüyü düşünürüm diyorum eşime o da erkek olursa diyorha 2 ha 3 erkek farketmez dedim

Parmaklarıyla kontrol ediyorlar açılma var mı yok mu diye çok acıyor bn devlette yaptım ilk çocuğu gelen geçen kontrol ediyor çok zor bsy normal doğumun en kötü şeyi belkide
Valla bende 2 cm acilma vardir kqc saat defalarca cati kuaynesi yapildi asla hissetmedim bana sonda takilirken cok canin yanacak dediler onu da hissetmedim hadi tak diom hemsireye taktim ya dio nasil korkuttularsa seni inanmiosun dio sezeryandan sonra dikis yerlerin cok aciyacak omur boyu cekeceksin dediler Allaha sukur ameliyat agrisi bilmedm gaz sancisi dunyalara bedel mis o ayri ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…