1 oglun var birde kizin olacak demekkiDün dua edilerek yapılan kaç cocuk olacağı ve sırayla cinsiyeti gösterdiğini söyledikleri saç teli ve alyansla yapılan testi denedim. Bunu deneyen oldu mu hiç. Birinci de yüzük öne arkaya sallandı oğlum var. Ikinci dairesel döndü 3.de ise kendi etrafında biraz titredi hiç hareket etmedi 10 kere filan denedim het defasında bu sonucu aldım
Bir arkadaşım rüyasında oğlum olacağını görmüştü hep erkeğe alışıyordum kendimi ama oğlum da karnında Ece var diye geziyor isim bile koymuş kardeşine1 oglun var birde kizin olacak demekki
Ben isvicrede yasiyorum oglumda 2 haftada 1 gidiyordum korkularim falan oldugu icin düsüklerden dolayi ama bu hamileligimde normal ayda 1 gidiyorum.Yurt dısında mısın canım. Her yerin isleyisi farklı oluyo. Canını sıkma bence. Yurt dısında kontroller de her ay oluyo mu?
Allah iyiliğini versin her daim kıkır kıkır gülüyorum yattığım yerdenAYY noldu kuzum ya
Bende anlamıyorum kendi etrafında dönerek ileri geri gitti esi m diyor transmi olcakhaid azcik gul @voda90 Dönmesi fazlanı olmus
Hâlâ bulantın var mıBu kusmalar nezaman bitecek yaa
ayy ne tatlii isim bile bulmus kardesine insallah diledigi gibi olurBir arkadaşım rüyasında oğlum olacağını görmüştü hep erkeğe alışıyordum kendimi ama oğlum da karnında Ece var diye geziyor isim bile koymuş kardeşineKiz kardeşi olmasını çok istiyor oğlum hiç erkek gibi değil zaten kız gibi sessiz erkekler yaramaz diye erkek çocukları sevmiyor
Ayyy çok merak ediyorum acaba kız mı erkek miKız tamimde emin misin
S Sns34 , H Hilal15 , Napyonuz bacılar gelin 4umuzGuldeste12 erkek doguralim
adama her türlü hatirlatirim diyosun özel günleriAy benimde isimler belli tabi koca kişisi diretmezse kızımın ismi Eylül eşimle tanıştığımız ayın adını verdik, ikinci kız olursa Nisan istiyorum oda sevgili olduğumuz ayerkek olursa Ege ☺ Koca kişim onada Kasım koy diye dalga geçsede
Benim 2 hafta sonra kahverengi akintim oldu. Progestan kullandim. Dru ara benceKızlar günaydın peçeteye çok koyu Bi akıntı kahveye benzeyen Bi akıntı geldi şimdiye kadar bende hiç böyle bir şey olmamıştı korkuyorm 12+5 im bugün
2 hafta once yazcaktim. Dr progestan basla ertesi gun icin gel ultrasonla bakmam lazim demisti. Kanama alani gordu hap ve fitil olarak kullandim. Simdi duzelmis kanama alani kaybolmus.Benim 2 hafta sonra kahverengi akintim oldu. Progestan kullandim. Dru ara bence
Ahahah aynen özel günleri unutmaya sonadama her türlü hatirlatirim diyosun özel günleriayy kasim iyiymis
Parmaklarıyla kontrol ediyorlar açılma var mı yok mu diye çok acıyor bn devlette yaptım ilk çocuğu gelen geçen kontrol ediyor çok zor bsy normal doğumun en kötü şeyi belkideçatı muayenesi nasıl oluyor ki?
Kişiden kişiye değişir bence öyle demeyinParmaklarıyla kontrol ediyorlar açılma var mı yok mu diye çok acıyor bn devlette yaptım ilk çocuğu gelen geçen kontrol ediyor çok zor bsy normal doğumun en kötü şeyi belkide
12+1 hala tam gaz devam 12. Haftaya azalır diyorlardı bence bu iş 16 ya uzar KuzuBu kusmalar nezaman bitecek yaa
Devam etmese de git bence canım. Ultrasona girer bebeğini görür rahatlarsın. Yada yarın mutlaka doktorunu ara. Bilgilendir onu da, gel der belkiKötü şeyler yazan da var normal diyende var devam ederse acile giderim
Canım prilam rica etseydin doktorundan oda işe yaramazsa zofer veriyorlar rahatlatıyor ama bulantı için hem serum hem sıvı 1 2 gün idare ediyor beniMerhaba ben de 9. Haftamdayım ikiz gebelik 7/24 bulantım var biraz güçsüz düştüm, serım işe yarıyor mu acaba?
Bana da benimki erkek gibi geliyor. Bi oğlum var 6 yaşında. Bu da erkek olursa üçüncüyü düşünürüm diyorum eşimeHahaha ey allam yaaabende kiz haberini duysaydim ahanda surda ortada göbek atardim buda irkek ve sirf kiz icin gözümü karartip ücüncüyü düsünebilirrim
Valla bende 2 cm acilma vardir kqc saat defalarca cati kuaynesi yapildi asla hissetmedim bana sonda takilirken cok canin yanacak dediler onu da hissetmedim hadi tak diom hemsireye taktim ya dio nasil korkuttularsa seni inanmiosun dio sezeryandan sonra dikis yerlerin cok aciyacak omur boyu cekeceksin dediler Allaha sukur ameliyat agrisi bilmedm gaz sancisi dunyalara bedel mis o ayri amaParmaklarıyla kontrol ediyorlar açılma var mı yok mu diye çok acıyor bn devlette yaptım ilk çocuğu gelen geçen kontrol ediyor çok zor bsy normal doğumun en kötü şeyi belkide
Her ülkenin farklı oluyo demek kiBen isvicrede yasiyorum oglumda 2 haftada 1 gidiyordum korkularim falan oldugu icin düsüklerden dolayi ama bu hamileligimde normal ayda 1 gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?