2021 Nisan Anneleri

2li tarama için bu sfer özele gittim oda 2 dk baktı canım hepsi aynı

Kız tamimde emin misin

@Sns34 , @Hilal15 , Napyonuz bacılar gelin 4umuz Guldeste12 erkek doguralim
Hahahahah evet eşimin ailesinde degerli bir isim taktı Tamim olacak diye, bana da kötü gelmiyor belki kulak asinaligim var diye
Bizde erkek yaparsak bu topikte gelecek senenin doğacak tüm erkekleri toplanmış olacak
Kakako yağı da kullan canim
Bu arada bende bir dermatologa gidip hamile iken ne kullanabilirim onlari öğrenmek istiyorum. Hamile oldugumdan beridir yüz yıkama tonik ve kuşburnu yağı kullanıyorum pratik diye o da halsizlikten..

Merhaba ben de 9. Haftamdayım ikiz gebelik 7/24 bulantım var biraz güçsüz düştüm, serım işe yarıyor mu acaba?

Bak olabilir normal biri duysa gemilerde tamimim var derler yanınada bir isim olabilir doktor ismi gibi olur

Valla ya mart anneleri diyordur tüm erkekler orda
Ben tıp merkezine gittim 40 TL usg için 60 TL kan tahlili için istedi
Bende tip merkezine mi gitsem normal karar veremedim doğuma çok farklı hislerim var o yüzden bilmiyorum kova burcu olarak hislerine guveniyroum demi 7 78kova

Son düzenleme:
Bir şey soracağım tiroid 2.68 çıkmıştı bende doktor bunu takip edelim ddi ama bi dha tahlil yapmadı o yükselse de lekelenme olabiliyormuş tiroide doktor her ay bakıyor mu sizin kızlar
Bende bakılmıyo cnm troit problemim yoktu cnku ama çok yüksek deil senin değerin

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnşallah güzel olur yanlış bir davranışımız olmaz

Hahahhahahaha kahkaha attım, olabilir bir belli olsun cinsiyet hele randevu 13 ekim de. Bir şey kalmadi gibi o tarihe.

Anladim evet son haftalarda rahimde yumuşama oluyor, doğuma hazırlıyor kendini, haliyle çatı muayenesi acıtmıyor.
Geçmiş olsun umarım ne siz ne de hiç kimse yaşamaz aynı durumu tekrardan
Amin canım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.

Peki ilaç flan kullandın mı canım
Kalp atısını duymamıştık daha ondan doktorlar cok önemsemedi progesteron kullanabilirsin demişti sabah akşam kullandım kesilmeye başlayonca bırakmıstım

Enfeksiyondan dolayı mı epitel hücresi kötü bir şey mi yoğun yazıyor ama doktor çok az enfeksiyon var ddi
Yok kötü deil cnm şöyle diyim epitel hücresi deri hücresi gbi düşün idrar yollarında bu hucrelerin bi çeşidi var deri sürekli kendini yeniler ya idrar yollarında da aynı hesap yenileniyo sürekli enfeksiyon olunca daha hızlı yenilenmesi gerekiyo o yüzden hücreler dökülüp idrara karışıyo enfeksiyon olmasa bile idrarda görünür epitel tahriş olmuşsa epitele çok olur belki lekelenme flan yapar o hesap yani elimiz bile tahriş olunca hafiften kanar ya bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…