2li tarama için bu sfer özele gittim oda 2 dk baktı canım hepsi aynıKesinlikle bende ayın 30una randevu aldim kasiklarimda çok ağrı var ama bi tüm tahlillerimi yaptırayım bidaha bana derse niye geçen hafta gelmişin daha ağrım var nasıl olsa aman tahlille kendileri uğraşmıyorlar ondan yaparlar. Ama desemku ya şu ultrasonda 2 dkka daha fazla bakin öldürürler kendilerini( not: devlet)
2li tarama için özel ayrı ücret alıyor mu ?2li tarama için bu sfer özele gittim oda 2 dk baktı canım hepsi aynı
Hahahahah evet eşimin ailesinde degerli bir isim taktı Tamim olacak diye, bana da kötü gelmiyor belki kulak asinaligim var diye
Kakako yağı da kullan canimYa ben de doğal Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, badem yağı falan kullanayım diyorum işte. Bazı aktarlarda falan karışım yapıyorlarmış. Sanırım gerginlik oluyormuş karında 5.aydan sonra. Valla elimden geleni yapayım da olursa yine kısmet artık ana oluyoruz sonuçta napalım
Şu pandemi olmasa masaja falan gider bi kendimi şımartırdım aslında. Geçen gün evde maske falan yapıyordum o da bi iyi geldi tüm bi günü kendime bakım için harcamak.
Ben tıp merkezine gittim 40 TL usg için 60 TL kan tahlili için istedi2li tarama için özel ayrı ücret alıyor mu ?
Merhaba ben de 9. Haftamdayım ikiz gebelik 7/24 bulantım var biraz güçsüz düştüm, serım işe yarıyor mu acaba?Canım 12.haftamın içindeyim hala aynı şiddette bulantılarım var bulantı hapı içiyorum bazen işe yarıyor yaramadığı durumlarda serum alıp geliyorum bi umutla 12.haftayı bekledim biter diye ama hala bekliyorum
Hahahahah evet eşimin ailesinde degerli bir isim taktı Tamim olacak diye, bana da kötü gelmiyor belki kulak asinaligim var diye
Bizde erkek yaparsak bu topikte gelecek senenin doğacak tüm erkekleri toplanmış olacak
Kakako yağı da kullan canim
Bu arada bende bir dermatologa gidip hamile iken ne kullanabilirim onlari öğrenmek istiyorum. Hamile oldugumdan beridir yüz yıkama tonik ve kuşburnu yağı kullanıyorum pratik diye o da halsizlikten..
Bende tip merkezine mi gitsem normal karar veremedimBen tıp merkezine gittim 40 TL usg için 60 TL kan tahlili için istedi
aynen her iki duyguyuda tadarız inşallahAllah bize bi kız bi erkek versin 3.de farketmez
Bende bakılmıyo cnm troit problemim yoktu cnku ama çok yüksek deil senin değerinBir şey soracağım tiroid 2.68 çıkmıştı bende doktor bunu takip edelim ddi ama bi dha tahlil yapmadı o yükselse de lekelenme olabiliyormuş tiroide doktor her ay bakıyor mu sizin kızlar
Canım idrar tahlili de de lökosit 5-6 epitel hücresi yoğun yazıyorBende bakılmıyo cnm troit problemim yoktu cnku ama çok yüksek deil senin değerin
O zaman koyu lekelenme idrar yolundan geliyo olabilir cnmCanım idrar tahlili de de lökosit 5-6 epitel hücresi yoğun yazıyor
Başta kan testleri yapılıyor ya ozaman yaptırmamısmıydın?Ben tıp merkezine gidip yaptırcam yarın yoksa içim raht etmeyecek
Yapıldı hepsiBaşta kan testleri yapılıyor ya ozaman yaptırmamısmıydın?
Enfeksiyondan dolayı mı epitel hücresi kötü bir şey mi yoğun yazıyor ama doktor çok az enfeksiyon var ddiO zaman koyu lekelenme idrar yolundan geliyo olabilir cnm
Bilmiyom degerin normal suan bence endişe etme umarım yoktur önemli bişeyYapıldı hepsi
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. İnşallah güzel olur yanlış bir davranışımız olmazSelam, bence birdahaki kontrole kadar birsey konusmayin ay bende üzüldüm erkek olmasi netlesirse daha iyi sanki hani en azindan esyalarini oyuncaklarini paylasmak zorunda kalmaz, ama benim kizkardeskimde 6 sene sonra ikinciyi yapti ikiincide kiz oldu ve ilk baslarda zordu ama simdi kücükte 1 bucuk yasinda ve beraber oynamaya basladilar yani zamanla kabullendi alisti birde onu koruyup kolluyo bazen kiziyo ben ablayim beni dinlemek zorundasin falan cok tatlilarrr. insallah sizdede öyle olur♥
Hahahhahahaha kahkaha attım, olabilir bir belli olsun cinsiyet heleBak olabilir normal biri duysa gemilerde tamimim var derler yanınada bir isim olabilir doktor ismi gibi olur
Valla ya mart anneleri diyordur tüm erkekler orda
Bende tip merkezine mi gitsem normal karar veremedimdoğuma çok farklı hislerim var o yüzden bilmiyorum kova burcu olarak hislerine guveniyroum demi 7 78kova
Amin canım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.Anladim evet son haftalarda rahimde yumuşama oluyor, doğuma hazırlıyor kendini, haliyle çatı muayenesi acıtmıyor.
Geçmiş olsun umarım ne siz ne de hiç kimse yaşamaz aynı durumu tekrardan
Kalp atısını duymamıştık daha ondan doktorlar cok önemsemedi progesteron kullanabilirsin demişti sabah akşam kullandım kesilmeye başlayonca bırakmıstımPeki ilaç flan kullandın mı canım
Benimde 13 ekimde 2li testimHahahhahahaha kahkaha attım, olabilir bir belli olsun cinsiyet helerandevu 13 ekim de. Bir şey kalmadi gibi o tarihe.
Yok kötü deil cnm şöyle diyim epitel hücresi deri hücresi gbi düşün idrar yollarında bu hucrelerin bi çeşidi var deri sürekli kendini yeniler ya idrar yollarında da aynı hesap yenileniyo sürekli enfeksiyon olunca daha hızlı yenilenmesi gerekiyo o yüzden hücreler dökülüp idrara karışıyo enfeksiyon olmasa bile idrarda görünür epitelEnfeksiyondan dolayı mı epitel hücresi kötü bir şey mi yoğun yazıyor ama doktor çok az enfeksiyon var ddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?