- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Ohhhh süper aynı anda haber vereceğizBenimde 13 ekimde 2li testim
Çok sevindim inşaallah bu defa müdahalesiz kendiliğinden başlayan, ikinmaları hissettiğin, kesi olmadan, sonrasında keşke demediğin güzel bir doğumun olur. Tabi sartlamiyoruz kendimizi umarız her şey yolunda gider. Çünkü gerekli durumlarda sezeryanda büyük kurtarıcı. İşi guclestiren doktorlar maalesef. Doğumlar eskiye, doğala dönmeye başladıEvet evet o Prof da öyle diyordu ne uğraşacaksın normalle alalım işte diyordu çok yoğunum diyordu hep, ama ben her gittiğinde bebek aşağıda dimi normal istiyorum hocam diyordum herhalde isteğimde ısrarlı olduğumu görünce oda ısrar edemedi ama sancım ilerlemese alacaktı bahane edip sezeryana yani bana suni epidural va gerek bile yoktu acele etti günler sürmesin diye, o sebeple şimdi seçtiğin doktorum doğal Doğum doktoru sen onda doğurduysan bende müdahalesiz doğurursun doğal yapacağım dedi kendisine çok güveniyorumAllah nasip ederse ❤ Yani korkmayın Rabbim yardım ediyor çatı muayenesi hemşirelerden dolayı zor geçti empati yapmadan can acıtıp bide sen şimdiden bölesin nasıl doğurcan diyorlardı deşi oluyordum sen önce tırnaklarını kes demiştim
Evet evet sen %100 erkek dedin hattaKız sen görüntü atmadinmi orda erkek gibi gordum benAllahim 2.lere 1.lerden farklı cinsiyet ver ilklerede hayırlı evlatlar ver
ALLAHIN izniyle rabbim sağ sağlım zorlanmadan ki o akittigimiz her ter günahımıza keferatmis rabbim hayırlısını versin
aminnnnnnnnKız sen görüntü atmadinmi orda erkek gibi gordum benAllahim 2.lere 1.lerden farklı cinsiyet ver ilklerede hayırlı evlatlar ver
ALLAHIN izniyle rabbim sağ sağlım zorlanmadan ki o akittigimiz her ter günahımıza keferatmis rabbim hayırlısını versin
Aminnnn canım inşaallah işin ehli doktor bulmak bulup gidebilmek çok zor Rabbim hepimize sağ Salim su gibi doğumlar nasip etsin inşaalllahOhhhh süper aynı anda haber vereceğizben sabah 11 gibi orada olacağım
Çok sevindim inşaallah bu defa müdahalesiz kendiliğinden başlayan, ikinmaları hissettiğin, kesi olmadan, sonrasında keşke demediğin güzel bir doğumun olur. Tabi sartlamiyoruz kendimizi umarız her şey yolunda gider. Çünkü gerekli durumlarda sezeryanda büyük kurtarıcı. İşi guclestiren doktorlar maalesef. Doğumlar eskiye, doğala dönmeye başladı
Ay benimde isimler belli tabi koca kişisi diretmezse kızımın ismi Eylül eşimle tanıştığımız ayın adını verdik, ikinci kız olursa Nisan istiyorum oda sevgili olduğumuz ayBatuhan da güzel avrupa klavyesinede uygun ilerde yurt disi seyahatlerine cikarsa. ayy ben ne edecem isim konusunda cok zor bir insanim isim zor her detayi düsünmem lazim. klavyeye uyacak burda okulda buranin dilinde birseyle ayni olmayacak cocuklar arasinda dalga konusu olmasin diye bide cok az kullanilan ama anlami güzel olcak off cok ishim var cokk
Aminnnn canım inşaallah işin ehli doktor bulmak bulup gidebilmek çok zor Rabbim hepimize sağ Salim su gibi doğumlar nasip etsin inşaalllah
Aminnn ne güzel söyledin su gibi
Evet burada yaptıran arkadaşlar oldu.Selam arkadaşlar benim doktorum fetal DNA diye bir test yaptıracakmış bu test hakkında Bilgin olan var mi? Kaçıncı haftada yapılıyor bana 2700 gibi bir fiyat verdiler fiyatlar her yerde aynı mi? Bunu yaptırınca 2li test amniyo sentez falana gerek yokmuş yaşım 41 olunca bunun uygun olduğunu söyledi
Ay benimde isimler belli tabi koca kişisi diretmezse kızımın ismi Eylül eşimle tanıştığımız ayın adını verdik, ikinci kız olursa Nisan istiyorum oda sevgili olduğumuz ayerkek olursa Ege ☺ Koca kişim onada Kasım koy diye dalga geçsede
Ben o 1 için inanmamEvet burada yaptıran arkadaşlar oldu.
Doktorum bu testin %99.9 gibi kesin bir sonuç verdiğini, direkt kromozom sayısına bakıldığı için kesin sonuç verdiğini söylemişti
Bizim ev bayağı sıcak klimadan fln oldu zaten galiba cnm sen bir git bakalım ne diyecek. Bende cocukları bakacak birini bulunca giderim artık geçmezseGeçmiş olsun canim evet işte dün akıntıyla birlikte kan geldi idrar yolu iltihabından olurmuş gidip tekrar test yaptircam.. bence sende git ALLAH korusun son haftalar zaten oluyorda şimdi tam kış arifesi ayaklarını sıcak tut sürekli tuvalete gitmeye çalış
Seferberlik ilan etmiş. Hiç barış yanlısı olmadılar ki, sözde soykırım iddiaları ile halkının beynini yıkayıp Türk düşmanı ırkçı bir millet olarak yaşayıp durdular. Amaç sadece Azerbaycan değil, tüm Türk toplulukları, Türkiye ile savaşmak... Allah tuzak kuranların en hayırlısıdırErmenistan sıkı yönetim ilan etti
Test yapıyorlar o zaman cnm inşallah gidicem en kısa zamanda. Antibiyotik hafif mi pekiCanim enfeksiyon olmus belliki acil biran önce doktora git. Bende öyle bir sorun olmamasina ragmen kontrole gittigimde idrar testinde hafif cikmis dr hemen antibiyotik verdi. Daha fazla kötü olmadan git biran önce
Hahahhaha al al aynı anlarda öğrenirizKahkaha attim enişteee
Bende nisan düşünmedim degil
Ben o 1 için inanmam
Guldeste12 Dur kiz 11e randevu alirim deiğin iyi oldu
B3nde diyorum çocuğa sabunnneden aciyorHahahhaha al al aynı anlarda öğreniriz
Bugün benim kocaayi da bizim kız maşa ya sana hacı şakir açayım mı diye soruyordu kızımda anlamadığı için suratına bakiyordu meğerse kral şakir çizgi filmini soruyormus. Artık kocaayiya hacı şakir demeye karar verdim
Çokta citti idiB3nde diyorum çocuğa sabunnneden aciyor
Offf aman Allahimmm bian gözümün önüne geldi 3 erkekkBenm kardeşimde öyle yaptı 2 oğlan dedi 3. Kesin kız yine yaptı sonuç olarak 3 küçük canavarımız var şuan birbirlerine oyuncakla şiddet uyguluyo
Bugün modum cok düsük okuyorum ama yazamiorm nedense hala yatiormMuhittin
Bende anlamıyorum kendi etrafında dönerek ileri geri gitti esi m diyor transmi olcakDün dua edilerek yapılan kaç cocuk olacağı ve sırayla cinsiyeti gösterdiğini söyledikleri saç teli ve alyansla yapılan testi denedim. Bunu deneyen oldu mu hiç. Birinci de yüzük öne arkaya sallandı oğlum var. Ikinci dairesel döndü 3.de ise kendi etrafında biraz titredi hiç hareket etmedi 10 kere filan denedim het defasında bu sonucu aldım
ah ahhh ben oglumdan firsat bulup su azan killara bi tekme tokat girisebiilsem yeter banaYa ben de doğal Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, badem yağı falan kullanayım diyorum işte. Bazı aktarlarda falan karışım yapıyorlarmış. Sanırım gerginlik oluyormuş karında 5.aydan sonra. Valla elimden geleni yapayım da olursa yine kısmet artık ana oluyoruz sonuçta napalım
Şu pandemi olmasa masaja falan gider bi kendimi şımartırdım aslında. Geçen gün evde maske falan yapıyordum o da bi iyi geldi tüm bi günü kendime bakım için harcamak.
Bilmiormki aslinda keyifli bi gun olcakdi esimle kizimla bugun gezicektik aksama kadr planlarimiz vardi ama hala yatakdan cikamadim hic keyfim yokAYY noldu kuzum ya
Bende anlamıyorum kendi etrafında dönerek ileri geri gitti esi m diyor transmi olcakhaid azcik gul @voda90 Dönmesi fazlanı olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?