2021 Nisan Anneleri

Benimde 13 ekimde 2li testim
Ohhhh süper aynı anda haber vereceğiz ben sabah 11 gibi orada olacağım
Çok sevindim inşaallah bu defa müdahalesiz kendiliğinden başlayan, ikinmaları hissettiğin, kesi olmadan, sonrasında keşke demediğin güzel bir doğumun olur. Tabi sartlamiyoruz kendimizi umarız her şey yolunda gider. Çünkü gerekli durumlarda sezeryanda büyük kurtarıcı. İşi guclestiren doktorlar maalesef. Doğumlar eskiye, doğala dönmeye başladı

Evet evet sen %100 erkek dedin hatta

Aminnnn canım inşaallah işin ehli doktor bulmak bulup gidebilmek çok zor Rabbim hepimize sağ Salim su gibi doğumlar nasip etsin inşaalllah

Selam arkadaşlar benim doktorum fetal DNA diye bir test yaptıracakmış bu test hakkında Bilgin olan var mi? Kaçıncı haftada yapılıyor bana 2700 gibi bir fiyat verdiler fiyatlar her yerde aynı mi? Bunu yaptırınca 2li test amniyo sentez falana gerek yokmuş yaşım 41 olunca bunun uygun olduğunu söyledi

Ay benimde isimler belli tabi koca kişisi diretmezse kızımın ismi Eylül eşimle tanıştığımız ayın adını verdik, ikinci kız olursa Nisan istiyorum oda sevgili olduğumuz ay erkek olursa Ege Koca kişim onada Kasım koy diye dalga geçsede

Aminnnn canım inşaallah işin ehli doktor bulmak bulup gidebilmek çok zor Rabbim hepimize sağ Salim su gibi doğumlar nasip etsin inşaalllah
Aminnn ne güzel söyledin su gibi
Evet burada yaptıran arkadaşlar oldu.
Doktorum bu testin %99.9 gibi kesin bir sonuç verdiğini, direkt kromozom sayısına bakıldığı için kesin sonuç verdiğini söylemişti

Kahkaha attim enişteee
Bende nisan düşünmedim degil
Evet burada yaptıran arkadaşlar oldu.
Doktorum bu testin %99.9 gibi kesin bir sonuç verdiğini, direkt kromozom sayısına bakıldığı için kesin sonuç verdiğini söylemişti
Ben o 1 için inanmam

Guldeste12 Dur kiz 11e randevu alirim deiğin iyi oldu

Bizim ev bayağı sıcak klimadan fln oldu zaten galiba cnm sen bir git bakalım ne diyecek. Bende cocukları bakacak birini bulunca giderim artık geçmezse

Ermenistan sıkı yönetim ilan etti
Seferberlik ilan etmiş. Hiç barış yanlısı olmadılar ki, sözde soykırım iddiaları ile halkının beynini yıkayıp Türk düşmanı ırkçı bir millet olarak yaşayıp durdular. Amaç sadece Azerbaycan değil, tüm Türk toplulukları, Türkiye ile savaşmak... Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır

Canim enfeksiyon olmus belliki acil biran önce doktora git. Bende öyle bir sorun olmamasina ragmen kontrole gittigimde idrar testinde hafif cikmis dr hemen antibiyotik verdi. Daha fazla kötü olmadan git biran önce
Test yapıyorlar o zaman cnm inşallah gidicem en kısa zamanda. Antibiyotik hafif mi peki

Kahkaha attim enişteee
Bende nisan düşünmedim degil

Ben o 1 için inanmam

Guldeste12 Dur kiz 11e randevu alirim deiğin iyi oldu
Hahahhaha al al aynı anlarda öğreniriz
Bugün benim kocaayi da bizim kız maşa ya sana hacı şakir açayım mı diye soruyordu kızımda anlamadığı için suratına bakiyordu meğerse kral şakir çizgi filmini soruyormus. Artık kocaayiya hacı şakir demeye karar verdim

B3nde diyorum çocuğa sabunnneden aciyor

Dün dua edilerek yapılan kaç cocuk olacağı ve sırayla cinsiyeti gösterdiğini söyledikleri saç teli ve alyansla yapılan testi denedim. Bunu deneyen oldu mu hiç. Birinci de yüzük öne arkaya sallandı oğlum var. Ikinci dairesel döndü 3.de ise kendi etrafında biraz titredi hiç hareket etmedi 10 kere filan denedim het defasında bu sonucu aldım

Bugün modum cok düsük okuyorum ama yazamiorm nedense hala yatiorm Muhittin

AYY noldu kuzum ya
Bende anlamıyorum kendi etrafında dönerek ileri geri gitti esi m diyor transmi olcak haid azcik gul@voda90 Dönmesi fazlanı olmus

ah ahhh ben oglumdan firsat bulup su azan killara bi tekme tokat girisebiilsem yeter bana

AYY noldu kuzum ya

Bende anlamıyorum kendi etrafında dönerek ileri geri gitti esi m diyor transmi olcak haid azcik gul@voda90 Dönmesi fazlanı olmus
Bilmiormki aslinda keyifli bi gun olcakdi esimle kizimla bugun gezicektik aksama kadr planlarimiz vardi ama hala yatakdan cikamadim hic keyfim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…