Biz size kiz tarifini verelim siz erkek cildiracagim evin içinde kahkaha atarak dolasiyorumBenim koca kiz doguracam diye ücüncüyü düsünme oda erkek omur ben bukadar teke arasinda duramam kacarim diyo bak ona göre
Canım ben direk zoferle başladım, bana etki etmiyor maalesef yalnız bugün getwell diye gratisten bulantı bantları aldı eşim, ve limonata içtim ekşi birkaç saattir iyiyim çok şükürCanım prilam rica etseydin doktorundan oda işe yaramazsa zofer veriyorlar rahatlatıyor ama bulantı için hem serum hem sıvı 1 2 gün idare ediyor beni
Ben prilam kullandım canım gece yatmadan içiyorsun iki tane ama beni mahvetti bütün gün uyku ve mide ağrısı yaptı bulantımı geçirdimi anlayamadım bile mide ağrısından bir daha da içmedim.Ama işe yarayanlar da varmışCanım ben direk zoferle başladım, bana etki etmiyor maalesef yalnız bugün getwell diye gratisten bulantı bantları aldı eşim, ve limonata içtim ekşi birkaç saattir iyiyim çok şükürSanırım bu bantlar işe yaradı prilam direk gebelik bulantısı için geliştirilmiş ama denemedim hiç işe yarıyor mu sen denedin mi veya deneyen var mı?
Canım şu an bir çoğu online eğitim veriyor. Kızımda gittiğim İstanbul Doğum Akademisinin instagram hesabinda gördüm.Doğum konusunda ben gebeler için kurslar var oraya gitmek istiyorum ama korona var içimden hep normal doğum geciyo acıkcası. Suan elazığdayım ama kırıkkalede doğurmayı düşünüyorum bakalım aralıkta idari izinliyim varsa kurslara katılmak istiyorum ki rahat doğurıyım
Aminnnn inşaallah çok teşekkür ederim hepimizin ki güzel geçsin inşaallah. En önemlisi sezeryanda olsa normal de olsa içimizde bir keşke ve acaba kalmasin.Bugün burcu esmersoy un programında bir yağ hazırladılar,. Hamilelik öncesi, sonrası, hamilelikte bunu kullanın dedi. Ama ne koydular orayı izleyemedim. Merak ettim aslında. İzleyen varmıdır ki
İnşallah önemli bir şey değildir. Benim doktorum kanama olursa haber ver, lekelenme olabilir diyor. Dinlen bence.
İnşallah
Ne güzel bir doğum olmuş. İnşallah bu da öyle olur.
Evet doktorlar zaman alıcı olduğu için özellikle yoğun doktorlar sezeryana alıyor, beklemiyorlar. Doktoru iyi seçmek gerek. İstediğin şekilde normal doğum için cesaret vermeli şartlar uygunsa.
Canım sırtı dönük bu şekle göre kuyruk sokumu tarafı çıkıntılı duruyor yandan hali olsa az çok tahmin edilir. Ama niyeyse kız gibi hissettimBn bi iki kişiden tahmin aldımdan sizlerdende almak istedim acaba cinsiyet tahmini yapar mısınız banada rica etsem☺
Evet aslında şimdiden cok erken bakalım zaman neler göstercekAzze ben sancımı evde çekmiştim o yüzden sadece hastaneye ilk gittiğimde baktılar onda da zaten hissetmedim birşey. Kendini kasmazsan hiç korkulcak birşey yok. O zamanlar gelsin destek oluruz birbirimize
Ne guzel kamuda olanlar 24.haftadan sonra idari izin 32.haftaya kadar biz ozelde calisalara yok ne kadar buyuk haksizlim uzuluyorum kendi adima sizede seviniyorum tabi kiDoğum konusunda ben gebeler için kurslar var oraya gitmek istiyorum ama korona var içimden hep normal doğum geciyo acıkcası. Suan elazığdayım ama kırıkkalede doğurmayı düşünüyorum bakalım aralıkta idari izinliyim varsa kurslara katılmak istiyorum ki rahat doğurıyım
Aha allahy azdirttiiiiiAzze Canım ben 3 kızımı da normal doğumla 38+2 de doğurdum. Cati muayenesi hicbir zorlugu yok notmal smear testi yaptirdigin neyse o kadar yani. Psikolojik bence, kendinizi korkutmayin kizlar özellikle ilk anne olacak arkadaslarim... ben Hicbir zorluk çekmedim diyebilirim ne kadar rahat olursan o kadar rahat bir doğumun olur. Doğum yaklaştıkça belirli hareketler var açılmayı kolaylaştıracak, burada hepsini konuşuruz beraber. Doğum kişiden kişiye değişir, ben nst 'deki sancılar tavan yaptığı halde çok rahattım, ağrı eşiğim çok yuksek, ebem ve diğerleri epidural aldim sandılar o derece. Tek odak noktam 9 ay sabırla bekledigim o minigi kucaklamak, sarilamk koklamakti... hepimizin doğum hikayelerinin yazıldığı günlere isinlanmak istiyorum yaaa
Sizin bu 4.cocukmuAzze Canım ben 3 kızımı da normal doğumla 38+2 de doğurdum. Cati muayenesi hicbir zorlugu yok notmal smear testi yaptirdigin neyse o kadar yani. Psikolojik bence, kendinizi korkutmayin kizlar özellikle ilk anne olacak arkadaslarim... ben Hicbir zorluk çekmedim diyebilirim ne kadar rahat olursan o kadar rahat bir doğumun olur. Doğum yaklaştıkça belirli hareketler var açılmayı kolaylaştıracak, burada hepsini konuşuruz beraber. Doğum kişiden kişiye değişir, ben nst 'deki sancılar tavan yaptığı halde çok rahattım, ağrı eşiğim çok yuksek, ebem ve diğerleri epidural aldim sandılar o derece. Tek odak noktam 9 ay sabırla bekledigim o minigi kucaklamak, sarilamk koklamakti... hepimizin doğum hikayelerinin yazıldığı günlere isinlanmak istiyorum yaaa
Ben yazarken siz yazmissinizAha allahy azdirttiiiii2 kızım var benim
Valla allah mi yazdirtti klavye sucu mu bilmem gönderdikten sonra farkettimSizin bu 4.cocukmu
Masallah Allah bagislasin ben ikinciye kalkismak icin 7 yil bekledim valla hayranim cok cocuklularaValla allah mi yazdirtti klavye sucu mu bilmem gönderdikten sonra farkettim3. Bebek bu
Bence tansiyon normal çıkmışBenim idrar da ikinci kez protein cikti azalmis olsada cikti .. dr um tansyonu takip edelim bi hafta dedi.. iki gundur sabah aksam 10a 6ı cikiyo sizce nasil kizlar?
Benim de iki kizim var.. ve aramizda bir gun var . Bakalim rabbim bu defa ne yazmis alnimizaAha allahy azdirttiiiii2 kızım var benim
Ben hic bilmiyorum bu tansyon isini sagol cnmBence tansiyon normal çıkmış
Canım benim anladığım bu bulantı her bünyede farklı. Ben bugün bulantı bilekliği taktım bileklerime, bir de ekşi limonata baya içtim, rahat bir gün geçirdim, sabahtan bulantım vardı bunları yapınca geçti ama sadece yatıyorum evde, dışarı çıkabilmem pek mümkün değil. Prilam denemicem sanırım çünkü zofer bile bende işe yaramıyor ... Senin de çok mu bulantın?Ben prilam kullandım canım gece yatmadan içiyorsun iki tane ama beni mahvetti bütün gün uyku ve mide ağrısı yaptı bulantımı geçirdimi anlayamadım bile mide ağrısından bir daha da içmedim.Ama işe yarayanlar da varmış
Bence kız canımBn bi iki kişiden tahmin aldımdan sizlerdende almak istedim acaba cinsiyet tahmini yapar mısınız banada rica etsem☺
Çoğunlukla yarıyor kuzum akşam yatmadan 2 tane birden içiyorum mide huzursuzluğu oluyor ama en azından kusmam olmuyor hem zofere göre çok daha güvenliymişCanım ben direk zoferle başladım, bana etki etmiyor maalesef yalnız bugün getwell diye gratisten bulantı bantları aldı eşim, ve limonata içtim ekşi birkaç saattir iyiyim çok şükürSanırım bu bantlar işe yaradı prilam direk gebelik bulantısı için geliştirilmiş ama denemedim hiç işe yarıyor mu sen denedin mi veya deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?